تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 176 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر کارایی و سرعت به ترتیب از زیاد به کم کدوم هست ؟
    والا دقيق نميشه گفت ولي تا اونجايي كه ميدونم هاردهاي WD Black معمولاً access time پايينتري دارند كه در load سيستم عامل و اجراي نرم افزار و موارد مشابه موثرتر هست ولي هاردهاي سيگيت از سري 7200.14 معمولاً sequential transfer rate بهتري دارند كه معمولاً در كپي پيستها خودشو بهتر نشون ميده . به هر حال WD green در آخر قرار ميگيره .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sam_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خرید یک هارد 1T دارم میخوام هارد اصلی سیستم باشه و سرعت بالاش برام مهمه لطفاً راهنماییم کنید تا دور و بر 300 هم میتونم هزینه کنم
    یه سوال دیگه من الان روی سیستمم یه هارد 500 maxtor دارم که میخوام بفروشم 1T بگیرم اگر نگرش دارم یه هارد اکسترنال بگیرم چطوره سرعت هارد اینترنال رو که بهم نمیده؟؟
    با تشکر
    Last edited by sam_mk; 16-09-2013 at 09:19.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خرید یک هارد 1T دارم میخوام هارد اصلی سیستم باشه و سرعت بالاش برام مهمه لطفاً راهنماییم کنید تا دور و بر 300 هم میتونم هزینه کنم
    یه سوال دیگه من الان روی سیستمم یه هارد 500 maxtor دارم که میخوام بفروشم 1T بگیرم اگر نگرش دارم یه هارد اکسترنال بگیرم چطوره سرعت هارد اینترنال رو که بهم نمیده؟؟
    با تشکر
    سلام .
    میتونید سیگیت از سری Barracuda 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) انتخاب کنید . البته از برند وسترن حداکثر میتونید WD Blue (مدل نامبر WD10EZEX) انتخاب کنید و بعلت محدودیت بودجه نمیتونید WD Black انتخاب کنید .

در مورد سوال آخر هم میتونید هارد 500GB را نگه دارید و با استفاده از باکس هارد به اکسترنال تبدیل کنید (جنس خوب بخرید که مشکلی برای هارد ایجاد نکنه) . اگر اینترفیس این باکس فقط usb2 باشه سرعت خیلی پایین خواهد بود .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم بین adata hd 710
    و سیلیکون پاور armor a30 که تازه اومده کدوم بهتره چون انگار این حتی داخلشم یه کارایی کردن برای ضربه.فقط ضد اب نیسش

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من کلی تو اینتر نت گشتم اخرش نفهمیدم وسترن بهتره یا سیگیت؟بلو بهتره یا گرین؟
    برای سیستم خونگی با کاربری های متنوع از بازی و نصب نرم افزار و فیلم دیدن کدوم بهتره ؟
    بعضی میگن باید ان مدل رو فریمور کنند تا مشکل نخوره بعضی هم مثل شما پرو پا قرض ازش حمایت می کنید !من که موندم این وسط!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم بین adata hd 710
    و سیلیکون پاور armor a30 که تازه اومده کدوم بهتره چون انگار این حتی داخلشم یه کارایی کردن برای ضربه.فقط ضد اب نیسش
    این مدلها و سایر مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه یا آنتی شوک هستند فقط باکس مستحکم دارند وگرنه هارد بکار رفته تفاوتی با انواع معمولی ندارند و در نتیجه در زمانیکه روشن و در حال کار هست (Head tracking on platters) نباید ضربه وارد بشه و حتی جابجا شود . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non-operating (خاموش بودن هارد) تست شده و در صورت خرابی باکس ، هارد ، و از بین رفتن اطلاعات گارانتی نخواهند داشت .

نقل و قول از سایت بوفالو :

Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives
    در نتیجه خیلی هم فرق نمیکنه adata hd 710 بخرید یا armor a30 به هر حال باید در هنگام استفاده دقت کنید .

من کلی تو اینتر نت گشتم اخرش نفهمیدم وسترن بهتره یا سیگیت؟بلو بهتره یا گرین؟
    برای سیستم خونگی با کاربری های متنوع از بازی و نصب نرم افزار و فیلم دیدن کدوم بهتره ؟
    بعضی میگن باید ان مدل رو فریمور کنند تا مشکل نخوره بعضی هم مثل شما پرو پا قرض ازش حمایت می کنید !من که موندم این وسط!
    تولیدات مربوط به برندهای وسترن و سیگیت کیفیت خوبی دارند . با توجه به نیازهایی که گفتید WD Green به کار شما نمیاد . یا باید WD Blue بخرید یا Seagate از سری 7200.14 . برید بازار و بگردید کدام مدل را با حداقل قیمت و بهترین گارانتی میتونید پیدا کنید . چه حجمی لازم دارید ؟ اگر یکترابایتی میخواهید برای سیگیت حتماً st1000dm003 باشه و برای WD Blue هم WD10EZEX .

گاهی اوقات کمپانیها برای عملکرد بهتر Firmware جدیدی ارائه میکند و در صورت نیاز قبل از اینکه دیتایی در آن ذخیره کنید آپدیت بشه .

9. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

برید بازار و بگردید کدام مدل را با حداقل قیمت و بهترین گارانتی میتونید پیدا کنید .[/QUOTE]
    از جوابتون خیلی ممنونم ولی منظور از بهترین گارانتی چیه؟
    تا اونجایی که من می دونم گارانتی هر دو رو سازگار ارقام برای دو سال به عهده گرفته مگر شرکت معتبر تری هم برای او دو برند وجود داره؟
    از لحاظ قیمت هم سیگیت 10-5 تومن ارزو نتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

الان قیمتها چنده ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از جوابتون خیلی ممنونم ولی منظور از بهترین گارانتی چیه؟
    تا اونجایی که من می دونم گارانتی هر دو رو سازگار ارقام برای دو سال به عهده گرفته مگر شرکت معتبر تری هم برای او دو برند وجود داره؟
    از لحاظ قیمت هم سیگیت 10-5 تومن ارزو نتره
    بغير از سازگار شركتهاي ديگري هم هستند ولي بنظر گارانتي سازگار بهترين هست .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام میخواستم هارد وسترن بلک WD1001FALS را بخرم در حدود 200 تومان دست دوم میخواستم ببینم چقدر تفاوت با سری جدیدش داره WD1002faex داره از لحاظ سرعت و........

و اینکه خودم هارد سیگیت مدل 7400.12 رودارم این دوتا کنار هم مشکلی ندارند و اینکه ویندوز روی کدام هاردنصب بشه بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •