تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 53 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

این روزها متاسفانه تردد در شهر های بزرگ نیاز به دقت بیشتری هست
    مخصوصا شهر هایی که بسیار مهاجر پذیر هستند مثل شیراز
    و مخصوصا سر چهار راه ها
    سه هفته پیش سر یک چها راه وقتی چراغ سبز شد شروع به حرکت کردم و البته نیم نگاهی هم به طرف چپ داشتم و یک پژو متوقف شد و یک پیکان از 40 متری داشت وی امد که من گمان کردم که پشت چراغ قرمز متوقف میشه
    اما متاسفانه این دوست شهرستانی به خیال خودش فکر کرد که می تونه با سرعت به چراغ زرد برسه و از چراغ عبور کنه که متاسفانه دیر ترمز کرد و حادثه ساز شد
    وقتی من متوجه شدم که در موقعیت خطرناکی گرفتار شدم با تمام توان گاز را فشار دادم و قصد فرار از محلکه را داشتم که در نهایت خودرو پیکان به گلگیر عقب و چرخ عقب سمت من بر خورد کرد و موجب انحراف 90 درجه ای خودرو من شد و در نتیجه اکسل عقب و یکی از چرخ های عقب ماشین من کج شد و این دوستمون با خودش یک خط ترمز 17 متری را کف خیابان به یادگار گذاشت.
    وقتی علت این کار را از او جویا شدم در کمال تعجب به من پاسخ داد که چون چراغ زرد بوده حق با ایشان بوده و من را مقصر جلوه داد
    خوشبختانه خودرو پشت سر من پلیس بود و بلافاصله وارد جریان شد و به ایشون گوشزد کرد که عبور از چراغ زرد حکم چراغ قرمز را داره ، و ضمنا ایشون از چراغ قرمز عبور کرده و نه چراغ زرد!!
    با اصرار ایشون به اینکه در شهر ایشون عبور از چراغ زرد تخلف نیست نه تنها 100 تومن جریمه شد بلکه سه ماه هم گواهینامه ایشون تحت عنوان تخلف حادثه ساز ضبط شد...
    ولی مشکلی که برای من پیش امد 2 هفته علافی برای تعمیر خودرو و خم شدن جلوی مکانیک ، صافکار ، نقاش ، کارشناس بیمه و .... بود و اگر می دونستم قرار هست این اتفاقات برای من بیافته نه تنها 5 ثانیه پشت چراغ سبز معطل می کردم و فحش و فضاهت رانندگان پشتی را به جان می خریدم بلکه 200 تومن هم دستی به این دوست شهرستانی نقد میدادم
    خلاصه نتیجه اخلاقی بحث اینکه با سبز شدن چراغ نه تنها به چهار طرف نگاه کنید بلکه نیم نگاهی هم به آسمون داشته باشید

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    باربند اگه خیلی سنگین باشه مىتونه حادثه ساز بشه سر پیچها خصوصاً باربندی مثل این که میشه کلی بار و بندیل گذاشت توش و سقف ماشین بدجوری سنگین میشه

حتی باربندهای معمولی هم خیلی خطرناک هست اگر ازش درست استفاده نشه .
    وقتی سقف ماشین سنگین باشه , سر پیچها باعث کج شدن زیادِ ماشین میشه و اگر راننده با تجربه نباشه باعث چپ شدنِ ماشین میشه حتی در جاده ی مستقیم هم اگر یک دفعه چیزی بیاد جلو ماشین و راننده یهو فرمون رو چپ و راست کنه باز هم ممکنه باعث به هم خوردنِ تعادل ماشین و انحرافش و چپ شدنش یا تصادف بشه .
    چیزی که خیلی خطرناکه اینه که یک نفر ماهها بدون باربند با ماشینش رانندگی میکنه و مغزش به رانندگیش عادت میکنه و دستش میاد که سر پیچها باید با چه سرعتی برونه
    بعد از چند ماه رانندگی بدون باربند , میخواد بره مسافرت و باربند نصب میکنه و کلی بار میذاره رو سقف ماشین و میره توی جاده درحالیکه نمیدونه حالا دیگه ماشینش خیلی فرق کرده و نمیشه سر پیچها با همون سرعت قبلی رانندگی کرد , با سرعت زیاد سر پیچ میپیچه و ماشینش منحرف میشه یا چپ میکنه .
    وقتی بار میذارین روی باربند دیگه باید موقع پیچیدن و سر پیچها خیلی محتاط باشین و مقدارِ کج شدنِ ماشین رو در نظر داشته باشین
    مشکل دیگه اینه که بعضیها دستگاهِ تعادلِ بدنشون که در گوش میانی هست درست کار نمیکنه و تشخیص نمیدن که ماشین بیش از حد کج میشه ( حلزونِ گوش )
    این افراد حتی موقع راه رفتن هم ممکنه بخورند زمین
    استفاده از مشروبات الکلی و مواد مخدر هم تاثیر منفی داره روی سیستم تعادل که درونِ گوش داخلی هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این حلزون از سه کانالِ نیم دایره تشکیل شده که توش مژکهای بسیار ریزی داره که درون یک مایع قرار دارند .
    با تکان دادن سر به چپ و راست یا بالا و پائین یا کج کردن سر به سمت شانه های چپ و راست , این مژکها تکون میخوره در مایع و باعث فرستادن پیام به مغز میشه و تشخیص بده بدن یا سر در چه جهتی حرکت کرده
    موقع راه رفتن سرتون رو چپ و راست یا بالا پائین کنین , ممکنه تعادلتون به هم بخوره . علتش همین سیستم هست .
    بنابراین اگر موقع رانندگی به چپ و راست یا بالا پائین نگاه کنین ممکنه قدرت تشخیصتون رو از دست بدین و نفهمین که ماشین داره بیش از حد کج میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-12-2014 at 21:24. دليل: تصحیح

3. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdi_joon82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد حرکت همزمان ماشین ها در مسافرت خونوادگی همونطور که دوستان گفتن من هم بسیار مخالفم!
    اولا باعث میشه راننده همش حواسش به ماشین خونواده ای که جلوتره باشه و بخواد ازون جا نمونه . و این باعث گیج شدن تو رانندگی ، سبقت بی جا ، ترمز های ناگهانی و نهایاتا تصادف میشه!
    دوما تو جاده 2تا ماشین با توان مختلف و حتی 2 رننده با عادات رانندگی مختلف هرگز نمی تونن تو جاده هماهنگ شن و باعث اذیت شدن راننده ها میشه! که یا مجبورن به خاطر رعایت دیگران آهسته تر و یا حتی تندتر حرکت کنن.
    سوما باعث میشه راننده به علائم رانندگی و تابلو های تو جاده و حتی چراغ ترمز های بقیه راننده ها کمتر توجه کنه چون همش چشم و حواسش به خودرو همراهاشه!

کلا به نظرم چند ماشین هماهنگ و پشت هم حرکت کردن تو مسافرت و حتی داخل شهر جز لذت همراهی و احساسی و خوش گذرونی هیچی نداره! و بسیار خطرساز و غیرحرفه ای میتونه باشه.
    بهتره راننده ها در اینجور مواقع هماهنگ کنند تا مقصد بعدی مثلا شهر X یا N کیلومتر بعدی همدیگه رو ببینند. تا هم از مسافرت همزمان لذت ببرند و هم برای خودشون و دیگران خطر آفرین نباشه.
    Last edited by mehdi_joon82; 04-12-2014 at 01:37.

5. 5 کاربر از mehdi_joon82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    4 تا جریمه ی جدید به جریمه های اتوماتیک با دوربین اضافه شد:
    حرکت با دنده عقب در بزرگراه
    تغییر مسیر از روی خط ممتد یا بدون راهنما زدن
    حرکت کامیون و تریلی در لاین سوم بزرگراه
    سبقت روی پل
    رئیس راهنمائی گفت پل حافظ در تهران اولین پلی هست که تخلفات مردم با دوربین به صورت خودکار ثبت میشه

7. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

فرقی نداره ...هرساله باید معاینه بشه....چه ماشین صفر چه ماشینی که 5سال داره کار میکنه...
    عزیز اطلاعات غلط ندید خواهشا ماشین های تا پنج سال کارکرد هیچ نیازی به معاینه فنی ندارن
    پستتون رو پاک کنید

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

داره خودمونی میشه Continental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

..........
    Last edited by Continental; 20-03-2015 at 14:26.

داره خودمونی میشه Continental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

عزیز اطلاعات غلط ندید خواهشا ماشین های تا پنج سال کارکرد هیچ نیازی به معاینه فنی ندارن
    پستتون رو پاک کنید

اتفاقاً دوستمون درست گفته

برای خود من 2 بار همین مسئله پیش اومد.
    یکبار ماشین مدل 83 داشتم و سال 85 مجبور به گرفتن معاینه فنی شدم

یکبار هم سال 2010 که ماشین من مدل 2008 بود مجبور به این کار شدم و وقتی به معاینه فنی بیهقی تهران مراجعه کردم ماشین تیپ مدل ماشین من فقط من بودم با فقط یک نفر دیگر که تویوتا کمری 2007 داشت و مابقی ماشین های حاضر در مرکز معاینه فنی ماشین هایی چون پراید و 206 و کلاً این رده ماشین ها. دقیقاً سر همین مسئله با اون شخصی که تویوتا کمری داشت وارد صحبت شدم و متوجه شدم به اون شخص هم گیر الکی داده اند !

بخواهند گیر بدهند میدهند ! شاید الان چند مدرک در اینترنت پیدا کنید که زیر 5 سال نیازی نیست بیاورید معاینه فنی و ... ولی یادت باشد ممکلتت گل و بلبل هست.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اتفاقاً دوستمون درست گفته

برای خود من 2 بار همین مسئله پیش اومد.
    یکبار ماشین مدل 83 داشتم و سال 85 مجبور به گرفتن معاینه فنی شدم

یکبار هم سال 2010 که ماشین من مدل 2008 بود مجبور به این کار شدم و وقتی به معاینه فنی بیهقی تهران مراجعه کردم ماشین تیپ مدل ماشین من فقط من بودم با فقط یک نفر دیگر که تویوتا کمری 2007 داشت و مابقی ماشین های حاضر در مرکز معاینه فنی ماشین هایی چون پراید و 206 و کلاً این رده ماشین ها. دقیقاً سر همین مسئله با اون شخصی که تویوتا کمری داشت وارد صحبت شدم و متوجه شدم به اون شخص هم گیر الکی داده اند !

بخواهند گیر بدهند میدهند ! شاید الان چند مدرک در اینترنت پیدا کنید که زیر 5 سال نیازی نیست بیاورید معاینه فنی و ... ولی یادت باشد ممکلتت گل و بلبل هست.
    عزیز قانون از دو سال به پنج سال تغییر کرده من نمیدونم چرا باید ساز مخالف بزنید؟

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عزیز قانون از دو سال به پنج سال تغییر کرده من نمیدونم چرا باید ساز مخالف بزنید؟

5 سال تایید میشه

13. این کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان حرفه ای
    من قصد سفر به شهر قم را دارم می خواهم مادرم را برای زیارت ببرم ولی تابحال با ماشین خودم تو جاده رانندگی نکردم می خواستم یک راهنمایی بفرمایید از سمت شرق تهران سه راه تهرانپارس چطوری میتونم برم اتوبان قم و فقط بخاطر مادرم می خوام اینکارو بکنم لطفا منو راهنمایی کنید دعاگوی شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •