دوستان یه سوال :
وقتی تبلت به داک وصله و خاموش هم هست آیا داک باتری میخوره ؟
من شارژ کیبوردم صفر بود دیشب . تبلت هم 80 در صد شارژ داشت . امروز که تبلت را روشن کردم دیدم 60 درصد شارژ داره .
در صورتی که قبلا اینجوری نبوده .
دوستان یه سوال :
وقتی تبلت به داک وصله و خاموش هم هست آیا داک باتری میخوره ؟
من شارژ کیبوردم صفر بود دیشب . تبلت هم 80 در صد شارژ داشت . امروز که تبلت را روشن کردم دیدم 60 درصد شارژ داره .
در صورتی که قبلا اینجوری نبوده .
چند بار این سوال پرسیده شده ولی کسی جواب درست حسابی نداده، یه بارم من بپرسم!
کیف و صفحهی محافظ این تبلت رو از کجا میشه خرید؟ آل دیجیتال و دیجی کالا ندارن
هیچ جا پیدا نمیکنی .
منم همه جا رو گشتم چیزی تو بازار موجود نیست .
خوب پس کسی کاور دیگه ای رو براش امتحان کرده که بهش بخوره و خوب باشه؟ لطفاً بگید که چی کار کردید؟
واسه کاور یا از این کاوذ های اماده 10 اینچی استفاده کنید یا برید و به این چرم دوز ها سفارش بدید واستون بدوزن یا 1 متر پارچه مبلی قشنگ بگیرید و بگید یکی واستون بدوزه (خیلی قشنگ میشه با طرح های مختلف)![]()
سلام
من می خواستم بدونم چرا وقتی تبلت رو ریست کارخونه ای می کنیم فایل اضافه توی sdcard پاک نمیشه .حتی وقتی رام رو عوض می کنم بازم فایل ها پاک نمیشن .
دقيقا خاطرم نيست تبلت رو خاموش كنيد ولوم منفي وپاور رو بگيريد وقتي منويي ظاهر شد ميتونيد توي اون منو تمام ديتا روپاك كنيد ..
اونجا هم هر کاری کردم فایده نداشت .
مسير نرم افزاري و از طريق خود تبلت كه اين طوريه settings>privacy>factory data rese
والبته فقط ديتا هاي نصب شده پاك ميشه و sd فرمت نميشه
مسير ديگه هم همون كليدپاور و دكمه ولومو مثبت رو 10 ثانيه اي نگه دارين ( زماني كه تبلت خاموش هست ) گزينه مربوط به wipe data مياد ( توي اين روش كلديتاها پاك ميشه چه نرم افزارها وچه اطلاعات روي تبلت )
و اگر هم تبلت روت هست كه از طريق cmw ميتونيد بهبخش هاي مختلف factory reset/data و تمامي wipe ها دسترسي داشته باشين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)