اسم کلیر رو وسط نکش
.gif)
.gif)
چند وقت پیش یکی از رفقا گفتش که کاش کلیر هم باشه تو این قسمت من دوسش دارم.
یه نگاه
.gif)
کردم بهش الان فک کنم زیر خاک هستش خدا رحمتش کنه
.gif)
+
بذار کمی توضیح بدم...
لیون و کلیر چطورو وارد این ماجرا شدن..؟
لیون با جیپش داشت از شهر راکون سیتی رد میشد با رویدادهای اون شهر روبرو میشه..
کلیر هم همچنین.....
اصلا تا حالا شده لیون مستقیما با وسکر یقه به یقه بشه به خصوص در قسمت های شماره دار..؟
همیشه هر جا کریس بوده وسکر هم بوده جیل بوده وسکر هم بوده اصل داستان در گرو شخصیت های قسمت اول هستش کروهی که وارد اون عمارت به یاد ماندنی میشن
گروه BSAA رو کی تشکیل داد..؟ کدوم شخصیت ها جز گروه اصلی این گروه هستند و بنیان گذار این گروه...و شب و روز وقت خودشون رو وقف تحقیقات در این باره میکنن
حتی دقت کنیم در قسمت کد ورونیکا ایکس وقتی که کریس بود اثار وسکر و برادرش و اون داستان شاهکار بود کلیر هم به لطف گشتن دنبال برادرش در این رویداد حضور داشت
اما وقتی من میگم لیون و کلیر فرعی هستن یعنی نه این که اونا حساب نمیشن...و رنجشون کمتره نه اصلا..محبوبیت لیون انقدر بالا هستش که حتی کپکام بعد قسمت چهار به هیچ وجه جرات نکرده
از این شخص بهره ببره چون واقعا شخصیت محبوب و حساسی هستش با توجه به همون موضوعی که گفتم وگرنه اگر کمی سستی بشه میشه مثل ربکا یا چند شخصیت دیگه
الان هم تو این قسمت 6 میبینیم که کاپکام دقت کرده و لیون رو داره بیشتر در بخش ترسناک سناریو بازی رو میکنه (البته نسبت به دیده هامون) تا الان. از بس موقعیت حساس و محبوبی رو داره.
+
شوا رو که ولش کن ...اصلا کلا تو اکیپ نیست موندم چجوری کنار جیل و کریس اوردیشون شخصیت های بهتری وجود دارن پارکر ، ربکا ، جسیکا ، اینا پر پرستیژترن