همه ما در انتظار یه حرکت از مردم هستیم و بیخبر که این مردم خود ما هستیم....
همه ما در انتظار یه حرکت از مردم هستیم و بیخبر که این مردم خود ما هستیم....
دقیقا مصداق عبارت فرهنگ سازی منظور ایشون هست
جالبه همین 5 دقیقه پیش توی یک فروم دیگه بودم و مثل اینکه یکی از دوستان مطالب همینجا رو با کمی ویرایش منتقل کرده به اون فروم حالا بیا و ببین دقیقا حرفایی که اینجا 2 3 نفر از روی نا امیدی زدن اونجا همه دارن میگن... خب این یعنی همون چیزی که میخواستن ما بهش برسیم و موفق هم شدن تا حد زیادی
تازه به یارو میگیم قانونه تصویب شده میگه... ولش
فقط این رو بگم که فقط اعضای این فروم رو هم بخوای درست کنی چند سالی وقت میبره تا فرهنگ خوبی جا بیفته اگر چه هر چی هم که تغییر باشه اخر به سود همه است و در نهایت همون عده با خودشون میگن که دولت درستش کرد (در حالیکه ما سکوت کرده بودیم)
میخوام ببینم اگر این طرح باعث شد خیلی زودتر به حق و حقوقمون برسیم و شما کلا از این طرح هیچی خبر نداشتی اخر کاری با خودت چه فکری میکردی؟
Last edited by M e i s a m; 27-08-2011 at 23:52.
اندکی صبر... سحر نزدیک است...
به امید داشتن اینترنت با معنای واقعی پرسرعت برای تک تک کاربران ایرانی با پینگ پایین
یکبار هم که شده امیدوار باشیم
یکبار هم که شده پیگیر باشیم
نگران نباشید! یکبار دیگر هم عرض کرده ام، ما چیزی برای از دست دادن نداریم!
اینترنت 128-256-512-1024 مخابرات یک ماهه با حجم 4 گیگ با هم فرقی ندارند! فقط 4 گیگ حجم دارید و این برای ISP مهم است.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pcsoft; 28-08-2011 at 05:25.
به همتون تبریک می گم...
مطمئنم می تونید موفق بشید...اگر بتونیم اینترنت را نا محدود کنیم...خــــــــیـلـــــــ ـی خوب می شه یعنی با یک adsl 512 می تونیم خیلی کار ها بکنیم!!!
سلام.
چند دقیقه پیش با آقای سهرابی حرف زدم.
ایشون گفتن لیست قیمت هایی که ما دادیم فقط برای شیر 1 به 10 هست! و اگر مثلا شرکت شما شیر 1 به 8 بده میتونه قیمت هاش فرق کنه.
منم گفتم آقای سهرابی الان من adsl 1mb دارم و توی روز سرعت دانلودم 120 هست. اما توی شب به 5 کیلوبایت هم میرسه پس شیرینگ من از 1به 10 هم بیشتره! همچنین محدوده!
ایشون گفتن درسته ماله شما 1 به 10 بیشتره و امروز فردا اطلاعیه ای برای مشترکین روی وبسایت منتشر خواهیم کرد.
گفتم این قانون کی ابلاغ میشه به شرکت ها؟ گفتن ابلاغ کردیم! منم گفتم پس چرا اجرا نشده؟ گفتن یکی دو روز صبر کنید تا روی سایت ابلاغیه جدید رو منتشر کنیم...
امیدی ندارم به اینا
به اینها امید ندارین یا به خودمون؟ الان شما چرا بجای این حرف ها به اون شماره زنگ نمیزنین؟
همه چی داغونه من چقدر بدبختم / / / / / با کمتر از دایل آپ به خودم میبالم
بعد از این طرح شاتل سرعت شبانه رو کرده کمتر از 5!!!! فکر کنم شاتل داره تست میکنه ببینه اگه این طرح اجرا بشه چی کار باید کنه. آخه من با سرعت کمتر از دایل آپ بگم اینترنت پرسرعت دارم؟
3 برابر مخابرات پول بدم یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! به خدا تا قبل از 5 شنبه با 60 صفحه میدیدم این چه طرحی بود دیگه![]()
مسعود جان این ابلاغیه روی کدوم سایت قرار میگیره داداش؟
اصلا کاری به این طرح نداره اگه اینطورم بشه مطمئنا همه متعرض میشن که سرعتو بالا ببرن نه این که محدودیت بزارن نمیشه که تا ابد محدودش کنند تا سرعت نیاد پایین بلاخره تا به کی؟بعد از این طرح شاتل سرعت شبانه رو کرده کمتر از 5!!!! فکر کنم شاتل داره تست میکنه ببینه اگه این طرح اجرا بشه چی کار باید کنه. آخه من با سرعت کمتر از دایل آپ بگم اینترنت پرسرعت دارم؟
3 برابر مخابرات پول بدم یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! به خدا تا قبل از 5 شنبه با 60 صفحه میدیدم این چه طرحی بود دیگ
اینها بازیه و نقششونه عمدا سرعتو میارن رو دیال آپ و میگن نامحدود دیگه و خودتون خواستید
دست وپا بزنیم که بیشتر فرو میریمبا دست روی دست گذاشتن داریم بیشتر و بیشتر در باتلاق فرو میریم.![]()
Last edited by Jiraya_Sama; 28-08-2011 at 13:05. دليل: میخوام نبخشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)