تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 686 اولاول ... 182425262728293031323878128528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دیر میرسه . دیر هم فعال میکنن
    من تو نمایشگاه کارت تخفیف گرفته بودم
    من با استفاده از کد تخفیف نمایشگاه یکی خریدم. زود رسید، همون موقع هم فعال بود! قبلاً هم دو تا دیگه گرفته بودم، از اولش فعال بودن.

2. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من با استفاده از کد تخفیف نمایشگاه یکی خریدم. زود رسید، همون موقع هم فعال بود! قبلاً هم دو تا دیگه گرفته بودم، از اولش فعال بودن.
    کدوم شهری؟
    این نمایشگاه کجا بودو کی برگذار شد؟
    Last edited by hamed m2m; 07-01-2013 at 20:53.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من میخوام رایتل بگیرم، یکی گرفتم برای بابام دیتا روی تبلت گذاشتیم، بسیائر راضییم.

میخوام یکی برای گوشی خودم بگیرم، جساب کردم تو این سه ماهه که بسته اینترنت ایرانسل داشتم جمعا 210 مگ اینا بیشتر استفاده نکردم! ینی ماهی 70مگ که با این تعرفه رایتل در میاد ماهی 3500 تومن!
    البته مصرف اینترنت من زیاده جایی که وایفای باشه با وایرلس وصل میشم جاهای دیگه با سیم، نمیدونم حالا چرا انقدر کم استفاده شده، ایرانسل خرابه کانترش یا اینکه به خاطر سرعت کمش من کم استفاده کردم؟

بنظرتون این ارقام درسته؟ کلن فقط وبگردی میکنم و یه توییتر میرم و فوقش هفته ای یبار با سیم کارت برم اینستاگرام... ینیی بجای اینکه بسته بگیرم میتونم با ماهی 4 تومن کارمو انجام بدم؟

بعد اینکه میگید مصرف باطری بالاست، الان تبلت ازون موقعی که ایرانسل روش بود کمتر شده مصرف باطریش! چطوریه؟ ربطی به نوع گوشی داره آیا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان من یه شارژ دو هزاری از طریق نرم افزار پاسارگاد خریدم ولی نمیدونم باید این کد رو چه جوری وارد کنم ×140 # کد شارژ رو میزنم نمیشه باید چه پیش شماره ای رو بزنم بعد کد شارژ رو؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

بابا فعال باشین دیگه تو این بخش!!
    سه روزه سوال پرسیدیم.هی میام میبینم خبری نیس
    حالا اگه نمیخواستم اینجا پره یوزر بود
    spam sorry

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا کسی بارایتل سـی ـ سیـکم رو هم تست زده از لحاظ فریز مخصوصأ اس ـ کای ایطالیا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من 4شنبه هفته پیش اینترنتی سیم کارت دیتا خریدم با اینرنت 512 سه گیگ (پیشرفته!). این 4 شنبه رسید دستم ... فعال شده....منتها sms نمیفرسته ولی در یافت میکنه ـ نمیدونم چرا....
    *140# هم که میزنم فقط ترافیک 3 گیگ که خریدم اعلام میکنه و هدایا رو اعلام نمیکنه(1گیگ +250 sms فارسی + 250 sms انگلیسی).
    باید برای فعال کردن هذیه کاری کرد؟

همین امروز هم نامه شرکت رو برای سرعت 512 تو سایتشون آپلود کردم کی اعمال میشه.... از کجا بفهمیم اعمال شده ؟

Last edited by danavan; 09-01-2013 at 19:09.

9. این کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من 4شنبه هفته پیش اینترنتی سیم کارت دیتا خریدم با اینرنت 512 سه گیگ (پیشرفته!). این 4 شنبه رسید دستم ... فعال شده....منتها sms نمیفرسته ولی در یافت میکنه ـ نمیدونم چرا....
    *140# هم که میزنم فقط ترافیک 3 گیگ که خریدم اعلام میکنه و هدایا رو اعلام نمیکنه(1گیگ +250 sms فارسی + 250 sms انگلیسی).

همین امروز هم نامه شرکت رو برای سرعت 512 تو سایتشون آپلود کردم کی اعمال میشه.... از کجا بفهمیم اعمال شده ؟

الان سرعت دانلودت چقدره؟؟
    منم دیتا سفارش دادم یکشنبه همین هفته
    نامه رو کجای سایت باید آپلود کرد؟؟؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

الان سرعت دانلودت چقدره؟؟
    منم دیتا سفارش دادم یکشنبه همین هفته
    نامه رو کجای سایت باید آپلود کرد؟؟؟
    مرسی
    نمیدونم سرعت رو چطور تست کنم من روی گوشی تست کردم ولی رادیوهای اینترنتی رو با کیفیت خیلی خوب پخش میکنه فردا باید بدم سیم کارتم رو پانچ کنم که بتونم رو ی گوشی اندرویدم استفادش کنم....
    باید صبر کنی سیم کارتت بیاد چون تو نامه باید شماره تلفن رو هم ذکر کنی(متن نامه رو خودشون تو سایت گداشتن). اینم آدرس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حدس میزنم که بسته هدیه شما حذف شده!
    بنظرم اشتباه کردید که از اول با بسته خریداری کردی سیم کارتتو، حالت عادی شما با بیست تومن یک سیم کارت میگیری یک ماه اینترنت یک گیگ و اسمس.
    الان شما 20 تومن پول سیم کارت دادید + 25 تومن اینترنت سه ماهه 3 گیگ (بیشتر چون 512 گرفتید، من قیمت 128 رو میدونم اینو مثال زدم) که میشه 45 تومن! ینی همون هزینه ای رو کردی که بدون بسته هدیه هم میتونستی بکنی... الان یک گیگ روی یک ماه رایگان شما کجاست؟ وقتی نیست احتمالش هم هست که اسمس ها حذف شده باشه.

از روی ecare میتونید ببینید مجاز بدریافت سرعت بالای 128 هستید یا نه...

14. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •