تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 28 اولاول ... 182425262728
نمايش نتايج 271 به 278 از 278

نام تاپيک: لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرفی : قلعه نویی به دستیارم گفت... من هم گفتم تو که سر دسته شانی!/ این عاقبت«خان» صدا کردنش است

لیگ برتر - اصغر شرفی می گوید خودش را حسابی کنترل کرده که درگیری کلامی اش با قلعه نویی ، فیزیکی نشود.سرمربی تیم مس سرچشمه در گفت و گو با خبرآنلاین درباره اتفاقات پایان بازی با تراکتورسازی و حاشیه های مربوط به درگیری مربیان دو تیم می گوید:« فکر کنم خودتان تصاویر را از تلویزیون دیده باشید و بتوانید صحنه ها را لب خوانی کنید چون اگر تصاویر را ببینید ، متوجه می شوید که چه جملاتی را به کار بردند که این اتفاقات افتاد.»
    سرمربی تیم سقوط کرده مس سرچشمه در ادامه می گوید:« وقتی داور سوت را زد ، قلعه نویی سمت ما آمد و ما هم رفتیم برای اینکه به هم خسته نباشید بگوییم که یکدفعه دیدم به من گفت شما که سرهنگ قدیمی هستی برایت خوب نیست این لجن ها دورت باشند. داشت دستیارانم را می گفت. این حرفش برای ما گران تمام شد. من هم گفتم تو این سال های اخیر که این چیزها در فوتبال باب شده که من اصلا مربی نبودم. شماها خودتان بودید. او هم یکی از خود شما بوده ، تازه تو خودت که سر دسته همه این ها هستی.»
    شرفی که هنوز هم عصبانی است می گوید:« حالا که چی واقعا؟ ما باید می رفتیم تو زمین از آقا گل می خوردیم تا لجن نباشیم. او می تواند به فوتبال مان گیر بدهد و بگوید کثیف بازی کردید ، دفاعی بودید یا هر چیزی اما نمی تواند به همکاران من بگوید لجن ، من هم وقتی دیدم این طوری است جوابش را دادم و گفتم تو خودت سردسته این هایی . مشکل فوتبال ما از جایی شروع شد که الکی یکسری را بیش از اندازه بزرگ کردیم. وقتی خان صدایش می کنی ، باید انتظار همین چیزها را هم داشته باشی. همین اطرافیان من که او لجن صدایش کرده بود در وسط دعوا هم مدام امیرخان صدایش می کردند. راستش خیلی خودم را کنترل کردم که کار به جاهای باریک نکشد.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن
    واقعا متاسفم این ادبیات یه مربیه لیگ برتریه....هنوز جریمه توهینش به خبرنگارهارو نداده....
    اصغر شرفی شانس اورده قلعه نویی علیرو به کرمان نبرد بوده
    از پس تیم ده نفر سقوط کرده بر نیمده توهین میکنه حالا اگه بازیو میبرد شرفی خیلی مرد بود....

2. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختصاصی قدس آنلاین /در خواست 8 میلیاردی قلعه نویی

امیر جایی می رود که مدیران هیچ دغدغه ای برای خرج کردن پول نداشته باشند. در اصفهان شاهد خرج بسیاری بودیم؛ رقمی در حدود 20 میلیارد تومان برای هر فصل که امیر در اصفهان بود.
    به گزارش قدس آنلاین " امیر قلعه نویی در مس کرمان!" این خبری بود که بلافاصله پس از به صدا در آمدن سوت پایان لیگ یازدهم در رسانه ها منتشر شد. امیر به زودی راهی کرمان می شود چه زود هم این سفر رنگ واقعیت به خود گرفت. قلعه نویی ساکش را جمع کرد و 2 روز پس از پایان لیگ به دعوت رسمی داوری، مدیرعامل باشگاه مس کرمان راهی کویر شد. آیا قلعه نویی دوباره با مس به توافق می رسد؟ او یک بار سابقه مربیگری در مس را در کارنامه دارد شاید این بار نیز امیر را در کرمان و روی نیمکت مس ببینیم. امیر به کرمان رفت و تصور می شد به دلیل وضعیت مالی رو به راه مس او با این تیم به توافق برسد. این خاصیت همیشگی امیر قلعه نویی است که همواره با تیم هایی همکاری می کند که وضعیت مالی مطلوبی دارند. مربیگری در سپاهان و تراکتورسازی تبریز حاصل همین تفکر است. امیر جایی می رود که مدیران هیچ دغدغه ای برای خرج کردن پول نداشته باشند. در اصفهان شاهد خرج بسیاری بودیم؛ رقمی در حدود 20 میلیارد تومان برای هر فصل که امیر در اصفهان بود. در تراکتورسازی تبریز نیز همین گونه بود. قلعه نویی آن قدر خرج روی دست مدیران تراکتورسازی گذاشت که در میانه های فصل اعلام شد باشگاه تراکتورسازی با کمبود بودجه رو به رو است. تراکتورسازی به خاطر جذب بازیکنان گران قیمت در نیم فصل وارد یک بحران اقتصادی لاینحل شد. اما این مشکلات حالا برای تراکتوری مانده که دیگر قلعه نویی را روی نیمکت خود نمی بیند. امیر تبریز را به مقصد کرمان ترک کرد تا دوباره همان بساط ریخت و پاش را فراهم کند اما این بار تیر او به سنگ خورد! او در جلسه ای که پشت درهای بسته با داوری مدیر عالم باشگاه مس کرمان برگزار کرد حرفی زد که باعث تعجب و دلخوری داوری شد. به نظرتان قلعه نویی چه حرفی به داوری زده است؟ باورش کمی سخت است اما صحت دارد! قلعه نویی در این جلسه به داوری می گوید که مبلغ 2 میلیارد و نیم برای خودش و دستیارانش می خواهد. او از داوری می خواهد که نیمی از این مبلغ قبل از شروع فصل پرداخت بشود تا وی بتواند با خیال راحت گزینه های مد نظرش را به کرمان ببرد. این خواسته با موافقت داوری رو به رو شد هر چند که وی این مبلغ را با پیش بینی های هیات مدیره در تضاد می دید. با این حال داوری این پیشنهاد را قبول کرد اما امیر بعد از این خواسته ای را مطرح کرد که ناراحتی داوری را همراه داشت او به داوری گفته که باید مبلغ 8 میلیارد تومان به او بدهد تا بازیکنان مورد نظرش را جذب کند. در واقع این پیشنهاد نقطه ای بود بر پایان مذاکرات دو طرف داوری به محض آنکه این پیشنهاد را شنید به قلعه نویی گفت :" چرا 8 میلیارد را به شما بدهیم؟ مگر خودمان بلد نیستیم بازیکن بگیریم و به آن ها پول بدهیم؟!" قلعه نویی هم در جواب داوری می گوید فقط در شرایطی حاضر است به کرمان برود که خود مسئول خرید بازیکنان جدید باشد اما داوری همان جا مذاکرات را قطع و با قلعه نویی خداحافظی کرد. به نظر شما امیر قلعه نویی به چه دلیل خواستار 8 میلیارد تومان شده؟! مگر باشگاه خودش نمی تواند بازکین بگیرد؟! دلیل این کار کمی مشکوک است...

فرکی سرمربی فولاد شد

فوتبال ایران/حسین فرکی به عنوان سرمربی جدید تیم فولاد برگزیده شد.

به گزارش اوج نیوز،حسین فرکی سرمربی دو فصل اخیر تیم نفت تهران ظهر سه شنبه در باشگاه فولاد حضور یافت و با مسئولان این باشگاه برای همکاری بعنوان سرمربی به توافق رسید.فرکی بلافاصله راهی هیات فوتبال استان خوزستان شد و قرارداد خود را نیز به مدت یک فصل به ثبت رساند.
    در سوابق مربیگری فرکی ، سرمربیگری تیم های نفت تهران و صنعتی کاوه تهران و مربیگری در تیم ملی فوتبال کشورمان بعنوان دستیار برانکو ایوانکوویچ به چشم می خورد.

