تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 102 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1015

نام تاپيک: اموزش و فایل ریست پرینترهای سامسونگ فقط در این تاپیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

چیپ رو کلن درار .
    دوباره ریست کن .
    اطلاعات تونر ریست میشه .
    توتال رو نمی دونم مهمه یا نه .
    توتال من هم صفر نمیشه .
    ولی تونرم هر دفعه خاموش روشن کنم ریست میشه .
    .
    توتال رو نمی دونم مهمه یا نه .
    total p c:286 یعنی صفحات رو حساب میکنه بهر حال صفر نمیشه بار اول صفر میشد
    toner p.. .............398/75%/normal
    (initial toner page count :0)
    فکر کنم این نرم افزار دیگه جواب نمیده بار اول جواب داد یعنی پرینتر روشن و خاموش شد
    ولی الان کنتور شمارش صفحه صفر نمیشه و بقیه امارها رو هم که میبینید نرم افزار دیگری سراغ ندارید؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

total p c:286 یعنی صفحات رو حساب میکنه بهر حال صفر نمیشه بار اول صفر میشد
    toner p.. .............398/75%/normal
    (initial toner page count :0)
    فکر کنم این نرم افزار دیگه جواب نمیده بار اول جواب داد یعنی پرینتر روشن و خاموش شد
    ولی الان کنتور شمارش صفحه صفر نمیشه و بقیه امارها رو هم که میبینید نرم افزار دیگری سراغ ندارید؟؟

دو بار اول که نرم افزار رو اجرا کردم پرینتر حالتی شبیه روشن خاموش شدن یعنی شبیه استارت داشت اما بعد از این مدت هرچی نرم افزار رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط چراغ چشمک زن به صورت نارنجی فعال میشه یعنی عملا دیگه نرم افزار کار نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من ریست کردن 3200 را تست کردم
    متاسفانه در هنگام خواندن چیپ در یک قسمت پیام Failde رو داد .
    حالا نمیدونم مشکل از کدو قسمت بود
    ولی با ز سعی میکنم
    خبرشو میدم
    در ضمن در ویندوز 7 کار نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان عزیز برای ریست کردن تمامی پرینتر های سامسونگ یک راه بسیار ساده وجود داره که کل زمان به 2 دقیقه هم نمی رسه این ترفندی که می خوام برای شما بگم نرم افزاری بوده و من خودم بر روی 1640 امتهان کردم و جواب گرفتم اول به سایت خارجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید در قسمت سایت مدل پرینتر خود را جستوجو کنید زمانی که جستجو کامل شد در سمت راست دانلود فریمور را بززنید بعد از دانلود آن را در روی سیستم از حالت فشرده خارج کنید
    حالا اصل کار اینجا هست
    قبل از این که براتون بگم اگه لینک این سایت را در google ببرید و تنظیمات گوگل را فارسی کنید و صفحه ی مورد نظر را ترجمه کنید کل مراحل را ترجمه می کند و در اختیار شما قرار میدهد
    خوب بروید به سراغ پوشه ای که دانلود کردید و از حالت فشرده خارج کردید فایل ML1640_V1010060.fls که برای هر پرینتر با نام متفاوت یعنی به جای 1640 نام پرینتی که دارید فرق می کند را کرفته و در فایل usbprns2 رها کنید توجه کنید اصل کار همینه فایل را گرفته و موس را بر روی usbprns2 رها کنید 1 دقیقه صبر کنید کار تمامه استفاده کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در مورد تایپ بالا باید اعلام کنم که اشتباه کردم در مورد انجام کار انجام کار در هر یک از پرینترها فرق داره ولی راهنمای کامل در سایتی که گذاشتم موجود است اگر انگلیسی بلدید که همونجا می تونید کل راهنما را بخونید ولی اگر مثل من بلد نیستید بعد از جستجو ی که در تایپ بالا گفتم آدرس را از آدرس بار کپی کرده و در سایت گوگل ترجمه کنید و از ترجمه فارسی استفاده کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من مدار را درست همانند شکل درست کردم و تمام مراحل را انجام دادم .
    در هنگام اجرای 2 مرحله را شناسایی می کنه وقتی به مرحله شناسایی و ارتباط با فایل ps3cc921 میرسه پبام ناموفق بودن دستور را میده که نمیتونه چیپ را ریست کنه .
    به نظر تون باید چکار بکنم
    آیا مشکل به ورژن ربط داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ایران - زنجان

پيش فرض

دوستان عزیز برای ریست کردن تمامی پرینتر های سامسونگ یک راه بسیار ساده وجود داره که کل زمان به 2 دقیقه هم نمی رسه این ترفندی که می خوام برای شما بگم نرم افزاری بوده و من خودم بر روی 1640 امتهان کردم و جواب گرفتم اول به سایت خارجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید در قسمت سایت مدل پرینتر خود را جستوجو کنید زمانی که جستجو کامل شد در سمت راست دانلود فریمور را بززنید بعد از دانلود آن را در روی سیستم از حالت فشرده خارج کنید
    حالا اصل کار اینجا هست
    قبل از این که براتون بگم اگه لینک این سایت را در google ببرید و تنظیمات گوگل را فارسی کنید و صفحه ی مورد نظر را ترجمه کنید کل مراحل را ترجمه می کند و در اختیار شما قرار میدهد
    خوب بروید به سراغ پوشه ای که دانلود کردید و از حالت فشرده خارج کردید فایل ML1640_V1010060.fls که برای هر پرینتر با نام متفاوت یعنی به جای 1640 نام پرینتی که دارید فرق می کند را کرفته و در فایل usbprns2 رها کنید توجه کنید اصل کار همینه فایل را گرفته و موس را بر روی usbprns2 رها کنید 1 دقیقه صبر کنید کار تمامه استفاده کنید.
    یه نگاهی هم به قیمت ها بیاندازید ، برای مدلهای قدیمی نرم افزارها رایگان هستند . مدلهای جدیدتر رایگان نبوده و بر اساس شماره سریال نرم افزار می ده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من یک پرینتر 1660 دارم خالی شده ولی وقتی 10 ثانیه دکمه ی پرینت را میزنم پرینتی که میده OS version توش نیست
    من از کجا بفهمم چه مدلی هست؟ تاریخ ساخت را میده مال 10 /2010 هستش ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ایران - زنجان

پيش فرض

سلام
    من یک پرینتر 1660 دارم خالی شده ولی وقتی 10 ثانیه دکمه ی پرینت را میزنم پرینتی که میده OS version توش نیست
    من از کجا بفهمم چه مدلی هست؟ تاریخ ساخت را میده مال 10 /2010 هستش ممنون
    اگر کارتریج یا چیپ دیگری دارید با اون ریپورت بگیرید و یا اینکه برد پرینتر را باز کنید یه برچسب هست که روش ورژن رو زده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من یک پرینتر 2250 سامسونگ دارم بعد از شارژ دستگاه کارتریج رو نمی شناسه یه راهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •