تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 602 اولاول ... 182425262728293031323878128528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    به به .اینجارو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به زودی ما هم میخوایم از این کارا بکنیم البته فکر کنم 1 سال طول بکشه ولی حتما این کارو میکنیم البته با توجه به وسعمون

اینم یه البوم Binaural جدید که jude توصیه کرده

البته من براتون فایل تورنت و مجانیش رو پیدا کردم که براتون لینک میکنم

با تشکر

2. 6 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پ ن : آخر نفهمیدیم چی بگیریم ! یکی میاد میگه s4 مختص راکه اون یکی میگه الکترونیکه !! یکی میاد میگه t-jays برای پاپ خوبه اون یکی میگه برای راک خوبه !! و اِلّا برای سایر سبک ها s4 خوبه !! از جمله هیپ هاپ !
    بالاخره عزیز هر یکی اینجا بسته به موردی که امتحان کرده تجربشو با دیگرون در میون میذاره این شمایید که در اخر باید نتیجه کلی بگیرید و
    با توجه به سلیقه خودتون اقدام کنید.مثلا بنده عزمم رو برای s4جزم کرده بودم ولی وقتی دو تا متال باهاش گوش دادم
    داشتم از این سبک زده میشدم از بس صداش بم بود من نمیدونم با چی و چه مدلی اهنگسازی وظبط متال رو انجام میدن که اینطوری میشه!!(اخه اینم سبک بود ما معتادش شدیم (-: ) .شاید رو کاغذ و تو حرف خیلی هدفونا خوب باشن ولی تو عمل با توجه به سلیقتون نتیجه فرق کنه.فقط تنها مشکلی که این وسط باقی میمونه اینکه همه هدفونا رو نمیشه تست کرد.

4. 3 کاربر از claud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من t-jays three رو 10 روز پیش تو پایتخت دیدم ... دو سه تا جا هم داشتن ... از جمله نگاره
    مگه این هم کمیاب شده

6. این کاربر از evewake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام. می توانید از مقایسه محصولات خود سایت کریتیو استفاده کنید:
    1. مدل EP-3NC از هر دو مدل ذکر شده حساسیت کمتری دارد همچنین به دلیل وجود Noise Cancelling فعال(Active)، ممکن است کمی نویز و افت کیفیت ایجاد کند که در پست زیر مشکلات این سری هدفون ها ذکر شده است.
    2. Aurvana به علت امپدانس 42 اهمی ممکن است قابل استفاده کامل با استفاده از پلیر پرتابل یا موبایل نباشد.(با موبایل اصلا" خوب نیست) چون امپدانس این مدل بالا است شما نمی توانید توان کامل و قدرت خوب صدا را از این هدفون دریافت کنید.
    3.مهمترین مزیت Aurvana که می تواند نقطه ضعف آن نیز باشد این است که نوع درایور آن Balanced Armature است. این درایور ها در پاسخ به تغییرات سریع صدا خوب هستند ولی معمولا" به صورت چند درایور در یک هدفون استفاده می شوند که گاهی باعث تولید صدای غیر یکدست می شود.
    در مورد این که سری Aurvana از دو مدل دیگر کاملا" حرفه ای تر است شکی وجود ندارد ولی در رده قیمتی آن نمونه های با ارزش تری هم وجود دارند که ارزش خرید آن را پایین می آورند.
    به نظر من تنها دلیلی که می تواند برای خیلی ها هم کافی باشد این است که EP-830 به راحتی با پلیر پرتابل و موبایل قابل استفاده است وبه سورس چندان با کیفیتی هم نیاز ندارد ولی Aurvana به سورس flac برای رسیدن به نهایت کیفیت نیاز دارد همچنین با پلیر های پرتابل هم قابل استفاده نیست.
    EP-830 به دلیلی که بالا اشاره شد کیفیت بهتری نسبت به EP-3NC دارد.
    در مورد قیمت هم بسیار ممنون از اطلاع رسانی شما. من قیمت اوایل گرانی را داشتم و اعلام کردم.
    موفق باشید.
    سلام بازم مرسی از وقتی که گذاشتید و جواب دادید
    منظور دقیق از آمپدانس 42 اهمی چیه؟! ینی حداکثر صدا؟! یا به وضوح؟ میشه بشتر توضیح بدین؟
    بعد دیگه اینکه بین این مدل هایی که میگم اول از همه یه مقایسه همه ی اساتید بکنین به طور کلی، و بهترین، متوسط (بهترین بر اساس قیمت) و بدترین رو بگن، بین این ها:

برند MONSTER:

1. MONSTER Turbine قیمت: 70 هزار تومان
    2. MONSTER Turbine Pro قیمت: 85 هزار تومان
    3. MONSTER iSport قیمت: 120 هزار تومان
    4. MONSTER Miles Davis Tribute قیمت: 170 هزار تومان
    5. MONSTER Miles Davis Trumpet قیمت: 260 هزار تومان

برند Beats:

1. beats iBeats قیمت: 80 هزار تومان
    2. beats By Dr.Dre HeartBeats قیمت: 80 هزار تومان
    3. beats PowerBeats قیمت: از 95 تا 365 هزار تومان
    4. beats Tour - (With ControlTalk) By Dr.Dre قیمت: از 95 تا 380 هزار تومان

برند Creative:

1. Creative EP-660 قیمت: 46 هزار تومان
    2. Creative EP-830 قیمت: 51 هزار تومان
    3. Creative EP-3NC قیمت: 93 هزار تومان (البته احتمال میدم این قیمت ه روز نشده باشه و خیلی بیشتر از اینا باشه الان)
    4. Creative Aurvana In-Ear2 قیمت: قیمت جدید نداره ولی به فرض که در ایران پیدا شه بالای 150 باشه فکر کنم

خوب در مورد 3 گروه بالا رده های پایینی، میانی و بالاییش رو با هم مقایسه کنین و بعد از این که در مورد هر برند این کار رو انجام دادین از بین 3 برند به طور کلی 3 بهترین Ear phone برای 3 رده ی قیمت پایین متوسط و بالا انتخاب کنید. لطفا نیاین 4-5 خط بنویسین سر و ته شو هم بیارین، دوست دارم واقعا روش کار کنین و یه چیز تر تمیز باشه.

بعد از همه ی اینها مخصوص موبایل هم 2 بهترین که یکی با قیمت نسبتا پایین و یکی با قیمت بالا بشه، معرفی کنین با دلایل.

یه موقع فکر نکنین گفته هام به صورت امری هست، نه اتفاقا تقاضاست، فقط چیزی که خواستم رو بیان کردم که چه چیز مد نظرم هست. میدونم که بررسی کردن کامل و مفید این چیزها با هم طول میکشه و اگر در زمینه کاری خودم کسی چنین بررسی ازم بخواد خوب واقعا وقتم رو میگیره، اما فکر کنم کار ارزشمندی برای این تاپیک باشه، در مورد Ear phone هایی که در ایران موجوده، و مسلما به درد خیلی افراد از جمله خودم خواهد خورد.

باز هم از اساتید خواهش می کنم کامل و دقیق باشه، اگرخودتون میدونید چند نفری با هم یک بررسی بدین، یعنی چند نفری که نسبت به بقیه اطلاعات کامل تری دارن با هم همکاری کنین و یه چیز کامل بدن، خوب اینکار رو کنین، و اگر هم میدونین که هر کدوم جدا جدا نظراتتون رو اعلام کنید بهتره خوب کار دوم رو انجام بدین. فقط لطفا بی تفاوت از این پست رد نشین

با تشکر پیشاپیش و فراوان، حتی اگر بی تفاوت از این پست بگذرین

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

من t-jays three رو 10 روز پیش تو پایتخت دیدم ... دو سه تا جا هم داشتن ... از جمله نگاره
    مگه این هم کمیاب شده
    قیمت گرفتی ؟
    Last edited by mili_k; 27-06-2012 at 22:41.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام بازم مرسی از وقتی که گذاشتید و جواب دادید
    منظور دقیق از آمپدانس 42 اهمی چیه؟! ینی حداکثر صدا؟! یا به وضوح؟ میشه بشتر توضیح بدین؟
    بعد دیگه اینکه بین این مدل هایی که میگم اول از همه یه مقایسه همه ی اساتید بکنین به طور کلی، و بهترین، متوسط (بهترین بر اساس قیمت) و بدترین رو بگن، بین این ها:

برند MONSTER:

1. MONSTER Turbine قیمت: 70 هزار تومان
    2. MONSTER Turbine Pro قیمت: 85 هزار تومان
    3. MONSTER iSport قیمت: 120 هزار تومان
    4. MONSTER Miles Davis Tribute قیمت: 170 هزار تومان
    5. MONSTER Miles Davis Trumpet قیمت: 260 هزار تومان

برند Beats:

1. beats iBeats قیمت: 80 هزار تومان
    2. beats By Dr.Dre HeartBeats قیمت: 80 هزار تومان
    3. beats PowerBeats قیمت: از 95 تا 365 هزار تومان
    4. beats Tour - (With ControlTalk) By Dr.Dre قیمت: از 95 تا 380 هزار تومان

برند Creative:

1. Creative EP-660 قیمت: 46 هزار تومان
    2. Creative EP-830 قیمت: 51 هزار تومان
    3. Creative EP-3NC قیمت: 93 هزار تومان (البته احتمال میدم این قیمت ه روز نشده باشه و خیلی بیشتر از اینا باشه الان)
    4. Creative Aurvana In-Ear2 قیمت: قیمت جدید نداره ولی به فرض که در ایران پیدا شه بالای 150 باشه فکر کنم

خوب در مورد 3 گروه بالا رده های پایینی، میانی و بالاییش رو با هم مقایسه کنین و بعد از این که در مورد هر برند این کار رو انجام دادین از بین 3 برند به طور کلی 3 بهترین Ear phone برای 3 رده ی قیمت پایین متوسط و بالا انتخاب کنید. لطفا نیاین 4-5 خط بنویسین سر و ته شو هم بیارین، دوست دارم واقعا روش کار کنین و یه چیز تر تمیز باشه.

بعد از همه ی اینها مخصوص موبایل هم 2 بهترین که یکی با قیمت نسبتا پایین و یکی با قیمت بالا بشه، معرفی کنین با دلایل.

یه موقع فکر نکنین گفته هام به صورت امری هست، نه اتفاقا تقاضاست، فقط چیزی که خواستم رو بیان کردم که چه چیز مد نظرم هست. میدونم که بررسی کردن کامل و مفید این چیزها با هم طول میکشه و اگر در زمینه کاری خودم کسی چنین بررسی ازم بخواد خوب واقعا وقتم رو میگیره، اما فکر کنم کار ارزشمندی برای این تاپیک باشه، در مورد Ear phone هایی که در ایران موجوده، و مسلما به درد خیلی افراد از جمله خودم خواهد خورد.

باز هم از اساتید خواهش می کنم کامل و دقیق باشه، اگرخودتون میدونید چند نفری با هم یک بررسی بدین، یعنی چند نفری که نسبت به بقیه اطلاعات کامل تری دارن با هم همکاری کنین و یه چیز کامل بدن، خوب اینکار رو کنین، و اگر هم میدونین که هر کدوم جدا جدا نظراتتون رو اعلام کنید بهتره خوب کار دوم رو انجام بدین. فقط لطفا بی تفاوت از این پست رد نشین

با تشکر پیشاپیش و فراوان، حتی اگر بی تفاوت از این پست بگذرین
    سلام

من با اجازه يه توضيح كوچيك بدم.
    تقريبا تمامي مدلهاي monster و beats عنوان شده تغلبي هستن كه چون همين مدلهاي تغلبي حتي دو مدل مشابه صداي يكساني ندارن (چون طبق اخرين اطلاع من چندتا شركت مختلف در چين بيتس رو كپي ميكنن) بنابراين نميشه مقايسه و نقد كرد.حتي اگه بخوايم اصل اين هدفونها رو با هدفونهاي creative مقايسه كنيم بازهم مقايسه نابرابري هست و اصلا نيازي به اين كار نيست.لطفا اگه زحمتي نيست گزبنه هاي مقايسه رو تجديد نظر كنين تا مقايسه عادلانه و نزديكي انجام بشه.
    با تشكر 

10. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سر به سرم گذاشتین؟ :-)
    بعدآ تلافی میکنم :-)
    متاسفانه سنهایزر برند ارزان فروشی نیست جزء مدلهای خاص و در یک مدت کوتاه ولی برندی هست که قیمت گذاری اون متناسب با کیفیت کالایی هست که کاربر دریافت میکنه نه بیشتر نه کمتر
    تا حدودی درسته ولی به این شرط که فقط هدفونهای تو گوشی رو در نظر داشته باشیم و این مورد برای سایر مدلهاش صادق نیست یعنی اکثرآ بیسشون مناسب الکترونیک نیست و چندان قوی هم نیستند
    یک نکته:
    متال صدای سرد نیاز نداره بلکه منظور از صدای سرد نوع سلیقه شنوایی شما بود که تمایل به شنیدن این جنس صدا رو دارین البته طبق توضیحات خودتون نه برداشت ذهنی من
    متال به هدفونی نیاز داره که بیس دقیق و حداقل مانیتور داره که توی هدفونهای ارزان قیمت تقریبآ پیدا کردنش سخته و از این مهمتر مید عالی می خاد که دیگه حرفی برای گفتن نیست چون انصافا هدفونی که هم بیس مانیتور و دقیق و هم مید عالی داشته باشه چند برابر بودجه شما رو نیاز داره ولی چندان به کیفیت های نیاز نداره

و اون جزییاتی که گفته شده بود منظور این بود که شما وقتی صدای سرد رو دوست داشته باشید ممکنه این صدا با درجه جزییات متفاوتی باشه که با توجه به اون جمله که گفتین تنظیمات اکولایزر فرکانس بالا رو زیاد میکنم ، برداشتم این بود که شما تمایل دارین جزییات بیشتری از صداها بشنوید یعنی شما آدم نکته سنجی هستین و دوست دارین هنگام شنیدن به همه چیز دقت کنید و وقتی چیزی برای این اشتهای سیری ناپذیر شما نباشه دست به هر کاری می زنید که محیطی رو ایجاد کنید هر چند غیر واقعی برای شنیدن چیزایی که دوست دارید
    جزییات در صدای سرد ممکنه برای هر کسی تعریف متفاوتی داشته باشه و از سلیقه شنوایی شما چون دقیقآ اطلاعی ندارم حدسم اینه که سنهایزر برند محبوب شما باشه ولی متال و ترنس سبک مورد علاقه شما کمی مشکل ساز شده چون این برند چندان حرفی برای گفتن در این سبکها نداره البته غیر موارد خاص برای همین فکر می کنم برند AKG که دست کمی از سنهایزر از نظر تجربه و تخصص نداره می تونه برای ما انتخاب خوبی داشته باشه اما بودجه محدود باعث شده که کمی انتخاب سخت بشه و ما رو از دسترسی به مدلهای مرجع دور کنه که خیلی حیف شد ولی نگران نباشید AKG برای کاربرد ما چند مدل بسیار خوب در سطح و کلاس آماتوری تولید داره مدلهایی مثل K44 ,K77 ,K99 که به نظرم از همه با کیفیت تر K99 کاملآ مناسب کاربردتون باشه چون:
    1. هم بیس مناسب برای متال داره البته بدون استثناء و با تمام زیر سبکهاش
    2. مید پر جزییاتی داره که اون لذتی رو که شما برای شنیدنش لحظه شماری می کنی البته نه در های بلکه در مید که بسیار خوشایندتر برای متال هست به شما ارائه میده
    3. های این هدفون تیز نیست و چندان تمایلی هم به تیز شدن نداره حتی در فول لود

و دوباره:
    1. بیس خوب برای ترنس سبک دوم مورد علاقه شما ولی خیلی عمیق ممکنه نباشه اما بسیار دلنشین و گیراست
    2. مید عالی عالی برای Vocal خصوصآ زن در سبک مورد علاقه شما که ترنس باشه. بی شک از شنیدنش بعدآ پشیمون نخواهید شد چون تازه متوجه می شید که واووو این فضای خیالی و تصویر سازی شده ترنس در این بخش از فرکانسها چقدر تاثیر گذاره بوده که تا به حال از شنیدنش بی بهره بودید
    3. بی شک های این هدفون می تونه هر آنچه در الکترونیک هست برای شما باز تولید کنه بدون اینکه احساس تیزی نا خوشایندی داشته باشید

یادمه چند صفحه قبل درباره خرید یک میکروفون برای کاربری یک پست اضافه شده بود اون رو نگاه بکنید

================
    از همه کاربرها به خصوص دوست عزیزم عرفان به خاطر لحن این پست معذرت می خام چون خواستم به شکل جدیدی هم پیشنهاد داده باشم و هم چیزی رو که فکرمیکنم درسته به جهت آموزش به دیگران ارائه کنم که همه با هم هر آنچه که تصور میکنیم درسته یاد بگیریم مهم اینه

اگه خوشایند بود به همین شکل ادامه میدم

شما هم موفق باشید.

با تشکر فراوان از شما دوست خوبم، نه عزیز چرا معذرت خواهی... خیلی هم ممنون بابت توضیحات عالی...

سر به سر هم نه چه حرفیه خوب بالاخره این همه مدل و برند... آدم گیج میشه.

دیروز متاسفانه برای بیرون رفتن عجله داشتم و آخرین لحظه هم این تاپیک رو چک کردم، شما جواب نداده بودید

دیگه رفتم پایتخت و چندین مدل رو اون جا تست کردم؛

Klipsch S3 که از صداش خوشم اومد ولی چون اولین مدلی بود که تست میکردم نخریدمش، 80 تومان هم قیمت دادند (با گارانتی آرتا فرورد)
    بعد توی یه فروشگاه دیگه مدل هایی از Sennheiser، Audio Technica و iRiver رو تست کردم... از صدای Sennheiser اصلا خوشم نیومد! حالا نمیدونم به خاطر مدلش بوده(دقیقا یادم نیست چه مدلی بود، حدود 120 تومان قیمتش بود) یا چیز دیگه ای... توی متال صدای حجیمی داشت و توی ترنس هم اصلا راضی کننده نبود.

بهترین صدا رو از نظرم برند Audio Technica داشت و هم توی ترنس و هم توی متال صدای بسیار عالی و لذت بخشی داشت، کیفیت و جزییات صدا توی ترنس واقعا برام تعجب برانگیز بود 2-3 مدل از این برند رو امتحان کردم و دیدم که گوش بنده توانایی تشخیص تفاوت کیفیت دو مدل با تفاوت قیمت 35 تومان رو نداره(حداقل توی تست و اون شرایط)... بنابراین مدل CK303M رو تهیه کردم با قیمت 66 هزار تومان.

دوستم هم که همراهم بود یه EP630 تهیه کرد با قیمت 28 تومان (گارانتی شاب)

فعلا از دیروز تا حالا فرصت نشده درست و حسابی باهاش آهنگ گوش کنم و فقط خواستم خریدم رو این جا اعلام کنم... (البته با خوندن پست رضا جان یه احساس ناخوشایندی دستگیرم شد که چرا از برند AKG چیزی تست نکردم :( )

در کل از خریدم بسیار راضی بودم، یه مورد که خیلی توجهم رو جلب کرد این بود که با توضیحاتی که روی کاغذ از برند های مختلف داده میشه اصلا نمیشه نتیجه گرفت، من 90% روی خرید از Sennheiser مصمم بودم چون اون چیز هایی که ازش خونده بودم کاملا باب میل من بود، اما با تست کردنش نظرم 180 درجه برگشت

با تشکر فراوان از همه دوستانی که توی این مدت برای انتخاب مدل راهنمایی کردند.

پیروز باشید.

12. 5 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

پاکـــــــــــ شود (تکراری)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به به .اینجارو

به زودی ما هم میخوایم از این کارا بکنیم البته فکر کنم 1 سال طول بکشه ولی حتما این کارو میکنیم البته با توجه به وسعمون

اینم یه البوم Binaural جدید که jude توصیه کرده

البته من براتون فایل تورنت و مجانیش رو پیدا کردم که براتون لینک میکنم

با تشکر
    خیلی از گزارش نمایشگاه لذت بردم و این آلبوم توصیه شده رو هم به محض رسیدن به خونه دانلود خواهم کرد( این طور گه توضیحات می گه می شه یه محک حسابی به ایمیچینگ، ساند استیج و بیس هدفون یا سیستم های فای زد )... این جمعه قراره حسابی با هدفون هام حال کنم بعد از مدتها( گرفتاری نمی ذاره نه به اینجا سر بزنم نه به موزیک برسم)
    هنوز M50 ام برن این نشده ولی اینجا می خواهخم رضایت کاملم رو ازش اعلام کنم و از همه دوستان این تاپیک بابت راهنمایی هایی که منجر به تهیه این هدفون شد کمال قدردانی رو بکنم...
    2 هفته پیش یه سر به پایتخت زدم و آمپ های E6 و E7 از Fiio رو با M50 تست کردم. سورس پلیرم ایپاد نانو و تبلت موتورولا زوم بود . من تغییری در جنس صدا یا حتی بیشتر شدن جزئیات و یا حتی نرمتر درایو شدن هدفون حس نکردم. فقط نویزی که موقع تغییر حجم صدا با آیپاد تولید می شه رو حذف می کردن. واسه همین به دلم نچسبیدن کلا... حالت Bass Booster e7 هم یه چیز کاملا بی خود به نظرم اومد....
    Last edited by Faraz_sm; 28-06-2012 at 10:27.

15. 3 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

کسی قیمت t-jays three رو داره ؟ چند ؟ از کجا باید بخرم ؟ آدرس بدین اگر دارین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •