مثل اینکه اونقدر تقاضا زیاد بوده که تاریخ امدن ایپد نسل سوم شده 19 مارس
.gif)
بخدا حق دارند برند ایپد2 را حتی بفروشند نصف
اوایل که ایپد نسل اول اومده بود هر کی میگفت چرا روی ایپد دوربین قویتر نصب نشده براش یک مقاله توضیح راجع به اینکه علاوه بر گرانی دستگاه به علت وزن دستگاه به هیچ دردی نمیخوره
.gif)
و آدم دوربین دیجیتال و...میخره
وقتی ایپد نسل دوم را خریدم دیدیم واقعا خیلی فرق هست بین یک صفحه 2.5 اینچی تا 9.7 اینچی
.gif)
منو میگی هارد هم اون موقع یک چهارم الان بود
.gif)
تا چند روز اول اونقدر عکس انداختم که حافظه 14 گیگابایتی داشت کم کم پر میشد
.gif)
تازه دنبال این بودم که یکطوری ریل تایم برم یک دوربین دیجیتالی را وصل کنم به صفحه ایپد
.gif)
حالا دوربینش شده 5 مگاپیکسلی که در حد 8 مگاپیکسلی کیفیت داره(هارد هم گرون شده خدا بدادم برسه)
همیشه به خودم میگفتم این استیو جابز چرا روی ایپد1 ازصفحه نمایش با وضوح 1280×960 استفاده نکرده؟!
.gif)
خوب به خاطر اینکه براحتی بتونند 400 درصد وضوح را بالا ببرند! جالب اینجا بود که ایپد2 که اومد از جابز پرسیده بودن چرا رتینا نزدی؟گفت الان گرون در میاد
.gif)
باتری هم ثابت مونده
.gif)
علتش هم تغییر باتری 25 میلی وات ساعتی با 43 میلی وات در ساعتی هست
.gif)
اگر بگم قویترین باتری کامپیوتر همراه روی آیپد نسل سوم هست بیراه نگفتم
خیلی از سایتها هم تحلیل کردن مشخصات دستگاه و گفتن سود اپل توی ایپد کلی کم شده
سودش را موقعی که ایپد2 اومد کرده و حالا داره کاربر جمع میکنه
در حقیقت نسل طراحی چه در ایپد و چه ایفون هر دو نسل عوض میشود
واقعا تغییرات ایپ1و2 اونقدر نبود که شخصی راضی باشه به فروش ایپد1 و فقط فرقشون طراحی و وزن و اومدن دوربین و چیپ قوی A5 بودش
الان ایپد 3 را بخوای از نظر فرق قیمتی با خرید ایپد2 در خارج مقایسه کنید متوجه میشوید خریدن ایپد2 بیشتر به حماقت شبیه است تا خرید
در حقیقت به احتمال99درصد نسل چهارم ایپد همین دوربین و صفحه نمایش را خواهد داشت و دوباره فقط طراحی و وزن و چیپ اون عوض میشود
پس بهترین خرید ایپد نسلهای فرد از نظر مشخصات دستگاه و نسل زوج از نظر طراحی و قدرت دستگاه هستش
منکه طراحی نوع ایپد نسل اول را که طراحی منحنی و یا خمیده باشه را بیشتر دوست دارم ولی خوب ایپد را که نگرفتم قاب کنم
.gif)
مجسمه که نخریدم
.gif)
دستگاه برای کار کردنه
زنده باد نسل های فرد ایپد و نسل های زوج ایفون