تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 75 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 749

نام تاپيک: iPhone 4S | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فور اس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کسی از دوستان که این گوشی رو دارن تاحالا با سیری کار کردن؟
    اگه کار کردید میشه یه کلیپ از این قابلیت گوشی بزارید تا ببینیم تو ایران چیکارا میکنه؟
    مثلا آب و هوای ایران رو میگه یا نه؟
    عزیز ایران و غیر ایران نداره که کافیه شما زبانتان کمی خوب باشه و تمام. هر کاری بگی میکنه.

از دوستان کسی هست 64 گیگ خریده باشه؟
    قیمتش چنده؟ راستی چند گیگ فضای خالی میده از 64 گیگ؟
    من 64 گیگ رو 1.550 خریدم با گارانتی کامتل.(البته نمیخواستم با گارانتی بگیرم ولی بدون گارانتی 64 تموم شده بود و فقط 32 و 16 داشت) بنابراین مجبور شدم با گارانتی بخرم.
    از 64 گیگ هم 57.4 گیگ فضای خالی در اختیار داری.

2. 2 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه invisgirl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مقایسه گلکسی نکسوس و آیفون 4S در وبگردی و گرافیک

پرچمدار تلفن های گوگلی وارد بازار شده و حالا نوبت چه چیزی است؟ مقایسه! جدید ترین تلفن های دو رقیب بزرگ اینجا هستند و وقت اش رسیده تا ببینم در کارهای اصلی یعنی وبگردی و پردازش گرافیکی چطور عمل می کنند. آیفون 4S با آخرین نسخه آی او اس و گلکسی نکسوس با جدید ترین نسخه اندروید.

نتایج این مقایسه جالب است، چرا که انگار هر کسی در کار شرکت مادری اش بهتر عمل می کند. تلفن گوگل در وبگردی و مرور صفحات وب قدرتمند تر است. در مقابل آیفون در پردازش گرافیکی و بازی ها بهتر عمل می کند.

در تست جاوا اسکریپت SunSpider گلکسی نکسوس با سرعت بسیار عالی 1879 عمل کرد که این عدد در مورد آیفون 4S معادل 2250 بود. (هر چه کمتر باشد بهتر است). نتایج تست Rightware را هم در مورد تلفن های هوشمند مشهور بازار در تصویر بالا می بینید. (این یکی هر چه بیشتر باشد بهتر است)

نتیجه این تست ها به ما می گوید که سرعت رندر شدن صفحات در گلکسی نکسوس نسبت به آیفون 4S بالاتر است. و این نشان میدهد که گوگل بهینه سازی های فوق العاده ای روی اندروید بستنی حصیری انجام داده و اگر آن را نصب کنید تغییرات چشمگیری روی سرعت باز شدن صفحات وب مشاهده می کنید.

اما زمانی که نوبت به جی پی یو می رسد آیفون 4S برگ برنده را در اختیار دارد. و البته همانطور که می بینید اپل همچنان آی پد 2 را قدرتمند تر نگه داشته است تا اینکه بگوید تبلت ها باید قوی تر بمانند. در مورد گرافیک، گلکسی نکسوس حتی از گلکسی S II هم در تست عقب مانده است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از invisgirl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیز ایران و غیر ایران نداره که کافیه شما زبانتان کمی خوب باشه و تمام. هر کاری بگی میکنه.
    عزیز جان من با انگلیسی مشکلی ندارم .فقط میخواستم ببینم وقتی انجا مثلا در مورد آب و هوا ازش سوال میپرسی میتونه بازم جواب درست بده یا اینکه میگه نمیشه

6. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من 64 گیگ رو 1.550 خریدم با گارانتی کامتل.(البته نمیخواستم با گارانتی بگیرم ولی بدون گارانتی 64 تموم شده بود و فقط 32 و 16 داشت) بنابراین مجبور شدم با گارانتی بخرم.
    از 64 گیگ هم 57.4 گیگ فضای خالی در اختیار داری.
    تا اونجایی که من میدونم Siri فقط در USA قابل استفاده هست .

در ضمن در خوده گوشی تلفن همراه شما هیچ پردازشی بر روی صدا انجام نمیشه بلکه همگی در سرور های apple بارگذاری و پاسخ داده میشن.

دوستان یه قیمت کف بازار هم به ما بدن ممنون میشیم. موندیم از اینجا بخریم یا بگیم برامون بیارن.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم Siri فقط در USA قابل استفاده هست .

در ضمن در خوده گوشی تلفن همراه شما هیچ پردازشی بر روی صدا انجام نمیشه بلکه همگی در سرور های apple بارگذاری و پاسخ داده میشن.

دوستان یه قیمت کف بازار هم به ما بدن ممنون میشیم. موندیم از اینجا بخریم یا بگیم برامون بیارن.
    البته اینکه صرفا در usa قابل استفاده است رو تکذیب می کنم !

9. 5 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه invisgirl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مثه اینکه سیری روی نسخه ی کانادایی فقط نیست حتی سایتای فروش کانادا هم حرفی از سیری زده نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مثه اینکه سیری روی نسخه ی کانادایی فقط نیست حتی سایتای فروش کانادا هم حرفی از سیری زده نشده
    سیری روی همه ی 4S ها هست !

بحث کانادا و استرلیا واسه این بوود که این از این کشور ها سیری نمیتونس به سرورش وصل شه !

یعنی کلا ایفونی که از کانادا میجواس به سیری وصل شه نمیتوونس !

ولی توو iOS 5.0.1 رفع شد !

(میتوونسن یه چیز پی ان سرور آمریکا وصل شن بعد راحت استفاده کنن ! )

12. 2 کاربر از magi1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

SIRI یه امکان سخت افزاریه نه نرم افزاری که یجا کار بده یه جا نده...
    تو ایران باید با اینتر نت پر سرعت SIRI رو بکار بندازین و یه چیز دیگه که هست اینکه SIRI نمی تونه به GPS تو ایران وصل و راهنماییتون کنه برای آدرس ها چون سرعت اینترنت کمه و کمتر آدرس محل خاصی رو میشه رو GPS پیدا کردو کلا از این بایت باید بیخیالش شید ولی اینکه گاهی اوقات بشینید و باهاش حرف بزنید که به فلانی SMS بده یا اینکه سربه سرش بزاری و بهش برنامه کاریتو بگی که یادآوری کنه میتونه سر گرم کننده باشه

14. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

هستش عزیز.من از روز اول دارم استفاده میکنم

کی میگه که حرفی زده نشده؟

سیری روی همه ی 4S ها هست !

بحث کانادا و استرلیا واسه این بوود که این از این کشور ها سیری نمیتونس به سرورش وصل شه !

یعنی کلا ایفونی که از کانادا میجواس به سیری وصل شه نمیتوونس !

ولی توو iOS 5.0.1 رفع شد !

(میتوونسن یه چیز پی ان سرور آمریکا وصل شن بعد راحت استفاده کنن ! )
    من از اول ورژن 5 بودم هنوز هم هستم.ربطی به ورژن نداره.
    تنها فرقی که هست اینه که آیفون های آمریکا به صورت پیش فرض سیری هاشون فعاله ولی آیفون های کانادا و فکر کنم انگلیس,باید اولین بار که گوشی رو روشن کردی خودت از تو Setting فعالش کنی.(تو 10 ثانیه!)

اینم چند تا عکس

عشقم سرهنگ فیفی

کادوی دانشگاهمون واسه هالووین

یه عکس از برف امروز

16. 8 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها من میخوام آیفون 4s بگیرم.می خواستم بدونم اولا نسخه کدوم کشوری بهتره؟آمریکا یا ... .آیفون های قبلی که کشوری نبود.می رفتم مغازه می گفتم آیفون میخوام.نمی دونم این کشورش چه صیغه ایه؟

دوم اینکه در میشه راهنمایی کنید که آیفون تقلبی بهم نندازن؟آخه آیپدم رو که خریدم در ظبط صدا مشکل داشت.کیفیت دوربین جلو هم وحشتناک بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •