تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 74 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 738

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Need for Speed: The Run

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    این فایل اصلا باز نمیشه
    وقتی می زنم ارور میده

رفتم پیش مغازه دار گفتم گفت یه فایلی هست تو سی دیش که نباید اجراش منی
    یه بار دیگه هم نصب کردم نشد!!!
    صفحات قبلی در مورد انگلیسی کردن منوها یه راه دیگه گفته شده ... یه نگاه بنداز

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

دوستانی که مثل من پیغام زیر براشون میاد توجه کنن:

باید درایور جدید رو دانلود کرده و نصب کنید.از طریق سایت رسمی Nvidia هم اقدام نکنید
    چون به کاربران ایرانی اجازه دسترسی نمیده.
    آخرین ورژن هارو هم برای PC و هم برای لپتاپ از سایت سافت گذر دانلود کنید و به راحتی مشکلتون حل میشه.
    [
    شما با همون لپتاپ 5010 این بازی رو اجرا میکنین ؟

برای من اجرا میشه منتها همه ی تنظیمات رو باید رو low بذارم حتی باز هم توی صحنه های شلوغ مثل داخل شهر بازی یه کم کند اجرا میشه ولی توی بیابون و صحنه های خلوت روون اجرا میشه خواستم ببینم برای شما هم اینجوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

با سلام
    دوستان من تا به الان 3 بار بازی رو تموم کردم هیچکدام از مشکلات رایج برام پیش نیومده فقط نسخه یا کرکی از بازی رو می خوام که تمام ماشینهای بازی باز باشن منظورم اول بازی در story mode یا همون the run امکان انتخاب دو ماشین آخر سمت راست که قفل هستند وجود داشته باشه و ماشینهای قفل بعدی در مراحل بالاتر. یعنی به نوعی نسخه limited edition بازی رو می خوام که قابلیت های اضافه داره!
    اگر کسی داره آپ کنه یا نسخه مربوط از هر سایت و هاست رو داره که منظور من باشه لطفا راهنمایی کنه
    من بازی برای بار اول دانلود کرم و برای بار بعدی خریدم که هر دو سالم و بدون مشکل بودن ولی نسخه مربوطه نبودند
    پیشاپیش
    کاش این دوستمون که هم نسخه دانلود شده و هم نسخه ای که خریدن و هیچ مشکلی هم نداشته میفرمودن از کجا دانلود کردن یا از کجا خریدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من با کیبورد میتونم بازی کنم اما با جوئستیک گاز و ترمز اصلا کار نمیکنه.لطفا کمک کنید.خیلی ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان راهي هست كه بدون دانلود درايور بشه بازي رو اجرا كرد اخه حجمش زياده و با اينترنت dial-up نميشه دانلودش كرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض ???????????

چند ماه پیش Hot Pursuit رو روی همین سیستم (4 رم ،cpu 2.66 ، 9400 gt ) با تنظیمات بالا بازی میکردم حالا run رو با تمام تنظیمات low نمیشه بازی کرد و خیلی slow motion میشه و صدا و تصویر یکی نیست کلی هم مشکل داره.
    فقط برای رفع کمی از مشکلات بهتره gamepad ها تون رو از سیستم جدا کنید و اگر با تنظیمات کیبورد مشکل دارید با w a s d کار کنید چون نمیشه جهت براش تعریف کرد. از update آخر nvidia استفاده کنید و directx 10 یا 11 رو استفاده کنید کرکهای 11 مگی و یا 35 مگی هم برای من فرقی نداشت در ضمن فقط روی win7 یا vista کار میکنه و تلاش بیهوده برای اجرا روی xp نکنید.
    من تمام صفحات این تاپیک رو خوندم ولی به نتیجه نرسیدم اگر کسی یه راهنمایی کلی و تپل برای آهسته بودن بازی داره ( به غیر از ارتقا سیستم ) لطفا کمک کنه.
    با تشکر.
    Last edited by mohammadrer; 02-12-2011 at 23:14.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یه مشکل دیگه.
    آقا این انتی ویروس من دائم فایل اجرای بازی رو پاک میکنه کلافم کرده چیکار کنم؟

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

نقل قول نوشته شده توسط R E Z A";6670805][COLOR="Silver
    [/COLOR]

شما با همون لپتاپ 5010 این بازی رو اجرا میکنین ؟

برای من اجرا میشه منتها همه ی تنظیمات رو باید رو low بذارم حتی باز هم توی صحنه های شلوغ مثل داخل شهر بازی یه کم کند اجرا میشه ولی توی بیابون و صحنه های خلوت روون اجرا میشه خواستم ببینم برای شما هم اینجوریه؟
    نه والا من خواستم رو 5010 نصب کنم که رو DISK 3 پیغام میده و میره بیرون.
    فکر کنم درایو DVD لپتاپ ضعیفه

7. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان من این بازی رو گرفتم و نصب کردم درایور رو هم ایراد می گرفت اپدیت کردم
    ولی مشکلی که دارم اینه که هم با کیبرد و هم با دسته نمی تونم بازی کنم همون اولش مشکل دارم
    میگه کلید X رو بزن بعد هم میگه کلید B رو بزن تا دستا که با چسب به فرمون بسته شده باز بشه هر کاری می کنم نمیشه
    میشه یکی از دوستان زحمت تنظیمات رو یکشه و بگه چکار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

سلام
    من مشهد هستم و بازی رو ازخیابان سعدی خریداری کردم
    لطفا اگر سوال مشابه در ارتباط با خرید یا آدرس دهی دارید پ .خ بدید تا جوابگو باشم از دادن آدرس تو محیط عمومی معذورم و از تبلیغ ناخواسته هم خوشم نمیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Isfahan

13 پیغام ارور هنگام اجرای بازی

با سلام خدمت همگی

دوستان من بازی رو نصب کردم (4 دی وی دی) ولی متاسفانه هنگام اجرا این پیغام رو میده :

از دوستان که جویا شدم و پرسیدم گفتن مربوط به آپدیت کارت گرافیک هست ، داخل دی وی دی 4 آپدیت داریو گرافیک ورژن 285.38 بود اما تا میخوام نصب کنم ابن پیغام رو در نهایت نشون میده !!!

مشکل در مشکل !! لطفا راهنمایی کنید دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

Last edited by hamed1282; 03-12-2011 at 18:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •