تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 35 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 349

نام تاپيک: عدم توانایی استفاده از هارد و ارور مبنی بر فرمت کردن آن برای استفاده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    یه سوال برام پیش اومد
    من اطلاعات هاردم رو تو پوشه هایی طبقه بندی کردم
    میخوام بدونم با استفاده ار این نرم افزار اسامی خود فایل ها و ویدیو ها مثل روز اول حفظ میشه یا تغییر میکنه؟
    فمت ویدیو هام mkv بوده آیا اطلاعاتم رو با همین فرمت بهم برمیگردونه؟
    بايد تست كنيد و اگر جواب نگرفتيد ميتونيد برنامه هاي ديگري را هم تست كنيد .

بطور كلي در روش Raw Recovery ، بدون در نظر گرفتن سیستم فایلی که اطلاعات طبق اصول آن نگهداری میشد (مثل NTFS) و بدون حفظ نام اصلی و Folder paths (شاخه و زیرشاخه های آن) اطلاعات بازيابي میشوند و بنابراين انتظار نداشته باشيد كه اطلاعات مثل حالت اول ريكاوري بشوند .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

س من یه هارد اکسترنال وسترن دیجتال دارم که وقتی به سیستم میزنم میگه باید فرمت شه اطلاعاتم برام مهمه .چند جا که بردم میگن باید فرمت شه بعد ریکاوری بشه (هزینه ریکاوری هم که ار هزینه خود هارد بالاتره ).ایا راهی هست که به جز فرمت بشه حلش کرد .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

س من یه هارد اکسترنال وسترن دیجتال دارم که وقتی به سیستم میزنم میگه باید فرمت شه اطلاعاتم برام مهمه .چند جا که بردم میگن باید فرمت شه بعد ریکاوری بشه (هزینه ریکاوری هم که ار هزینه خود هارد بالاتره ).ایا راهی هست که به جز فرمت بشه حلش کرد .
    سلام .

فرمت نكنيد تا زمانيكه اطلاعات بطور كامل بازيابي بشوند. با نرم افزار easeus data recovery wizard professional ، خودتان هم ميتونيد اطلاعات را بازيابي كنيد و لازم نيست هزينه اضافي بپردازيد ولي بايد اطلاعات را روي فضاي ديگر (مثلاً هارد اكسترنال دوم و يا هارد اينترنال سيستمتان) ذخيره كنيد .

در برنامه easeus data recovery wizard professional حتماً گزینه Complete recovery را انتخاب کنید .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام ببخشید مشکل من هم در رابطه با the type of the file system is raw است
    هارد جانبی من حجمش 2 ترابایت هست و برای انالیز کردن حدودا بیشتر از 60 ساعت طول میکشه که تموم بشه آیا راه حل دیگه ای وجود داره که سریعتر جستجو بشه ؟
    من 2 ترا بایت رو با این نرم افزاری که گفتید رو تو چند هارد ذخیره کنم اگه راه حل بهتری و راحتری رو بلدید بگید من عملی کنم ممنونم از کمکتون
    اینم اسکرین شات صفحه مدیریت دیسک :
    Last edited by anylove; 01-07-2014 at 00:33.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید مشکل من هم در رابطه با the type of the file system is raw است
    هارد جانبی من حجمش 2 ترابایت هست و برای انالیز کردن حدودا بیشتر از 60 ساعت طول میکشه که تموم بشه آیا راه حل دیگه ای وجود داره که سریعتر جستجو بشه ؟
    من 2 ترا بایت رو با این نرم افزاری که گفتید رو تو چند هارد ذخیره کنم اگه راه حل بهتری و راحتری رو بلدید بگید من عملی کنم ممنونم از کمکتون
    اینم اسکرین شات صفحه مدیریت دیسک :
    سلام .
    طولاني بودن فرآيند آناليز به خاطر اين هست كه كل فضاي هارد ديسك بايد Scan و چاره اي هم نيست كه اينكار بايد انجام بشود ولي مزيت استفاده از Test Disk اين هست كه نيازي به كپي كردن اطلاعات روي هارد ديسك ديگر نيست و اگر شانس بياريد مشكل RAW شدن پارتيشنهاي هارد ديسك فيكس شود .

يا اينكه مجبوريد نرم افزارهايي مثل easeus data recovery wizard professional اطلاعات را روي هارد ديسك ديگر بازيابي و سپس فرمت كنيد .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ببخشید من با نرم افزار Test Disk هم به روش quick و هم Deeper Search هاردم رو اسکن کردم ولی درایوی پیدا نشد

بهترین راه حل برای بازیابی اطلاعات رو اگه میشه بگید دیگه زمان مهم نیست فقط میخوام که فایلهام کامل بازیابی بشن

ممنونم ازتون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من با نرم افزار Test Disk هم به روش quick و هم Deeper Search هاردم رو اسکن کردم ولی درایوی پیدا نشد

بهترین راه حل برای بازیابی اطلاعات رو اگه میشه بگید دیگه زمان مهم نیست فقط میخوام که فایلهام کامل بازیابی بشن

ممنونم ازتون
    همانطوریکه گفتم ؛ نرم افزار easeus data recovery wizard professional را تست کنید (حتماً گزینه Complete recovery را انتخاب کنید) .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

همه این ورش ها رو پیاده کردم ولی متاسفانه چیزی رو پیدا نکرد یه نرم افزار بازیابی خوب سراغ ندارید که من برگردونم فایل ها ترجیحا اگه میشه اسم و فولدرشون رو بعد از برگشت تغیر نده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه این ورش ها رو پیاده کردم ولی متاسفانه چیزی رو پیدا نکرد یه نرم افزار بازیابی خوب سراغ ندارید که من برگردونم فایل ها ترجیحا اگه میشه اسم و فولدرشون رو بعد از برگشت تغیر نده
    با برنامه Ontrack Easy Recovery هم تست کنید . دقت کنید که برنامه بطور کامل رجیستر و فعال شده باشد.

ترجیحا اگه میشه اسم و فولدرشون رو بعد از برگشت تغیر نده
    در این برنامه ، بهترین متد برای ریکاوری اطلاعات انتخاب حالت RAW Recovery هست . همانطوریکه در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفتم ؛ در این متد بدون در نظر گرفتن سیستم فایلی که اطلاعات طبق اصول آن نگهداری میشد (مثل NTFS) و بدون حفظ نام اصلی و Folder paths (شاخه و زیرشاخه های آن) اطلاعات بازيابي میشوند و بنابراين انتظار نداشته باشيد كه اطلاعات مثل حالت اول ريكاوري بشوند .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من با بیشتر از ۱۰ برنامه ریکاوری ریکاوری کردم ولی هیچکدوم از فایل هام رو برنگردونداین نرم افزار هم ورژن 10 و 11 رودانلود کردم و نصب کردم ولی گزینه raw recovery رونداره

اگه میشه یه آی دی چیزی بده از یه طریق دیگه با هم در تماس باشیم

از چند جا دیگه خوندم که بازیابی نمیشن آیا واقعیت داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •