تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 33 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 323

نام تاپيک: تلویزیون های SHARP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اساتيدوسروران گرامي يكي ازمسائلي كه براي من خيلي روشن نيست نحوه قيمت گذاري تلويزيون هاي بازاره مثلا قيمت يه سوني hx925سايز46 درمقايسه باشارپ le830اونم 46تفاوت زيادي داره(تااونجايي كه يادمه سوني بالاي 5ميلونه وشارپ حدود2ميليون و600اونم باجايزه)ايا برندي مثل شارپ كه جايي ميخوندم پرفروش ترين tvدرژاپنه وداراي اعتبارجهاني به لحاظ كيفي اينقدرباسوني فاصله داره كه بايد چندميليون پول بيشتربابت سوني بدي ؟پرداخت اين پول اضافي چه توجيهي داره؟بافرض برتربودن سوني ايا اين برتري اينقدزياده كه اين همه تفاوت قيمت بين اين2برندباشه؟ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

درود دوست عزیز
    تفاوت قیمت ها در نوع مدل هر TV متفاوت هست.
    hx925 یک Full LED هست با تکنولوژی Local Dimming که باعث میشه اول از همه پشت تمام پنل تلویزیون LED باشه و تمام سطح پتل روشن بشه و فشار هم به TV نیاد(برعکس مدل های Edge) و Local Dimm هم باعث میشه تاریکی موضعی شکل بگیره و سفیدی و سیاهی به صورت هوشمندتر شکل بگیره که تصویر دلچسب تر بشه
    در شارپ و دیگر برندها هم مدل Full LED هست با تکنولوژی Local Dimming مثه فیلیپس و LG البته قیمت ها هم بین 4 تا 7میلیون میرسه.مدل Full LED SHARP Elite که هنوز وارد بازار ایران نشده میتونه تا 10میلیون هم قیمت داشته باشه.
    پس در حقیقت در هر مدل و برند تفاوت قیمت ها بخاطر تکنولوژیه
    Last edited by kia.Tahamtan; 07-06-2012 at 17:16.

3. این کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    افتخاره که برند SHARP AQUOS از اصلی ترین اسپانسرهای یورو2012 هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

Google TV فیلم‌ و استریم‌های ویدیویی را از گوشی‌ و تبلت‌های اندرویدی برروی تلویزیون پخش می‌کند

Google TV - Android 4

یکی از مهم‌ترین دلایل فروش خوب Apple TV فناوری Airplay است که به سادگی امکان پخش محتوا از دستگاه‌های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (و به زودی از کامپیوترهای مک) را به دارندگان این دستگاه می‌دهد. یکی از سازندگان ست‌تاپ‌باکس گوگل تی‌وی یعنی Honeywld، به زودی ویژگی مشابهی به تلویزیون گوگل اضافه خواهد کرد. این کمپانی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک گوگل-‌تی‌وی جدید را به نمایش گذاشت که با ایجاد روشی ساده برای کاربران امکان نمایش محتوا از تبلت‌ و گوشی‌های اندرویدی برروی تلویزیون را امکان‌پذیر می‌کند.

کاربران باید یک نرم‌افزار مخصوص که هم اکنون در حال توسعه است را نصب کنند. این باکس می‌تواند محتواهای دیگر شامل عکس‌ها را نیز همگام‌سازی کند (اگر پشتیبانی از موزیک نیز در آن در نظر گرفته شود متعجب نخواهیم شد).
    این باکس مبتنی بر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد بود و یک پردازنده دو هسته‌ای ARM Cortex A9 نیز دارد. سایر خصوصیات عبارتند از ۴ گیگابایت حافظه فلش، یک گیگابایت حافظه رم، و پورت‌های microSD، Ethernet، و HDMI. سازنده گوگل‌تی‌وی امیدوار است فروش این باکس را از ماه جولای در سراسر تایوان آغاز کند و تخمین می‌زند که قیمت آن بین ۹۵ تا ۱۲۰ دلار آمریکا باشد. هنوز معلوم نیست که چه زمانی در خارج از تایوان عرضه شود، اما متعجب نخواهیم شد اگر تولیدکنندگان بیشتری این تکنولوژی را در گوگل‌تی‌وی‌های خود به کار گیرند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    اول از همه می خواستم از اطلاعات خوبتون در ارتباط با تلویریون ها تشکر کنم
    دوم اینکه در حال حاضر به با توجه به امکان خرید panasonic VT50 و همچنین SHARP LE8300X کدام را پیشنهاد می کنید با توجه به این موضوع که Panasonic در این سری در نیمه اول 2012 بهترین شناخته شده
    و اینکه مدل LE8300X مربوط به پارت نامبر مربوط به ایران میشه فکر کنم، امکانش هست که معادل تولید در خارج از ایران به بگید تا بشه در دنیای اینترنت در مورد آن بیشتر تحقیق کرد

با تشکر فراوان

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مدلهای 2012 شارپ کی وارد ایران میشه ؟؟؟؟ کسی خبر موثق داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان و اعضاء محترم این کلوپ . اولاً می خواستم از تمامی کسانی که در زمینه خرید تلویزیون شارپ اطلاعات خودشون رو در اختیار دیگران گذاشتند تشکر ویژه ای داشته باشم .
    حقیقتاً این اولین پست من در این انجمن هست و تا حالا فقط نظرات دوستان رو مطالعه می کردم . ابتدا قصد داشتم تلویزیون ال ای دی فلیپس بخرم چون پارسال یکی برای پدرم خریدم و انصافاً چه از نظر صدا و چه از نظر تصویر بسیار عالی بود . ولی متاسفانه از دو ماه پیش که تصمیم به خرید گرفتم این تلویزیون در بازار کمیاب شد بنابراین پس از دو ماه علافی و تحقیق در مورد تلویزیونهای دیگه گزینه دوم یعنی شارپ رو انتخاب کردم و بالاخره دیشب چشمام رو بستم و مستقیماً رفتم یه تلویزیون شارپ 46 اینچ مدل 835 ساخت مالزی و بدون گارانتی خریدم .
    Last edited by ghuyan; 11-07-2012 at 11:46.

داره خودمونی میشه Dash_borzoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مازندران/ساری

پيش فرض

داداش گیر کردم تو خرید این شارپ لامصب.یه مددی به ما بدین.le830
    کی داره خودش از این شارپه؟

SDیش چیجوریاس؟ همه بد می‌گن!؟
    مخوام 3.200 بدم پاش چیز بیتر نمتونم بیگیرم!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba-aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

با سلام
    ببخشید یه سوال داشتم . میخواستم ببینم تلویزیون های LEDکواترون شارپ 40 اینچ قیمتشون در چه حدوده ؟ و آیا فرمت های مختلف تصویری mkv-avi-flv-mp4.... به همراه زیرنویس فارسی اس آر تی رو از روی فلش میتونن نشون بدن یا نه؟ و اگر نشون میدن دقیقا با چه فرمت هایی سازگاری دارن؟
    افت کیفیت تصویری روی کانال های SD در این تلویزیون ها نسبت به مارکهای دیگه چطوره؟

11. این کاربر از saba-aria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داداش گیر کردم تو خرید این شارپ لامصب.یه مددی به ما بدین.le830
    کی داره خودش از این شارپه؟

SDیش چیجوریاس؟ همه بد می‌گن!؟
    مخوام 3.200 بدم پاش چیز بیتر نمتونم بیگیرم!؟
    این تلویزیون هم پنل ژاپنی و با کیفیت داره و هم dvbt داخلی داره . مجهز به تکنولوژی کواترون هست و دامنه نمایش رنگهاش زیاده و تصاویر رو با کیفیت و با رنگهای طبیعی نشون میده . این مدل یکی از بهترینهای شارپ هست .
    Last edited by samira_googleOne; 06-08-2012 at 15:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •