من مشکل حاد و اساسی با کاسپرسکی 2012 دارم :
چند وقت پیش کاسپرسکی 2012 رو نصب کردم. ویندوز من XP هست.
بعد از نصب اون، هر از گاهی شاهد ریست های ناگهانی کامپیوتر هستم.
احتمال ریست شدن، به خصوص موقع اسکن کردن بالا میره.
ولی وقت هایی هم غیر از زمان های اسکن کردن پیش اومده که کامپیوتر ریست شده.
ارتباطی هم با مثلا سنگین بودن کاسپرسکی روی کامپیوترم نداره.
چون اولا به اون حد کاسپر سنگین نیست برام که کامپیوترم رو فلج کنه.
ثانیا حتی زمان هایی که هیچ کاری از کامپیوترم نمیکشم و برنامه ای اجرا نیست ، پیش اومده که کاسپرسکی idle scan یا Rootkit Scan انجام داده و کامپیوتر ریست شده.
(بنابراین این دو گزینه رو غیر فعال کردم در تنظیمات. ولی بالاخره که نیاز به اسکن پیدا خواهم کرد! ضمنا این کار تعداد ریست ها رو کمتر کرد ولی باز هم پیش میاد که کامپیوتر ریست میکنه)
درایو c کامپیوترم -که فایل زیاد داره- رو با کاسپرسکی نمیتونم اسکن کنم چون حتما وسط اسکن ریست میکنه(بارها پیش اومده)
-ولی با دیسک نجات آپدیت شده کاسپرسکی، درایو c رو کامل اسکن کرده ام هیچ مورد آلودگی نداره. (دیسک نجات چون در محیط ویندوز نیست، راحت درایو C رو بدون مشکل اسکن کرد)
با برنامه Malwarebytes Antimalware هم درایو C رو اسکن کرده ام ،راحت اسکن کرد و گفت هیچ آلودگی نداره.
کلا تمام درایو های کامپیوترم رو اسکن کرده ام هیچ آلودگی نداره.
-هارد کامپیوترم رو با برنامه های تست سلامت هارد چک کرده ام ، هارد هیچ مشکلی نداره و بنابراین مشکل از هارد نیست.
-دیتا بیس کاسپر هم مرتب آپدیت هست.ضمنا از کرک و این چیزها هم برای کاسپر استفاده نکرده ام. از کلید استفاده میکنم.
نمیدونم مشکل ریست از چی هست.
من قبل از این کاسپرسکی 2009 داشتم و اصلا چنین مشکلی نداشتم. اصلا کامپیوتر من و ویندوز فعلی ام خیلی سالم هستند و تا قبل از کاسپرسکی 2012 سابقه ریست شدن و این چیزها نداشتم.
فکر میکنم کاسپرسکی 2012 با چیزی در ویندوز xp ام کانفلیکت داره .
نمیدونم چه مشکلی داره که کار به ریست ناگهانی میکشه!
این بدترین مشکلی هست که میتونه بوجود بیاد!