بازی های مهم دو ویژگی دارند: 1. هیجان انگیز و پر احساس اند. 2. مهم اند!این قضیه حال و هوا هم به نظر بیشتر اون جنبه روانی خودم آدم هست که یک بازی هیجانی میشه و یکی نه.
مثلا از نظر برگزاری، بازی بین آرسنا و منجستر چه فرقی با آرسنال و لیدز داره؟
به نظر شما چطوری میشه این هیجان رو ایجاد کرد؟
هیجان و احساس
- در بازی های مهم، هم تیمی ها هیجان زده اند و وقتی گل می زنم، با هیجان بیشتری شادی می کنند.
نمایش شادی نباید فقط محدود به زمین بازی باشه. وقتی دقیقه ی 92 با تورس تو نیوکمپ به بارسلونا تو نیمه نهایی گل می زنم، نیمکت ذخیره ی تیم ام باید منفجر بشه!
- در بازی های مهم، تماشاگران توجه بیشتری به وقایع بازی می کنند و حتی اتفاقات کوچک هم سر و صدای زیادی تولید می کنه.
- گزارشگر هم به نسبت بازی های کم اهمیت، بازی رو با هیجان بیشتری گزارش می کنه.
- ابتدا و انتهای بازی های مهم، بهتره آهنگ های پر هیجان و حماسی پخش بشه. آهنگ هایی که در منوی بازی های معمولی پخش نمی شند و فقط و فقط در بازی های مهم پخش می شند.
- ابتدای بازی های مهم، اگه دو تیم رقیب سنتی اند، بهتره یک ویدویوی جذاب شامل صحنه های واقعی رویارویی دو تیم در طول فصل های گذشته پخش بشه.
- در فینال های مهم :
بهتره قبل از بازی، ویدیویی واقعی از جذاب ترین صحنه ها و لحظات فینال های گذشته نشون داده بشه.
قبل از بازی، ویدیویی نشون داده بشه حاوی صحنه ها و لحظات مهم و به یاد ماندنی و تاثیر گذار از تیم من و داستان به فینال رسیدن تیم من رو با موسیقی و کارگردانی عالی نشون بده.
صحنه ها و لحظات مهم و به یاد ماندنی کل رقابت نشون داده بشه.
- EA باید وقتی یک بازی بزرگ و مهم رو می بری، بهت جایزه بده.
مثل لباس سوم ، توپ تازه و ...
مهم بودن
- در بازی های مهم، تیم ها معمولا با محافظه کاری و احتیاط بیشتری فوتبال بازی می کنند.
- در بازی های مهم، بازیکن ها استرس بیشتری دارند و این بعضی وقت ها رو تصمیماتشون اثر می زاره.
مثلا اخراج جان تری در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بابت عوضی گرفتن باسن سانچز با توپ!
- بازی ها معمولا خشن تر اند. چون گرفتن کارت زرد هزینه ی کم تری داره نسبت به رفتن به مرحله ی بالاتر یا شکست رقیب سنتی.
EA باید کاری کنه که از بردن بازی فینال، احساس مهم بودن کنم. احساس کنم یه کار بزرگ کردم.
وقتی با منچستریونایتد در مقابل آرسنال بازی می کنم، EA باید کاری کنه که احساس کنم این بازی با بقیه بازی ها فرق داره.
فیفا به یک کارگردان نیاز داره، به یک هنرمند.