تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 75 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مجله ی آلمانی Games Aktuell ، اطلاعات جدیدی از بازی را پرده برداری کرد ، ...
    این اطلاعات مربوط به نسخه ی Limited بازی می باشد که بر روی سایت آمازون واحد ایتالیا قرار گرفت ،
    این سایت جزئیاتی از این محصول منحصر به فرد که برای اولین بار بر روی فروشگاه های اینترنتی قرار گرفته است را منتشر کرده است ...
    این نسخه دارای یک بطری فلزی با لوگوی The Last Of US ؛ کارت 30 روزه ی PSN ، جلد مخصوص بازی واسه PS3 های اسلیم
    و کنترلر مخصوص خود بازی با قیمت 89,99 یورو.
    همچنین این مجله ی آلمانی جزئیاتی در مورد شخصیت Tess منتشر کرده است :
    - او (she) به طور مخفیانه عاشق جوئل هست و به نظر میرسد همچین احساسی هم جوئل در مورد تس داشته باشد ...
    - در تریلر داستانی که از بازی منتشر شد از زبان تس در تریلر میشنویم که : جوئل ؛ اون فقط یک محموله هستش .
    این صحبت خطاب به Ellie دارد که این حس حسادت تس به Ellie را نشان میدهد ...
    درگیری بین این دو شخصیت برنامه ریزی شده است...
    - اسب :
    این یک وسیله برای حمل و نقل در بازی است ، چیزی فراتر از نقش اسب در Uncharted 3 ...
    الی :
    اسلحه هایی که الی در طول بازی پیدا میکند ، باید قبل از استفاده از آنها ، با آنها تمرین کند ...
    وعده ی ما هفتم ماه می!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تصویر:
    Last edited by CRIS Joon CR7; 21-01-2013 at 21:06.

2. 14 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

The Last of Us Joel and Ellie Editions announced for Europe

ادیشن Joel و Ellie :

محتوای این دو ادیشن :

Mini Artbook: Explore the world of The Last of Us through some of the remarkable artwork that gave shape to the game

• American Dreams Issue #1: The first in a series of comics created in partnership with Dark Horse to delve into the backstory of Ellie. The version included features a variant cover found only in these special editions
    • Exclusive Game Pack: The Ellie Edition showcases the character Ellie on the game pack artwork, while the Joel Edition will feature Joel’s face
    • Collectible Poster: An exclusive screen print effect poster of each character can be found in their respective editions
    • DualShock 3 Skin: Skin your PS3 controllers with Joel or Ellie, depending on which edition you decide to order

Survival DLC Pack Multiplayer Bonuses:

• Bonus XP
    • Melee booster
    • In-game currency
    • Customizable character items
    • Bonus Joel and Ellie skins available once the single player game is completed

Sights and Sounds DLC Pack:

• Official Game Soundtrack by Academy Award winning musician Gustavo Santaolalla
    • PS3 Dynamic Theme
    • PSN Avatars: Winter Joel & Ellie

4. 10 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

The Last Of Us : یک بازی مخفی کاری در عین حال Survival Horror !

گویا اعضای سایت VG247 تونستند دموهایی از بازی رو بازی کنند و نظرات جالبی هم در مورد بازی دادند :

1-اگه بخوای با TLOS مثل بازیای مخفی کاری ( Stealth ) دیگه برخورد کنی ، همونطور که من برخورد کردم، با کله رفتی تو دیوار !

2-بعضی وقتا میگیم خب داستان ما اینه ، حالا نوبت ایجاد یک محیط متانسب با این داستان هستش ، اما گاهی اوقات میگی این محیط و اتمسفر من هستش ، داستان چی باشه ؟ ( عالیه این جمله !)

3- مبارزه و کامبت (Combat) در این بازی تک و بی نظیر ( Unique ) هستش و تمرکز اصلی روی Stealth !

4- سه نوع مختلف از Infection وجود دارد ، که ما با دو تا ازونا برخورد کردیم ، یکیشون Runner ها هستن که دید خوبی ندارن و دیگری Clickers ها که کلن بینایی ندارن و از echolocation استفاده می کنند .

5- Crafting به طرز خلاقانه ای وجود دارد ، با جمع کردن یه سری وسایل به نظر غیرقابل استفاده اسله هایی ساخته میشه که خیلی موئثرن

توضیحات بیشتری داده شده تو سایت :

+

به نظر من سبک Stealth رو احیا میکنه ، از یه زاویه و Perspective دیگه به این سبک نگاه شده تو این بازی که خیلی امیدوارکنندس ...!

!Naughty Dog The Game-Industry Saviour

Last edited by mjorh; 04-02-2013 at 16:00.

6. 14 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

داشتم پیش نمایش GS رو می خوندم به نظرم یارو نویسنده هر از گاهی موقع نوشتن رفته هوا خوری چون به شدت هایپ شده

ویدئویی که از بازی از طرف GT داده شده (فیلتره ) Enter the Apocalypse

به سلامتی اسم و نام نشانی این کله قارچی ها و قوم و خویش هاشون رو هم فهمیدیم

محتوای مخفی: جل الخالق 

اون ته یکی رو ناکار کردن افتاده زمین

تو GS که اینو دیدم گفتم بازی داره همونی میشه که تو ذهنم پرورش دادم

Infection ها انسان های تبدیل شده ای هستن که توسط قارچ مسوم شدن و سم از سریق چشمشون وارد مغزشون میشه و مغز رو کنترل میکنه و ورانی میشن این Infection ها هم طوری هستن که با یک حمله و یک گاز گرفتن کارمون رو تموم میکنن میریم اون دنیا
    Clickers ها چون بینایی خوبی ندارن حس شنوایی بالایی بهشون دست داده یعنی نوشته شده بهترین راه برای این که از شررشون خلاص بشیم اینه که اروم از کنارشون رد بشیم
    کمبود مهمات باعث میشه تا بیشتر به درگیری های تن به تن رو بیاریم و کسی که داشته بازی میکرده به این دلیل سرشو میکوبید به دیوار که دیگه تحملشو از دست داد از بس ترسناک بودن و سخت اشاره

به قول هوس بازی داره میشه بهترین بازی اخر و زمانی

به نظر من سبک Stealth رو احیا میکنه ، از یه زاویه و Perspective دیگه به این سبک نگاه شده تو این بازی که خیلی امیدوارکنندس ...!
    با اجازه حمید جان باید گفت سبک Survival Horror بعد از چیزی حدود نیم دهه داره احیا میشه اونم به شکلی کاملا بکر و جدید

+

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

فقط یک سوال دارم ، تو این بازی همین که بتونم جون خودمو نجات بدم شاهکار کردم کی باید هوای الی رو داشته باشه. ؟

8. 14 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به شدت هایپ شده

برای بازیایی مثل TLOS لغت هایپ اصلا تعریف نمیشه ! دی!

با اجازه حمید جان باید گفت سبک Survival Horror بعد از چیزی حدود نیم دهه داره احیا میشه اونم به شکلی کاملا بکر و جدید
    اجازه ما دست شماست ...ولی من بیشتر نظرم رو Stealth هست تا SH ! البته تو این بازی که هر جفتش هست ولی از نظر به قول معروف انقلابی بودن بودن نظرم رو Stealth هستش ...امیدوارم بتونه مثل Half-life پارو فراتر بزاره و سبک مورد نظرشو یه قدم جلوتر بببره ! مخصوصا الان که خیلی از بازیا تقلیدی هستن ...

فقط یک سوال دارم ، تو این بازی همین که بتونم جون خودمو نجات بدم شاهکار کردم کی باید هوای الی رو داشته باشه
    Ellie هوای تو رو داره !
    Last edited by mjorh; 05-02-2013 at 01:15.

10. 11 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تریلر 2 دقیقه ای ازگیم پلی بازی رو اپلود کردم به حجم 40 مگ که تو فروشگاه و تاریکی و مبارزه با کله قارچیها .........حتما حتما حتما ببينيد :

+

واقعا خيلي عالي ساختنش....هم خشونت بازي خيلي عالي بود(مخصوصا وقتي با اون چوب اون كله قارچي رو بي سر كرد) و هم قابليت پيشبرد بازي(مخفيانه بريد يا اكشن) و يا اينكه از اجر و چوب استفاده كنيد يا وسايل ديگه غير خطي بود و كمك ياراتون و واكنش جالب دشمن به اونا بازي رو متغيرتر از قبل مي كنه...گشتن و پيدا كردن يه باتري يا اجر تو اون محيط لذت خاصي داره

نمايشهاي بازي مخصوصا اين آخري درخشان بود و فكر كنم براي من كم كم داره بهتر از بايوشاك جلوه مي كنه

.
    Last edited by halflife g; 05-02-2013 at 14:54.

12. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تریلر 2 دقیقه ای ازگیم پلی بازی رو اپلود کردم به حجم 40 مگ که تو فروشگاه و تاریکی و مبارزه با کله قارچیها .........حتما حتما حتما ببينيد :
    مگه همون Enter The Apocalypse نیست ؟ جدیده این ؟

14. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مگه همون Enter The Apocalypse نیست ؟ جدیده این ؟
    اول پستت قبل لينك گذاشتن يه توضيح مينوشتي كه تريلر و فلان ...من اصلا نديدم اون قسمت پست تو روآره همون تريلري هست كه گذاشتي
    +
    يكي از دلايل محكم ديگه اي هم از اين تريلر خوشم اومد اين بود كه شديدا شبيه مرحله فرار فريمن و الكس به سطح شهر تو هاف لايف ٢ اپيزود ١ بود...عين اون تاريك و پر زامبي و ....

.

16. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تاخیر انتشار بازی به June ?

اگر به لیست فروش (Retail) بها بدیم ، به احتمال زیاد بازی به june تاخیر خورده ! هرچند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ انتشار رو تغییر نداده ولی با توجه به تاخیر اعلام شده به کسایی که Pre-

Order کردن و لیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به 18 june اشاره داره ، میشه گفت بازی تاخیر میخوره !

در حد شایعس هرچند!

18. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ND تاخیر رو تایید کرد ! 14 هم June تاریخ انتشار هست .

دلیل هم کار بیشتر روی بازی و ارائه کیفیت بهتر عنوان شده ...

20. 8 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •