تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 39 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 384

نام تاپيک: بررسی گیرنده دیجیتال الکومکس MV200 مدل 2012

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان منم الکومکس رو از یکی از بچه های همین فرم خریدم .باید بگم که کیفیت پخشش فوق العاده هستش.مشکل اصلی من تو زیر نویس بود که همps3 و هم بقیه پلیرها مشکل داشتن ولی الکومکس ایرادی از این جهت نداره.
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1-من از آنتن برقی استفاده میکنم و هر وقت بوسترش رو خاموش میکنم سیگنال میپره پس با آنتن معمولی نمیشه گرفت؟
    2-الککومکس نمیتونه شبکه های آنالوگ رو هم بگیره؟آخه مجبور میشم از بوستر دو تا فیش بیارم یکی به الکومکس و یکی دیگه به tv که اگه هم زمان هر دوشون وصل باشن سیقنال میره رو 30-40 ولی اگه tv رو دربیارم میره 91

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

1- اگر سیگنال دیجیتال شما به اندازه کافی قوی باشد نیازی به استفاده از بوستر ندارید . مدل 200 با آنتن های اکتیو هم سازگار است . یعنی آنتهایی که با یک برق 5 ولتی که از سیم تیونر دستگاه به آنها ارسال می شود باعث تقویت سیگنال میشوند که سایزی حدود 10 سانت دارند. لذا اگر دسترسی به آنتن اکتیو داشته باشید احتمال نیاز به بوستر تقریبا صفر است مگر آنکه سیگنال دیجیتال در شهر شما بسیار ضعیف باشد .
    2- مدل 200 یک گیرنده دیجیتال است و توانایی دریافت آنالوگ ندارد ولی با خروجی لوپ می توان سیگنال آنالوگ را به گیرنده های آنالوگ پاس داد . مدل 200 خروجی لوپ هم دارد ولی مطمین نیستم کار میکند یا نه تست می کنم و خبر میدهم . اگر خروجی لوپ درست کار کند نیازی به استفاده از تقسیم کننده ندارید . ورودی بوستر را به وردی آنتن ام وی 200 بدهید و خروجی آن را ( کنار همان ورودی ) به تلویزیون . در این صورت هر دو سیگنال دیجیتال و آنالوگ به هر دو دستگاه گیرنده دیجیتال و تلویزیون شما اتصال خواهند یافت .

3. 2 کاربر از EP3SK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

سلام
    من امروز از نمایندگیش تو همدان خریدم 106000 تومان.همه شبکه ها رو خوب میگیره.فقط تله تکس رو نشون نمیده. مینویسه " بدون پیام نما ".باید چیکار کنم تا بگیره؟رو شبکه 2 و 3 امتحان کردم نشد.
    Last edited by chubin009; 14-03-2012 at 16:26.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در ضمن مطمین شوید که سیگنال پیام نما از فرستنده شهر شما در حال پخش است . در حال حاضر شبکه های دی وی بی تی در ایران سلار هستند و هر منطقه ای فرستنده خاص خودش را دارد . لذا ممکن است سیگنال پیام نما در یک شهر موجود و در شهر دیگری از فرستنده در حال پخش نباشد.

6. این کاربر از EP3SK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان من اصفهانم جایی رو میشناسید که گیرنده الکو مکس رو بشه پیدا کرد ؟ یا از جایی میشه غیر حضوری خرید.

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان تو تهران چطوری میشه این گیرنده رو پیدا کرد ؟ مراکز فروشی که تو سایتش گفته میفروشن هنوز ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان منم الکومکس رو از یکی از بچه های همین فرم خریدم .باید بگم که کیفیت پخشش فوق العاده هستش.مشکل اصلی من تو زیر نویس بود که همps3 و هم بقیه پلیرها مشکل داشتن ولی الکومکس ایرادی از این جهت نداره.
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1-من از آنتن برقی استفاده میکنم و هر وقت بوسترش رو خاموش میکنم سیگنال میپره پس با آنتن معمولی نمیشه گرفت؟
    2-الککومکس نمیتونه شبکه های آنالوگ رو هم بگیره؟آخه مجبور میشم از بوستر دو تا فیش بیارم یکی به الکومکس و یکی دیگه به tv که اگه هم زمان هر دوشون وصل باشن سیقنال میره رو 30-40 ولی اگه tv رو دربیارم میره 91
    سلام
    آنتن رو بدون بوستر به دستگاه وصل کن و توی منوی دستگاه گزینه ی قدرت آنتن رو فعال کن، با این کار تقویت کننده ی داخلی دستگاه روشن میشه و نیازی به بوستر نیست. ضمن اینکه بعضی از دوستان میگن استفاده از بوستر خارجی به دستگاه آسیب میرسونه، پس بهتره از بوستر استفاده نکنی.
    میتونی بوستر رو به خروجی آنتن دستگاه وصل کنی و از اون طرف به تلویزیون آنالوگ متصل کنی(مطمئن نیستم که اتصال اینجوری بوستر بی ضرر باشه!) فکر کنم اگه اصلا از بوستر استفاده نکنی بهتر باشه!!
    راستی من سر در نمیارم اون آنالوگ رو دیگه برای چی میخوای؟ وقتی با این کیفیت دیجیتال همه ی شبکه ها دارن پخش میشن آنالوگ به چه دردی میخوره؟!
    Last edited by PersiBoy; 15-03-2012 at 00:36.

10. 2 کاربر از PersiBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

دوست عزیز اگر دستگاه شما به طور قانونی وارد ایران نشده است از نام بردن محل خریداری آن خودداری کنید چون برای افرادی که آن را به شما فروخته اند گرفتاری درست می کنند .
    ام وی 200 الکومکس با پیام نما مشکلی ندارد . حداقل تا زمانی که من در ایران بودم و تست می کردم مشکلی نداشت . نسخه نرم افزار خود را به آخرین نسخه ارتقا دهید و مجددا تست کنید . در چندماه گذشته چندین نسخه نرم افزار ارایه شده است که ممکن است نسخه دستگاه شما آخرین آن نباشد .
    آخرین نسخه حال حاضر مربوط به تاریخ 11 فوریه 2012 است که از لینک زیر هم می توانید دانلود کنید .
    مشکلی بود موقتا با شماره 00971559744100 تماس بگیرید تا بعد از تعطیلات دفتر تهران باز و امور خدمات را پیگیری کنند .

دستگاهی که من خریدم گارانتی داره مال شرکت سما هستش.نرم افزارش هم در قسمت اطلاعات منو زده 11 فوریه 2012. پیام نما رو باید با دکمه txt کنترل خود گیرنده بیاریم یا با کنترل تلویزیون ؟ چون من با دو تاش امتحان کردم نشد.روی شبکه های 1 ، 2 ، 3 ، 4 ، 5 تست کردم که همون پیغام ظاهر میشه.تنظیمات خاصی در منو برای گرفتن پیام نما نداره ؟ از کجا بفهمیم شهر ما پیام نما رو میگیره یا نه ؟مرسی

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

وقتی با این کیفیت دیجیتال همه ی شبکه ها دارن پخش میشن آنالوگ به چه دردی میخوره؟!
    خیلی ممنون که جواب دادین.منطقه ما پخش دیجیتال ایران رو ساپورت نمیکنه واسه همین گفتم.فعلا دارم با شبکه های بیگانه دیجیتال حال میکنم تا ببینیم چی میشه

13. این کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ست تاپ باکس سما AT-200

بنام خدا
    لطفا نظرتون رو درمورد محصول جدید که ظاهرا بجای الکومکس Mv200- 2012 معرفی شده چیه

مشخصات: منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ست تاپ باکس سما AT-200
    با جدیدترین چیپ ست MStar 7818 با سرعت پردازش 550 مگاهرتز
    شرکت عـرشیان تجارت سما طی 3 سـال گذشته ، پس از مـعرفی مدل های مختلف
    ست تاپ باکس های بلوسنس و الکومکس و دریافت بازخوردهای ارزشمند از کاربران
    مـحترم در سراسر کـشور ، سـرانجام قـویترین و کامـلترین ست تاپ باکس را از نظر
    سخت افزاری و نرم افزاری با نام تجاری سما مدل AT-200 عرضه می نماید.
    ست تاپ باکس سما مدل AT-200 با کاملترین و جذاب ترین منوی فارسی که توسط
    مهندسین این شرکت طراحی گردیده ، استانداردهای مورد تایید سازمان صدا و سیمای
    جمهوری اسلامی ایران و مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک و سازمان تنظیم مقررات و
    ارتباطات رادیویی به شماره های EN300743 ، IEC62216 و EN300744 را کسب و تاییدیه
    استاندارد کیفی را از مراجع مذکور دریافت نموده است.
    گیرنده سما AT-200 فقط با هولوگرام (FAH) شرکت عرشیان تجارت سما
    دارای 12 ماه ضمانت تعویض برد اصلی و تعمیر بدون اجرت
    دستگاه سما AT-200 از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی مدیا پلیر تشکیل
    شده است.
    مشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر
    ** پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا
    حجم 2 ترا بایت
    » پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV ,
    MKV , 3GP , MP4 , TP, TS, DAT , DivX , AVI با پشتیبانی از زیرنویس فارسی با فرمت SRT
    ** قابلیت پخش فیلم های سه بعدی 3D
    » پخش فرمت های صوتی WMA , MP3
    » پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG
    » نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
    » خروجی HDMI و Component و Composite
    » خروجی صدای دیجیتال S/PDIF (اپتیکال)
    » وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080P
    مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال
    » قابلیت دریافت و پخش دیجیتال صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی (در حال حاضر
    16 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
    فعال گردیده است)
    » منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای
    » دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
    » تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی و اتوماتیک
    » ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر
    ** ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک
    ** مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور
    همزمان (Time Shift)
    » تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد
    علاقه
    » بروزرسانی نرم افزار از طریق USB و یا از طریق دریافت از آنتن (OTA)
    » دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
    » دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاه
    ** نمایش ساعت بر روی پنل جلوی دستگاه در حالت استندبای
    ** تنظیم شفافیت فهرست ها
    ** دارای 6 نوع بازی
    لوازم جانبی همراه دستگاه
    » کابل HDMI
    » کابل AV
    » ریموت کنترل
    » دفترچه راهنمای فارسی

---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------

--- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

البته این هم معرفی mv200 الکومکس در سایت اصلی بود

ببینید فرقی با مدل جدید سما داره

ست تاپ باکس
    الکومکس MV200
    مدل 2012
    با جدیدترین چیپ ست (MStar 7818) با سرعت پردازش 550 مگاهرتز
    مولتی مدیا پلیر و گیرنده دیجیتال شبکه های تلویزیونی و رادیویی ایران
    با آنتن معمولی
    محصول مشترک کره و چین دارای :
    * تاییدیه رسمی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
    * تاییدیه رسمی مركز تحقيقات صنايع انفورماتيك
    * تاییدیه رسمی و هولوگرام شرکت تحقیق و تولید وسایل الکترونیک (تکتا)
    وابسته به سازمان صدا و سیمای جهوری اسلامی ایران
    * مطابق با استانداردهای EN300743 ، IEC62216 و EN300744
    الکومکس MV200 فقط با هولوگرام تکتا و کارت گارانتی و هولوگرام (FAH)
    شرکت عرشیان تجارت سما
    امکان بروز رسانی نرم افزار از طریق وب سایت این شرکت
    دارای 12 ماه ضمانت تعویض برد اصلی و تعمیر بدون اجرت
    دستگاه MV200 الکومکس مدل 2012 از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی
    مدیا پلیر تشکیل شده است
    مشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر
    ** پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا
    حجم 2 ترا بایت
    » پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV ,
    MKV , 3GP , MP4 , TP , TS , DAT , DivX , AVI ...
    » پخش زیر نویس فیلم با فرمت SRT و به صورت فارسی
    ** قابلیت پخش فیلم های سه بعدی 3D
    » پخش فرمت های صوتی WMA , MP3
    » پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG
    » نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
    » خروجی HDMI و Component و Composite
    » خروجی صدای دیجیتال S/PDIF (اپتیکال)
    » وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080P
    مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال
    » قابلیت دریافت و پخش دیجیتال صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی (در حال حاضر
    16 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
    فعال گردیده است)
    » منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای
    » دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
    » تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی و اتوماتیک
    » ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر
    ** ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک
    ** مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور
    همزمان (Time Shift)
    » تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد
    علاقه
    » دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
    » دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاه
    ** نمایش ساعت بر روی پنل جلوی دستگاه در حالت استندبای
    لوازم جانبی همراه دستگاه
    » کابل HDMI
    » کابل AV
    » ریموت کنترل
    » دفترچه راهنمای فارسی
    تذکر : با توجه به انـحصاری بودن واردات قـانونی ست تاپ باکس الـکومکس به نام این شـرکت ،
    یک عدد هولوگرام تکتا و یک عدد هولوگرام FAH بر روی دستگاه و یک عدد هولوگرام FAH بر روی
    کارت ضمانت الصاق گردیده است. لذا ست تاپ باکس های فاقد هولوگرام های مذکور، پشتوانه
    واردات قانونی نداشته و این شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال خدمات به اینگونه دستگاه ها
    ندارد.

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

البته در هر جفتشون
    در ذیل تصویر پشت دستگاه نوشته MV2011

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •