من امتحان کردم
1756 بود مال من
من امتحان کردم
1756 بود مال من
این ارقام برای به گوشی با قیمت خیلی خوبه راحت میتونه خیلی از فیلم ها و بازی ها اجرا کنه
قیمت الان ش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال گوشی ما
یکی دیگه هم گرفتم چند دقیقه بعدش این در اومد
http://www.up.-------------.com/images/qafh4yy0x1wnrgr5syd.png
جفت اون ------------ ها وطن دانلود هستش دیگه خودتون زحمتشو بکشید![]()
Last edited by Unholy; 01-02-2012 at 09:57.
سلام
من تازه خریدمش بدون گاراتی یک هفته پیش 360000 تومان .
یک سوال مگه memory این 512 مگابایت نیست از من نوشه 370 مگا بایت درسته؟
یک برنامه معرفی کنید که تمام مشخصات گوشی رو نشون بده؟
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
چطوری از قابلیت Usb Otg استفاده کنیم؟
کابلش پیدا میشه ؟
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
لطفا جواب بدین من بعدا نگاه می کنم
درباره روش روت کردنش هم بگین
با گارانتی کامتل 385 تومن امروز
تو علائدین باهاش کار کردم ال سی دیش خیلی هم بد نیست هم انداز ش و هم کیفبتش صداش هم بلند هست
چشم
حتما میزارم
یه چیزه جالب
من دیروز صبح ازخواب بیدار شدم دیدم گوشیم شارژش تموم شده
باخاموشی زدم به شارژ بعد نگاش کردم دیدم شارژش نصفه هست بعد حس کردم پشت گوشیم خیلی داغ کرده گوشیمو روشن کردم
نرم افزار Battery Booster رو هم نصب کرده بودم قبلا
دمای باتری رو 40 درجه نشون داد درصد شارژ هم 80% بود
شارژر رو از برق کشیدم رفتم زدم به یه پریز دیگه
دیدم نوشته شارژ100%!!!
شاخ درآوردم
باز شارژر رو از پریز کشیدم و زدم به پریز باز 100% نشون داد
این دفعه کلا از پریز کشیدم کلی باهاش کار کردم اما درصد شارژش همون 100% بود گوشیمو خاموش کردمو باتریشو درآوردم و انداختم جاش این دفعه نوشته بود 70% و به حالت عادی برگشت
امروز گفتم باید شارژو کامل خالی کنم بعد بزنم به شارژ از 15% تا 1% پنج دقیقه ای تموم شد
اما هرچی دیگه باهاش کار کردم این 1% کم نشد باخاموشی گوشیمو زدم به شارژ الان که از شارژ کشیدم بعد از نیم ساعت باز همون 100% رو نشون میده
به نظرتون مشکل از چیه؟
یه رم داره یه رام داره
مثل تفوت هارد کامپیوتر و رمش میمونه
رم 512 داره یعنی فقط تا 512 مگابایت میتونی رو حافظه ی خود گوشی برنامه یل فایل بریزی که کافیه چون اکثر نرم افزار ها قابلیت انتقال به حافظه ی جانبی یا مموری کارت رو دارن
رام هم مقدار فضاییه برنامه های درحال اشغال میتونن اشغال کنن تا اجرا بشن که قابل افزایش نیست که 370 مگ هست
مثلا باز کردن تنظیمات حدود 10-12 مگ از فضای رام رو میگیره ، برای همین هرازگاهی باید اونو خالی کرد
کابلشو من که تو شهرستان گیر نیاوردم
روت؟ من که عمرا این گوشی رو روت نمی کنم چون همه چیزش به همه چیزش میاد.
دوستان کسی تا حالا از وایرلس این گوشی استفاده کرده؟
من امتحان میکنم مودم رو میشناسه کانکت هم میشه اما وقتی میخوام برم توو یه سایتی اون سایت رو لود نمیکنه
مشکل چیه؟
من تو فحه قبل یه برنامه دادم اون فکر میکنم مشخات رو نشون میدهیک برنامه معرفی کنید که تمام مشخصات گوشی رو نشون بده؟
به خاطر برنامه Battery Booster که نصب کردی نیست؟!!!!!چشم
حتما میزارم
یه چیزه جالب
من دیروز صبح ازخواب بیدار شدم دیدم گوشیم شارژش تموم شده
باخاموشی زدم به شارژ بعد نگاش کردم دیدم شارژش نصفه هست بعد حس کردم پشت گوشیم خیلی داغ کرده گوشیمو روشن کردم
نرم افزار Battery Booster رو هم نصب کرده بودم قبلا
دمای باتری رو 40 درجه نشون داد درصد شارژ هم 80% بود
شارژر رو از برق کشیدم رفتم زدم به یه پریز دیگه
دیدم نوشته شارژ100%!!!
شاخ درآوردم
باز شارژر رو از پریز کشیدم و زدم به پریز باز 100% نشون داد
این دفعه کلا از پریز کشیدم کلی باهاش کار کردم اما درصد شارژش همون 100% بود گوشیمو خاموش کردمو باتریشو درآوردم و انداختم جاش این دفعه نوشته بود 70% و به حالت عادی برگشت
امروز گفتم باید شارژو کامل خالی کنم بعد بزنم به شارژ از 15% تا 1% پنج دقیقه ای تموم شد
اما هرچی دیگه باهاش کار کردم این 1% کم نشد باخاموشی گوشیمو زدم به شارژ الان که از شارژ کشیدم بعد از نیم ساعت باز همون 100% رو نشون میده
به نظرتون مشکل از چیه؟
امیر آقا شرمنده یه چیزی در مورد توضیحاتتون می خواستم بدم....یه رم داره یه رام داره
مثل تفوت هارد کامپیوتر و رمش میمونه
رم 512 داره یعنی فقط تا 512 مگابایت میتونی رو حافظه ی خود گوشی برنامه یل فایل بریزی که کافیه چون اکثر نرم افزار ها قابلیت انتقال به حافظه ی جانبی یا مموری کارت رو دارن
رام هم مقدار فضاییه برنامه های درحال اشغال میتونن اشغال کنن تا اجرا بشن که قابل افزایش نیست که 370 مگ هست
مثلا باز کردن تنظیمات حدود 10-12 مگ از فضای رام رو میگیره ، برای همین هرازگاهی باید اونو خالی کرد
درست توضیح دادین ها ولی جابه جا گفتید رم این گوشی 512 مگ هست ولی این رم فضایی هست که برنامه هایی که قرار اجرا بشن تو این رم میرن
و رام این گوشی 1 گیگ هست که ما فقط از 370 مگ اون میتونیم استفاده کنیم اونم فقط برای نصب برنامه و چیز های دیگه که بقیه اون یک گیگ رو سیستم عامل این گوشی روش نصب هست (مثل درایور C کامپیوتر که ویندوز تو اون نصب میشه)![]()
دوستان کسی تا حالا از وایرلس این گوشی استفاده کرده؟
من امتحان میکنم مودم رو میشناسه کانکت هم میشه اما وقتی میخوام برم توو یه سایتی اون سایت رو لود نمیکنه
مشکل چیه؟
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
اون نرم افزارو هم حذف کردم
اما باز اون جوریه
راستی الان که به گوشیم نگاه کردم شارژش شده 98%
فک کنم درست شده باشه
خداکنه که مشکلی نداشته باشه خیلی ناراحتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)