تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 40 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 395

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان | Die Mannschaft

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

کاریکاتور:قربانی بعدی آلمان کیست؟

حریف ژرمن ها در مرحله نیمه نهایی، یکی از دو تیم ایتالیا یا انگلیس خواهد بود و لوو آماده است تا برای کسب جام قهرمانی، یک تیم بزرگ دیگر را شکست دهد
    سایت گل- بعد از پیروزی 4-2 مقابل یونان در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012، آلمان به دنبال رسیدن به فینال رقابت هاست. شاگردان لوو در 15 دیدار رسمی پیاپی شان به پیروزی رسیدند؛ رکوردی که هر حریفی را وحشت زده خواهد کرد.

حریف ژرمن ها در مرحله نیمه نهایی، یکی از دو تیم ایتالیا یا انگلیس خواهد بود و لوو آماده است تا برای کسب جام قهرمانی، یک تیم بزرگ دیگر را شکست دهد. با توجه به رقابت دیرینه انگلیس و آلمان، مطمئنا رسیدن به فینال باعبور از انگلیس برای لوو و شاگردان شیرین تر خواهد بود.

منبع : گل دات کام

2. 10 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ماقهرمانیم.

یه لحظه شک کردم که نکنه اشتباهی اومدم توی تاپیک اسپانیا؟

و اما بعد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جمعه شب در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 تیم ملی فوتبال آلمان توانست با پیروزی مقتدرانه از سد تیم ملی فوتبال یونان بگذرد و به مرحله نیمه نهایی یورو 2012 صعود کند
      محتوای مخفی: جانم یوگی 

DFB.ir- شب گذشته تیم ملی آلمان با پیروزی برابر یونان به نیمه نهایی صعود کرد . به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران در قسمت زیر به واکنش بازیکنان و مربیان پس از این دیدار میپردازیم.

یوآخیم لو :
    اول از همه باید بگویم که این یک نمایش فوق العاده از ما بود . برای چهارمین بار در این تورنمنت عظیم خود را اثبات کردیم و توانستیم جواز حضور در نیمه نهایی را کسب کنیم.
    ما تاکنون 15 پیروزی متوالی داشته ایم و در حال حاضر از جوانترین ترکیب یورو برخوردار هستیم . من به بازیکنانم افتخار میکنم . ما در این دیدار شایسته پیروزی بودیم. .
    ما بازی را خوب شروع کردیم اما نتوانستیم به زودی از فرصت های ابتدایی استفاده کنیم. و به همین جهت بود که من در آن لحظه بسیار خشمگین بودم.

در این دیدار بسیار غیر قابل پیش بینی ظاهر شدیم و فکر میکنم توانستیم تمام نقشه های خود را عملی کنیم. در مرحله ی بعدی هر چهار تیم مدعی هستند و ما میدانیم که حتی نکات بسیار ریز و کوچک سبب تغییر نتیجه میشوند بنابراین نباید کوچکترین اشتباهی از ما سر بزند.

فرناندو سانتوس ( سرمربی تیم ملی یونان ) :
    در ابتدا باید به تیم آلمان تبریک بگویم چراکه واقعا" عالی عمل کردند. پس از آن میخواهم به بازیکنان خودم که تلاشهای بسیاری را تا دقیقه ی آخر داشتند تبریک بگویم.
    در بازی برابر آلمان در مقابل این تیم که فرصت های زیادی برای گلزنی داشت فرصت چندانی نداشتیم. در این دیدار باید بیشتر مراقب گردش توپ بودیم اما در آن موقعیت حتی نفس کشیدن هم برای ما سخت شده بود. بنابراین با وجود تلاش فراوانی که در دفاع داشتیم سرانجام گل اول را دریافت کردیم و پس از آن شرایط برای ما بسیار سخت تر شد.

با وجود دریافت گل سعی کردیم اصلاحاتی در دفاع و حمله داشته باشیم من به بازیکنانم گفتم که اگر بتوانیم به گل برسیم نتیجه تغییر خواهد کرد.سرانجام به گل رسیدیم اما ما باز هم گل دریافت کردیم.

ما در این دیدار کاراگونیس را که برای ما خیلی مهم بود را در اختیار نداشتیم و هم اکنون باید به فکر اصلاح تیم خود برای جام جهانی باشیم.

فیلیپ لام :
    در 15-10 دقیقه اول بازی فرصت های بسیاری داشتیم تا بتوانیم از حریف پیش بیفتیم . اگر شما برابر تیمی دفاعی مانند یونان در همان دقایق اول گلزنی نکنید اوضاع سخت خواهد شد.
    ما گل اول را به ثمر رساندیم و سپس یونان به گل رسید چراکه ما اندکی کند و بی دقت بودیم و اشتباهاتی را نیز مرتکب شدیم.اما توانستیم با چهار گل به نیمه نهایی صعود کنیم و از این جهت بسیار افتخار میکنیم.
    پس از مدتی که از بازی و دریافت گل ما گذشت ما سعی کردیم تا تمرکز خود را بر روی ایجاد موقعیت بگذاریم یعنی کاری که همیشه میرو انجام میدهد.

من فکر میکنم که بازی را خوب شروع کردیم اما یونان به سرعت دفاع خود را بهبود بخشید در آن لحظه خلق موقعیت گلزنی برای ما بسیار سخت شده بود.

در آخر باید بگویم بسیار خوشحالم که توانستیم در این دیدار به خوبی عمل کنیم و همچنین توانستم اولین گل را برای تیم به ثمر برسانم.

مارکو رویس :
    بسیار خوشحالم که توانستیم به پیروزی برسیم و خوشحالم که توانستم در این دیدار گلزنی کنم.فکر میکنم در طول 90 دقیقه بر بازی مسلط بودیم .
    پس از نتیجه ی مساوی سرعت خود را افزایش دادیم و سرانجام به پیروزی که شایسته آن بودیم دست یافتیم . دیدار بعدی ما برابر انگلیس یا ایتالیا خواهد بود مطمئنا" دیدار آسانی را پیش رو نداریم اما اگر بتوانیم تمام تلاش خود را بکنیم آنگاه شکست دادن ما برای هر تیمی دشوار خواهد شد.

میروسلاو کلوزه :
    بازی سختی بود . تیم مقابل از خط دفاعی مستحکمی برخوردار بود . اما ما سرانجام توانستیم به آنچه که میخواستیم دست پیدا کنیم . ترکیب سریعی داشتیم و موقعیت های گلزنی بسیاری ایجاد کردیم . من بسیار خوشحال هستم . من توانستم به گل برسم و تیم نیز بسیار عالی عمل کرد . در این دیدار خانواده ی من نیز حضور داشتند و به همین خاطر است که من خوشحالم.
    در حال حاضر بسیار خونسرد هستیم تا با تیم بعدی رو به رو شویم.

جروم بوآتنگ :
    یک دیدار هیجان انگیز را پشت سر گذاشتیم. در نیمه ی اول موقعیت های زیادی را هدر دادیم اما سرانجام توانستیم گل اول را که شایسته ی آن بودیم به ثمر برساینم.
    پس از نیمه ی اول ما یک گل دریافت کردیم اما پس از تساوی با افزایش سرعت به چهار گل و سرانجام به پیروزی که شایسته آن بودیم رسیدیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستیار لو در تیم ملی خبر جدایی یواخیم لو را بعد از مسابقات جام جهانی 2014 از تیم ملی آلمان را تایید نموده و از انگلیس و اسپانیا به عنوان مقصد بعدی این مربی بزرگ نام برده است
      محتوای مخفی: خوش اومدی هانسی جان 

DFB.ir - این طور به نظر می رسد یوآخیم لو تصمیم نهایی خود را گرفته است و می خواهد بعد از مسابقات جام جهانی 2014 برزیل از تیم ملی کناره گیری نماید.او همچنین بیشتر تمایل دارد در خارج از آلمان فعالیت خود را دنبال کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران تیم ملی آلمان درایران و به نقل از شبکه RTL آلمان هانس دیتر فلیک دستیار یواخیم لو در تیم ملی آلمان و یکی از نزدیکترین افراد به وی نیز خبر این جدایی را تایید نموده است.

فلیک به این شبکه می گوید :"بله این خبر صحت دارد .یواخیم لو به احتمال زیاد بعد از مسابقات جام جهانی نیمکت آلمان را ترک خواهد نمود.آنطور که فهمیدم یوآخیم دوست دارد در خارج از آلمان به فعایت خود ادامه دهد.او لیگ انگلیس و اسپانیا را بیشتر می پسندد و من فکر میکنم مقصد آتی او یکی از این دو کشور باشد."

بساری از رسانه های آلمانی و انگلیسی و حتی اسپانیایی معتقد هستند یوآخیم لو به یک باشگاه بزرگ اروپایی منتقل خواهد شد.آنها از منچستر سیتی ،چلسی، رئال مادرید و بارسلونا به عنوان مقصد بعدی مربی با شخصیت و دوست داشتنی ژرمنها نام می برند.

4. 9 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تبریک فراوان بابت رکورد جدید تیم ملی آلمان !!!
    دیشب با پیروزی جلوی یونان ، رکورد پیروزی در 15 بازی پشت سر هم رو بدست آوردیم !

6. 6 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یونان قابل مقایسه با تیم های دفاعی برتر جهان نیست. اگه در اون حد بود شاید بازم فاجعه رخ می داد. چلسی جلوی بارسا رفت و برگشت با 4 ضربه به 3 گل رسید. یونان در این بازی 5 6 ضربه هرچند ضعیف در چهارچوب آلمان داشت. از عنصر اصلی دفاع هم محروم بودن. دروازه بانش توپ ها رو سه ضرب می گرفت! چطوری فکر می کنید شوت لام رو که به دستش برخورد کرد یک گلر درجه 1 (نه حتی کلاس جهانی) نمی تونست براحتی دفع کنه؟ البته شوت و سانتر که این بازی رو باز کرد کار بارسلونا و اسپانیا نیست. مهره هاشم ندارن. و طبیعتا جای آلمان بودن کار سخت تری داشتن.

اوزیل شد دیگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دروازبان یونان تا قبل از گل لام واقعا بدون اشتباه ظاهر شد یا بهتره بگیم کم اشتباه حتی دیدی که چندین موقعیت گل رو گرفت ولی بعد از گل کلکسیونی از اشتباهات رو به نمایش گذاشت آماتور ترین حرکتش روی خروج مدرسه ای بود که منجر به گل میرو کلوزه شد... ولی آلمان انصافا بازی منظمی رو به نمایش گذاشت گذشته از ضعف یونان در بازی دیشب نمیشه تفکرات تاکتیکی حرفه ای یوآخیم لو رو نادیده گرفت استفاده هاش از شاگردانش در طول بازی واقعا مدل شطرنجی بود هرچند شاید همین شیوه رو نتونه به این راحتی مقابل تیم با کیفیت تری به اجرا بذاره ولی یونان تیم مرموزی هست. ولی مشخص بود که لو شناخت خیلی بالایی از این تیم داشت که به این شکل تقریبا ریسکی به بازیکنان اصلی استراحت داد...

شوت لام کیفیت خوبی داشت البته اینکه دروازبان نتونست بگیره دلیلش می تونه تغییر مسیر باشه توپ بعد از برخورد به کمر بازیکن یونان یه تغییر مسیر جزئی داشت بنابریان محاسبات دروازبان رو بهم زد. قدرت و سرعت شوت هم زیاد بود و ارزش گل شدن رو داشت من دروازبان رو روی گل سوم و چهارم بیشتر مقصر می دونم گلهای اول و دوم آلمان واقعا کلاس بالا بودن ولی سومی و چهارمی خیلی مدرسه ای بودن و نشان از بی انگیزگی یونان داشتند...

ولی این برد مقتدرانه بود.

8. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ماقهرمانیم.

چندتا عکس گلچین شده از بازی آلمان-یونان:

محتوای مخفی: هرچی اسپانیولیه بشه فداتون:دی 

قربون قدوالای تو رعنا رو بنازم

با این مشت زدی تو دهن هرچی منتقده

چه میکنه این کاکرو
    یاد فوتبالیستها می افته آدم خب...

چی میشد ما هم کنار شما می رقصیدیم.....

10. 10 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

مرسی بازی خیلی خوبی بود .
    تبریک میگم به همه . ایشالا بازی بعدی بهتر هم میشیم .

12. 7 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

14. 7 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

16. 11 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خب ... بالاخره آزاد گشتیم از امتحانات !

اول از همه یک تبریک جانانه به همه همرزمان آلمانی خودم !

اما در مورد بازی:

همون اوایل نیمه ی اول چند تا کار ترکیبی سرعتی داشتیم که با چشمای آدم بازی می کرد(!) ولی خب توی ضربات آخر ... نمونه بارزش اوزیل که هر چی توی کار تیمی و پاس های تک ضرب یا سانتر گل کلوزه موفق بود توی ضربات آخر دقت و تمرکز کافی رو نداشت.

کاپیتان لام خیلی خوب به حملات اضافه میشد و قفل گل نزدنمون را به زیبایی باز کرد...

بعد از گل اول انتظار این را داشتم که محتاط تر بازی کنیم و تاکتیکمون به دفاع / ضد حمله تغییر کنه که دقیقا خلافشو دیدم!

اینجا بود که این سوال واسم پیش اومد که چرا وقتی نتیجه دست ما بود چرا باید این همه پر تعداد توی حملات شرکت کنیم ... که گل اولو درست از سمتی که کاپیتان لام جلو کشیده بود خوردیم.

البته اینا حتما مطابق دستورات یوگی بوده ولی میشه گفت از معدود نقاط ضعفمون توی بازی دیشب همین بود.

شواینی نسبت به بازی های قبل یک مقدار افت داشت ولی مسلما بازی های بعدی مثل بازی های مرحله ی گروهی تبدیل به اون انجین همیشگی میشه.

گل خدیرا رو ... یکی بگیردش : دی

عجب شوت سرضربی شد ... از گل های زیبای جام بود + دیگه خیال همه رو راحت کرد خصوصا که بعد از اون با احتیاط بیشتری گوشه ها رو کنترل می کردیم و مشخص بود یونان طرح دیگه ای نداره و دیگه کارش ساخته هست.

از گل زنی کلوزه هم خوشحال شدم ... کلا مسابقات یورو/جام جهانی باشه و کلوزه گل نزنه حس خوبی نداره : دی

اما یکی از بخش هایی که کمتر کسی انتظارشو داشت سورپرایز یوگی بود , حضور رویس و شوله اونم به طور هم زمان ... توی تزریق انرژی به بازی و هماهنگ شدن با ضرب آهنگ بازی فکر می کنم خوب کار کردن ولی خب توی بازی های سخت هنوز نمیشه بهشون اطمینان داشت.

نتیجه هم از نظر من همون 4-1 شد , اون پنالتی آخر به نظر می اومد بواتنگ داره می چرخه که توپ را با پشت سر دفع کنه و توی اون چرخش دیدی روی حرکت توپ نداشت ... البته اگر هم پنالتی بود زیاد چیز مهمی نبود جز اینکه 4-1 یه کم شیک تر بود : دی

یه لحظه شک کردم که نکنه اشتباهی اومدم توی تاپیک اسپانیا؟
    +1

18. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این میانگین سنی و ......

واقعا" آفرین و مرحبا بر شما ها بچه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مطمعنا" یه پای فینالیم.....

20. 7 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •