با عرض سلام خدمت همگی خوب منم یک نظری در مورد این ورژن بدم
من خودم با کارت 256 6600 این بازی را اجرا کردم و فکر نمی کنم مشکل از سیستم من باشه
به نظر من گرافیک بازی یک مشکلاتی داره من بهتون پیشنهاد میکنم بلور را خاموش کنید درسته که خیلی به نور پردازی کمک می کنه و حتی باعث میشه توی برخود با اشیا تا حد کیفیت یک فیلم روتوش شده کیفیت بالا بره ولی باعث میشه ماشین و جزییات ماشین بشدت افت کنه البته نه فقط جزیات به طور کلی چیز جالبی نمیشه فعلا نقات قوت این بازی را میگم
برخورد ها واقعا طبیعی کار شده چه برخود با اشیا مثل تابلوها ایسگاه اتوبوس حتی خورد شدن شیشه ها جلب توجه میکرد
به نظر من اتومبیل هایی که در سطح شهر هستن هم واکنششون جالب و طبیعی هست تا حدی که من خودم تونستم با شاخ به شاخ شدن با یک ماشین و تغیر مسیر ناگهانی حتی یکی از پلیس ها را از دور حذف کنم واکنششون خیلی بهتر شده واقعا پیشنهاد میکنم از این مزیتش توی مسابقات هم استفاده کنید دیگه مثل مست وانتد نیست که بری توی دلشون تاواکنش نشون بدن باید خودتون این مورد را امتحان کنید
پلیس ها بهتر شدن و یک مقدار عصاب خورد کن بعضی اوقات خیلی سمج میشن و با نیتروژن یا دور 180 درجه یا خیلی چیز های دیگه هم منحرف نمیشن
به مظرم مسابقات داخل شهری تقریبا شبیه نسخه های قبلی حداقل من به جای جالب و جاده های پر پیچ خم جاده های شهری نرسیدم ولی به جرئت میگم جاده های کوهستانیش یک شاهکاره من داشت نظرم این بازی بر میگشت و لی ان قسمتش جالبه
پیچ خم جاده ها صخره ها ترک های جاده ولی چند چیزش را من خیلی دوست داشتم
در یکی از مراحل که واقعا سخت نفس گیر بود باید شما توی یک جاده کوهستانی اتومبیل را در بغل روی جاده به لغزونید مثلا سر پیچ ها این بخش مشابه رکورد گیری هست که اگر شما بتونید با سرعت مناسب اتو مبیل را نزدیک به 90 درجه بر روی جاده بلغزونی در حالی که نباید به صخره ها بخوری یا از دره سقوط کنی مرحله سختی یعنی برای من سخت بود ولی بسیار هیجان انگیز
نکته جالب درباره این مرحله سقوط از جاده به دره هست که خیلی جالب کار شده شما تا آخرین لخضه باید تلاش خودتون را بکنید تا از جاده سقوط نکنید حتی اگر بیش از نصف ماشین از جاده بیرون زده البته کار ساده ای هم نیست پیش اونده که من خودم را با دو چرخ جلو و نیتروژن هم به دور مسابقه برگندوندم واقعا برای من بهترین بخش این بازی بوده البته این نظر منه ولی در کل نقات ضعف هم خیلی داره دیگه سرتون را درد نیارم این بخش کوهستانی را از دست ندهید
خدانگهدار