نمیدونم والا! شاید من درست دقت نکردم...اگرم اینجوری که میگی گفته باشه منظور اصلیش اون نبوده...
نمیدونم والا! شاید من درست دقت نکردم...اگرم اینجوری که میگی گفته باشه منظور اصلیش اون نبوده...
الان من episode 3 رو می خوام بگیرم باید 2 GB باشه ؟؟
میخوام بعد از اینکه کل بازی تموم شد اگه زنده موندیم یه دست بازی رو از اول برم با خشونت 100% . ای چه حالی میده .
نه . اون 2 گیگ همه اپیزودها رو داره که بازی کامل حساب میشه (البته تا الان) . شما اگه اپیزود سه رو فقط میخوای از لینکهای 680 مگی صفحه قبل دانلود کن .
بعدش باید فکر روانپزشک برای کلمنتاین باشی...![]()
سلام
قسمت1روتموم کردم قسمت دوم رو دارم بازی میکنم میگم دوستان من تو اون درگیری تو طویله یارو رو نکشتم اومدم بیرون اون پیرزنه داخل خونه با تفنگ اون یکی زنه رو گروگان گرفته ووقتی نزدیک میشم میکشه منو باید چکار کنم؟
باید کم کم نزدیک بشی و هی باهاش صحبت کنی...
نه به نظرم کریستینا حرف خوبی زد .
اگه سریالش رو دیده باشی یا توی همین خود بازی چندبار تا حالا افراد توی موقعیتهای ناجور گیر کردن که راه فراری نبوده و تنها راه فرار این بوده که یه نفر رو فدا کنن تا خودشون فرار کنن ؟
تقریبا توی همه افراد ممکنه یه نفر باشه که حاضر باشه به خاطر منافع شخصی خودش (چون تحت فشار روانی هستن این شخصیتشون بروز میده) بقیه رو فدا کنه .
برای مثال وقتی یه گروه از چند خانواده با هم باشن توی هر خانواده ممکنه یک نفر از این نوع باشه . این یکی حاضره اون یکی رو به خاطر حفظ جون خودش و خانواده اش فدا کنه و اون یکی هم همین کار رو میکنه وقتی شرایط ناجور باشه .
سریالش رو که اگه دیده باشین دیدین که چجور دوتا رفیق به طرز فجیعی همدیگه رو میخوان بکشن یا حتی یه دیوونه که بینشون باشه جون چند نفر رو ممکنه بگیره .
بعد هم گروهی که باشن کلا سر و صدای بیشتری دادرن بیشتر توی دید هستن . در کل اگه مثلا لی فقط کلمنتاین رو داشته باشه احتمال زنده موندنشون بیشتره .
من فک میکنم شرایط طوریه که در هیچ کدوم از این دو حالت شانس بیشتری برای زنده موندن نداریم. تنها بودن یه سری مزایایی داره و یه سری معایب. مثلا تو خود بازی تا حالا چند بار شده که اگه تنها باشی نمی تونی کاری رو که باید انجام بدی.کلمنتاین هم یه دختر 8 سالست و کار چندانی از دستش بر نمیاد. گروه سرو صدای بیشتری داره ولی من خودم به شخصه ترجیح میدم تو یه گروه باشم تا این که تنها. ولی به نظر من چیزی که باید رعایت بشه اینه که افراد غیر قابل اعتماد رو وارد گروه نکنیم.ولی بهر حال من فک میکنم یه گروه کارای بیشتری میتونه انجام بده تا 2 نفر. فرض کنید توسط کلی مرده محاصره شدید. باز هم دوست داشتین تنها باشین؟!
وقتی خود آدم توی اون موقعیت باشه ، ترجیح میده که شانس زنده موندن رو با بیشتر کردن چشم ها و گوشهای افراد دیگه ای که میتونن ببینن و بشنون بیشتر کنه. به قول Eddard Stark در Game Of Thrones
"When winter comes, the lone wolf dies, but the pack survives"
اما همونطور که IOG گفت اینکه هر ننه قمری رو به گروهت راه ندی مهمه. کریستا و امید هم فکر میکنم خیلی شانس آوردن که زنده موندن و مطمئنا" خودشونم از حرفی که زدن (چون دو تا بودیم زنده موندیم) مطمئن نبودن که فرتی عضو گروه ِ ما شدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)