در یک کلام اون چیزی نبود که من در نظر داشتم نا امید کننده بود واقعا بد بود
در یک کلام اون چیزی نبود که من در نظر داشتم نا امید کننده بود واقعا بد بود
واقعا؟
ممنون میشم مشکلاتش را بگین و دلیل اینکه شما از این بازی خوشتون نیومده ؟![]()
شما راحت تونستی بازی کنی؟
از کجا دانلود کردی؟(برای پی سی...اگه پی سی دارین)
بازی با این که بتا هست ولی باز برای نسخه بتا خیلی باگ داره که اصلا جالب نبست
KillCam باگ داره یک دفعه میره اسمون میره زیر زمین
وقتی دراز میکشی و سینه خیز میری میری زیر زمین در بعضی جا ها
تفنگ ها RPG که هیچی میزنی 1 متری یارو هیچیش نمیشه هیچی
گرافیک برای این وسعت از بازی بسیار خوبه چون خودتون میدونید نمیشه خیلی انتفاد کرد ولی خدایش تخریب بازی خیلی عالی بود.
نکته بسیار بد اینه که فقط 1 مپ رو میتوانید بازی کنید.اون یکی پسورد داره سرور هاش نمیشه بازی کرد و این خیلی ضدحاله
در اخر خیلی باگ داره نمیشه شمردش خود کسای هم که بازی میکنن شاکی هستن خارجی ها همه شاکی شدن.![]()
جان ؟ همه این مشکلاتی که گفتی به خاطر پینگ بالاست نه به خاطر بتل فیلد
من بازی کردم و هیچ مشکلی ندارم . گرافیک بازی به شدت جذابه و به نظرم تا امروز هیچ بازی از نظر گرافیکی ازش بهتر نیست
گیم پلی هم عالیه و صداگذاری هم خیلی جذاب و real هست
درکل خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکردم یه سری از مشکلات مثل همینکه میری تو زمین و آسمون فقط و فقط به خاطر پینگ بالاست
Last edited by anti-military; 30-09-2011 at 14:58.
نه خیر تمام پلیر ها همین مشکل رو داشتن.در مورد گرافیک من با اخرین جزیات بازی کردم ولی میگم نمیشه گفت عالی حالا هر کسی نظری داره.
گیم پلی هم عالی کار شده ولی پریدنش از روی موانع بعضی وقت ها باگ میشه.در کل من بیشتر انتظار داشتم از این بازی و مشکل اساسی بازی همین Origin هست و وب سایت مسخرش اههههههههه
[
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
میشه بگی شما سرعت اینترنتت چنده؟پینگت تو بازی چنده؟از کجا گرفتی
خب منم یکمی بازی کردم
باگ که داره بازی نمیشه گفت بدونه باگ هستش
KillCam بعضی مواقع میره آسمون میاد پایین
گرافیک در حد بتا خوب بود البته چون خودشون گفتن نسخه بتا با نسخه اصلی خیلی فرق داره با اون حساب میشه گفت در حد بتا خوب بود
صداگذاری عالی و گیم پلی عالی
قابل توجه شما پینگ من بالا نیست این هم یک باگ جدید همه میرن تو زمین کسی نمیتواند A رو بگره Mod Rush همین مپ هر کی میرسه به A میره زیر زمین به Chat box نگاه کن همه دارن میکن.
![]()
منم تونستم بازی رو به کمک امید عزیز نصب کنم، فقط الان دارم درایور جدید انویدیا یعنی 285.38 رو دانلود می کنم چون برای اجرا مینیموم درایورتون باید همین باشه وگرنه نمیزاره بازی رو اجرا کنید.
یه توضیحی در مورد نصب و اجرا این نسخه بدم،
وقتی می خواید بازی رو وارد لیست اوریجین کنید و بعد از اون بازی رو دانلود کنید باید حتما با N پی V کانکت شید، بدون اون نمی تونید کاری انجام بدید، بعد از این که بازی رو دانلود و نصب کردید کافیه روی بازی 2 بار کلیک کنید تا یه صفحه تو مرورگرتون باز بشه، در واقع اون صفحه همون سیستم Battlelog هست که تو این نسخه باب شده، نمی دونم به چه دلیل دایس سیستم "این گیم" رو تبدیل به این کرد!! برای اولین بار یکم دنگ و فنگ داره ولی بعدش عادت می کنید...
تو پست بعدیم بعد از اینکه وارد بازی شدم میام در مورد خود بازی هم صحبت می کنم، چند تا عکس هم میزارم...
داشت یادم میرفت !! داخل بازی شما هیچ نیازی به N پی V ندارید ! همون طور که گفتم به راحتی می تونید به سرور ها کانکت بشید...
جا داره دوباره از امید جان هم تشکر کنم که اگه نبود فکر نکنم می تونستم بازی رو دانلود کنم D: !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)