سلام بچه هامن یه جای کرایسیس رو گیر کردم.
همون جایی که باید تانک سوارشیم. بعدش باید یه جایی رو منفجر کنیم.بعد از اینکه منفجر می کنیم،چه جوری باید بریم تو اون ساختمونه ؟
راه نداره پایینشم سیاهه.
نتونستم از بازی عکس بگیرم.
![]()
سلام بچه هامن یه جای کرایسیس رو گیر کردم.
همون جایی که باید تانک سوارشیم. بعدش باید یه جایی رو منفجر کنیم.بعد از اینکه منفجر می کنیم،چه جوری باید بریم تو اون ساختمونه ؟
راه نداره پایینشم سیاهه.
نتونستم از بازی عکس بگیرم.
![]()
میانگین نمرات Crysis 3
نسخه PC از 15 نقد 76.80%
نسخه Xbox 360 از 22 نقد 78.73%
نسخه PS3 از 8 نقد 80.75%
Crysis 3 PC Version -Short Review
!The Ultimate Graphic
گرافیک : از اون جایی که همه این بازی رو به گرافیک محشرش میشناسن ، با این بخش شروع می کنم . اولین سری از این بازی که منتشر شد واقعا انقلابی تو گرافیک بود ، نسخه دوم پیشرفت
چندانی نداشت ولی 3ومین شماره از این Franchise واقعا پیشرفت قابل توجهی تو این زمینه کرده که بدون شک میتونیم بگیم تو این زمینه بی رقیب هست ، از هر المان گرافیکی به این بازی نگاه کنیم
حرفی برا گفتن نمیزاره ! از Tesselation روی چهره گرفته تا Texture های به کار رفته فقط در یک کمله میشه گفت : شاهکار !
10
(با دیدن این صحنه ، سکته کردم !دی ! )
داستان و ایده : خب از عرش به فرش میاییم ! ضعیفترین بخش بازی واقعا همین داستان میتونه باشه ، هیچ گونه غافلگیری خاص ، ارتباط مناسب ، شخصیت پردازی تو دل برو و ...وجود نداره ، واقعا حرفی برا گفتن نداره این قسمت !
6
موسیقی وصداگزاری :
بعد از شاهکار Hans Zimmer در نسخه قبلی ، نگران این قسمت بودم که فرد دیگه ای به عنوان Composer اتخاب شده بود ولی انصافا ترک های خوب و به یاد ماندنی وجود داره که هیجان گیم پلی رو
دوچندان میکنه هر چند درحد کارای استاد نبود ! صداگزاری شخصیت ها از جمله Prophet هم موثر و زیبا کار شده
9
گیم پلی : اگه Predator Bow رو کنار بزاریم هیچ تفاوتی با نسخه قبلی در زمینه گیم پلی وجود نخواهد داشت ! انتظار میرفت سازنده ها یک سری مکانیک های جدید و ایده های نو پیاده کنند ولی
متاسفانه جز Predator Bow چیز جدید دیگه ای وجود نداره ولی همین تیر کمون هم یک اسلحه ی زیبا و مخصوص طرفدارن Stealth و مخفی کاری هستش ، مکانیک خیلی خوبی هم داره از وزن و
سرعت تیرهاش گرفته تا تنوعشون همه و همه عالی کار شده روی این تیر کمون ، هیجان خوبی هم داره گیم پلی بازی به همراه موسیقی زیباش ولی انتظار بیشتری داشتم ، ارزش تکرار بازی رو هم
آورده پایین ...
7.7
نمره کلی : 8
به طور کلی ارزش بازی کردن رو داره و به همه پیشنهاد می کنم !
+
یه شوخی !
+
تفاوت نسخه اول با این نسخه :
Last edited by mjorh; 01-03-2013 at 18:08.
رو به روی جایی که پل متحرک بالا کشیده میشه یه پله هست برو بالا اونجا اف بزن پل پایین میاد
صورت سایکو دلم نیمد شات نگیم:
![]()
ایول ردش کردم![]()
با سلام
بالاخره سایکو زنده موند یا نه ؟؟؟
فکر کنم اون دوستانی که میگن داستان خوب نبوده درست میگن ولی به نظر من یه جور آماده سازی برای نسخه بعدی بود برای همین اینجوری ساختنش
خواهشا هر کی جواب ایشون رو میده تو اسپیلر بزاره .
ممنون.
یه سوال:
دوستان مگه پرافت تو شماره 2 خودشو نکشت ؟اون نظامی رو از اب نجات داد و بعدش لباس نانوسوئت رو بهش داد و بعدش با یه تیر خودشو خلاص کرد.حالا چه جوری تو این شماره شده کاراکتر اصلی؟
سلام برو بچ
من دیروز بازیو گرفتم
خیلی بازی نکردم ولی به نظرم C2 بهتر بود.
شخصا با دیدن فیلم اول بازی تو C2 کفو خون قاطی کردم. هرچند تو نسخه 2 داستان بازی ریاد قوی نبود. من که فقط می کشتم و می رفتم جلو، با اینکه زبانمم قویه نمی فهمیدم داستان چیه. انگار C3 هم داستانش زیاد قوی نیست، بازیای جدید خیلی رو داستان کار می کنن. مثلا Hitman:Absolution یا FARCRY 3 داستانشون خیلی خوب بود. مخصوصا Hitman، فوق العاده بود. وقتی بازی می کردم اون قسمتش که از روی پشت بوما فرار می کرد احسان می کردم جیسون بورن شده هیتمن
EA باید یه فکری بکنه. اگه گرافیک خدای این بازی نبود مطمئنا خیلیا اصلا بازیش نمی کردن.
دوستمون راست میگه، اول C2 پرافت خود شو کشت و نانو سوتشو داد آلکاتراز.
حالا پرافت چطوری زنده شده؟
آلکاتراز کجاس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)