سلام اونهایی که پوشه profile رو کپی کردن و باز بازی روی لوگو max payne 3 گیر میکنه و میگه اکانت سوشیال کلاب رو فعال کنید برید توی پوشه profile و محتویاتشو کپی کنید توی پوشه ی Documents\Rockstar Games\Max Payne 3 مشکل حل میشه.
سلام اونهایی که پوشه profile رو کپی کردن و باز بازی روی لوگو max payne 3 گیر میکنه و میگه اکانت سوشیال کلاب رو فعال کنید برید توی پوشه profile و محتویاتشو کپی کنید توی پوشه ی Documents\Rockstar Games\Max Payne 3 مشکل حل میشه.
مرسی اجرا شد ... ولی پس چرا و چه دلیل داره که اون آیکونی که اصلا بدرد نمیخوره روی دسکتاپ باز بشه ؟
من باید براای هر بار اجرای بازی آنتی ویروس رو غیر فعال کنم ؟ راهی نداره که اون ویروس شناخته نشه؟
آنتی ویروس ت چیه؟
تو NOD میشه کاری کرد که از یه سری فایل ها صرف نظر کنه.
باید تو آنتی ویروس های دیگه هم بشه.
salam doostan.az hame kasany ke be man komak kardam tashakor mikonam.man toonestam ba avaz kardan windows moshkel blue screan ra hal konam va bazi ra ajrakonam. alan moshkely nist zaly vaghty tanzinmat grafik ro bala ld fvl taghir nemikone.behar hal alan daram bedoone moshkel bazi mikonam.
سلام
آقا من نمیدونم چجوریه واردش که میشم میگه باید به ایمیلت بری کرکشو که زدم خودش یجوری با یه آی دی وارد میشه ولی چجوری باید بازی کرد
گذینه ای برای شروع بازی نداره!!
خواهش میکنم
فقط مثل که با نود مشکل داره... الان نصب ندارم نمیتونم بگم سرچ کنید راحت پیدا میشه(همه آنتی ویروس ها دارن این قابلیت رو)
بعد اون لانچر رو بذارید تو دسکتاپ هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط کافیه اجراش کنید و آفلاین مد رو بزنید
عزیزم نسخه آندروید بازی هم که اومد.
بالاخره انتظارت تموم شد.
امیر آقا چند تا سوال ...
اولا اینکه بازی اورژینال ت چی شد پس ؟! از عراق به سلامتی اومدی ؟!!!!!!
بعد اینکه شما هم نسخه win 7 ات سرویس پک 1 هست مثل دوستمون ؟! 32 بیت یا 64 ؟!
این کرکی که داخل پچ در صفحه اول قراردای واسه اسکیدرو هست یا reloaded ؟! شما خودت هیچ مشکلی باهاش نداری ؟؟؟ مثل بلو اسکرین یا stoped working و ...
آخه یکی از دوستان در فروم همسایه گفت که فقط با کرک اسکیدرو می شه ازشر این مشکلات خلاص شد .... ؟! چی کار کنم ؟!
من هنوز نخریدم .... نشخه ای که می خوام بخرم 28 گیگ هست .... یعنی DLC ها رو هم داره .... ؟! یا باید جدا دانلود کنم ؟!
بعد این که نسخه social club ات رو می شه ورژن اش رو بگی ؟!!
یا چه بهتر که همون صفحه اول آپلود کنی ....
--------
بخشید سرت رو درد آوردم ....
مر30
وقتی به اینترنت وصل هستم یه اپدیدت میاد وقتی لانچر رو میزنم. اون چه تاثیری داره روی بازی ؟ حجمش چقدر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)