سلام
دوست عزیز
شما توی بخش فایروال کلا بابیلون را مسدود کرده اید اگر میخواهید ارتباط اینترنتی آن را قطع کنید باید از طریق مانیتور فایروال پورتش یا آی دیش را پیدا کنید و اون را بلاک کنید نه خود فایل های نرم افزار را
موفق باشید
سلام
دوست عزیز
شما توی بخش فایروال کلا بابیلون را مسدود کرده اید اگر میخواهید ارتباط اینترنتی آن را قطع کنید باید از طریق مانیتور فایروال پورتش یا آی دیش را پیدا کنید و اون را بلاک کنید نه خود فایل های نرم افزار را
موفق باشید
سلام :
میدونم اما فایروال مشکل من نیست و اپ کنترل بهش گیر میده...رولهای فایروال که به اپ کنترل دخلی ندارن محمد جان...منکه تا حالا برای جلوگیری از کانکت شدن نرم افزارهای کرک شده فقط فایل اجرایی اونها رو توی تمام فایروالها میبستم که معمولا قائده ش اینه...چون شاید یه فایروال قابلیت مانیتور یا نمایش اعمال مانیتور پورت وآی پی رو نداشته باشه...فکر نمیکنم بستن اوت باند و اینباند یک فایل اجرایی برای دسترسی نداشتن به اینترنت و شبکه جلوی اجرای اون نرم افزار رو بگیره...
اگه اینطور بود باید فایروال هم غیر فعال میشد تا بابیلون اجرا بشه...چرا با رولها و برنامه های دیگه این مشکل رو ندارم؟؟؟سوال اصلی من اینه...
در هر صورت ممنون...![]()
Last edited by aylar6888; 12-03-2013 at 01:39.
باسلام
بخش مربوط به بسته امنیتی Emsisoft در سایت پرشین آنتی ویروس راه اندازی شد
این بخش شامل : تاریخچه شرکت Emsisoft ، دانلود آخرین نسخه آنتی ویروس ، دانلود راهنمای کامل پارسی ، و سامانه دریافت لایسنس رایگان 3 ماهه میباشد.
لایسنس های ارائه شده به صورت اورجینال می باشد که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد.
آدرس ورودی:
سلام
با تشکر از شما
در بخش معرفی ؛ موتور ایکاروس دیگه منقرض شده است و از موتور و انجین شرکت بیت دیفندر استفاده میکنه از سال 2012
موفق باشید
با سلام من از سایت معرفی شده یک لایسنس رایگان دریافت کردم فقط نمیدونم این 3 ماه از لحظه خرید محاسبه میشه یا از لحظه استفاده.با تشکر فراوان
سلام
لایسنس ها سه ماهه بعد از مدتی بلاک میشند بهتر است هر چه زودتر استفاده بشند
با سلام من هم بالاخره فعالش کردم و 3 ماه فعلا راحتم.برای فایروال هم online armor رو نصب کردم و حالت free رو انتخاب کردم.فقط گزینه hips features در online armor رو غیرفعال کردم.آخه دیدم خود antimalware قسمتی به نام behaviour داره.گفتم باهم قاطی نکنن.کار درستی کردم؟ مشکلی که پیش نمیاد؟
Last edited by منصور قلی; 12-03-2013 at 11:24.
دوستان با توجه به این که لایسنس ها از نمایندگی رسمی شرکت Emsisoft گرفته شده به هیچ وجه بلاکه نمیشه چون فقط شما از این لایسنس استفاده می کنید
اون لایسنس هایی که بلاکه میشه برای اینه که همزمان چندین یوزر ازش استفاده میکنن و لاینس هایی که ما در اختیار شما میزاریم اختصاصی هستن
فقط در یک صورت لایسنس شما بلاکه میشه اون هم اگر بیش از یک یوزر ازش استفاده کنن
برای این که لایسنس شما بلاکه نشه رو فقط خودتون از لایسنس استفاده کنید
درضمن لایسنس ها از زمان فعال سازی به مدت 3 ماه فعال میشن
دوست گل منظور ایشون این بود که لایسنس را دریافت کنند و مثلا 10 ماه دیگه استفاده کنند در این صورت لایسنس Expire میشه دوست عزیز
منظور این بود لایسنس های هدیه خیلی زود باطل میشند و امکان نگهداریشون نیست باید به محض دریافت فعال بشند مثل لایسنس های پولی نیستند
موفق باشید
سلام
کلا تداخلی ایجاد نمیکنند
ولی چون خود محافظ برنامه آنتی ویروس قوی هست میشه محافظ فایروال را خاموش کرد ولی اگر نصب و حذف های زیادی ندراید بگذارید هر دو فعال باشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)