تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 95 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 942

نام تاپيک: Xperia™ S | اولین گوشی اندرویدی با برندSONY,پردازنده ی دو هسته ای و دوربین12مگاپیکسلی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رفقایی که این گوشیو دارن لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کنن ببینن چه نتیجه ای میگیرن

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اول اعلام برائت میکنم !
    من یه سونی فن خیلی شدید هستم !
    این متنی هم در زیر میزارم به خاط اینه که اذهان عمومی روشن شه !
    این طرف که ازش نقل قول کردم میتونم بگم یکی از بهترین کسایی هست که توی اندروید من سراغ دارم !
    پس نظرش برام حجته هر چند که با این نظری که داده خرخره اش زیر دندونمه

امروز یه Sony S شرکت داد بهم برای تست برا چند ساعت.

میدونید که خودم سونی باز بودم و هستم ولی واقعا میتونم بگم گوشی بیخودی بود. تجربیاتی که توی این چند ساعت کسب کردم رو میگم واقعا در مقایسه با GSII خودم:

- همونطور که اکثر سایت ها نوشتن، کلیدهای لمسیش خیلی جاشون بده. باید دو سه باز بزنی تا بفهمی کجاست.
    - نسبت به GSII خیلی سنگینتر بود.
    - کیفیت صفحش HD بود درست ولی برای فیلم دیدن Super AMOLED+ بودن GSII به نظر من بهتر بود. رنگ ها زیادی غلیظ بود توی XS انگار که Color روی 100 در صد کرده باشی.
    - خیلی درازه! این زیرش رو که اضافه کردن وقتی دستت میگیری یه جوریه که راحت نمیشه با یک دست با گوشی کار کرد.

و از همه مهمتر! UI سونی! مثل همیشه! کُند! چپ و راست کردن منوها هم کمی کند بود! یعنی آدم واقعا شک میکنه که CPU دو هسته ای داشته باشه! (شاید البته به رام های کاستوم فوق العاده سریع GSII عادت کرده باشم!)

نکته های مثبتش:
    - رنگ بندی تمش باحال بود. ترکیب مشکی با آبی نئون خیلی جذاب بود.
    - کیفیت اسپیکر و هدفونش در حد SL65

صبح که فهمیدم شرکت XS آورده رفتم پولش رو کامل از بانک برداشتم که نقد بخرمش ولی بعد از تست کردن پشیمون شدم. واقعا سونی هنوز داره درجا میزنه به نظر من. (با عرض پوزش از Sony دارها!)

3. 5 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گوشیه خوبیه . ولی از لحاظ دوربین زیاد جالب نیست البته منظورم کیفیت عکساش هست ولی فیلمبرداریش عالیه . صفحه نمایش عالی . کیفیت صدا خوب . به هیچ عنوان اثر انگشت پشت گوشی باقی نمیمونه خیلی جالبه . خوش دست بودن عالی . باطری متوسط . سرعت عالی .
    اصولآ گوشی های هوشمند توان عکاسی چندان بالایی ندارند و هیچگاه نمی توانند همانند یک دوربین دیجیتال (حتی نمونه های معمولی برندهای معروفی همچون کانن) برای شما عکاسی کنند.گوشی های سونی هم از قاعده مستثنا نیستند گرچه خود سونی یکی از غول های سازنده ی دوربین های عکاسی و فیلم برداری است.
    من خودم حسابی شیفته ی اکسپریا اس شدم اما تا قیمتش زیر 800-900 تومن نیاد نمی خرم به نظرم 1200000 یه خورده برای این گوشی زیاده.با این پول میشه تبلت ترنسفورمز پرایم خرید.

5. 3 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jamisem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم زیر 900 بشه میگیرم
    فکر کنم اردیبهشت بیاد پایین مثل همیشه
    lcd این گوشی عالیه هست آخه موتور پردازشگر براویا روشه باید ببینید تا تفاوت رو حس کنید اما درباره رابطه کاربری اندروید یه سری مشکل ها هست که با آپدیت android 4 احتمالا درست میشه

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول اعلام برائت میکنم !
    من یه سونی فن خیلی شدید هستم !
    این متنی هم در زیر میزارم به خاط اینه که اذهان عمومی روشن شه !
    این طرف که ازش نقل قول کردم میتونم بگم یکی از بهترین کسایی هست که توی اندروید من سراغ دارم !
    پس نظرش برام حجته هر چند که با این نظری که داده خرخره اش زیر دندونمه
    دوست عزیز بهتر بود مینوشتی مقایسه سونی با اس 2 ، خوب معلومه جلوی اس 2 کم میاره چون اس 2 رو خود سامسونگ هم دیگه مثلش رو نمیتونه بسازه
    من خودم از سامسونگ زیاد خوشم نمیاد ولی از سونی هم چشمم آب نمیخوره که یه چیز خوب بده بیرون ، تا همین چند وقت پیش داشت گوشی با حافظه داخلی 320 میداد بیرون در صورتی که همه داشتن با 16 و 32 کار میکردن ، سونی هنوز کار داره و مثل کارخونه تازه تاسیس باید تجربه کسب کنه

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

GSMArena که این گوشی رو با GS2 مقایسه کرده و در خیلی از موارد این گوشی سر تر بوده.
    دیگه اینکه پرفروشترین گوشی پارسال GS2 بوده و اکثرا هم با خانواده گالاکسی کار کردن و به این UI عادت دارن و خب عادی هست که با یک ساعت کار کردن با UI دیگه ، کمی براشون سخت باشه. ضمنا مگه از رو چرخیدن تو منو میشه تشخیص داد که دو هسته ای یا تک هست؟؟؟؟

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

11

دوست عزیز بهتر بود مینوشتی مقایسه سونی با اس 2 ، خوب معلومه جلوی اس 2 کم میاره چون اس 2 رو خود سامسونگ هم دیگه مثلش رو نمیتونه بسازه
    من خودم از سامسونگ زیاد خوشم نمیاد ولی از سونی هم چشمم آب نمیخوره که یه چیز خوب بده بیرون ، تا همین چند وقت پیش داشت گوشی با حافظه داخلی 320 میداد بیرون در صورتی که همه داشتن با 16 و 32 کار میکردن ، سونی هنوز کار داره و مثل کارخونه تازه تاسیس باید تجربه کسب کنه
    یه کم زیادی تندش کردی !
    خب شما هم فلان گوشی رو با گوشی که خودت داری استفاده میکنی می سنجی ...
    انتظار داری وقتی میخوای گوشی عوض کنی بهتر از گوشی قبلیش باشه ...
    تازه این حرف دوست زیری هم درسته ...
    توی تستهای تخصصی سایتها در خیلی از موارد اس2 رو جا گذاشته ...
    در بی رقیب بودن اس2 شکی نیست ولی این حرف شما یه مقداری ناجوره !
    GSMArena که این گوشی رو با GS2 مقایسه کرده و در خیلی از موارد این گوشی سر تر بوده.
    دیگه اینکه پرفروشترین گوشی پارسال GS2 بوده و اکثرا هم با خانواده گالاکسی کار کردن و به این UI عادت دارن و خب عادی هست که با یک ساعت کار کردن با UI دیگه ، کمی براشون سخت باشه. ضمنا مگه از رو چرخیدن تو منو میشه تشخیص داد که دو هسته ای یا تک هست؟؟؟؟
    در مورد چرخیدن ...
    مسله سرعت کار هست !
    ادم انتظار داره یه گوشی سریع عکس العمل نشون بده ...
    این اقایی که ازش نقل قول کردم و اقا مهدی هم تایید کردن که نمیدونم پستشون هست یا پاک شده ...
    ایشون x10 داشتن و یه مقداری هم با اون مقایسه میکنن !

10. 3 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کلا با خرید و فروش و ضرر 130 تومنی یک روزه این گوشی دیگه عمرا طرف سونی نخواهم رفت و همینجا اعلام می کنم که سونی هم مثل نوکیا دیگه حرفی واسه گفتن نداره

حالا هی بره اگزمور آر و براویا انجین و 3D پانوراما و Floating touch رو تو بوق و کرنا کنه

والسلام
    Last edited by M@hdi-B; 19-03-2012 at 18:46.

12. 7 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

مهدي اين گوشي فقط مارك سوني روشه. سوني نيمه دوم 2012 تازه روي كار مياد

14. 8 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کلا با خرید و فروش و ضرر 130 تومنی یک روزه این گوشی دیگه عمرا طرف سونی نخواهم رفت و همینجا اعلام می کنم که سونی هم مثل نوکیا دیگه حرفی واسه گفتن نداره

حالا هی بره اگزمور آر و براویا انجین و 3D پانوراما و Floating touch رو تو بوق و کرنا کنه

والسلام
    خوب از ایراداتش بگین.حداقل 2-3 روز بهش فرصت عرض اندام میدادین.مطمئنا انقدرا هم بد نیست.

16. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •