سلام
دوست گل ایران ستاپ مرکز معتبری برای گرفتن فایل نرم افزار ها نیست
سایتی که به کرک و دستکاری مشهور هست اصلا برای دانلود آنتی ویروس مناسب نیست سایت اصلی بیت را برای شما گذاشتند
موفق باشید
سلام
دوست گل ایران ستاپ مرکز معتبری برای گرفتن فایل نرم افزار ها نیست
سایتی که به کرک و دستکاری مشهور هست اصلا برای دانلود آنتی ویروس مناسب نیست سایت اصلی بیت را برای شما گذاشتند
موفق باشید
محتوای مخفی: سریالهای 2013
مثل اینکه فایلهای بیت دفندر به ورژن جدید آپدیت شده قابلیت نمایش آپدیت هم خودکار بهش اضافه شد و یکسری خصوصیات ماژول ها هم تغییر کرده...![]()
از کجا بفهمیم این آخرین ورژنی هیت که داره دانلود میشه ؟
آخع ورژن دقیق رو نمیزنه
دوستان من ورژن توتال سیکریتی 2013 دارم نسخه 90 روزه رو و 50 روزه دیگه هنو داره ولی الان که سریال های دوستمون رو وارد میکنم این پیغام رو میده . جریان چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چند تا سوال :
1 - از کجا بفهمم اینی که نصب کردم ورژنش چنده ؟ جاییش نزدهمثلا 20.16 یا 20.20 یا.....؟
2 - ار کجا بفهمم اینجا که میرم آخرین ورژن اتومات دانلود میشه ؟
3 - وقتی مثلا ورژن 20.16 رو نصب دارم و یه ورژن دیگه مثل 20.20 اومده ، وقتی توی برنامه آپدیت میزنم خودش ورژن نرم افزار رو 20.20 میکنه یا باید جدا 20.20 رو دانلود کنم ؟
4 - ورژن IS این Sandbox رو نداره ؟ فقط Total داره ؟
سلام عزیز روی آیکن توی سیستم تری راست کلیک و about را انتخاب کنید رویه روی build نوشته
این سایت اصلی لینکاش که خراب بود بهتره از سایت بیت دفندر فارسی دانلود کنید جاییش که ننوشته بود ولی 100% آخرین ورژن را میزارن...2 - ار کجا بفهمم اینجا که میرم آخرین ورژن اتومات دانلود میشه ؟
نخیر خودش آپدیت میشه نیازی نیست دوباره دانلود کنید...3 - وقتی مثلا ورژن 20.16 رو نصب دارم و یه ورژن دیگه مثل 20.20 اومده ، وقتی توی برنامه آپدیت میزنم خودش ورژن نرم افزار رو 20.20 میکنه یا باید جدا 20.20 رو دانلود کنم ؟
ظاهرا که اینطوریه منم توی توتال دیدم توی سایت بیت دفندر اصلی هم خصوصیات هر ورژن را نوشته اگر باشه که اونجا نوشته4 - ورژن IS این Sandbox رو نداره ؟ فقط Total داره ؟
در ضمن توی help بیت دفندر رفتم و درباره ی کم شدن سرعت اینترنت و سیستم یکسری توضیحات داده بود و من تنظیماتی که گفته بودن را انجام دادم سرعت بوتم خیلی از قبل بهتر شد شما هم یک نگاهی بندازید شاید بهتر بشه .
پیشنهاد میکنم که ورژن توتال را دانلود کنید اینی هم که میگن سرعت میگیره بیشتر اصلا فکر نمیکنم ربطی داشته باشه آخه توتال همون is هست فقط با چندتا ماژول اضافه که اونم ما اگر بخوایم استفاده میکنیم وگر نه خودش که کاری نمیکنه و توی سرعت سیستم تاثیری نداره ...
Last edited by hosseinonline8000; 11-09-2012 at 18:23.
کسی از دوستان از ورژن 2013 استفاده کرده ؟؟؟ میگن خیلی سبک شده رو بوت و سرعت اینترنت هم تاثیری نداره ؟؟؟؟؟!!!!!
من الان توتال 2013 دارم خیلی خوب شده حتی نسبت به اولین نسخه 2013 که داد بیرون
من اولین 2013 که نصب کردم روی نت و بوت اثر میزاشت ولی این اصلا ! عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)