اگه میشه ادرس سایتو برام پخ کن.ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
اگه میشه ادرس سایتو برام پخ کن.ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
سلام دوستان میدونم که این کار اشتباهه و خلاف قوانین فروم
ولی برای این که یه عده از جمله خودم از سردرگمی در بیاییم مجبورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بذارم
بچه ها اگه فکر میکنید ممکنه خبری باشه بگید( سفارش بدیم یا نه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
Last edited by mohsen 1373; 12-08-2013 at 00:32.
از دوستان عزیز خواهشمندیم هر کی میدونه fiio e7 کجا میفروشن ما رو هم تو جریان بزاره
با تشکر
دوستان E7 نخرید، صبر کنید تا E07k برسه چون فرقشون تو خروجی صدا خیلی محسوسه...
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
دوست عزیز میرسید که e17 میخریدم، بدبختیش اینه که نمیرسه
بعدشم تو این مدل مثل این که تو هد-فای میگن خش خش میکنه!
Last edited by mohsen 1373; 16-08-2013 at 01:59.
سلام
دوستان خواهش میکنم به این سوال پاسخ بدید چون 2 روز بیشتر وقت ندارم
آمپ های فیو تو اربیل عراق گیر میاد؟
مدل e07k اون طوری که تو فروم های خارجی میگفتن خش خش نمیکنه؟
این مدل تو تهران گیر میاد؟
با تشکر
اساتید برای هدفون Sennheiser HD518 چه امپی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
میخوام هدفون رو به گوشی Gs4 وصل کنم ولی گویا گوشی توان برای 518 رو نداره
امروز یه کار جالب انجام دادممن یه سری دستگاه حرفه ای استودیویی خریداری کردم که قبلا هم در موردش گفته بودم Panasonic SV-3800 DAT Recorder/Player، این دستگاه که ساخت ژاپن هست یه دستگاه استودیوییه که برای مسترگیری و ادیت استفاده میشده. قیمت این دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده، من نزدیک به 100 دستگاه رو خریداری کردم که 40 دستگاه اکبند بودند (درب کارتن باز نشده) و حدود 30 دستگاه دست دوم ولی سالم و 30 دستگاه هم سالم (یعنی روشن میشن) ولی بخش مکانیکی دستگاه خرابه و نمیتونه روی tape ضبط کنه. حالا چرا این دستگاه اینقدر برام مهمه
اول اینکه این دستگاه دارای تبدیل دیجیتال > آنالوگ بسیار خوبی هست که میتونه دیتای دیجیتال 0 و 1 رو از طریق اپتیکال بگیریه و با بهترین کیفیت تبدیل به آنالوگ بکنه. دومین نکته اینه که این دستگاه دارای یک واحد آمپلیفایر هدفون هست با خروجی مناسب برای هدفون های با امپدانس 8 تا 600 اهم! همچنین کیفیت ساخت این دستگاه بسیار بالاست از قطعات مرغوب در ساختش استفاده شده. یادمه در diyaudio.com تاپیکی دیده بودم حدود یکسال قبل با همچین عنوانی high jack AD unit of sv-3800 که یه نفر به دنبال این بود که بتونه تبدیل دیجیتال به آنالوگ (و بالعکس) این دستگاه رو ازش بکشه بیرون و مجزا استفاده کنه. اون 30 دستگاه با مکانیک معیوب که در اختیار داشتم باعث شد یه بررسی روی این مدار انجام بدم ببینیم میشه فقط بخش های بدردبخور مدار رو جدا کرد، بیشتر نظرم رو بخش تغذیه + DAC + امپلیفایر هدفون بود. خصوصیت این دستگاه این بود که اگر میخواستم بعنوان DAC و امپ هدفون ازش استفاده کنیم، حتما می بایست یه tape داخلش میذاشتم و فقط موقع رکورد کردن میشد از هدفون استفاده کرد!
چند روز قبل بخش مکانیکی رو بررسی کردم دیدم یه چشم الکترونیکی وجود داره که وقتی نوار داخل tray قرار میگرفت، باعث قطع اشعه به سمت چشم الکترونیکی و در نتیجه وصل شدن مدار میشه و دستگاه می فهمید که نوار داخل دستگاه هست و آماده بکار میشد. یک تکه چسب روی چشم الکترونیکی زدم و حالا دستگاه بدون نوار هم کار میکرد!
ولی همچنان بخش مکانیکی حجیم و سنگین دستگاه بلا استفاده بود، و قصد اصلی من این بود که اگه بشه بخش های مفید و قابل استفاده دستگاه رو از داخل جعبه بکشم بیرون و در یک جعبه مناسب و کوچک تعبیه کنم فقط بعنوان DAC و امپ هدفون استفاه بشه. امروز صبح زود بیدار شدم و چند ساعت دیگه روش کار کردم و خوشبختانه با تغییرات خیلی جزئی موفق شدم بخش مکانیکی دستگاه رو از مدار خارج کنم در عین حال بخش های دیگه بدون نقص کار میکنن!
الان با اینکاری که انجام دادم تنها چیزی که نیاز هست دستگاهیه که فایلهای FLAC رو پخش کنه و بصورت 0 و 1 دیجیتال خروجی اپتیکال بده که من از دستگاه پخش وسترن دیجیتال استفاده کردم که اینکار رو با کیفیت خیلی عالی انجام میده. سعی میکنم یه جعبه مناسب براش بسازم و فقط بخش های مورد استفاده مدار رو داخلش تعبیه کنم. تمام کلیدها و شاتل و بخش های اضافه حذف میشه و فقط کلید سلکتورهای ورودی خروجی، انتخاب سمپل ریت و ولوم هدفون و کلید پاور روی جعبه جدید تعبیه میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by flipp; 25-08-2013 at 10:41.
از دوستان تهرانی اگه کسی تمایل داره دستگاهی که در پست قبلی در موردش نوشتم رو تست کنه، اعلام کنه که هماهنگ کنم براش بفرستم. دستگاه های پروفشنال استودیویی ساخت آلمان و سوئیس و ژاپن مثل اشتودر، ریواکس، تسکم، پاناسونیک، ... کیفیت بسیار بالایی دارند و خودم شخصا معتقدم کیفیت امپلیفایر هدفون این دستگاه پاناسونیک اونقدر بالاست که قابل رقابت با سولید استیت های گرون امروز هست. از 8 اهم تا 600 اهم تطابق امپدانسی داره و روی 32 اهم حدود 30 میلی وات توان ارائه میده. از نظر خودم با HD800 خیلی مناسب نیست، صدا خیلی خوبه ولی در لوفرکانسی کمی loose میشه و نسبت دمپینگ فکتور پایین میاد و چون یونیت ای هدفون بزرگ هم هست، صدا خیلی کنترل شده نیست، ولی توی میدرنج و های فرکانسی میتونید اون حالت airy و تریبل های crisp که مو به تن شنونده سیخ میکنه رو بشنویدلوفرکانسی در ولوم های پایین تا متوسط هم عالیه. در کل تونالیته خوبی داره و بسیار timbre accurate هست و صدارو به خوبی رندر میکنه. فکر میکنم بعنوان تجربه شنیداری بد نباشه دوستانی که علاقه دارند صدای این دستگاه رو بشنوند، امتحانش که مجانیه، کسی هم خوشش اومد با کمال میل یه دستگاه میدم تا هر وقت دوست داشت پیشش بمونه ، من که گذاشتم تو انبار خاک بخوره، توی منزل یکی از دوستان علاقمند موسیقی بنوازه بهتره
Last edited by flipp; 25-08-2013 at 23:33.
دم شما گرم
پایتخت نشینان عزیز خوش بحالتون. جای ما رو هم خالی کنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)