تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 405 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان امروز دوبار بعد از دو هفته رفتم سراغ این پکیج اما متاسفانه بازم فیلترش پر بود و خونه اینجور که باید گرم نشده بود.دوباره فیلترو باز کردم پر پر شده بود مجبور شدم دوباره مدارو شستم اما این بار از زیر خود پکیج و به همون شکلی که دوستان(pedi261 & tamirkar 1) گفته بودن. مشتری میگه دستگاه خیلی تند تند استارت میزنه 2 دقیقه مشعل روشنه و دما میرسه به دمای تنظیمی و شعله خاموش میشه 2 دقیقه پمپ کار مکنه و همین سیکل ادامه داره.دوستان به نظر شما چه باید بکنم.من فکر میکنم گردش آب خوب صورت نمی گیره و یا مدار هوا داره.
    یک سوال دیگه اینکه تو گرمایش از کف رفت و برگشت رو چطوری انتخاب کنم.(کلکتور بالا = برگشت)(کلکتور پایین = رفت )
    به نظر من آب تو مدار گرمایش از کف شما خوب چرخش نداره و احتمال اینکه مدار هوا گرفته باشه هست اما با این شتشو باید خارج شده باشه.
    تو گرمایش از کف کلکتور بالا رو برگشت و کلکتور پایین رو رفت (کاملا برعکس سیستم رادیاتوری) در نظر می گیرن تا هوا گیری بهتر انجام بشه.
    از زیر پکیج جای شلنگ های رفتت و برگشت رو عوض کن و ته کلکتور مدار گرمایشت هم ارونت نصب کن انشالا مشکلت حل میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان. سه تا سوال دارم:
    1- نظرتون در مورد پكيج بوش چيه؟ فروشنده ميگه آلمانيه و كيفيتش با آريستون برابري مي كنه.
    2- داشتن فن براي پكيج چقدر ضروريه؟ متراژ ساختمان 106 متره و طبقه 5 از هفت طبقه هستم.
    3- شركتي كه گرمايش از كف رو اجرا كرده گفته پكيج 28 بگيرين ولي دوستامون ميگن 24 هم جواب ميده. چيكار كنم؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان. سه تا سوال دارم:
    1- نظرتون در مورد پكيج بوش چيه؟ فروشنده ميگه آلمانيه و كيفيتش با آريستون برابري مي كنه.
    2- داشتن فن براي پكيج چقدر ضروريه؟ متراژ ساختمان 106 متره و طبقه 5 از هفت طبقه هستم.
    3- شركتي كه گرمايش از كف رو اجرا كرده گفته پكيج 28 بگيرين ولي دوستامون ميگن 24 هم جواب ميده. چيكار كنم؟
    سلام دوست عزیز
    1-پکیج بوش پکیج خوبیه اما خدماتش تو ایران ضعیفه.و الان پکیج های بوش داخل ایران تولید ترکیه هستن.
    2-پکیج های فن دار از نظر ایمنی بسیار بالاتر از پکیج های بدون فن هستن.و تو طبقات آخر حتماً باید فن دار نصب بشه.
    3-شما با توجه به اینکه شرکت مجری گرمایش از کف به شما گفته که باید پکیج 28 هزار بگیری همون کارو کن چون هد پمپ ها در پکیج های 24 و 28 متفاوت هستن و اگر ظرفیت کمتر نصب کنید احتمال داره به پمپ فشار بیاد و نتونه خوب آب رو در مدار بچرخونه.
    به حرف فروشنده اعتماد نکن چون احتمال زیاد پکیج 28 نداره و فقط فکر فروش جنس های داخل مغازشه.

داره خودمونی میشه matin95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من پكيج ايمر گاز دارم مدل فن دار افت فشار بار داره يعني عقربه بارهميشه كم ميشه ومن بايد هر شب كه پكيج رو روشن ميكنم فشار بار بره روي 3 ولي روز بعد دوباره عقربه مياد پايين در ضمن رادياتور يكي از اتاقها هم نشتي داره ميشه از اون باشه
    ودوم اينكه مساحت خونم 115 متر طبقه دوم و100 عدد هم پره رادياتور دارم ايا كافي ست براي گرم گردن خونه
    فروشنده به من گفت ساخت ايتاليا هستش روي كارتونش هم نوشته ايتاليا من اسفند ماه 90 به مبلغ 1400.000 خريدمش ايا واقعا ايتالياييه جنسش خوبه ممنون
    Last edited by matin95; 18-10-2012 at 14:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

متین جان افت فشار مربوط به نشتی رادیاته.نشتی برطرف بشه مشکلت هم حل میشه.و تا جایی که من میدونم بار 3 خیلی زیاده نباید از 2 بیشتر بشه.معمولا هم واسه هر یک متر مربع یک پره کافیه.با توجه به کم شدن فضای حمام و دستشویی و آشپزخونه از متراژ مفید این تعداد باید کافی باشه.دوستان متخصص قطعا نظر کارشناسی و دقیق تر را به شما میگن.موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام من پكيج ايمر گاز دارم مدل فن دار افت فشار بار داره يعني عقربه بارهميشه كم ميشه ومن بايد هر شب كه پكيج رو روشن ميكنم فشار بار بره روي 3 ولي روز بعد دوباره عقربه مياد پايين در ضمن رادياتور يكي از اتاقها هم نشتي داره ميشه از اون باشه
    ودوم اينكه مساحت خونم 115 متر طبقه دوم و100 عدد هم پره رادياتور دارم ايا كافي ست براي گرم گردن خونه
    فروشنده به من گفت ساخت ايتاليا هستش روي كارتونش هم نوشته ايتاليا من اسفند ماه 90 به مبلغ 1400.000 خريدمش ايا واقعا ايتالياييه جنسش خوبه ممنون
    متین عزیز
    پکیج ایمر گاس خیلی خوب و با کیفیته از این بابت خیالت راحت باشه.حالا در این که صدر صد قطعاتش ایتالیایی یا نه مطمئن باش اینطور نیست.
    علت افت فشار در پکیج شما مربوط به نشتی هستش که باید هرچه سریعتر برطرف بشه وگرنه هم اذیتت میکنه و باید هر روز مدارو پر کنی هم خود دستگاه زود رسوب می گیره.
    تعداد پرهای هم که خریدی باید کافی باشه اما باید بگی چه مارکی خریدی تا قطعی جواب بدم چون بعضی از رادیاتورها مثل مارک کریستال درسته پره ای اما اصلا گرما دهی نداره.

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون که خیالمو از بابت پکیج راحت کردی دیشب جلوی نشتی رو گرفتم مشکل حل شد ولی من پره های رادیاتور دست دوم خریدم ونمیدونم مارکش چیه چه جوری بفهمم مارکش چیه و ضمنا پره های رادیاتور همه سال هستن چون یکی از دوستان خونش رو داده بود بساز بفروش بمن پیشنهاد کرد پره های رادیاتور اونو بردارم
    ببخشید دفترچه راهنمای فارسی هم داره از کجا میشه گیرش اورد
    شبها روی درجه 60 میزارم ولی به نظر من گرمای خوبی نداره نمیدونم من خوب راه اندازی نکردمش یا مشکل جای دیگست شرمندتم اگه میشه یه توضیح مختصری هم بابت راه اندازی بهم بده ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام پکیج ایمر گاس بازار موجوده اگه قطعاتش مشکل پیدا کنه پیدا میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    پکیج ما( tachi(eco class a هست ولی شوفاژ گرم نمی شه مشکلش می تونه چی باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام احتمالا پره هاي رادياتور جنسش خوب نيست يا اينكه پكيج رسوب گرفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •