تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 65 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

محتوای مخفی:  
    واسه من دقیقا" به بن میگفت بگو کار ِ کارلیه ( داشت میرفت روی مخش که یعنی اگه میگی تو نیستی پس کارلیه )
    نمیدونم والا! شاید من درست دقت نکردم...اگرم اینجوری که میگی گفته باشه منظور اصلیش اون نبوده...

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

الان من episode 3 رو می خوام بگیرم باید 2 GB باشه ؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

میخوام بعد از اینکه کل بازی تموم شد اگه زنده موندیم یه دست بازی رو از اول برم با خشونت 100% . ای چه حالی میده .

الان من episode 3 رو می خوام بگیرم باید 2 GB باشه ؟؟
    نه . اون 2 گیگ همه اپیزودها رو داره که بازی کامل حساب میشه (البته تا الان) . شما اگه اپیزود سه رو فقط میخوای از لینکهای 680 مگی صفحه قبل دانلود کن .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

میخوام بعد از اینکه کل بازی تموم شد اگه زنده موندیم یه دست بازی رو از اول برم با خشونت 100% . ای چه حالی میده .
    بعدش باید فکر روانپزشک برای کلمنتاین باشی...

6. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

محتوای مخفی: aaa 
    اپیزود سوم تمام شد...
    اول اینکه برخلاف اپیزود دوم که خون آدم رو به جوش میاورد و به قول معروف روی لبه صندلی نشسته بودی و سرتاسر بازی یک کلایمکس بود، این اپیزود یک درام بسیار غم انگیز بود. شاید خیلی ها این اپیزود رو در حد اپیزود دوم ندونند که البته تا حدی حق دارند، اما مطمئنا تیم سازنده بازی با میکس و به چالش کشیدن تمام گوشه و کنار عواطف و احساسات همه بازیکنان سعی دارند کاری کنند که بقول معروف هیچکسی بی نصیب از این بازی بیرون نره و یه جایی اون رو تحت تاثیر قرار بدند.
    نکته دیگری که اپیزود دوم رو از دو اپیزود دیگر برتر نشون میده، داشتن یک ساب پلات در کنار پلات اصلی داستان( رسیدن به قایق/جای امن) بود که همان خانواده دو برادر و مادر بود. این اپیزود بیشتر از اینکه بخواد تصمیمات چالش برانگیز داشته باشه، تمرکزش رو بیشتر روی ایجاد صمیمیت با گروه و بقیه کرده بود(سخن کریستانا در پایان هم که گفت ما عضو گروهی نشده بودیم هم در همین راستا بود که این احساس رو به شما منتقل بکنه که هر کاری کردید اشتباه بود و حسرت بخورید) اما کی گفته حق با کریستیناست؟!!!
    بعد از این اتفاقاتی که افتاد منم ترجیح میدادم که لی و کلمنتاین تنهایی به سفرشون ادامه بدن(به این خاطر که دوست ندارم دوباره به افرادی وابسته بشیم و بعد از دستشون بدیم) که صدای ناشناس رادیو این نقشه رو کنسل کرد.
    من قرار بود بعد از درام متاثر کننده ابدی سیکس فیت آندر، سراغ همچین موضوعاتی نرم اما ظاهرا باید سرنوشت لی و کلمنتاین و امریکای بحران زده رو تا آخر دنبال کنیم.

8. 2 کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    قسمت1روتموم کردم قسمت دوم رو دارم بازی میکنم میگم دوستان من تو اون درگیری تو طویله یارو رو نکشتم اومدم بیرون اون پیرزنه داخل خونه با تفنگ اون یکی زنه رو گروگان گرفته ووقتی نزدیک میشم میکشه منو باید چکار کنم؟

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

سلام
    قسمت1روتموم کردم قسمت دوم رو دارم بازی میکنم میگم دوستان من تو اون درگیری تو طویله یارو رو نکشتم اومدم بیرون اون پیرزنه داخل خونه با تفنگ اون یکی زنه رو گروگان گرفته ووقتی نزدیک میشم میکشه منو باید چکار کنم؟
    باید کم کم نزدیک بشی و هی باهاش صحبت کنی...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

محتوای مخفی: aaa 
    اپیزود سوم تمام شد...
    اول اینکه برخلاف اپیزود دوم که خون آدم رو به جوش میاورد و به قول معروف روی لبه صندلی نشسته بودی و سرتاسر بازی یک کلایمکس بود، این اپیزود یک درام بسیار غم انگیز بود. شاید خیلی ها این اپیزود رو در حد اپیزود دوم ندونند که البته تا حدی حق دارند، اما مطمئنا تیم سازنده بازی با میکس و به چالش کشیدن تمام گوشه و کنار عواطف و احساسات همه بازیکنان سعی دارند کاری کنند که بقول معروف هیچکسی بی نصیب از این بازی بیرون نره و یه جایی اون رو تحت تاثیر قرار بدند.
    نکته دیگری که اپیزود دوم رو از دو اپیزود دیگر برتر نشون میده، داشتن یک ساب پلات در کنار پلات اصلی داستان( رسیدن به قایق/جای امن) بود که همان خانواده دو برادر و مادر بود. این اپیزود بیشتر از اینکه بخواد تصمیمات چالش برانگیز داشته باشه، تمرکزش رو بیشتر روی ایجاد صمیمیت با گروه و بقیه کرده بود(سخن کریستانا در پایان هم که گفت ما عضو گروهی نشده بودیم هم در همین راستا بود که این احساس رو به شما منتقل بکنه که هر کاری کردید اشتباه بود و حسرت بخورید) اما کی گفته حق با کریستیناست؟!!!
    بعد از این اتفاقاتی که افتاد منم ترجیح میدادم که لی و کلمنتاین تنهایی به سفرشون ادامه بدن(به این خاطر که دوست ندارم دوباره به افرادی وابسته بشیم و بعد از دستشون بدیم) که صدای ناشناس رادیو این نقشه رو کنسل کرد.
    من قرار بود بعد از درام متاثر کننده ابدی سیکس فیت آندر، سراغ همچین موضوعاتی نرم اما ظاهرا باید سرنوشت لی و کلمنتاین و امریکای بحران زده رو تا آخر دنبال کنیم.

نه به نظرم کریستینا حرف خوبی زد .
    اگه سریالش رو دیده باشی یا توی همین خود بازی چندبار تا حالا افراد توی موقعیتهای ناجور گیر کردن که راه فراری نبوده و تنها راه فرار این بوده که یه نفر رو فدا کنن تا خودشون فرار کنن ؟
    تقریبا توی همه افراد ممکنه یه نفر باشه که حاضر باشه به خاطر منافع شخصی خودش (چون تحت فشار روانی هستن این شخصیتشون بروز میده) بقیه رو فدا کنه .
    برای مثال وقتی یه گروه از چند خانواده با هم باشن توی هر خانواده ممکنه یک نفر از این نوع باشه . این یکی حاضره اون یکی رو به خاطر حفظ جون خودش و خانواده اش فدا کنه و اون یکی هم همین کار رو میکنه وقتی شرایط ناجور باشه .
    سریالش رو که اگه دیده باشین دیدین که چجور دوتا رفیق به طرز فجیعی همدیگه رو میخوان بکشن یا حتی یه دیوونه که بینشون باشه جون چند نفر رو ممکنه بگیره .
    بعد هم گروهی که باشن کلا سر و صدای بیشتری دادرن بیشتر توی دید هستن . در کل اگه مثلا لی فقط کلمنتاین رو داشته باشه احتمال زنده موندنشون بیشتره .

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

نه به نظرم کریستینا حرف خوبی زد .
    اگه سریالش رو دیده باشی یا توی همین خود بازی چندبار تا حالا افراد توی موقعیتهای ناجور گیر کردن که راه فراری نبوده و تنها راه فرار این بوده که یه نفر رو فدا کنن تا خودشون فرار کنن ؟
    تقریبا توی همه افراد ممکنه یه نفر باشه که حاضر باشه به خاطر منافع شخصی خودش (چون تحت فشار روانی هستن این شخصیتشون بروز میده) بقیه رو فدا کنه .
    برای مثال وقتی یه گروه از چند خانواده با هم باشن توی هر خانواده ممکنه یک نفر از این نوع باشه . این یکی حاضره اون یکی رو به خاطر حفظ جون خودش و خانواده اش فدا کنه و اون یکی هم همین کار رو میکنه وقتی شرایط ناجور باشه .
    سریالش رو که اگه دیده باشین دیدین که چجور دوتا رفیق به طرز فجیعی همدیگه رو میخوان بکشن یا حتی یه دیوونه که بینشون باشه جون چند نفر رو ممکنه بگیره .
    بعد هم گروهی که باشن کلا سر و صدای بیشتری دادرن بیشتر توی دید هستن . در کل اگه مثلا لی فقط کلمنتاین رو داشته باشه احتمال زنده موندنشون بیشتره .
    من فک میکنم شرایط طوریه که در هیچ کدوم از این دو حالت شانس بیشتری برای زنده موندن نداریم. تنها بودن یه سری مزایایی داره و یه سری معایب. مثلا تو خود بازی تا حالا چند بار شده که اگه تنها باشی نمی تونی کاری رو که باید انجام بدی.کلمنتاین هم یه دختر 8 سالست و کار چندانی از دستش بر نمیاد. گروه سرو صدای بیشتری داره ولی من خودم به شخصه ترجیح میدم تو یه گروه باشم تا این که تنها. ولی به نظر من چیزی که باید رعایت بشه اینه که افراد غیر قابل اعتماد رو وارد گروه نکنیم.ولی بهر حال من فک میکنم یه گروه کارای بیشتری میتونه انجام بده تا 2 نفر. فرض کنید توسط کلی مرده محاصره شدید. باز هم دوست داشتین تنها باشین؟!

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی خود آدم توی اون موقعیت باشه ، ترجیح میده که شانس زنده موندن رو با بیشتر کردن چشم ها و گوشهای افراد دیگه ای که میتونن ببینن و بشنون بیشتر کنه. به قول Eddard Stark در Game Of Thrones
    "When winter comes, the lone wolf dies, but the pack survives"
    اما همونطور که IOG گفت اینکه هر ننه قمری رو به گروهت راه ندی مهمه. کریستا و امید هم فکر میکنم خیلی شانس آوردن که زنده موندن و مطمئنا" خودشونم از حرفی که زدن (چون دو تا بودیم زنده موندیم) مطمئن نبودن که فرتی عضو گروه ِ ما شدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •