امروز زنگ زدم N56vz رو قیمت بگیرم یارو میگه 2900 !!!
پشت گوشی خندم گرفت
اونجاست که شاعر میگه خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است!
امیدوارم واردات کالاهای اساسی لاقل دست دزدهایی مثل تاجرهای لوازم الکترونیک نباشه (آمین!)
امروز زنگ زدم N56vz رو قیمت بگیرم یارو میگه 2900 !!!
پشت گوشی خندم گرفت
اونجاست که شاعر میگه خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است!
امیدوارم واردات کالاهای اساسی لاقل دست دزدهایی مثل تاجرهای لوازم الکترونیک نباشه (آمین!)
منم نمی دونم چیکار کنم به خدا موندم بخرم یا وایسم!
هیچی اون موج ورشکستگی که تو آمریکا و اروپا هست شنا کرده الان رسیده ایران
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دوست عزیز هرچه زودتر بخر اگه هم پایین بیاد 2برابر بالا میره بخر منم لبتاب دل5110 رو خریدم1100000تومان الان 200اومده روش بخر تا دیرنشده
بخرید !!!صبر کنید گرون تر میشه تا ارزون !!!
من خودم هفته قبل 4540 رو خریدم 1480 الان شده 1620
من توی دیجی دیدم ارزون تر از بازار بود،برای همین دریغ نکردم !!!نظر شخصی بنده!!
از کدام شرکت گارانتی قیمت گرفتی ؟
امروز از یه فروشگاه پرسیدم از تهران برام خبر گرفت n56 رو 2/700/000 نمیدونم ارزشش رو داره یا نه؟
از یه طرف هم دیروز مجلس به دولت اولتیماتوم داده که یه هفته وقت داره دلاره پایین بیاره که اگه نیاره مجلس وارد عمل میشه
نظرتون چیه ؟ با این قیمت ارزشش رو داره ؟
این جمله ی من رو باید با طلا نوشت
الان خرید از سایت آنلاین به صرفه تر از بازار آنلاین هست !!!
موفق باشید.
اقا بخر بخر چیه.... چرا مردمو گمراه میکنی....البته جسارت نباشه
لپ تاپی که 2 روزه 200 تومن میره روش شک نکن قیمتش پایدار نخواهد بود........بادآورده را باد خواهد برد...
اینا به خاطر بحران آمریکا یا دلار نیست(البته دلار یه تاثیری داره)....همش به خاطر کمبود واردات
اگه صبر کنید این دفعه که وارد کنن...میبینید که دوباره مثل 2 ماه پیش دست دلالای بوووووووووق روشن میشه
منظورم همون موقعیه که وقتی hp4540s وارد شد قیمتش با 4530 یکی بود.......یا acer v3 i5 که قیمتش با 5755 یکی بود و...
هر جنسی که وارد میشه 1ی 2ماه طول میکشه تا دلالا و فروشنده ها بوووووووووق کنن تو قیمتش...
و یادتون باشه پولتونو از سر راه نیاودید که جنسی که 2روز پیش 1400بودو 1600 بخرید
حالا مردم هی اینور اونور شایعه درست میکنن و از ترس گرونی میرن میخرن تا اینکه که قیمت لپ تاپ 200دیگه میره روش..مثل مرغ
یعنی لپ تاپ کم و تقاضا زیاد.....وا....ی..![]()
Last edited by amirw7; 15-09-2012 at 23:36. دليل: ای بابا میخواستم نقل قول بزنم به griefcotage !!!
به فراز رایان زنگ زدم بقیه هم قیمت ندادن! جالبه تو نت قیمت زدن 2500 میزنگی میگه 2900 !!!
والا فعلا که از پائین اومدن خبری نیست پائینم بیاد این بازاریا دیگه یاد گرفتن!
واقعا این جمله رو باید طلا گرفت " لازم داری بخر لازم نداری نخر"
سلام
برادر با تمام صحبتهای شما موافقم بجز اون قسمتی که همانند داستان مرغ کردیش.
عزیز برادر این سیاست دولت هست که هر موقعه می خواهد چیزی رو گران کند اینقدر قیمتش رو بالا میبره که حد نداره بعد که یکم پایین می آره همه دعاش میکنند الان ببین مرغ رو از 2500 تومان رسوند به 8500 بعد الان که کرده 5000 همه خوشحال هستند و هیچ چیزی تغییر نکرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)