تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 122 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

پروفشنال Mohammad.7225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

احتمالا Leon يه اشتباه كرده(كاري كه به اسمش تموم شده شاید کشتن رييس جمهور)
    چون توي تريلر ميخواد كه مرگش جعل شه و آخر تريلر جلوي كريس رو ميگيره و میگه ادا شاهده و تو نباید اونو بکشی(احتمالا ادا شاهد بي گناهي Leon بوده)
    توی تریلر میبینیم که در به در دنبال ادا میگرده

2. 2 کاربر از Mohammad.7225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو این نسخه فکر نمی کنم ربطی داشته باشه چون که قبلا به خوبی در مورد اون صحنه توضیح داده شده...
    در اواخر Resident Evil: Revelations میبینیم که وقتی کریس و جیل همدیگرو پیدا می کنن به اون عمارت وسکر میرن..
    در نسخه Resident Evil 5 Gold Edition هم به خوبی حتی اون مراحل رو بازی میکنیم و به از داستان های داخل اون عمارت و اتفاقاتی که توش رخ داده مطلع میشیم پس اون موضوع فکر کنم منتفی باشه
    توی 5 ما فکر میکنیم که جیل مرده - طی صحبت هایی که در حین بازی میشه که جیل، وسکر رو انداخته پایین و خودشم باهاش رفته و احتمالا مرده- اون صحنه رو یعنی در نسخه هایی که میگی ساخته شده ؟ صحنه ای که باعث میشه توی 5 کریس فکر کنه که جیل مرده/گم شده ؟

4. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

توی 5 ما فکر میکنیم که جیل مرده - طی صحبت هایی که در حین بازی میشه که جیل، وسکر رو انداخته پایین و خودشم باهاش رفته و احتمالا مرده- اون صحنه رو یعنی در نسخه هایی که میگی ساخته شده ؟ صحنه ای که باعث میشه توی 5 کریس فکر کنه که جیل مرده/گم شده ؟
    دو نسخه از بازی که حامد جان اشاره کرد...
    Resident Evil: Revelations که داستان کریس و جیل رو دنبال میکنه داستان بازی در سال 2005 اتفاق میافتد که بین دو سری عنوان Resident Evil 4 و Resident Evil 5 است که حوادثی در مدت کمی بعد از استقرار گروه Bioterrorism Security Assessment Alliance یا همون BSAA اتفاق میافتد. که همونطور که حامد جان گفت آخر بازی به قلعه یا همون عمارت میرسن.

Resident Evil 5 Gold Edition هم بعد از انتشار re5 بود که اشاره به ورود کریس و جیل به قلعه داشتند و جایی که در RE5 نشون داد کریس عنوان میکرد جیل با وسکر به پایین پرت شدن رو به طور کامل نشون میده که چی شده.

این دو نسخه در واقع صحبت ها و اتفاقات اون موارد رو هم بهش اشاره میکنه که چی شده

6. 9 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس قضیه منتفیست.
    این که timeline بازی قبل از 5هست تایید شده است ؟ یا حدس و گمانه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

لیون شخصیت فرعی هستش...همینطور کلیر...
    از اون ور کریس و جیل از شخصیت های اصلی این سری محسوب میشن
    (البته این که فرعی این که کریس و جیل در متن اصلی سری قرار دارن حتی براد و یک شخصیت دیگه بود نسبت به لیون و کلیر اصلی ترن...)

کلا هر دو شخصیت طرفداران زیادی دارن خودم شخصا بودم به سیستم و مدل دیگه ای این رو رو با هم اشنا میکردم
    نه بابا حامد ، چرا شخصیت فرعیه !؟
    با توجه به نسخه 1 آره ولی دیگه در ادامه لیان و کلیر هم جزو شخصیت های اصلی شدن .
    کلا من اکیپ لیان و کلیر و ایدا رو بیشتر از کریس و جیل و شوا دوست دارم

9. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اسم کلیر رو وسط نکش
    چند وقت پیش یکی از رفقا گفتش که کاش کلیر هم باشه تو این قسمت من دوسش دارم.
    یه نگاه کردم بهش الان فک کنم زیر خاک هستش خدا رحمتش کنه
    +
    بذار کمی توضیح بدم...

لیون و کلیر چطورو وارد این ماجرا شدن..؟
    لیون با جیپش داشت از شهر راکون سیتی رد میشد با رویدادهای اون شهر روبرو میشه..
    کلیر هم همچنین.....

اصلا تا حالا شده لیون مستقیما با وسکر یقه به یقه بشه به خصوص در قسمت های شماره دار..؟
    همیشه هر جا کریس بوده وسکر هم بوده جیل بوده وسکر هم بوده اصل داستان در گرو شخصیت های قسمت اول هستش کروهی که وارد اون عمارت به یاد ماندنی میشن

گروه BSAA رو کی تشکیل داد..؟ کدوم شخصیت ها جز گروه اصلی این گروه هستند و بنیان گذار این گروه...و شب و روز وقت خودشون رو وقف تحقیقات در این باره میکنن
    حتی دقت کنیم در قسمت کد ورونیکا ایکس وقتی که کریس بود اثار وسکر و برادرش و اون داستان شاهکار بود کلیر هم به لطف گشتن دنبال برادرش در این رویداد حضور داشت

اما وقتی من میگم لیون و کلیر فرعی هستن یعنی نه این که اونا حساب نمیشن...و رنجشون کمتره نه اصلا..محبوبیت لیون انقدر بالا هستش که حتی کپکام بعد قسمت چهار به هیچ وجه جرات نکرده
    از این شخص بهره ببره چون واقعا شخصیت محبوب و حساسی هستش با توجه به همون موضوعی که گفتم وگرنه اگر کمی سستی بشه میشه مثل ربکا یا چند شخصیت دیگه

الان هم تو این قسمت 6 میبینیم که کاپکام دقت کرده و لیون رو داره بیشتر در بخش ترسناک سناریو بازی رو میکنه (البته نسبت به دیده هامون) تا الان. از بس موقعیت حساس و محبوبی رو داره.

+

شوا رو که ولش کن ...اصلا کلا تو اکیپ نیست موندم چجوری کنار جیل و کریس اوردیشون شخصیت های بهتری وجود دارن پارکر ، ربکا ، جسیکا ، اینا پر پرستیژترن
    Last edited by Layken; 15-04-2012 at 16:33.

11. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اسم کلیر رو وسط نکش
    +
    بذار کمی توضیح بدم...

کلیر هم همچنین.....

اصلا تا حالا شده لیون مستقیما با وسکر یقه به یقه بشه به خصوص در قسمت های شماره دار..؟
    همیشه هر جا کریس بوده وسکر هم بوده جیل بوده وسکر هم بوده اصل داستان در گرو شخصیت های قسمت اول هستش کروهی که وارد اون عمارت به یاد ماندنی میشن

گروه BSAA رو کی تشکیل داد..؟ کدوم شخصیت ها جز گروه اصلی این گروه هستند و بنیان گذار این گروه...و شب و روز وقت خودشون رو وقف تحقیقات در این باره میکنن
    حتی دقت کنیم در قسمت کد ورونیکا ایکس وقتی که کریس بود اثار وسکر و برادرش و اون داستان شاهکار بود کلیر هم به لطف گشتن دنبال برادرش در این رویداد حضور داشت

اما وقتی من میگم لیون و کلیر فرعی هستن یعنی نه این که اونا حساب نمیشن...و رنجشون کمتره نه اصلا..محبوبیت لیون انقدر بالا هستش که حتی کپکام بعد قسمت چهار به هیچ وجه جرات نکرده
    از این شخص بهره ببره چون واقعا شخصیت محبوب و حساسی هستش با توجه به همون موضوعی که گفتم وگرنه اگر کمی سستی بشه میشه مثل ربکا یا چند شخصیت دیگه

الان هم تو این قسمت 6 میبینیم که کاپکام دقت کرده و لیون رو داره بیشتر در بخش ترسناک سناریو بازی رو میکنه (البته نسبت به دیده هامون) تا الان. از بس موقعیت حساس و محبوبی رو داره.

+

شوا رو که ولش کن ...اصلا کلا تو اکیپ نیست موندم چجوری کنار جیل و کریس اوردیشون شخصیت های بهتری وجود دارن پارکر ، ربکا ، جسیکا ، اینا پر پرستیژترن

سلام حامد

صحبتتو به نقد میزارم. یه تناقض بین حرفات اینجا و تو این شماره کل معادلات تو رو بهم زده تو این شماره هم کریس هست هم لیون و البته تخم و ترکه وسکر هم سرو کلش پیدا شده. تازه ادا و شرلی هم هستن یه جوری جمعمون جمعه گلامون کمه. احتمال حضور کلیر شاید به صفر برسه اما میتونه جیل بیاد تو بازی و علت نشون ندانش تا الان غافلگیری تو خوده بازی میتونه باشه مثل شماره 5.

من خیلی دوست دارم جیل بیاد کنار کریس و تیم خودشونو رو داشته باشن. و کلیر هم بیاد که میگم احتمالش خیلی کمه. شاید از جیل برای غافلگیری استفاده بشه اما از کلیر نه اگه باشه تا حالا تو تریلر ها نشون داده بودن. بعلاوه اینکه لیون خودش یه همراه داره.

با این تمام این حدسیات باید زده بشه و منتظر بمونیم تا بازی بیاد ببینیم چه سوپرایزی برامون تدارک دیده

این بازی با این تریلر هایی که من دیدم مستعد غافلگیری های بیشماریه.

13. 4 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

چند تا نکته بگم....

1- بازی این بار HUD های متفاوتی خواهد داشت شاید چیزی شبیه عنوان دد اسپیس
    2- یک نوار استقامت برای مبارزه هم خواهیم داشت که باید به موقع ازاونها استفاده بکنیم
    3- ابتدای بازی می توان یکی از شخصیت های قابل بازی رو انتخاب کرد که هر کدوم مسیر داستانی یکی دارن با رویدادهایی که بعدا به هم متصل میشن
    4-اگر نسخه های قبلی و 4 رو بازی کرده و انمیشن اویل رو دیده باشید از رابطه نزدیک لئون با رئیس جمهور مطلع هستید این یک موضوع در این قسمت از دیدی دیگر بازگو خواهد شد.
    5- ساساکی گفته بسیار هیجان زده هستش تا زود تر عنوان رو منتشر کنه چون با بازی متفاوتی روبرو هستیم

سلام حامد
    سلام بر روی گل ماهت عزیز دل

مسلم جان حرفات همش درست قبول دارم ولی موضوع اینه که اصلا حرفی نزدم که تناقض داشته باشه
    من خارج از بحث بازی در مورد شناسنامه شخصیت ها صحبت میکنم و من هنوز نمی تونم بگم که کدوم شخص هست یا نیست و یا قرار هست باشه...

اما در مورد کم بودن گلهامون....

مسلم جان سری بازی های اویل همیشه حتی وقتی یک یا دو شخصیت در بازی حضور داشتند همشون رو میشد وارد گیم پلی کرد و بازی کردش...به جز قسمت سوم باقی قسمت ها همشون قابلیت بازی کردن با شخصیت های اصلی و فرعیشو داشت مثال بارزش قسمت 4 که با ادا چند ساعتی بازی میکنیم و قسمت 5 که با شوا همراه میشیم اونم در طی خط اصلی داستانی نه مجزا...

ولی ولی ما در قسمت 6 سه شخصیت قابل بازی داریم...که تایید شده...پس بر فرض مثال بگیم کلیر و جیل هم حضور خواهند داشت ایا این شخصیت ها حضور داشته باشن ولی قابل بازی نباشن..؟؟
    غیر ممکنه یا باید قابل بازی باشن که اون موقع با 5 یا 4 شخصیت روبرو هستیم یا باید قابل بازی نباشن که پس حضورشون منتفیه چون وجود اینها برابر هستش با بازی کردنشون ...و بازی کردنشون برابر با چیزی مهال

15. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اسم کلیر رو وسط نکش
    +
    بذار کمی توضیح بدم...

کلیر هم همچنین.....

+

البته نمیشه گفت کلر و لیون فرعی هستند ! فرعی میشه همون ربکا به نظر من که توی شماره ۰ بودش .
    جیل و کریس و وسکر و بری - کسانی بودند که از قسمت اول حضور داشتند . (البته قبل از اون هم توی سگا داشتیم ولی توی آمار نیست) .
    همون طوری که کلر و لیون توی شماره یک یا توی شماره ۵ به حساب نمیاند - کریس و وسکر و ... هم توی راکون سیتی کاراکتر های جانبی هستند .
    به طور کلی مردم اویل رو با لیون و کلر و ایدا شناختند نه با کریس و وسکر و ... دلیلش هم محبوبیت بی اندازه ی شماره ۲ این بازی بود . توی سری های اصلی تا حالا دو بار کریس حضور داشته - دو بار لیون - یک بار کلر - دو بار ایدا و دو بار هم وسکر - یعنی حضورشون برابر بوده
    توی قسمت های دیگه هم مثل کد ورونیکا - یک بار کلر بوده - یک بار کریس .
    بیشترین حضور رو هم توی سری های اصلی تا اینجا جیل داشته - شماره های ۱ و ۳ و ۵ .
    |OutBreak ها که افتضاح هستند - شماره ۰ خیلی قشنگه ولی به خط اصلی داستان ربطی نداره . این آخری که مزخرف بود . شماره ۵ هم بدک نیست . شماره ۴ هم که محشره

17. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته نمیشه گفت کلر و لیون فرعی هستند ! فرعی میشه همون ربکا به نظر من که توی شماره ۰ بودش .
    جیل و کریس و وسکر و بری - کسانی بودند که از قسمت اول حضور داشتند . (البته قبل از اون هم توی سگا داشتیم ولی توی آمار نیست) .
    همون طوری که کلر و لیون توی شماره یک یا توی شماره ۵ به حساب نمیاند - کریس و وسکر و ... هم توی راکون سیتی کاراکتر های جانبی هستند .
    به طور کلی مردم اویل رو با لیون و کلر و ایدا شناختند نه با کریس و وسکر و ... دلیلش هم محبوبیت بی اندازه ی شماره ۲ این بازی بود . توی سری های اصلی تا حالا دو بار کریس حضور داشته - دو بار لیون - یک بار کلر - دو بار ایدا و دو بار هم وسکر - یعنی حضورشون برابر بوده
    توی قسمت های دیگه هم مثل کد ورونیکا - یک بار کلر بوده - یک بار کریس .
    بیشترین حضور رو هم توی سری های اصلی تا اینجا جیل داشته - شماره های ۱ و ۳ و ۵ .
    |OutBreak ها که افتضاح هستند - شماره ۰ خیلی قشنگه ولی به خط اصلی داستان ربطی نداره . این آخری که مزخرف بود . شماره ۵ هم بدک نیست . شماره ۴ هم که محشره
    البته اونهايي كه سنشون كمتره بازي رو با نسخه دو و ---- و كلر شناختند.
    داستان بازي و اصل قصه رزيدنت اويل با نسخه يك و شخصيت هاي كريس و جيل شروع شد. فيلم اول بازي، معرفي كاراكترها، جنگل راكون و اون عمارت معروف. اصلا طرح روي قاب سي دي نسخه يك بازي رزيدنت اويل يك من رو ياد خاطراتي ميندازه كه فراموش شدني نيست.
    ضمنا كريس ردفيلد و جيل ولنتاين اعضاي اصلي گروه S.T.A.R.S بودند و ميشه گفت از كاراكتر هاي اصلي بازي رزيدنت اويل هستن و به نظر من شخصيت كلر، خواهر كريس قابل مقايسه با اين شخصيت ها نيست.
    تازه كل نسخه سوم با معرفي nemesis تنها روي كاراكتر جيل ولنتاين مي چرخيد. نميدونم چطور شده كه حالا كلر معروف تر و محبوب تر از جيله!
    اصلا من كه هيچ وقت با نسخه دو به اندازه شماره هاي اول و سوم حال نكردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •