تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 79 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چند دفعه keynote را نگاه کردم. (از iTunes دانلود شده)

به نظرم خیلی زور میزدن بقبولونن که ما بدون استیو هم همچنان همونیم که بودیم!

اما کلا iPad جدید نسبت به iPad2 اونقدر قابلیت داره که من بخوام آپگرید کنم. (فقط به خاطر رتینا!)

قابلیتهای دیگه که افزوده شدن زیاد به درد من نمیخورن اما رتینا یکی از بهترین قابلیتهای این آیپد هست که به کمک گرافیک بهبود یافته میتونه کمک خوبی برای appبازهای گرافیست باشه.

چرا مدیر مورد علاقه من، اسکات نیومد؟! کسی میدونه؟
    از نظر فنی که تغییری نکردن، این آیپد هم همون آیپدی بود که با استیو می دادن ولی از نظر نحوه پرزنت کردن محصولات خب مسلما تفاوت زیاده. واضح بود که سعی داشتن شبیه استیو پرزنت کنن ولی در اون حد نبودن ولی بازم مقایسه کنیم با مثلا کینوت های مایکروسافت یا گوگل می بینیم کماکان n سر و گردن بهتر بود. کمی وقت بدیم اینها هم پیشرفت می کنن، در بین همه اینها اسکات از بقیه بهتر پرزنت می کنه و به نظرم بهتره معرفی محصولات جدید رو به کل بدن به اسکات.

2. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض 3روز تاخیر برای آمدن آیپد جدید

مثل اینکه اونقدر تقاضا زیاد بوده که تاریخ امدن ایپد نسل سوم شده 19 مارسبخدا حق دارند برند ایپد2 را حتی بفروشند نصف
    اوایل که ایپد نسل اول اومده بود هر کی میگفت چرا روی ایپد دوربین قویتر نصب نشده براش یک مقاله توضیح راجع به اینکه علاوه بر گرانی دستگاه به علت وزن دستگاه به هیچ دردی نمیخورهو آدم دوربین دیجیتال و...میخره
    وقتی ایپد نسل دوم را خریدم دیدیم واقعا خیلی فرق هست بین یک صفحه 2.5 اینچی تا 9.7 اینچیمنو میگی هارد هم اون موقع یک چهارم الان بودتا چند روز اول اونقدر عکس انداختم که حافظه 14 گیگابایتی داشت کم کم پر میشدتازه دنبال این بودم که یکطوری ریل تایم برم یک دوربین دیجیتالی را وصل کنم به صفحه ایپد
    حالا دوربینش شده 5 مگاپیکسلی که در حد 8 مگاپیکسلی کیفیت داره(هارد هم گرون شده خدا بدادم برسه)
    همیشه به خودم میگفتم این استیو جابز چرا روی ایپد1 ازصفحه نمایش با وضوح 1280×960 استفاده نکرده؟! خوب به خاطر اینکه براحتی بتونند 400 درصد وضوح را بالا ببرند! جالب اینجا بود که ایپد2 که اومد از جابز پرسیده بودن چرا رتینا نزدی؟گفت الان گرون در میاد
    باتری هم ثابت موندهعلتش هم تغییر باتری 25 میلی وات ساعتی با 43 میلی وات در ساعتی هستاگر بگم قویترین باتری کامپیوتر همراه روی آیپد نسل سوم هست بیراه نگفتم
    خیلی از سایتها هم تحلیل کردن مشخصات دستگاه و گفتن سود اپل توی ایپد کلی کم شده
    سودش را موقعی که ایپد2 اومد کرده و حالا داره کاربر جمع میکنه
    در حقیقت نسل طراحی چه در ایپد و چه ایفون هر دو نسل عوض میشود
    واقعا تغییرات ایپ1و2 اونقدر نبود که شخصی راضی باشه به فروش ایپد1 و فقط فرقشون طراحی و وزن و اومدن دوربین و چیپ قوی A5 بودش
    الان ایپد 3 را بخوای از نظر فرق قیمتی با خرید ایپد2 در خارج مقایسه کنید متوجه میشوید خریدن ایپد2 بیشتر به حماقت شبیه است تا خرید
    در حقیقت به احتمال99درصد نسل چهارم ایپد همین دوربین و صفحه نمایش را خواهد داشت و دوباره فقط طراحی و وزن و چیپ اون عوض میشود
    پس بهترین خرید ایپد نسلهای فرد از نظر مشخصات دستگاه و نسل زوج از نظر طراحی و قدرت دستگاه هستش
    منکه طراحی نوع ایپد نسل اول را که طراحی منحنی و یا خمیده باشه را بیشتر دوست دارم ولی خوب ایپد را که نگرفتم قاب کنم مجسمه که نخریدمدستگاه برای کار کردنه
    زنده باد نسل های فرد ایپد و نسل های زوج ایفون

4. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مثل اینکه اونقدر تقاضا زیاد بوده که تاریخ امدن ایپد نسل سوم شده 19 مارسبخدا حق دارند برند ایپد2 را حتی بفروشند نصف
    اوایل که ایپد نسل اول اومده بود هر کی میگفت چرا روی ایپد دوربین قویتر نصب نشده براش یک مقاله توضیح راجع به اینکه علاوه بر گرانی دستگاه به علت وزن دستگاه به هیچ دردی نمیخورهو آدم دوربین دیجیتال و...میخره
    وقتی ایپد نسل دوم را خریدم دیدیم واقعا خیلی فرق هست بین یک صفحه 2.5 اینچی تا 9.7 اینچیمنو میگی هارد هم اون موقع یک چهارم الان بودتا چند روز اول اونقدر عکس انداختم که حافظه 14 گیگابایتی داشت کم کم پر میشدتازه دنبال این بودم که یکطوری ریل تایم برم یک دوربین دیجیتالی را وصل کنم به صفحه ایپد
    حالا دوربینش شده 5 مگاپیکسلی که در حد 8 مگاپیکسلی کیفیت داره(هارد هم گرون شده خدا بدادم برسه)
    همیشه به خودم میگفتم این استیو جابز چرا روی ایپد1 ازصفحه نمایش با وضوح 1280×960 استفاده نکرده؟! خوب به خاطر اینکه براحتی بتونند 400 درصد وضوح را بالا ببرند! جالب اینجا بود که ایپد2 که اومد از جابز پرسیده بودن چرا رتینا نزدی؟گفت الان گرون در میاد
    باتری هم ثابت موندهعلتش هم تغییر باتری 25 میلی وات ساعتی با 43 میلی وات در ساعتی هستاگر بگم قویترین باتری کامپیوتر همراه روی آیپد نسل سوم هست بیراه نگفتم
    خیلی از سایتها هم تحلیل کردن مشخصات دستگاه و گفتن سود اپل توی ایپد کلی کم شده
    سودش را موقعی که ایپد2 اومد کرده و حالا داره کاربر جمع میکنه
    در حقیقت نسل طراحی چه در ایپد و چه ایفون هر دو نسل عوض میشود
    واقعا تغییرات ایپ1و2 اونقدر نبود که شخصی راضی باشه به فروش ایپد1 و فقط فرقشون طراحی و وزن و اومدن دوربین و چیپ قوی A5 بودش
    الان ایپد 3 را بخوای از نظر فرق قیمتی با خرید ایپد2 در خارج مقایسه کنید متوجه میشوید خریدن ایپد2 بیشتر به حماقت شبیه است تا خرید
    در حقیقت به احتمال99درصد نسل چهارم ایپد همین دوربین و صفحه نمایش را خواهد داشت و دوباره فقط طراحی و وزن و چیپ اون عوض میشود
    پس بهترین خرید ایپد نسلهای فرد از نظر مشخصات دستگاه و نسل زوج از نظر طراحی و قدرت دستگاه هستش
    منکه طراحی نوع ایپد نسل اول را که طراحی منحنی و یا خمیده باشه را بیشتر دوست دارم ولی خوب ایپد را که نگرفتم قاب کنم مجسمه که نخریدمدستگاه برای کار کردنه
    زنده باد نسل های فرد ایپد و نسل های زوج ایفون
    من یه حساب دیگه ای میکردم رو شما !
    واقعا می تونی آیپد نسل دوم با آیپد نسل اول رو با هم مقایسه کنی ؟
    آیپد داخل نسل دوم بکلی دگرگون شد و امکانات ویژه ای نظیر دوربین بهش اضافه شد شما اینو نا دیده میگیری ؟
    به قول یکی از دوستان خوشحالم از اینکه به آیپد جدید امکاناتی اضافه شده که ضروری نیست و بودنش خیلی خوبه اما نبودنش بد نیست !
    و نکته جالب هم اینه که ظاهر دوست داشتنی آیپد ۲ رو یدک میکشه و من هنوز آیپد ۲ رو دوست داشتنی میبینم
    البته هنوز هم رو شما حساب میکنم
    Last edited by emadpumad; 13-03-2012 at 20:06.

6. 2 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من یه حساب دیگه ای میکردم رو شما !
    واقعا می تونی آیپد نسل دوم با آیپد نسل اول رو با هم مقایسه کنی ؟
    آیپد داخل نسل دوم بکلی دگرگون شد و امکانات ویژه ای نظیر دوربین بهش اضافه شد شما اینو نا دیده میگیری ؟
    به قول یکی از دوستان خوشحالم از اینکه به آیپد جدید امکاناتی اضافه شده که ضروری نیست و بودنش خیلی خوبه اما نبودنش بد نیست !
    و نکته جالب هم اینه که ظاهر دوست داشتنی آیپد ۲ رو یدک میکشه و من هنوز آیپد ۲ رو دوست داشتنی میبینم
    البته هنوز هم رو شما حساب میکنم
    چند روز پیش داشتم کامنتهای یک مقاله مرتبط با new ipad رو می خوندم و صحبت رم شده بود و بیشتر کاربرها اونجا از کارایی پایین ipad 1 تو وبگردی به دلیل رم کم گلایه داشتند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

چند روز پیش داشتم کامنتهای یک مقاله مرتبط با new ipad رو می خوندم و صحبت رم شده بود و بیشتر کاربرها اونجا از کارایی پایین ipad 1 تو وبگردی به دلیل رم کم گلایه داشتند
    من كه اصلاً با آيپد ( ١ ) مشكل وبگردي نداشتم

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

من كه اصلاً با آيپد ( ١ ) مشكل وبگردي نداشتم
    سلام دوست عزیز...

بنده هر دو آی پد1 و 2 رو داشتم... متاسفانه در آی پد1 به دلیل وجود رم پایین(256) در هنگام بارگذاری صفحات سنگین و سویچ کردن بین صفحات کمی تاخیر داشت(نسبت به آی پد2) ولی این تاخیر اونقدر نیست که شمارو عذاب بده

در پناه حق تعالی باشید

11. این کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام دوست عزیز...

بنده هر دو آی پد1 و 2 رو داشتم... متاسفانه در آی پد1 به دلیل وجود رم پایین(256) در هنگام بارگذاری صفحات سنگین و سویچ کردن بین صفحات کمی تاخیر داشت(نسبت به آی پد2) ولی این تاخیر اونقدر نیست که شمارو عذاب بده

در پناه حق تعالی باشید
    دقيقاً تأييد مي شه
    اما براي يكي به شرايط شما اين اختلاف كم حس مي شه وگرنه كسي كه فقط با آيپد ١ كار كنه اصلاً مشكل در وبگردي نداره ، اين چيز مشخصيه كه آيپد ٢ بهتر از ١ ه

13. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خبری دسته اول در مرد این محصول

پنل LED و پردازنده مرکزی آیپد جدید ساخت سامسونگ است !

اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاد باشید.....

15. این کاربر از 5DII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

خبری دسته اول در مرد این محصول

پنل LED و پردازنده مرکزی آیپد جدید ساخت سامسونگ است !

اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاد باشید.....
    اصلا امکان نداره همچین چیزی !!!
    سامسونگ پس از معرفی آیپد جدید از اپل شکایت کرد ! ( که کاملا بی دلیل هم بود )

به نظر من این خبر به هیچ وجه نمیتونه صحت داشته باشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •