سلام من خوشحالم که شما رو پیدا کردم من دانشجوی نرم افزار کامپیوتر هستم اگه ممکنه منبعی برای توضیح ریز کش سرور تو Isp بهم بدین ممنون
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
سلام من خوشحالم که شما رو پیدا کردم من دانشجوی نرم افزار کامپیوتر هستم اگه ممکنه منبعی برای توضیح ریز کش سرور تو Isp بهم بدین ممنون
advence66 جان خوش آمد مخیگم بهت. چشم.
gabana جان من mcse رو بینالمللی گرفتم ولی بقیش فعلا وقت نشده امتحانات بینالمللی رو بدم.
با سلام
دوست عزیز امتحان بین المللی رو میشه بگی چه جوره ؟
شبیه همین جا میشینی پشت سیستم .و ..............
این هم یک مجموعه به روز از سوالات امتحان های مایکروسافت
همه جا هست اما نه مجانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي كليني ممنون ..
خب كجا امتحان دادي ؟
اين امتحانا اصولا Remote هستن و Testing Center هاي اونور هم ثبت نامي هاي ايران رو بين Testing Center هاي ديگه پخش مي كنن . گاهي اسمت تو دو جا هست يعني دو تا پروفايل برات مي سازن !! اونوقته كه دردسرت شروع ميشه .
گاهي هم بهت مي گن مثلا تو دبي افتاد ولي تو پروفايلت نوشته مالزي !!
اينا مشكل سازه -
من دنبال يه جاي معتبرم تا امتحان بدم ( غير از مجتمع فني !! ) چون اصلا كارشو قبول ندارم
جايي سراغ داري ؟؟
ebilove جان بله. مثل simolation های خودمون میمونه. فقط استرسش خیلی فرق میکنه.
من مجتمع فنی امتحان دادم ولی اشتباه کردم. الانم پروفایلم block شده چون رفتم پسوردمو عوض کردم میگن دیدن آی پی gateway ایران block کردن.
میگن یه شرکت جدید داره به صورت کاملا رسمی !!!!!!!!!! امتحان برگزار میکنه. فقط نمیدونم کجاست چون هنوز رسما اعلام نکرده. من که از این به بعد میرم دبی امتحان میدم. فقط gaban جان منظورتو از remote متوجه نشدم.
سلام .
حق با شما بود من پيامهاي قبلي رو خونده بودم .
در مورد امتحان بايد بگم در ايران هيچ حايي نيست كه بتونه امتحانات رو رسما و با Profile iran بگيره .
در مورده اون دوستمون كه گفته بودند رفتند پسورد عوض كردن Block شدن ، والا من بارها اين كار رو كردم و مشگلي نبوده . دوستان اگر به هر دليلي Location خودتون رو عوض كنيد مشگل پيدا ميكنيد اون هم در صورتي كه كشورهايي رو انتخاب كنيد كه در ليست سياه هستند .
خوب من در نهايت راجب به اون مشكل Trust دوستمون چيزي دستگيرم نشد . چون واقعا Trust هيچ ربطي به root zone نداره . اگه اين پست رو خوند لطفا برام بگه dns خودشو Forward كرده بود ؟ و براي Name resolve NETBIOS چه كرده بودند ؟ replecate wins server هاشون Configure شده بود ؟
آقا من سرم شلوغ بود چند روزی نبودم بقیه دوستا کجان پس؟
البته با عرض سلام.
سلام خدمته دوستان عزیز من یه مدت نبودم کسی سواله خاصی داشت نپرسه !!!!
نه بابا شوخی کردم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم .
و اینکه بعد از مدت ها یه سوال فنی برای خودم پیش امده که مغزمو داره می خوره ..... کسی کار کردن کامل با دستور NtdsUtil رو بلده بگه ممنون میشم. من خودم با سرور کانکت میشم ولی نمی دونم چه کارایی دقیقآ میشه انجام داد ؟؟؟؟
هرکی بگه یه دعوت نامه Parsa Space.Com رو بهش میدم .... باج میدیم دیگه ........ :-)
عزيزم اين Command موارد كاربردي زيادي در AD داره ، از Master Operation ها گرفته تا Restore كردن AD براي مواقعي كه مثلا يكي از OU ها در ساختار DC شما پاك ميشه و حالا براي Restor كردن اون بايد USN اون رو بالا ببريد تا Replicaton روي ديگرDc رو با Ver جديد انجام گيرد .
خلاصه هيچ Admin سراغ ندارم كه بشينه همه Sub command اون رو كار كنه يا براش پيش بياد استفاده ازش . حتي تو تست هاي ماكروسافت هم چند مورد خاص براي Restore كردن AD رو اعم از Non Authoritive و Authoritive اون هست كه به كار برده ميشه . به هر تقدير هر قسمتش رو كه خواستي چون اين Command روي Support tools هست يه سري به Help خودش بزني فكر كنم از هر توضيحي كه من بخوام برات بنويسم كامل تره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)