سلام.
من یه مشکل دارم.
من Account جیمیل خودم در بخش Accounts & Sync که در Settings هست، ADD کردم. چند وقت پیش پسورد جیمیلم رو از طریق کامیوترم تغییر دادم. و حالا Account داخل گوشیم دیگه Sync نمیشه. گزینه هم واسه Edit این Account نیست. چیکارش کنم؟
سلام.
من یه مشکل دارم.
من Account جیمیل خودم در بخش Accounts & Sync که در Settings هست، ADD کردم. چند وقت پیش پسورد جیمیلم رو از طریق کامیوترم تغییر دادم. و حالا Account داخل گوشیم دیگه Sync نمیشه. گزینه هم واسه Edit این Account نیست. چیکارش کنم؟
سلام
برای دوستانی که توپیدا کردن بازی واسه xperia mini مشکل دارن یه تاپیک معرفی میکنم که توش پر بازی مخصوص این گوشی ها هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان مخصوصا amin148
سوال دیگه اینکه ایا میشه انواع فایل های صوتی تصویری رو باش دانلود کرد مثل کامپیوتر؟ (با Xperia min )
دوستان اپدیت 2.3.4 فارسی داره؟اگه نداره نذارم اپدیت بشه!
دوست من این داستان هیچ ربطی به فارسی نداره و فقط یکسری امکانات به گوشی اضافه میشه و احتمالا یکسری باگها هم رفع میشه... .
بزار آپدیت شه... .
منظورت چیه. چرا نشه دانلود کرد. اصلا مگه فرق میکنه با گوشی بری اینترنت فیلم دانلود کنی یا با کامپیوتر.
فقط تو گوشی دیگه IDM* نداریم. البته یسری نرم افزار هست ولی هیچ کدوم IDM نمیشه.
-------------------------------------------------
IDM : Internet Download Manager
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
سلام عزیزم.
این دیگه چیه؟
مگه اینجا چت رومه که نوشتی "اگه هستی جواب بده!"
آره هستم. فرمایش؟
به هر حال من نمیتونم backstab و Shadowgun و nfs hotpru و 9mm و letsgolf 3 و nova2 نصب کنم
یه سری رزولیشن نمی خوره بعضی اصلا نمی خوره nova 2 هم از بازی خارج میشه
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
عزیزم میتونی به من جواب بدی؟
من اهل بازی نیستم. ولی برای آزمایش به راحتی "N.O.V.A 2" رو نصب کردم.
لینک دانلود و آموزش نصب هم توسط بروبچ توی همین تایپیک های قبلی هست.
"بعدشم، بازی به چه کاری میاد، برو درستا بخون" البته این یه شوخی بود. من که راستش درس دارم. باید برای کنکور بخونم. 3 ماه دیگه کنکور دارم.
بعد گوشیم موقع بازی تیک میزنه خیلی برام مهمه جواب بدهید
دوستان اون سوراخی که بالای گوشی قرار داره چیه؟کسی میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)