عزیز خوندی من چی نوشتم؟
منم میگم اینطوری ISP امکان دادن اینترنت سرعت بالا رو دیگه نخواهند داشت و عملا از اینترنت ADSL با سرعت دیال آپ استفاده خواهیم کرد!
بلی
خیر
عزیز خوندی من چی نوشتم؟
منم میگم اینطوری ISP امکان دادن اینترنت سرعت بالا رو دیگه نخواهند داشت و عملا از اینترنت ADSL با سرعت دیال آپ استفاده خواهیم کرد!
میگم که اهمیتی نداره برام سرعت وبگردیش
این دانلود استریم من
این عدد اگر 500 هم بشه برای من ارزشمنده
دوستان خدا کنه این روند ادامه پیدا کنه... به شخصه خیلی خوشحال شدم
عکس
:با تشکر از دوست عزیزمون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه خاطر اطلاع رسانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که توی همون پست بالای پست شما و چندبار قبل از اون گفتم بحثی بینمون نیست و حرف ما فقط سر سرویسهای نامحدوده.....
ولی شما یه پست زدی و توش با الفظی مثل "جردادن" و "بی منطق"و "جلبک" مارو مزین فرمودی و حرفت هم این بود که سرعت کم میشه........
منم توضیح دادم که سرعت شما سر جاش میمونه نگران نباش و سرعت ماهم به این وضعیتی که شما میگی نمیفته .......همین
حالا هم اومد با همون لحن شیرینت به یه چیز دیگه متهممون میکنی.......
همچین با اظمینان صجبت میکنی که انگار سیاست کلان شرکت زیر ساخت رو شما تعیین میکنی .
عزیز من شما به عنوان یوزر خانگی جق استفاده از سرویس بالاتر از 128 کیلوبایت نداری ISP ها برای چلب مشتری و زودتر تمام شدن ترافیک میان Down Stream رو بالا میبندن ما هم داریم ازش استفاده میکنیم .
شما به قیمتهای مخابرات نگاه نکن خودشون همه چیز رو در اختیار دارن و میتونن با قیمتهای غیر قابل رقابت سرویس بدن
من به شخصه به هیچ کدوم از آقایون که سیاست گذاری میکنن اعتماد ندارم و میدونم که هیچوقت در جهت منفعت من حرکت نمیکنن .
چه بخوایم و چه نخوایم دید آقایون به مقوله اینترنت امنیتی هست و تا این دید درست نشه همینه .
من با اینکه مخالف 100% اینترنت حجمی هستم ولی نسبت به اجرای قانون جدید بسیار بدبینم (مثل هر چیز دیگر این مملکت)
فکر میکنم اینها همه نقشه حکومت برای محدود کردن کاربران اینترنت هستش و گر نه اینها هرگز دلشان به حال ملت نسوخته.
اینترانت 128 کیلوبیت 18 هزار تومننوشته شده توسط wordship;6421031
[COLOR=Silver![]()
نه هزارو نهصدو بیست تومان
درست بخونید
ولی درست میگید اینترانت خیلی گرونتره..
Last edited by wordship; 31-08-2011 at 19:27.
بنظر شما این عده چه هدف شومی رو دنبال می کنن ؟یه سری هم معلوم نیست با چه هدفی و شاید هم از طرف چه کسانی !! میان مدام میگن ما اینترنت نامحدود با سرعت واقعی میخواییم ... اصلا میخوان انقلاب کنند بترکونند ! حرف از سرعت پایین و هزینه هم که میزنیم میگن نه ما مخابراتمون کارش درسته نمیترکه همه رو سرعت بالا میده .
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
چه جالب اینترانت یا همون اینترنت پاک گرونتر از اینترت اعلام شده !!؟
دوست عزیز یه بار میشه خودتون درست بخونید ؟؟
نوشته که اینترانت 128 کیلوبیت 179000 ریال
تا حالا فکر کنم 5 بار تو این تایپک شده که ایراد گرفتید ولی دیدید که خودتون درست نمیخونید
همون قیمت پهنای 1 مگابایت که شد 1 مگابیت و ........
اقا چه خبره اینجا
یه نفر گفت من فکر کردم داره شوخی میکنه
یه نفر منو روشن بکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)