دوستان این 2 شب سرعتم بالای 250 نرفت و حدود 4.5 گیگ دانلود کردم ...
سرعت بابلی ها هم مثل من پایین بوده ؟ دوست دارن مثل روز بر روی 350 تا 400 ثابت بشه![]()
دوستان این 2 شب سرعتم بالای 250 نرفت و حدود 4.5 گیگ دانلود کردم ...
سرعت بابلی ها هم مثل من پایین بوده ؟ دوست دارن مثل روز بر روی 350 تا 400 ثابت بشه![]()
حمیدرضاجان چنتا لینک باهم بزار مثلا8-9 تا لینک همزمان بزار برای دانلود
بچه ها توجه کردین از سایت تبیان و راسخون در هر زمان از شبانه روز دانلود کنین سرعت از 450 پایین تر نمیاد
سلام
دوستان میدونید چند روز بعد پایان قرارداد مهلت تمدید شارژ Adsl رو داریم(که بعد از اون تاریخ خط و از رانژه خارج میکنند)؟
امشب سرعتم افتضاحه...به 100 هم به زور میرسه حتی در حالتِ دانلودِ همزمانِ 4 تایی
Maskot عزیز 4 تا که خوبه ! من 10 تا میزارم دانلود که Peak سرعت داشته باشم ...
امشب سرعت زیر 200 هست ...
امروز هم که سراسری نت افتضاح بود !
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز
عرضم به خدمت شما، دیشب بنده از سرورهای عمومی مثل آپلودباز و هایپ فایل دانلود کردم، و البته یه لینک مستقیم از یه سایت فیلم و... که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز به بنده معرفی فرمودند، تا صبح هم شش گیگ و اندی دانلود کردم
افت سرعت هم دیشب نداشتم، چند لینک همزمان، مثل همیشه، هرلینک سرعتی میانگین 50-70 ، تا صبح همینطور بود
ارادتمندم
موفّق باشید
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزیز خودم، که بنده از همون سایتی که فرمودید، اکانت گرفتم، دیشب هم ازش دانلود داشتم، سرعت بنده هم دیشب که برای اولین بار ازش دانلود میکردم، تک لینک به 60-70 میرسید، پس مخابرات این محدودیت رو برای سایتهایی که ما زیاد ازش دانلود میکنیم قائل نمیشه
ضمناً سرعت دانلود بنده در طول روز از هایپ فایل و رودفایل و مدیافایر و آپلودباز هم فیکس روی 470-500 ، ولی در طی زمانهای فری و رایگان 60-70 ، شاید مخابرات به عمد، در زمانهای رایگان، سرعت تک لینکهارو محدود کنه، ولی سایت خاصیُ بعلت دانلود زیاد ما محدود نمیکنه
ارادتمندم
موفّق باشید
دیشب سرعت زیاد خوب نبود من 3 گیگ دانلود داشتم.البته لینک های که برای دانلود گذاشته بودم برای هیپ فایل و آپلود باز بود. اگه سایت یا فروم دانلود میخای من در خدمتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)