Last edited by Amir M.ohAma.D; 15-05-2012 at 13:42.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند خبر از نقل و انتقالات فوتبال

امروز دوباشگاه مس كرمان و تراكتور سازي تبريز براي فصل جديد با چند بازيكن قرار داد بستند.
    به گزارش جهان به نقل از فوتبال آنلاين، هنوز فصل نقل و انتقال بازيكنان فرا نرسيده است که زمزه هايي از عقد قرار داد داخلي چند تيم ليگ برتري با بازيكن و مربيان به گوش مي رسد. در گزارش زير بخشي از شنيده ها در مورد نقل و انتقالات را مي خوانيد.

پترويچ با مس 2 ساله بست

در هفته هاي پاياني ليگ مسئولان تيم مس كرمان مذاكراتي را با مدير برنامه هاي اين بازيكن انجام دادند و با پايان فصل اين مذاكرات را رسمي كردند، به اين ترتيب آنها قراردادي 2ساله با پترويچ كه سابقه حضور در پرسپوليس را داشت امضا كردند تا پس از تعطيلات و بازگشت دوباره اين بازيكن به ايران قرارداد وي را در هيئت فوتبال ثبت كنند در همين رابطه شنيديم عباس پورخسرواني نيز ديگر بازيكن مورد نظر مسي ها است و با او نيز به توافق رسيدند.

لوپز، حاج صفي و فروزان در تراكتور ماندند

لوپز برزيلي پس از مذاكرات مجدد، قراردادش را يك فصل ديگر با تراكتورسازي تمديد كرد و راهي كشورش شد عملكرد اين بازيکن و گلزدن هاي مكرر وي باعث شد مسئولان تراكتورسازي بار ديگر با وي وارد مذاكره شده و قراردادش را براي يك فصل ديگر تمديد كنند.

از سوي ديگر احسان حاج صفي و محسن فروزان هنوز با اين تيم قرارداد دارند و فصل بعد نيز در تيم تراكتورسازي توپ خواهند زد، اين در حالي است كه قلعه نوعي ليستي متشكل از بازيكنان خارجي و داخلي به باشگاه ارائه داده است تا براي فصل بعد جذب كنند.

افشين و كاسترو در ليست تراكتورسازي

مسئولان باشگاه تراكتورسازي خواهان جذب آرش افشين و كاسترو هستند. پيش از اين مسئولان تراكتورسازي با افشين، بازيکن فولاد خوزستان، مذاكراتي را انجام داده بودند و حتي در نظر داشتند وي را فصل قبل به تبريز بياورند. اما به دليل قرارداد اين بازيكن جوان با فولاد او نتوانست به جمع تراكتوري ها ملحق شود.

از سوي ديگر ايگور كاسترو ديگر گزينه اين تيم نيز فصل قبل از گزينه هاي تراكتورسازي بود و مسئولان اين باشگاه تلاش كردند وي را جذب كنند اما مسئولان باشگاه ذوب آهن مانع شدند تا وي يك فصل در ذوب آهن مصدوم باشد. به نظر مي رسد در فصل جديد بار ديگر آنها قصد دارند او را به خدمت بگيرند و مذاكراتي را هم در اين رابطه با او انجام دادند.

حدادي فر از ذوب آهن جدا شد

قاسم حدادي فر به تيم ذوب آهن بر مي گردد اين بازيكن كه به صورت قرضي راهي تراكتورسازي شده بود فصل بعد دوباره به جمع اصفهاني ها بر مي گردد.

اين بازيكن فصل گذشته در حالي به اين تيم پيوست كه گفته بود قصد دارد يك سال به شكل قرضي در تيم تراكتورسازي كار كند به همين دليل در فصل جديد بار ديگر به اصفهان بر مي گردد و دوباره در جمع ذوب آهني ها توپ خواهد زد.

ويسي به پيكان پيوست

ويسي سرمربي سابق صبا بعد از رفتن كاظمي از تيم فوتبال پيكان با قرار دادي دو ساله سكان هدايت اين تيم را براي فصل دوازدهم ليگ برتر در دست گرفت.

طالبلو در تيم آينده قلعه نويي

وحيد طالب‌لو، دروازه‌بان فصل گذشته شاهين بوشهر، هنوز تيم آينده‌اش را انتخاب نكرده است ولي اين شايعه مطرح شده كه او دروازه‌بان مورد نظر امير قلعه‌نويي در فصل آينده است و اين مربي به هر تيمي برود طالب‌لو را به عنوان دروازه‌بان اول با خودش خواهد برد.
    طالب‌لو در مورد اين شايعه گفت: پيامك ليست قلعه‌نويي براي تراكتور به من هم رسيد و فكر نمي‌كنم اين موضوع چندان عجيب باشد. من قبلا زيرنظر اين مربي بازي كردم و اين شايعه اي است که رسانه‌ها آن را مطرح کرده اند. من هيچ مذاكره‌اي با تراكتور انجام نداده‌ام و صحبتي هم در اين مورد با قلعه‌نويي نداشته ام.

5. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری فرانسه: فردی كانوته عازم فوتبال ایران است

خبرگزاری فرانسه روز جمعه در گزارشی از تهران نوشت: 'فردی كانوته' مهاجم سابق تیم ملی فوتبال مالی كه متولد فرانسه است، ممكن است در باشگاه صنعت مس كرمان مستقر در شهر كرمان در جنوب شرقی ایران به دوران بازی خود ادامه دهد.

به گزارش ایرنا، 'فردی كانوته' روز یكشنبه گذشته به دوران بازی خود در تیم 'سوی یا' اسپانیا باشگاهی كه در سال 2005 از تیم تاتنهام انگلیس به آن پیوسته بود، پایان داد و به طور ضمنی اعلام كرد قصد دارد در خارج از اسپانیا بازی كند.

یك مقام باشگاه صنعت مس كرمان روز جمعه به روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز گفت: 'ما مذاكراتی با این مهاجم 35 ساله انجام دادیم و با وی در مورد امضای قرارداد یك ساله به توافق رسیدیم.'

كانوته كه به همراه 'سوی یا' دو بار قهرمان جام اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، دو بار قهرمان جام حذفی اسپانیا و برنده سوپرجام اروپا و اسپانیا شد، در سال 2007 به عنوان مرد سال فوتبال قاره آفریقا انتخاب گردید و به نخستین بازیكن غیر آفریقایی تبدیل شد كه به این عنوان دست یافت.

این بازیكن مسلمان معتقد و مومن كه در حومه شهر 'لیون' دومین شهر بزرگ فرانسه متولد شد، تا رده سنی جوانان در تیم كشور زادگاه خود (فرانسه) بازی كرد و سپس از این تیم جدا شد و به تیم كشور آفریقایی مالی پیوست.

كانوته، نخستین بازی ملی خود را در سال 2004 انجام داد و در 38 بار حضور خود در این تیم، 23 گل به ثمر رساند و در سال 2010 پس از حذف شدن تیم ملی فوتبال مالی در دور نخست مسابقه های فوتبال جام ملت های آفریقا در آنگولا كناره گیری كرد.

7. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین کاظمی به مس کرمان پیوست

حسین واحدی؛ قائم مقام باشگاه مس کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: امروز جلسه‌ای با حسین کاظمی داشتیم و با او به توافق رسیدیم و در نهایت این بازیکن با عقد قراردادی یکساله به باشگاه مس کرمان پیوست.

کاظمی فصل گذشته عضو تیم راه‌ آهن بود و سابقه حضور در تیم‌های استقلال و استیل آذین را هم دارد.

www.farsnews.com

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش خواندنی از ستاره های استقلال و پرسپولیس که سر از تیم رقیب دراوردن

11. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •