این روزها متاسفانه تردد در شهر های بزرگ نیاز به دقت بیشتری هست
مخصوصا شهر هایی که بسیار مهاجر پذیر هستند مثل شیراز
و مخصوصا سر چهار راه ها
سه هفته پیش سر یک چها راه وقتی چراغ سبز شد شروع به حرکت کردم و البته نیم نگاهی هم به طرف چپ داشتم و یک پژو متوقف شد و یک پیکان از 40 متری داشت وی امد که من گمان کردم که پشت چراغ قرمز متوقف میشه
اما متاسفانه این دوست شهرستانی به خیال خودش فکر کرد که می تونه با سرعت به چراغ زرد برسه و از چراغ عبور کنه که متاسفانه دیر ترمز کرد و حادثه ساز شد
وقتی من متوجه شدم که در موقعیت خطرناکی گرفتار شدم با تمام توان گاز را فشار دادم و قصد فرار از محلکه را داشتم که در نهایت خودرو پیکان به گلگیر عقب و چرخ عقب سمت من بر خورد کرد و موجب انحراف 90 درجه ای خودرو من شد و در نتیجه اکسل عقب و یکی از چرخ های عقب ماشین من کج شد و این دوستمون با خودش یک خط ترمز 17 متری را کف خیابان به یادگار گذاشت.
وقتی علت این کار را از او جویا شدم در کمال تعجب به من پاسخ داد که چون چراغ زرد بوده حق با ایشان بوده و من را مقصر جلوه داد
خوشبختانه خودرو پشت سر من پلیس بود و بلافاصله وارد جریان شد و به ایشون گوشزد کرد که عبور از چراغ زرد حکم چراغ قرمز را داره ، و ضمنا ایشون از چراغ قرمز عبور کرده و نه چراغ زرد!!
با اصرار ایشون به اینکه در شهر ایشون عبور از چراغ زرد تخلف نیست نه تنها 100 تومن جریمه شد بلکه سه ماه هم گواهینامه ایشون تحت عنوان تخلف حادثه ساز ضبط شد...
ولی مشکلی که برای من پیش امد 2 هفته علافی برای تعمیر خودرو و خم شدن جلوی مکانیک ، صافکار ، نقاش ، کارشناس بیمه و .... بود و اگر می دونستم قرار هست این اتفاقات برای من بیافته نه تنها 5 ثانیه پشت چراغ سبز معطل می کردم و فحش و فضاهت رانندگان پشتی را به جان می خریدم بلکه 200 تومن هم دستی به این دوست شهرستانی نقد میدادم
خلاصه نتیجه اخلاقی بحث اینکه با سبز شدن چراغ نه تنها به چهار طرف نگاه کنید بلکه نیم نگاهی هم به آسمون داشته باشید