تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 137 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام اونهایی که پوشه profile رو کپی کردن و باز بازی روی لوگو max payne 3 گیر میکنه و میگه اکانت سوشیال کلاب رو فعال کنید برید توی پوشه profile و محتویاتشو کپی کنید توی پوشه ی Documents\Rockstar Games\Max Payne 3 مشکل حل میشه.

2. این کاربر از Litem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام اونهایی که پوشه profile رو کپی کردن و باز بازی روی لوگو max payne 3 گیر میکنه و میگه اکانت سوشیال کلاب رو فعال کنید برید توی پوشه profile و محتویاتشو کپی کنید توی پوشه ی Documents\Rockstar Games\Max Payne 3 مشکل حل میشه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مرسی اجرا شد ... ولی پس چرا و چه دلیل داره که اون آیکونی که اصلا بدرد نمیخوره روی دسکتاپ باز بشه ؟
    من باید براای هر بار اجرای بازی آنتی ویروس رو غیر فعال کنم ؟ راهی نداره که اون ویروس شناخته نشه؟

5. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مرسی اجرا شد ... ولی پس چرا و چه دلیل داره که اون آیکونی که اصلا بدرد نمیخوره روی دسکتاپ باز بشه ؟
    من باید براای هر بار اجرای بازی آنتی ویروس رو غیر فعال کنم ؟ راهی نداره که اون ویروس شناخته نشه؟
    آنتی ویروس ت چیه؟
    تو NOD میشه کاری کرد که از یه سری فایل ها صرف نظر کنه.
    باید تو آنتی ویروس های دیگه هم بشه.

داره خودمونی میشه MAX PAYNE 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam doostan.az hame kasany ke be man komak kardam tashakor mikonam.man toonestam ba avaz kardan windows moshkel blue screan ra hal konam va bazi ra ajrakonam. alan moshkely nist zaly vaghty tanzinmat grafik ro bala ld fvl taghir nemikone.behar hal alan daram bedoone moshkel bazi mikonam.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

سلام
    آقا من نمیدونم چجوریه واردش که میشم میگه باید به ایمیلت بری کرکشو که زدم خودش یجوری با یه آی دی وارد میشه ولی چجوری باید بازی کرد
    گذینه ای برای شروع بازی نداره!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خواهش میکنم

فقط مثل که با نود مشکل داره... الان نصب ندارم نمیتونم بگم سرچ کنید راحت پیدا میشه(همه آنتی ویروس ها دارن این قابلیت رو)

بعد اون لانچر رو بذارید تو دسکتاپ هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط کافیه اجراش کنید و آفلاین مد رو بزنید

10. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم بنده از کرمانشاه هستم یه نسخه بلک باکس فشرده خریدم و الانم دارم بازیش میکنم به صورت افلاین واقعا عالیه هم گرافیکش هم صداگذاریش من بدون هیچ اپدیت و بچو چه میدونم از این جور چیزا راحت اجراش کردم در ویندوز سون سرویس پک 1 اینش خیلی مهمه فقط سرویس پک 1 ویندوز سون.من قبلا هم روی ایکس پی و سون معمولی نصب کرده بودم جواب نمیداد یا لانچرش کار نمیکرد یا بازی کلا اجرا نمیشد.الان در اخرین درجه یعنی ابالاترین گرافیک دارم بازی میکنم.دوستان موقع اجرای بازی بعد از نصب نسخه بلک باکس نباید به هیچ عنوان وصل باشید به اینترنت تا همیشه افلاین بازی کنید.هر دفعه هم بعد از اجرای بازی و بستن کامل اون وصل بشید به نت.اینم اسکرین شات از سیستمم.موفق و پیروز باشید.
    عزیزم نسخه آندروید بازی هم که اومد.
    بالاخره انتظارت تموم شد.

12. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عزیزم نسخه آندروید بازی هم که اومد.
    بالاخره انتظارت تموم شد.
    امیر آقا چند تا سوال ...

اولا اینکه بازی اورژینال ت چی شد پس ؟! از عراق به سلامتی اومدی ؟!!!!!!

بعد اینکه شما هم نسخه win 7 ات سرویس پک 1 هست مثل دوستمون ؟! 32 بیت یا 64 ؟!

این کرکی که داخل پچ در صفحه اول قراردای واسه اسکیدرو هست یا reloaded ؟! شما خودت هیچ مشکلی باهاش نداری ؟؟؟ مثل بلو اسکرین یا stoped working و ...

آخه یکی از دوستان در فروم همسایه گفت که فقط با کرک اسکیدرو می شه ازشر این مشکلات خلاص شد .... ؟! چی کار کنم ؟!

من هنوز نخریدم .... نشخه ای که می خوام بخرم 28 گیگ هست .... یعنی DLC ها رو هم داره .... ؟! یا باید جدا دانلود کنم ؟!

بعد این که نسخه social club ات رو می شه ورژن اش رو بگی ؟!!
    یا چه بهتر که همون صفحه اول آپلود کنی ....

--------

بخشید سرت رو درد آوردم ....
    مر30

14. این کاربر از Mammad Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خواهش میکنم

فقط مثل که با نود مشکل داره... الان نصب ندارم نمیتونم بگم سرچ کنید راحت پیدا میشه(همه آنتی ویروس ها دارن این قابلیت رو)

بعد اون لانچر رو بذارید تو دسکتاپ هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط کافیه اجراش کنید و آفلاین مد رو بزنید

وقتی به اینترنت وصل هستم یه اپدیدت میاد وقتی لانچر رو میزنم. اون چه تاثیری داره روی بازی ؟ حجمش چقدر ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •