تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 30 اولاول ... 1824252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 296

نام تاپيک: FIFA Manager 12

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

دوستان چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟
    سلام، نمیتونید... بازیکنی که تو تیم اصلیه (که میتونه حداقل 16 سال سن داشته باشه) قرارداد حرفه ای (pro contract) با باشگاه امضا کرده و دیگه شما نمیتونین بفرستینش تو تیم های پایه...
    دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی....
    بله؟؟؟

شما اول پست دوستمونو بخون، بعد افاضات کن...

ایشون پرسیدن: "چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟" که مشخصا منظورشون (youth team) هست...

اونوقت شما میای و از تیم رزرو حرف می زنی؟...

+

محض اطلاع شما، بنده FIFA Manager رو از سال 2003 بازی می کنم و نکته ای تو بازی نیست که ازش سر در نیارم...

در ضمن، شما که در آغاز فعالیتی، بهتره که تو پست دادن رعایت ادب رو فراموش نکنی...
    Last edited by anon85; 07-07-2012 at 15:35.

2. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض تشکر

آقا بابت راهنماییت خیلی خیلی ممنون کارمون راه افتاد.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

بزرگترين مشكل فيفا منيجر 12 اين بود كه هوش دفاع ها در حد جلبك بود!! يه دريبل هايي ميخوردن كه آدم كپ ميكرد!
    من هرچي سيستم رو دفاعي هم ميكردم باز هم بازي ها شديدا پر گل بود

اكثر قريب به اتفاق گل ها از عمق زده ميشد
    تيم ها توپ رو اصلا نگه نميداشتن و سريع ميرفتن تو فاز حمله. اصلا توپ وسط زمين نميموند!

به نظر من منيجر 11 سبك گيم پلي و تنوع گل زدن تيم ها بهتر و متنوع تر بود ولي خوب تو منيجر 12 هوش بازيكن ها تو حمله تا حدودي بهتر شده بود
    در كل من تو حالت 3D منيجر 11 رو ترجيح ميدم

اميدوارم يه فكري به حال دفاع بكنن تو نسخه بعد

راستي كسي نميخواد تاپيك منيجر 13 رو بزنه؟؟ انگار يه سري اطلاعات دربارش اومده ها
    ممنون ميشيم اگه كسي اين كارو بكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی....

واقعا یکم دقت کن بعد اینطوری بی ادبی کن
    متاسفم برات دوستمون خوب جوابتو داد! تو که میدونی میای نظر میدی اینطوری میشه دیگه!!! ما که نمیدونیم ساکت میشینیم!
    Last edited by bigarash; 10-07-2012 at 19:04.

6. این کاربر از bigarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

فیفا منجیر امکاناتش کمتره؟
    نه به نظر من اونطوری نیست! فوتبال منیجر به نظر من حرفه ای تره! کسی که میخواد فقط به صورت حرفه ای روی مربیگری تمرکز کنه فوتبال بهتره ولی کسی که میخواد از بازی لذت ببره فیفا بهتره! توی فیفا اکثر لوگوهای تیما درستن ولی تو فوتبال اونطوری نیس، عکس بازیکنا تو فیفا هست و لی توی فوتبال نیست، هرکدوم یه مزایا و معایبی نسبت به همدیگه دارن!
    من که هر دو تارو رو سیستمم دارم هر موقع از یکی خسته میشم اون یکی رو بازی می کنم!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بزرگترين مشكل فيفا منيجر 12 اين بود كه هوش دفاع ها در حد جلبك بود!! يه دريبل هايي ميخوردن كه آدم كپ ميكرد!
    من هرچي سيستم رو دفاعي هم ميكردم باز هم بازي ها شديدا پر گل بود

اكثر قريب به اتفاق گل ها از عمق زده ميشد
    تيم ها توپ رو اصلا نگه نميداشتن و سريع ميرفتن تو فاز حمله. اصلا توپ وسط زمين نميموند!

به نظر من منيجر 11 سبك گيم پلي و تنوع گل زدن تيم ها بهتر و متنوع تر بود ولي خوب تو منيجر 12 هوش بازيكن ها تو حمله تا حدودي بهتر شده بود
    در كل من تو حالت 3D منيجر 11 رو ترجيح ميدم

اميدوارم يه فكري به حال دفاع بكنن تو نسخه بعد

راستي كسي نميخواد تاپيك منيجر 13 رو بزنه؟؟ انگار يه سري اطلاعات دربارش اومده ها
    ممنون ميشيم اگه كسي اين كارو بكنه
    با حرفات موافقم!
    یه چیزی که تو 12 خیلی منو اذیت میکنه اینه که تیما خیلی راحت بازیکنای خوبشونو از دست میدن و بازیکنا free agent میشن! توی 11 اصلا اینطوری نبود!

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه بازی تا چه فصلی ادامه پیدا میکنه ؟ ظاهرا هر چی بازی کنی تمومی نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اساتید محترم من تازه منیجری شدم
    یه مشکل دارم .من بازی رو از یه سایتی دانلود کردم بعد با هر تیمی فصل و تموم میکم(حتی با بارسا قهرمانم شدم)اخراجم میکنه میرم سر گلف بازیم؟میشه راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اساتید محترم من تازه منیجری شدم
    یه مشکل دارم .من بازی رو از یه سایتی دانلود کردم بعد با هر تیمی فصل و تموم میکم(حتی با بارسا قهرمانم شدم)اخراجم میکنه میرم سر گلف بازیم؟میشه راهنمایی کنید
    احتمالا به مسائل مالی توجه نمیکنید،شما اگه خیلی ضرر بزنید به باشگاه و حتی اگر UCL رو هم ببرید اخراج میشید..................

محتوای مخفی: Off Topic 
    دوستان منیجر باز،اگه کسی فیفا منیجر 12 با تمام پچ ها و فوتبال منیجر 12 رو داره و میتونه برای من بفرسته ممنونش میشم،تمام پولش رو هم تقدیم میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه بازی تا چه فصلی ادامه پیدا میکنه ؟ ظاهرا هر چی بازی کنی تمومی نداره
    من توی فیفا 11 تا 2035 رفتم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •