دوستان عزیز من یک جای دیگه هم گفتم ! لطفا با برنامه دمای سی پی یو رو اندازه بگیرید بزارید اینجا ! با تشکر !
دوستان عزیز من یک جای دیگه هم گفتم ! لطفا با برنامه دمای سی پی یو رو اندازه بگیرید بزارید اینجا ! با تشکر !
فروشگاه رایانه گستر نوین n56vm داره با شماره 77617300 با آدرس تهران خیابان انقلاب خیابان بهار جنوبی مجتمع تجاری ـ اداری بهار طبقه اول تجاری شماره 284
همین امروز زنگ زدم n56vm رو میداد 3550000
برین بخرین حال کنید........
داداش این جماعتی که میبینی اینجا میان و میرن همه واسه N56vz دارن له له میزنن، vm که همه جا پیدا میشه.
البته واسه vm هم این قیمت یه کمی تنده، به نظرم شما هم نخری بهتره...
سلام به همه.
الان رفتم تو سایت سرزمین رایانه و دیدم که تو لیست قیمت لپ تاپش N56vz رو اضافه کرده به قیمت 3860. vz واقعی هم هست!
اینم آدرسش اگه کسی نمیدونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه VZ دیگه با قیمت 3840
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت مدل VZ نداره فقط یه مدل VJ داره؟
این vz هایی که الان تو بازار هستش همشون صفحه نمایش hd دارن نه فول اچ دی قیمتش هم حول و حوش 3750 تو پارسیان بدون ویندوز و بدون بلوری هستش مراقب باشید موقع خرید جا فول اچ دی نندازن من یه جا رفتم گفت فوله گفتم اگه نبود پس میگیری بعدگفت بزا تماس بگیرم مطمن شم تماس گرفت یه جا گفت نه اقا فول نیست
کلا مراقب باشید حدود 4تومن دارید میدید
این لب تاب به دلیل فول بودنش محبوب بود سری اولی ها هم فول بود هم وین ارجینال داشت هم بلو ری سری جدیدا هیچکدوم رو نداره
Last edited by rahshab; 20-01-2013 at 18:05.
دقیقا.مراقب فروشنده ها باشید.
کسانی رو دیدم که حتی تا چند وقت بعد از خرید لپتاپ فکر میکردن که فوله در حالی که اچ دی بوده.
اگه با دقت به بسته بندی لپتاپ توجه کنید در قسمت مشخصات عبارت FHD باید درج شده باشه.
فکر کنم چند وقت دیگه این مدل های HD هم تو بازار دیگه گیر نیاد اگه تونستید این ور سال بگیرید چون اون ور سال بهار سیاه در جریانه و اوضاع از این که هست بد تر میشه![]()
هر کی می خواد سریع بگیره تا تموم نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rayansaba
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)