سلام. می توانید از مقایسه محصولات خود سایت کریتیو استفاده کنید:
1. مدل EP-3NC از هر دو مدل ذکر شده حساسیت کمتری دارد همچنین به دلیل وجود Noise Cancelling فعال(Active)، ممکن است کمی نویز و افت کیفیت ایجاد کند که در پست زیر مشکلات این سری هدفون ها ذکر شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. Aurvana به علت امپدانس 42 اهمی ممکن است قابل استفاده کامل با استفاده از پلیر پرتابل یا موبایل نباشد.(با موبایل اصلا" خوب نیست) چون امپدانس این مدل بالا است شما نمی توانید توان کامل و قدرت خوب صدا را از این هدفون دریافت کنید.
3.مهمترین مزیت Aurvana که می تواند نقطه ضعف آن نیز باشد این است که نوع درایور آن Balanced Armature است. این درایور ها در پاسخ به تغییرات سریع صدا خوب هستند ولی معمولا" به صورت چند درایور در یک هدفون استفاده می شوند که گاهی باعث تولید صدای غیر یکدست می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این که سری Aurvana از دو مدل دیگر کاملا" حرفه ای تر است شکی وجود ندارد ولی در رده قیمتی آن نمونه های با ارزش تری هم وجود دارند که ارزش خرید آن را پایین می آورند.
به نظر من تنها دلیلی که می تواند برای خیلی ها هم کافی باشد این است که EP-830 به راحتی با پلیر پرتابل و موبایل قابل استفاده است وبه سورس چندان با کیفیتی هم نیاز ندارد ولی Aurvana به سورس flac برای رسیدن به نهایت کیفیت نیاز دارد همچنین با پلیر های پرتابل هم قابل استفاده نیست.
EP-830 به دلیلی که بالا اشاره شد کیفیت بهتری نسبت به EP-3NC دارد.
در مورد قیمت هم بسیار ممنون از اطلاع رسانی شما. من قیمت اوایل گرانی را داشتم و اعلام کردم.
موفق باشید.