منم تازه گرفتم هیچ مشکلی تو صدا نداره.
و Subwoofer ش هم تفاوت بسیار چشمگیری در عمق صدا و بیس ایجاد میکنه که خیلی لذت بخشه!
منم تازه گرفتم هیچ مشکلی تو صدا نداره.
و Subwoofer ش هم تفاوت بسیار چشمگیری در عمق صدا و بیس ایجاد میکنه که خیلی لذت بخشه!
مباركه !
انشا... چند سال به طور مفيد فنش برات بچرخه !
راستي اگه گيمري حتما آخرين ورژن درايور 555 رو دان كن
لينكم خواستي بگو بدم
بچه ها كسي خبر داره بهترين درجه محيط براي لپ تاپ چيه ؟!
سلام دوستان
خیلی وقت بود سر نزده بودم
میبینم که همتون زدین تو کار n55sf![]()
مبارک همتون باشه![]()
با سلام به همه دوستان
همونطور که می دونید این N55sf سه کانفیگ برا مانیتورش داره: HD و FHD و HD+
اگه این لپ تاپ را با کانفیگ FHD خرید از قدرت و توانایی کارت گرافیک نسبت به موقعی که کانفیگ HD داره در برنامه و بازی کم نمیشه.
یعنی ممکنه یه بازی در کانفیگ FHD اجرا نشه اما در کانفیگ HD به خوبی اجرا بشه ؟
من از تبریز با کانفیگ زیر خریدم
cpu: 2670QM 2.2Ghz
RAM: 8 GIG
LCD: 1980*1080
وهارد 750 با ویندوز اورجینال و بلوری 1680 با گارانتی سیب
بازی nfs undercover رو نصب کردم تو بالاترین تنظیمات و رزولیشن فول اچ دی خیلی راحت اجرا شد
ممنون از راهنماییت اما منظور من روی بازی خاصی نیست منظورم اینه که مانیتور FHD توان کارت گرافیک را نمی گیره؟بازی nfs undercover رو نصب کردم تو بالاترین تنظیمات و رزولیشن فول اچ دی خیلی راحت اجرا شد
شاید تو بعضی بازیای سنگین نشه با FHD اجرا کرد ولی تو اکثر بازیا جواب می ده چون کارت گرافیک خیلی خوبی داره
من الان مشکلی که دارم وقتی بک آپ ویندوز خود لپ تاپو بر می گردونم کلا دو تا درایو درست می کنه ولی همه چیو پاک می کنه برای حل این مشکل من معمولا با برنامه Acronic ایمیج می گیرم و وقتی ویندوز به مشکلی برخورد کرد دوباره ویندوزو با این برنامه (با استفاده از سی دی هایرن) بر می گردونم ولی وقتی تو این لپ تاپ تست کردم وقتی ایمیجو بر می گردونم ویندوز بالا نمی آد و مجبورم از بک آپ خودش استفاده کنم از دوستان کسی می تونه برای این حل مشکل منو راهنمایی کنه
طبيعي هس كه افزايش رزولوشن باعث كاهش فريم در ثانيه ميشه اما در عوض كيفيت بسيار تفاوت خواهد داشت !
معقول تره كه با كيفيت بالاتر بخري و رزولوشن رو بياري پايين تا با رزولوشن پايين بخري !
من الان مشکلی که دارم وقتی بک آپ ویندوز خود لپ تاپو بر می گردونم کلا دو تا درایو درست می کنه ولی همه چیو پاک می کنه برای حل این مشکل من معمولا با برنامه Acronic ایمیج می گیرم و وقتی ویندوز به مشکلی برخورد کرد دوباره ویندوزو با این برنامه (با استفاده از سی دی هایرن) بر می گردونم ولی وقتی تو این لپ تاپ تست کردم وقتی ایمیجو بر می گردونم ویندوز بالا نمی آد و مجبورم از بک آپ خودش استفاده کنم که در این صورت انگار کل هاردمو فرمت می کنم و هر چی دارم پاک می شه از دوستان کسی می تونه برای این حل مشکل منو راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)