سلام
دوستان تمامی مشکلاات رفع میشن....
فکر نمیکنم بشه به قالب قبل برگشت دیگه
سلام
دوستان تمامی مشکلاات رفع میشن....
فکر نمیکنم بشه به قالب قبل برگشت دیگه
می دونم خیلی زحمت کشیدین و لی به نظرم هرچی ساده تر باشه بهتره .... قبلیه خیلی بهتر بود....
خيلي بد شده اين قالب
در ضمن وقتي ميخواي پست بدي با مرورگر كروم بايد اخبار رو تيكه تيكه گذاشت خيلي سخته اينطوري
قالب قبلي خيلي بهتر بود
ولي بازم از ميثم ممنونيم بالاخره چند روز رو اين قالب كار كردن
پیغام خصوصی میخوای بدی باید شانس بیاری تا طرف بفهمه
قبلا چشمک میزد پیغام میداد این هیچی به هیچی![]()
سلام ...
لطفا آخرین خبرها و اطلاع رسانی ها در مورد تغییرات ایجاد شده انجمن ها رو در تاپیک زیر مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی.
میثم.
مرسی از میثم و سینای عزیز برای زحمات آپدیت انجمن که یقینا در مسیر پیشرفت انجمن بوده اما خواهشمندم قالب قبلی در صورت امکان قرار داده بشه اینطوری پیش بره ریزش کاربر پیدا میکنیم !
منم مثل دوستانی که در صفحات قبل اشاره کردن دلیل اصلی فعالیتم در فروم p30world سادگی قالب بود
مشکل خیلی خیلی بزرگ :
امار و ارقام پست هامون رو کجا پیدا کنیم ؟ سخته دنبال پست هامون بگردیم. لطفا دستی روی سر و روی پروفایل بکشید
این قالب هم خوبه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلآ فکرش رو نمی کردم P30W به VB4 اپدیت بشه. این استایل رو هر کاریش کنن نمی تونن دقیقآ مثه قبلی درش بیارن.
موضوع فقط سادگیه استایل قبلی نیست ، VB3 با اون استایل یه حالت و جذابیت و سادگیه خاص داشت ، که باعث میشد P30W با بقیه خیلی فرق کنه.
به هر حال آپدیت شده رفته ، و خیلی اشکال خاصی فکر نکنم بهم بزنه . ولی اگه میشه روی ظاهرش خیلی کار کنید و صمیمی ترش کنید.
با تشکر از زحمات شما !![]()
برای من بدون انجام کار خاصی از دیشب مشکل دکمه تشکر برطرف شد و الان خیلی ساده مثل گذشته صورت میگیره. یکجورایی هم انگار صفحات رونتر شده، انگار قبل از این اسکرول بسختی حرکت میکرد.
برای قالب هم قالبی که روش داره کار میشه خیلی عالیه، بخصوص حالت تیزی و صافی کادرهاش...ولی این هم که دوستان معرفی کردن خیلی جالبه، بشدت شبیه ورژن3ه و اگر بشه به این شکل هم یک قالب زد خیلی از انتظارات مرتفع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکلات کوچک مثل سرعت لود ایموتیکانها یا کارهای خودبخودی! در میانه تایپ پابرجاست.
الان سه دفعه ویرایش کردم تا خطوط از هم جدا بشه و انتر بعد از جمله رو لحاظ نمیکرد!
Last edited by Arash4484; 22-05-2012 at 12:53.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)