درسته ولي پرسيد دارين گفتم بله .
لطف کردی!!! حالا به نظر خودت اینکه kingston رم 10 گیگابایتی DDRIII با سرعت 1500 داشته باشه تو این ایران چه دردی رو از ما دوا میکنه؟؟!؟!(گیر 7 8 پیچه دادما!!!)
درسته تو استاد مني البته در ضمينه ي گير n پيچ.
با سلام خدمت همه
والا من تازه امروز اومدم اينجا خواستم سلامي گفته باشم و اگه چيزي بدونم يا مشكلي با كامپيوتر دارم اينجا مطرح كنم
اميدوارم موفق باشم
من تقريبا همه پستها رو خوندم واسه همين مي خوام به چند تاش جواب بدم:
1-خدمت امين جان كه با ما هم اسم هم هست عرض كنم اگه ميخواي فن خوب با قيمت 50 تومن بگيري من bigtyphoon كه ماله thermaltake معرفي ميكنم البته blue orb 2 هم ميگن بد نيست يه مقدار از قبلي ضعيفتره .البته بگم توي power & fan توي ايران tt به نظر من حرف اول رو ميزنه فقط يه ذره گرونه
2- خدمت پدر گرامي hamdar خان عرض كنم اون مادر بوردي كه واسه سيستم اول گفتن هم ddr2هم ddr رو پشتيباني ميكنه ولي يه مشكل اساسي داره كه cpu تون رو پشتيباني نميكنه شما بايد حد اقل از chipset 945 استفاده كني
در مورد رم منم با vampire كه البته اسمشون رو نميدونم موافقم فكر كنم تنها رم 667 بازار kingmax باشه هر چند پشت سرش حرف زياد مي زنن ولي من با هاش كار نكردم
ولي اگه حالا زياد به فركانس گير نديم به نظرم ocz & corsair حرف اول رو ميزنن چون تو همه سايتهاي معتبر سخت افزاري از اينا استفاده مي كنن البته چند تا benchmark هم ديدم نميدونم شايد تو tomshardware كه اينو نشون داده بود شايد بعد از اين 2 تا بشه از kingston نام برد
Last edited by natanaiila; 25-06-2006 at 11:59.
حالا بالاخره تو ايران با باس 667 هست يا نه؟کینگ ستون می گم
در مورد كارت گرافيك هم شخصا هيچ نظري ندارم چون توي اين سطح بازيها بالاخره هر كارت گرافيك حدود 70-80 تومن يه تصويري نشون ميده كه واسه من كافيه ولي اگه امين جان خيله واسش مهم هست و 2 دل شده يه سري به سايت tomshardware قسمت vga chart بزن benchmark هاي خوبي داره البته من نگاه كردم در مورد 7600 چيزي نداشت (درست ميگم ديگه بين 7600gt & 6800 ultra شك داشتي ) ولي كلا يه گرايي دستت ميده
من الان تو سایت Thermal Take یک گشت زدم در فن ها خیلی پایین هست همه رو 1700 RPM هستن.
من کلی با اون بنچ مارک ها ور رفتم اما هیچ کمکی نکردن.با این حال با مقایسه 6800 Ultra و 7600 GT به این نتیجه رسیدم که 7600 GT خیلی بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)