تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 396 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این قضیه حال و هوا هم به نظر بیشتر اون جنبه روانی خودم آدم هست که یک بازی هیجانی میشه و یکی نه.
    مثلا از نظر برگزاری، بازی بین آرسنا و منجستر چه فرقی با آرسنال و لیدز داره؟
    به نظر شما چطوری میشه این هیجان رو ایجاد کرد؟
    بازی های مهم دو ویژگی دارند: 1. هیجان انگیز و پر احساس اند. 2. مهم اند!

هیجان و احساس

• در بازی های مهم، هم تیمی ها هیجان زده اند و وقتی گل می زنم، با هیجان بیشتری شادی می کنند.
      نمایش شادی نباید فقط محدود به زمین بازی باشه. وقتی دقیقه ی 92 با تورس تو نیوکمپ به بارسلونا تو نیمه نهایی گل می زنم، نیمکت ذخیره ی تیم ام باید منفجر بشه!

• در بازی های مهم، تماشاگران توجه بیشتری به وقایع بازی می کنند و حتی اتفاقات کوچک هم سر و صدای زیادی تولید می کنه.

• گزارشگر هم به نسبت بازی های کم اهمیت، بازی رو با هیجان بیشتری گزارش می کنه.

• ابتدا و انتهای بازی های مهم، بهتره آهنگ های پر هیجان و حماسی پخش بشه. آهنگ هایی که در منوی بازی های معمولی پخش نمی شند و فقط و فقط در بازی های مهم پخش می شند.

• ابتدای بازی های مهم، اگه دو تیم رقیب سنتی اند، بهتره یک ویدویوی جذاب شامل صحنه های واقعی رویارویی دو تیم در طول فصل های گذشته پخش بشه.

• در فینال های مهم :
      بهتره قبل از بازی، ویدیویی واقعی از جذاب ترین صحنه ها و لحظات فینال های گذشته نشون داده بشه.
      قبل از بازی، ویدیویی نشون داده بشه حاوی صحنه ها و لحظات مهم و به یاد ماندنی و تاثیر گذار از تیم من و داستان به فینال رسیدن تیم من رو با موسیقی و کارگردانی عالی نشون بده.
      صحنه ها و لحظات مهم و به یاد ماندنی کل رقابت نشون داده بشه.

• EA باید وقتی یک بازی بزرگ و مهم رو می بری، بهت جایزه بده.
      مثل لباس سوم ، توپ تازه و ...

مهم بودن

• در بازی های مهم، تیم ها معمولا با محافظه کاری و احتیاط بیشتری فوتبال بازی می کنند.

• در بازی های مهم، بازیکن ها استرس بیشتری دارند و این بعضی وقت ها رو تصمیماتشون اثر می زاره.
      مثلا اخراج جان تری در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بابت عوضی گرفتن باسن سانچز با توپ!

• بازی ها معمولا خشن تر اند. چون گرفتن کارت زرد هزینه ی کم تری داره نسبت به رفتن به مرحله ی بالاتر یا شکست رقیب سنتی.

EA باید کاری کنه که از بردن بازی فینال، احساس مهم بودن کنم. احساس کنم یه کار بزرگ کردم.
    وقتی با منچستریونایتد در مقابل آرسنال بازی می کنم، EA باید کاری کنه که احساس کنم این بازی با بقیه بازی ها فرق داره.

فیفا به یک کارگردان نیاز داره، به یک هنرمند.
    Last edited by Yi Yi; 01-08-2012 at 23:12.

2. 18 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

آقا همینو به انگلیسی برگردونن بچه ها به فیفا ارسال کنند

4. 2 کاربر از Vahidking.75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان که تاثیری نداره . مگه این که برای نسخه بعدی (14) مد نظر قرار بدین که البته یک سری از گزینه هاش یک کم بعیده که قابل طراحی باشه!

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

هیچ چیز در این دنیا کامل نیست ؛ چه برسه به بازی ها که مخلوق بشر هستند! حداقل در این نسل چنین چیزی نخواهیم دید ..
    فیفا برای من لحظه لحظه اش هیجان و احساسه.. خدا میدونه تا حالا چند صد ساعت صرف این بازی کردم اما هنوز هم برام تازگی داره.
    بهتره توقعاتمون رو پایین بیاریم چون داریم بازی میکنیم و بس!

7. 6 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من خودم شخصا یکی از تغییرهایی که می خوام فیفا داشته باشه
    ساده و روون شدن بخش team management t فیفا هستش
    خیلی کنده خیلی وقت گیره می خوای با دوستت فیفا بزنی اصلا برخی وقتها قید ترکیب رو میزنیم لود میکنه و زمان بره و این واقعا اعصاب خرد میکنه
    مدل تیم و ترکیب رو به خوبی با جزییاتی که یک بازیکن می خواد سریع کارشو راه بندازه نداره
    این یک مورد رو من الان نزدیک 8 ساله میبینم باز میگم سال بعد درست میشه هی میندازم سال بعد
    امیدوارم اینبار دستی به سروروی این سیستم بکشن و فقط کمی سرعت کار رو بالا ببرن

9. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من خودم شخصا یکی از تغییرهایی که می خوام فیفا داشته باشهساده و روون شدن بخش team management t فیفا هستش خیلی کنده خیلی وقت گیره می خوای با دوستت فیفا بزنی اصلا برخی وقتها قید ترکیب رو میزنیم لود میکنه و زمان بره و این واقعا اعصاب خرد میکنهمدل تیم و ترکیب رو به خوبی با جزییاتی که یک بازیکن می خواد سریع کارشو راه بندازه نداره این یک مورد رو من الان نزدیک 8 ساله میبینم باز میگم سال بعد درست میشه هی میندازم سال بعد امیدوارم اینبار دستی به سروروی این سیستم بکشن و فقط کمی سرعت کار رو بالا ببرن
    آره انصافا تو این مورد فیفا ضعیف کار کرده!البته شاید این نظر من و شما باشه!اما به ذهن بعضی ها خیلی هم خوب طراحی شده!!اما وقتی ترکیب چیدن رو بازی رقیب میبینیم واقعا باید اعتراف کنیم به ضعف فیفا تو این مورد!به نظرم کاری که بازی رقیب انجام داده خیلی عالیه،و نمیشه از روش کپی کرد....اما بالاخره این طراحی باید تو فیفا به نوعی بهبود پیدا کنه،اولین کاری که میکنه اینه که شما تغییرات رو باید تو صفحه انجام بدی و نه اینکه تو لیست انجام بدی،تو صفحه ی بالایی تغییر انجام بشه......متوجه منظورم میشین؟؟؟؟باید صفحه ی سبز زمین رو بذاره جلوت به اضافه ی 11 بازیکن و شما رو صفحه پیاده کنی ترکیب دلخواهتو.....به هر حال امیدوارم یکم بهتر بشه!اما این ضعف چیزی از جذابیت های این بازی جدا کم نمی کنه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من خودم شخصا یکی از تغییرهایی که می خوام فیفا داشته باشه
    ساده و روون شدن بخش team management t فیفا هستش
    خیلی کنده خیلی وقت گیره می خوای با دوستت فیفا بزنی اصلا برخی وقتها قید ترکیب رو میزنیم لود میکنه و زمان بره و این واقعا اعصاب خرد میکنه
    مدل تیم و ترکیب رو به خوبی با جزییاتی که یک بازیکن می خواد سریع کارشو راه بندازه نداره
    این یک مورد رو من الان نزدیک 8 ساله میبینم باز میگم سال بعد درست میشه هی میندازم سال بعد
    امیدوارم اینبار دستی به سروروی این سیستم بکشن و فقط کمی سرعت کار رو بالا ببرن
    واقعا فیفا واسه interface بازی خیلی زحمت به خرج نمیده . منوهاش که واقعا روی اعصابه . Team management هم که دیگه نگو . حتی مثلا موقع انلاین دو ساعت ترکیب میچینی بعد میری تو بازی طرف از قیافت خوشش نمیاد میاد بیرون همون اول . میخوام دسته رو پهنا بکنم تو حلق . منتهی فکر کنم امسال گفتن درست میشه این مشکل . اما واقعا interface بازی مشکل زیاد داره .

12. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ای گفتی این انلاین بازی کردن خیلی مسخرست من وقتی با یکی لگ دارم نمیتونم بازی کنم باید از بیام بیرون و ازاول بازم ترکیب رو بچینم کاشکی میشد این ترکیب رو ذخیره کرد و تو بخش منیجمت هم سایر دوستان فرمودند یه جمالی بهش بدن

14. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یا خدا . یعنی این مسیه . هر سال داره گند میزنه به مسی . هم فقط دست گذاشته روی مسی . واقعا معلوم شد که فیفا طرف کی رو گرفته .
    فکر کنم الان واسه همه روشنه که دیگه بهترین بازیکن فیفا 12 رونالدوست . یعنی جوری که رئال از رونالدو میتونه استفاده کنه بارسا نمیتونه از مسی استفاده کنه . محبوبترین تیم هم که توی بخش انلاین فکر کنم همین رئال باشه .

توی فیفا 12 که ما چیزی جز سرعت بالا و finesse shot از مسی ندیدیم . واقعا اون حرکاتی که میزنه عمرا بشه توی فیفا پیاده سازی کرد .
    ولی رونالدویی که ما توی فیفا 12 دیدیم غیر از قابلیتهای واقعیش یه سری چیزهای اضافی هم داشت . سرزن حرفه ای که هست . سرعتش که دیگه فکر نکنم کسی جز دنی الوز بهش برسه . پاس کاریش هم حالا هیچی . ضربه ازادش هم دیگه از ژاوی هم بالاتر رفته . البته این دو مورد اخری رو میشه چشم پوشی کرد .

فقط خدا کنه EA به تیمهایی غیر از رئال و من سیتی هم یه نگاه بندازه .

18. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •