تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 100 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

همه ما در انتظار یه حرکت از مردم هستیم و بیخبر که این مردم خود ما هستیم....

2. 8 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من هم این چیزها رو در مورد شما نگفتم ، فرمایش شما متین و منظورتون هم روشن
    خوب مردم مگه کی هستن ؟ من و شما هستیم دیگه ! بحثی که داره در این تاپیک دنبال میشه در جهت برداشتن یکی از خشت هاست ، بقیه مسائل خارج از بحث این تاپیک و فرومه .

ما یک گوشه کار رو بگیریم ، اون کاری که از دستمون برمیاد رو انجام بدیم ، من شک ندارم وقتی شما کاربران رو به حقوق خودشون آشنا کنید و کم کم این علاقه به پیگیری حقوقشون رو بالا ببرید مسلما اوضاع شروع به تغییر میکنه.

نه فقط در زمینه بحث این تاپیک ، در تمام موارد دیگه و در مورد تمامی مردم کشورهای دیگه هم بحث همینه. هممون خوب میدونیم که کسی از مسئولین دلش به حال ما نسوخته ، با دست روی دست گذاشتن داریم بیشتر و بیشتر در باتلاق فرو میریم.
    دقیقا مصداق عبارت فرهنگ سازی منظور ایشون هست
    جالبه همین 5 دقیقه پیش توی یک فروم دیگه بودم و مثل اینکه یکی از دوستان مطالب همینجا رو با کمی ویرایش منتقل کرده به اون فروم حالا بیا و ببین دقیقا حرفایی که اینجا 2 3 نفر از روی نا امیدی زدن اونجا همه دارن میگن... خب این یعنی همون چیزی که میخواستن ما بهش برسیم و موفق هم شدن تا حد زیادی

تازه به یارو میگیم قانونه تصویب شده میگه... ولش
    فقط این رو بگم که فقط اعضای این فروم رو هم بخوای درست کنی چند سالی وقت میبره تا فرهنگ خوبی جا بیفته اگر چه هر چی هم که تغییر باشه اخر به سود همه است و در نهایت همون عده با خودشون میگن که دولت درستش کرد (در حالیکه ما سکوت کرده بودیم)

میخوام ببینم اگر این طرح باعث شد خیلی زودتر به حق و حقوقمون برسیم و شما کلا از این طرح هیچی خبر نداشتی اخر کاری با خودت چه فکری میکردی؟
    Last edited by M e i s a m; 27-08-2011 at 23:52.

4. 8 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اندکی صبر... سحر نزدیک است...
    به امید داشتن اینترنت با معنای واقعی پرسرعت برای تک تک کاربران ایرانی با پینگ پایین
    یکبار هم که شده امیدوار باشیم
    یکبار هم که شده پیگیر باشیم
    نگران نباشید! یکبار دیگر هم عرض کرده ام، ما چیزی برای از دست دادن نداریم!
    اینترنت 128-256-512-1024 مخابرات یک ماهه با حجم 4 گیگ با هم فرقی ندارند! فقط 4 گیگ حجم دارید و این برای ISP مهم است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    Last edited by pcsoft; 28-08-2011 at 05:25.

6. 6 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SALVATION1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

به همتون تبریک می گم...
    مطمئنم می تونید موفق بشید...اگر بتونیم اینترنت را نا محدود کنیم...خــــــــیـلـــــــ ـی خوب می شه یعنی با یک adsl 512 می تونیم خیلی کار ها بکنیم!!!

8. 3 کاربر از SALVATION1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.
    چند دقیقه پیش با آقای سهرابی حرف زدم.
    ایشون گفتن لیست قیمت هایی که ما دادیم فقط برای شیر 1 به 10 هست! و اگر مثلا شرکت شما شیر 1 به 8 بده میتونه قیمت هاش فرق کنه.
    منم گفتم آقای سهرابی الان من adsl 1mb دارم و توی روز سرعت دانلودم 120 هست. اما توی شب به 5 کیلوبایت هم میرسه پس شیرینگ من از 1به 10 هم بیشتره! همچنین محدوده!
    ایشون گفتن درسته ماله شما 1 به 10 بیشتره و امروز فردا اطلاعیه ای برای مشترکین روی وبسایت منتشر خواهیم کرد.
    گفتم این قانون کی ابلاغ میشه به شرکت ها؟ گفتن ابلاغ کردیم! منم گفتم پس چرا اجرا نشده؟ گفتن یکی دو روز صبر کنید تا روی سایت ابلاغیه جدید رو منتشر کنیم...

10. 7 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امیدی ندارم به اینا

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به اینها امید ندارین یا به خودمون؟ الان شما چرا بجای این حرف ها به اون شماره زنگ نمیزنین؟

13. 4 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همه چی داغونه من چقدر بدبختم / / / / / با کمتر از دایل آپ به خودم میبالم

بعد از این طرح شاتل سرعت شبانه رو کرده کمتر از 5!!!! فکر کنم شاتل داره تست میکنه ببینه اگه این طرح اجرا بشه چی کار باید کنه. آخه من با سرعت کمتر از دایل آپ بگم اینترنت پرسرعت دارم؟

3 برابر مخابرات پول بدم یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! به خدا تا قبل از 5 شنبه با 60 صفحه میدیدم این چه طرحی بود دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    چند دقیقه پیش با آقای سهرابی حرف زدم.
    ایشون گفتن لیست قیمت هایی که ما دادیم فقط برای شیر 1 به 10 هست! و اگر مثلا شرکت شما شیر 1 به 8 بده میتونه قیمت هاش فرق کنه.
    منم گفتم آقای سهرابی الان من adsl 1mb دارم و توی روز سرعت دانلودم 120 هست. اما توی شب به 5 کیلوبایت هم میرسه پس شیرینگ من از 1به 10 هم بیشتره! همچنین محدوده!
    ایشون گفتن درسته ماله شما 1 به 10 بیشتره و امروز فردا اطلاعیه ای برای مشترکین روی وبسایت منتشر خواهیم کرد.
    گفتم این قانون کی ابلاغ میشه به شرکت ها؟ گفتن ابلاغ کردیم! منم گفتم پس چرا اجرا نشده؟ گفتن یکی دو روز صبر کنید تا روی سایت ابلاغیه جدید رو منتشر کنیم...
    مسعود جان این ابلاغیه روی کدوم سایت قرار میگیره داداش؟

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

11 میخوام نبخشی

بعد از این طرح شاتل سرعت شبانه رو کرده کمتر از 5!!!! فکر کنم شاتل داره تست میکنه ببینه اگه این طرح اجرا بشه چی کار باید کنه. آخه من با سرعت کمتر از دایل آپ بگم اینترنت پرسرعت دارم؟

3 برابر مخابرات پول بدم یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! به خدا تا قبل از 5 شنبه با 60 صفحه میدیدم این چه طرحی بود دیگ
    اصلا کاری به این طرح نداره اگه اینطورم بشه مطمئنا همه متعرض میشن که سرعتو بالا ببرن نه این که محدودیت بزارن نمیشه که تا ابد محدودش کنند تا سرعت نیاد پایین بلاخره تا به کی؟

اینها بازیه و نقششونه عمدا سرعتو میارن رو دیال آپ و میگن نامحدود دیگه و خودتون خواستید

با دست روی دست گذاشتن داریم بیشتر و بیشتر در باتلاق فرو میریم.
    دست وپا بزنیم که بیشتر فرو میریم
    Last edited by Jiraya_Sama; 28-08-2011 at 13:05. دليل: میخوام نبخشی

17. این کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •