تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 42 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 420

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی ال جی Cinema 3D LW57000

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من پیشنهاد میکنم مودم ADSL رو مستقیم وصل کنید به تی وی و به روز رسانی رو روشن کنید تا سرچ کنه و شروع به آپدیت کنه.برای من سه ساعت طول کشید که هنوز نمیدونم منطقیه یا نه.شاید مشکل از نت بوده.(هرچند مودم فول آنتن بود) ولی در کل بدون درد سر آپدیت شد.هیچ مشکلی هم پیش نیاورد.تازه گیرنده دیجیتال هم قوی تر عمل کرد

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون از جوابتون دوست عزیز لطفا شماره نمایندگی رو بهم بدید.من تو یکی از پست های این تاپیک دیدم که یکی از دوستان اپدیتشو گذاشته بود و گفته بود که با مسولیت خودتون اپدیت کنید. چرا اینو گفت؟لطفا لینکی از خود سایت ال جی قرار بدین که بشه اپدیت تلوزیون رو از اونجا دانلود کرد و اپدیت افلاین انجام داد. اموزشش یادتون نره لطفا.راستی اون لینکی که دوستمون رامتین از فور شیرد گذاشته بودن که برای دسترسی به منوی مخفی بود خرابه و میگه لینک صحیح نیست لطفا اونو دوباره آپ کنید و ادرسشو اینجا بذارین ممنون.
    شماره گلدیران: 84733
    متاسفانه سایت ایرانی ال جی خیلی ضعیفه و آپدیت نمی ذاره و بعضا لینک هایی که دوستان می ذارن از سایت امارات هست که توصیه می کنم مستقیم با خود تلویزیون آپدیت کنید که مشکلی پیش نیاد.
    منوی مخفی هم بیخیال شو چون چیز خاصی نداره ضمن اینکه اگر حین دستکاری مشکلی پیش بیاد، شامل گارانتی نمیشه. کاربرد منوی مخفی فقط برای بانه ای ها هست که می خوان گیرنده دیجیتال رو فعال کنند.

3. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ولی من منوی مخفی رو لاژم دارم لطفا یه راهنمایی بکنین.یه مشکل دیگه هم داشتم اینکه وقتی دارم شبکه های ماهواره ای رو میبینم مثل جم و یا شبکه منوتو یا... تصویر موقعی که رنگ دیگه هست دونه دونه نشون میده.یعنی وقتی صورت کسی رو نشون میده کنار های صورتش دونه دونه نشون میده وقتی تصوری از دور از یه جمعیت نشون میده و اون جمعیت حرکت میکنن شطرنجی میشه و... کلی مشکلات تصویر.وقتی که فیلم با کیفیت۷۲۰ پیکسل رو از فلش مموری اجرا میکنم هم تصویر دونه دونه میشه.ایا پیکسل ها مسکل دارن؟مشکل چیه؟قیمت این دانگل وای فای هم چنده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ولی من منوی مخفی رو لاژم دارم لطفا یه راهنمایی بکنین.یه مشکل دیگه هم داشتم اینکه وقتی دارم شبکه های ماهواره ای رو میبینم مثل جم و یا شبکه منوتو یا... تصویر موقعی که رنگ دیگه هست دونه دونه نشون میده.یعنی وقتی صورت کسی رو نشون میده کنار های صورتش دونه دونه نشون میده وقتی تصوری از دور از یه جمعیت نشون میده و اون جمعیت حرکت میکنن شطرنجی میشه و... کلی مشکلات تصویر.وقتی که فیلم با کیفیت۷۲۰ پیکسل رو از فلش مموری اجرا میکنم هم تصویر دونه دونه میشه.ایا پیکسل ها مسکل دارن؟مشکل چیه؟قیمت این دانگل وای فای هم چنده؟
    شاید ایراد از پنل باشه. ضرر نداره با گلدیران تماس بگیرید تا کارشناس بیاد بررسی کنه. قیمت دانگل هم 30-40 تومانه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من تلوزیون رو از بانه خریدم و خوذم هم تو تبریزم. زنگ زدم به همین شماره ای که شما دادی گفت که باید با نمایندگی تبریز صحبت کنید.شماره نمایندگی تبریز رو گرفتم رو زنگ زدم دانگل وای فای رو گفت ۸۰ تومنه.وقتی این مشکلات رو پرسیدم گفت از کدوم فروشگاه خریدی و من هم وقتی که گفتم تز بانه گفت خدمات نمیدیم و اصلا راهنمایی نکرد منم عصبی شدمو بهش فحش دادم.این چرا اینکارو کرد؟مگه کسایی که از بانه خریدن ادم نیستن؟ضمنا تو یه سایت دیدم که تو این تلوزیون وای فای درونی wifi bult in وجود داره. حالا چطور مبشه ازش استفاده کرد؟شما لطفا به کسی که اموزش منوی مخفی رو گذاشته پیام خصوصی بدین تا دوباره اونو اپ کنه.من خودم نمیتونم چون باید ببشتر از ۲۰تا پست داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من تلوزیون رو از بانه خریدم و خوذم هم تو تبریزم. زنگ زدم به همین شماره ای که شما دادی گفت که باید با نمایندگی تبریز صحبت کنید.شماره نمایندگی تبریز رو گرفتم رو زنگ زدم دانگل وای فای رو گفت ۸۰ تومنه.وقتی این مشکلات رو پرسیدم گفت از کدوم فروشگاه خریدی و من هم وقتی که گفتم تز بانه گفت خدمات نمیدیم و اصلا راهنمایی نکرد منم عصبی شدمو بهش فحش دادم.این چرا اینکارو کرد؟مگه کسایی که از بانه خریدن ادم نیستن؟ضمنا تو یه سایت دیدم که تو این تلوزیون وای فای درونی wifi bult in وجود داره. حالا چطور مبشه ازش استفاده کرد؟شما لطفا به کسی که اموزش منوی مخفی رو گذاشته پیام خصوصی بدین تا دوباره اونو اپ کنه.من خودم نمیتونم چون باید ببشتر از ۲۰تا پست داشته باشم.
    مشکل کشور ما اینه که شرکت های بزرگی مثل سونی، سامسونگ، ال جی، پاناسونیک، شارپ و ... نمایندگی رسمی تو ایران ندارن برای همین یه سری شرکت میان به صورت واسطه ای نمایندگی این شرکت ها رو می گیرن و قطعاتشونو وارد می کنن و اینجا مونتاژ می کنند و فقط هم به محصولاتی که خودشون مونتاژ کردن خدمات می دن. در حالی که توی دنیا چیزی به نام گارانتی بین المللی وجود داره که فرقی نمی کنه یه محصول رو از کجا خردید و هرجای دنیا ببرید نمایندگیش قبول می کنه. پس نباید از گلدیران توقع داشت بیاد تلویزیون های بانه ای رو تعمیر کنه چون همونجور که از اسمش بر میاد شرکت ال جی نیست و تنها در قبال محصولاتی که خودش ضمانت کرده مسئولیت قبول می کنه.
    57000 Wi-fi Ready هست نه Built-in یعنی باید بهش دانگل زد.
    اینم روش ورود به منوی مخفی ال جی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام . تو رو خدا کسی بگه چطوری میتونم با lw57000وب گردی کنم . . . 3 بار اپ دیت کردم. adsl 128 هم دارم و موفق شدم تلوزیونم رو به مودم وصل کنم فقط نمیدونم چطور وب گردی کنم . . گزینه web browser رو نوشته غیر فعاله و coming soon ... گزینه sighn in هم مینویشه comming soon

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    من حدود 9 ماهه این مدل TV رو گرفتم ازش کاملا راضی ام چند تا سوال دارم که اگه میشه جواب بدن دوستان !
    1- میشه با نصب فلش مموری به تلوزیون برنامه هارو ضبط کرد این دستگاه DVR چیه که باید ازش استفاد کرد من کلید رکورد روی کنترل که میزنم ان پیغام میاد ؟
    2- من چند تا فیلم 3D دارم که حجمشون بالای 20 گیگه , مگه میشه فیلم سه بعدی 900 مگابایت باشه اونوقت کیفیت و عمق لازم رو داشته باشه ؟
    3- من مودم وایرلس دارم چه جوری باید به صورت وای فای به تلوزیو وصل شد البته من با کابل شبکه راحت این کار میکنم این ماژول توکار وای فای که تو دفترچه هست و باید از کجا گیر آورد ؟
    4- اگه یه هارد اکسترنال بگیرم بهتره و به صرفه تره یا همین استفاده از بلو ری پلیر ؟
    ممنون ! خواهشاً راهنمایی کنید !!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام
    من حدود 9 ماهه این مدل TV رو گرفتم ازش کاملا راضی ام چند تا سوال دارم که اگه میشه جواب بدن دوستان !
    1- میشه با نصب فلش مموری به تلوزیون برنامه هارو ضبط کرد این دستگاه DVR چیه که باید ازش استفاد کرد من کلید رکورد روی کنترل که میزنم ان پیغام میاد ؟
    2- من چند تا فیلم 3D دارم که حجمشون بالای 20 گیگه , مگه میشه فیلم سه بعدی 900 مگابایت باشه اونوقت کیفیت و عمق لازم رو داشته باشه ؟
    3- من مودم وایرلس دارم چه جوری باید به صورت وای فای به تلوزیو وصل شد البته من با کابل شبکه راحت این کار میکنم این ماژول توکار وای فای که تو دفترچه هست و باید از کجا گیر آورد ؟
    4- اگه یه هارد اکسترنال بگیرم بهتره و به صرفه تره یا همین استفاده از بلو ری پلیر ؟
    ممنون ! خواهشاً راهنمایی کنید !!!!!!!!!!
    سلام
    1- با فلش نمیشه هارد با حجم بالا میخواد
    2-هرچه حجم فیلم بیشتر -کیفیتش بیشتر و عمق هم بیشتر
    3-شما یه دانگل وای فای میخوای برای تی وی که باید از نمایندگی بخری
    4-برای پخش فیلم سه بعدی همین یو اس بی تلوزیون هم همین کار پخش رو انجام میده و نیازی به بلوری نیست!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    مرسی داش محسن , کارت درسته , نمرتم 22

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •