تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 111 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حالا دوباره از اول شروع میکنم ببینم تا لول چند میشه رفت جلو..

در کل نظرم در مورد این بزای مختصر به این صورت هستش ...:

گیم پلی..:

با این که در کل بازی دلچسبی بود...ولی هیچ وقت قسمت اول نشد یک مزیتی که قسمت اول داشت H&S های ترو تمیزی داشت و موقع اجرای حرکات مفهوم بود چی به چیه ، به کی ضربه یمزنی و کی دفاع باید بکنی و کی جا خالی بدی از نکات منفی این قسمت همین بود که وقتی نفرات زیاد میشد شیر تو شیر میشد و الکی جان ادم یهو میرفت حتی نبود یک دکمه دفاع هم جای تفکر داشت
    دشمنا هم بعضا قشنگ رو ادم کمبو میزدن اونم چند ضربه ، قاتی کردن RPG از خیلی جهات خوب و خیلی جهات هم بد بود بد که نتونسته بودن اون طور که باید و شاید به نظرم توازنی بین ایتم ها و میزان لول هایی که میگیری برقرار کنن خیلی جاها damage کم میاورد خیلی جاها resistance و باقی به صورت ملموس کارایی کلیشون فوق العاده نبود اما با این حال این حس رو ایجاد می کرد که در روند کار دقت بشه و برای هر چه بهتر چیدن این ایتم ها کنار هم بازیباز وسواس به خرج بده
    یک ایراد بزرگ که منو ازار میداد سیستم سلامتیش و نوع چیدمان باس فایت ها بود یکی وارد یک مرحله یا مکان جدید که میشدیم با یک دشمن مدل جدید روبرو میشدیم که در نوع خودش سخت بود بعد پشت سرش یک باس فایت عظیم میومد یعنی ترتیب شناساندن و نوع کار رو در بازیی که داره H&S رو یدک میکشه درست نبود حتی جونورهای ریزی که کنار باس فایت ها میومدن به طور نادرستی قرار داشتند و عملا برای عذاب بودن مثلا ما در خدای جنگ با کشتن تعدادی از انها میدونستیم که ازشون هورب های سلامتی به دست میومد ولی اینجا نه
    موقع تیر اندازیو استفاده از اسلحه هم موقع پر کردن گلوله ها چند ثانیه مرگ با اسله به دست اروم حرکت میکنه و این خیلی عذاب ور بود که باید یک شیرجه یا یک حرکت میکردی تا روال کار برگرده
    پخش پلتفرمینگ بازی هم مثل شاهزاده بود که اشنا بود فقط برخی اوقات الکی کار نمی کرد نمی دونم چرا میوفتادم ته دره ، لوکیشن های بازی هم گاهن برای طولانی شدن بیش از حد بازی بود و دلچسب نبود از جمله مرحله زمین
    جم اوری پول و امتیازات هم در اواخر بازی حس چالش برانگیز جستجو کردن رو کم می کرد چون تئوری تکراری درشون خیلی زیاد میشد

با این حال من نمره 8 رو به گیم پلی بازی میدم.

موسیقی و موزیک..:

از کارهای خوب بازی بود خیلی جاها حس اساسین رو میداد خب معلوم هست چرا..
    در کل موزیک و موسیقی از کیفیت خوبی برخوردار بودن اما تنوع شنیداریشون به نظرم کم بود من الان هم حس میکنم فقط یک یا دو موزیک در کل بازی شنیدم در حالی که تعدد ترک هاشون زیاده
    صداگذاری بازی هم مثل نسخه قبلی خیلی زیبا بود صدای خود مرگ هم با توجه به شخصیتش درست و به جا بود..
    با این حال نمره 8.5 برا این بخش میدم

گرافیک..:

از کارهای هنری بسیار زیبایی بود که دیدم....لوکیشن ها بزرگ و پر از توجهاتی که سازنده کم نذاشته یک نقاشی زیبا با تمام رنگ های به کار رفته پر از جزییات و چیدمان های ریز
    هوای مه الود ، زرق و برق های ضربات ، جزییات باس فایت ها ، شخصیت ها ، همگی خیلی زیبا و قابل تحسین کار شدن که جایتعریف و تمجید داره
    حالا سوای نقات ضعف فنیش که چشم پوشی از اون نکات ضعف در مقابل این همه ذوق کار گرافیست ها و طراح ها لازم هستش به نظرم.

برای گرافیک هم نمره 8 رو در نظر میگیرم

داستان..:

تنها چیزی که خیلی زیاد عذابم داد این بخش بود...چون واقعا نسبت به قسمت اول افت داشت اولا که شخصیت پردازی مرگ در اوج عالی بودنش نتونست جای جنگ رو بگیره
    قبلش باید بگم توجهات و انتظارات ما از این قسمت به حدی بود که چیزی فرای قسمت اول رو انتظار داشیم اما در کل قسمت دوم انچنان پیشرفت نداشت مخصوصا در داستان و اثبات بی گناهی جنگ برای ما توسط مرگ چیزی بود که در پایان قسمت اول و اشاره جنگ به سوار های باقی مانده طوری شده بود که انتظار یک درگیری و شورای حل اختلافی در حد همین اسمان ها داشتیم
    سازنده میتونست طوری روایت رو پیش ببره که حماسی بودن داستان خیلی زیبا و در خور توجه باشه و شاخ و برگ های خوبی میشد بهش اضافه کنه که در یکی دو خط و در مقابل باس فایت ضعیف قسمت اخر بازی تموم میشه و این که کار مرگ هنوز تمام نشده..!!! مرگ هیچ وقت اون حس قدرتی که جنگ همراه داشت رو نتونست ایجاد کنه و احساس میشد الانه که بمیره...
    نکات کمی گنگ هم باقی گذاشت که نیازی به این کارها نبود...خیلی بهتر میشد پی برد داستان رو ولی خب شاید هدفشون چیز دیگه ای بود..

برا این قسمت هم نمره 7.5 رو در نظرمیگیرم

=====
    با این حال بازی و گیم پلی بازی خیلی زیبا بود معماهاش و حل کردن اونها بعد مدت ها عناوین خطی ساده باعث شد تا کمی فسفر بسوزونیم و لذت ببریم از حل کردنشون و این که کمی باستیم و تامیل کنیم برای ادامه بازی خودش جای تحسین داره...
    من نمره کل بازی 8 رو به نظرم براش در نظر بگیریم شایسته تر باشه برای بازی

اینجا هم نقد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نوشتم که گفتم شاید خوندنش خالی از لطف نباشه برا دوستان
    Last edited by Layken; 23-08-2012 at 14:59.

2. 14 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

آقا من تو یکی از غول هاش گیر کردم اسمش نمیدونم GOREWOOD بود دقیق نمیدونم. باید چکار کنم؟ هر ضربه که با سلاح سنگین میزنم فقط یه ذره از خونش کم میکنه، بعدشم که با یه ضربه منو میکشه...اینم عکسش:
    شما برو چاق بشو چله بشو بعد بیا با این بابا گلاویز شو!!!
    الان نمیتونی بکشیش(تقریبا همون غیر ممکن!!!)
    برو یکم لولت که رفت بالاتر بر میگردی میکشیش

4. 2 کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سبکش بالاخره اکشن ادونچره یا رول پلی؟

6. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آقا من تو یکی از غول هاش گیر کردم اسمش نمیدونم GOREWOOD بود دقیق نمیدونم. باید چکار کنم؟ هر ضربه که با سلاح سنگین میزنم فقط یه ذره از خونش کم میکنه، بعدشم که با یه ضربه منو میکشه...اینم عکسش:

چکار کنم دوستان؟
    اقا این که کوئست فرعی هستش . چرا همون اول میرین اخه . کوئستهای فرعی رو من میگم بزارین وقتی از درخت زندگی رد شدین برین . تازه به opessed king برسین چی میگین . با یه ضرب نصف خونتون میره و با یخی هم که بهتون میزنه نصف خونتون .
    Last edited by Gregar; 23-08-2012 at 18:44.

8. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    بازی خیلی عالیه و ازش خوشم اومد
    فقط اسکی از POP هست خیلی جاهاش
    یه سوال :
    سوالایی که در طول بازی از دیگران می پرسیم توی داستان و روند بازی تغییر ایجاد می کنه؟
    ممنون

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم یک سلاح باحال با ظاهر بامزه. برای گرفتنش باید 4 تا آیتم به اسم Gnomes رو پیدا کنید.

سلاحش دمیج بالایی نداره ولی جالبیش اینه که وقتی ضربه میزنی به طور رندوم دمیجهای مختلف مثل fire و ice و ... میده

سلام
    بازی خیلی عالیه و ازش خوشم اومد
    فقط اسکی از POP هست خیلی جاهاش
    یه سوال :
    سوالایی که در طول بازی از دیگران می پرسیم توی داستان و روند بازی تغییر ایجاد می کنه؟
    ممنون
    تو روند داستان تغییری ایجاد نمیشه ولی ممکنه کوئست های جانبی بهت بده

11. 2 کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

هرچقد بازی پیش میره بهتر میشه ...،روایت داستان گیم پلی و مخصوصا صداگزاری و موسیقی خیلی خوبن ولی گرافیکش چنگی ب دل نمیزنه !دی ! از نظر Texture البته

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

اقا این که کوئست فرعی هستش . چرا همون اول میرین اخه . کوئستهای فرعی رو من میگم بزارین وقتی از درخت زندگی رد شدین برین . تازه به opessed king برسین چی میگین . با یه ضرب نصف خونتون میره و با یخی هم که بهتون میزنه نصف خونتون .
    شما برو چاق بشو چله بشو بعد بیا با این بابا گلاویز شو!!!
    الان نمیتونی بکشیش(تقریبا همون غیر ممکن!!!)
    برو یکم لولت که رفت بالاتر بر میگردی میکشیش

بابا من چه میدونستم این بابا اینقد کله گندس!
    من یه راهی پیدا کردم رفتم. آخه من ساید کوئستی رو انتخاب نکرده بودم....
    - حالا راستی این یارو چاق و چله هم میشه اصلا؟! -
    خلاصه ممنون!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

در مورد پایان بازی :

محتوای مخفی: ............ 
    اصلا فکر نمیکردم باس فایت آخر بازی اینقدر راحت باشه،تقریبا فقط 30 یا 40% خونم کم شد....مبارزه با Samael یکم سخت تر بود به نظرم.

+
    فکر میکردم وقتی new game + رو انتخاب میکنی کوئست فرعی ها میمونن،همون بلایی که سر حامد اومد برا منم اتفاق افتاد.....

+

در کل بازی برای من خیلی لدت بخش بود،واقعا از بازی راضی بودم و خوب تونست منو سرگرم کنه.

+
    یکی از نکاتی که خیلی ناراحتم کرد این بود که برای قسمت crucible باید کد بخریم که باعث میشه نتونیم اچیومنت و Avatar Award مربوط به اون بخشو بگیریم.حتی برای فرستادن یه آیتم به دوستامون هم باید کد وارد کنیم!

15. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman-yasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ♥ رضائـــیه ♥

پيش فرض

بچه ها تو یه جاییش گیر کردم
    نمیدونم باید کجا برم
    یه غول هست که باید 3 تا قلب سنگی براش پیدا بکنی . همونی که با رفیقش میره . اون 3 قلب رو چسبوندیم بهش بعد زنده شد حرکت کرد و رفت
    بعد اون نمیدونم باید کجا برم !
    اون دیوث کلاغه هم درست نشون نمیده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •