تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 28 از 598 اولاول ... 182425262728293031323878128528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام با رتبه 3000 منطقه 1 عمران دانشگاه صنعتی اصفهان میشه قبول شد؟
    با 2095 قبولی بوده اونجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با 3200 میشه اینجا قبولید:
    مهندسی عمران -دانشگاه شاهد-تهران - روزانه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته به اینا نمیشه زیاد اعتماد کرد چون همیشه یه جور نیستش!

2. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من خیلی به رشته برق علاقه دارم. ولی خوب شغل و پول هم مهمه. میگن تو ایران بازارکار خوبی برای مهندسای برق نیست.نظر شما چیه؟
    تا اونجایی که من میدونم جایی که مثلا مهندس شیمی یا عمران نیازه،برق و مکانیک هم میگیرن!!!

4. این کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خیلی به رشته برق علاقه دارم. ولی خوب شغل و پول هم مهمه. میگن تو ایران بازارکار خوبی برای مهندسای برق نیست.نظر شما چیه؟
    به نظر من اگه هم برق میخای هم پول(!) برو برق قدرت.اگه PLC رو هم خوب وارد باشی تو ایران پول خوبی توشه نسبت به سایر رشته های برق.ولی مثلا" تو آمریکا بعد از نفت و شیمی و هوا فضا پردرامد ترین شغل الکترونیکه.(اینو چند وقت پیش دیدم رتبه بندی کرده بودن نمیدونم مال چه سالی بود)

6. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

یادمون باشه که وقتی علاقه باشه بدنبالش تلاش میاد و وقتی تلاش باشه احتمال عدم موفقیت خیلی خیلی کم میشه .

ضمنا باید اینو اضافه کنیم که شاید مثلا به اندازه مهندسی نفت هیچ رشته ایی پول و بازار کار نداشته باشه ولی چیزی که من مطمئنم اینکه هیچ رشته ایی از مهندسی ها بی نون و آب نیست . خصوصا برق . برق بازار کار خیلی عالی و دم دستی اگه نداره ولی با علاقه ایی که شخصی مثل شما داره میتونه خیلی هم زمینه های فعالیت متفاوت و جالبی براش بوجود بیاد

کلا علاقه بنظر من حرف اول رو میزنه چون همینه که عامل تلاش و دلگرمیه
    Last edited by yarane-naghdi; 14-07-2011 at 14:54.

8. این کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

به نظر من اگه هم برق میخای هم پول(!) برو برق قدرت.اگه PLC رو هم خوب وارد باشی تو ایران پول خوبی توشه نسبت به سایر رشته های برق.ولی مثلا" تو آمریکا بعد از نفت و شیمی و هوا فضا پردرامد ترین شغل الکترونیکه.(اینو چند وقت پیش دیدم رتبه بندی کرده بودن نمیدونم مال چه سالی بود)

من چن وقت پیش توی هفته نامه "امیدجوان" دیدم که نوشته بود که پرمتقاضی ترین رشته در کل جهان "مهندسی شیمی" بوده .

من اطلاع ندارم که جدیدا هم اینجوریه یا نه ولی جالبه که مکانیک و اعوان و انصارش رو دست همه بلند شدن

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هر جا و مکانی پرمتقاضی فرق داره.کل جهان که یه کشور نیستن!تو خود یه کشورم جا با جا فرق داره.
    کلا اکثر رشته های مهندی کار واسش خوب پیدا میشه

11. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من در تعجبم چرا علایقمون اینقدر شبیه همه به جز اینکه شما به مکانیک علاقه دارین ولی من هیچ وقت به عنوان رشته آیندم بهش فکر نکردم ( اصولش البته دوست دارم، ولی رشتش رو نه ). خلاصه تو این زمینه می تونم خوب راهنمایت کنم. اولا اینکه من خودم اولویت اول صد در صد برق است و اولویت های بعد کامپیوتر و ای تی و اینا. اما بذارید کامل کامل توضیح بدم.
    اول اینکه اگه به برق علاقه مند هستی و با میکرو اینا هم کار کردی، متوجه شدی خیلیا ( حتی مهندسای حرفه ای ) کل کارشون رو تو این محدوده، محدود کردن و برای همین تو این زمینه خیلی اشباع شده. حالا اگه خلاقیت داشته باشی، حتما می تونی پیشرفت کنی. البته اینو بگم که رشته برق چون خیلی گستردست و اکثر مهندسا به صورت آزاد کار می کنن و بیشتر به صورت انجام پروژست برا همینه که خیلیا درآمد چندان خوبی ندارن!
    یه دانشجو یا مهندس برق مطالعه آزاد باید داشته باشه و خودش بره دنبالش که یادبگیره. سعی کن هر چی یادمیگیری رو به صورت عملی هم یادبگیری که به درد کار آیندت می خوره.

کلا کسی که می خواد بره برق باید علاقش اینقدر زیاد باشه که پول براش مهم نباشه( اونطوری پوله هم خود به خود جور میشه ).
    ضمنا چهار تا گرایش برق رو به ترتیب بازار کار می نویسم :
    قدرت
    مخابرات
    کنترل
    الکترونیک
    که قدرت که معلومه برا پست های برق و نیروگاهها. مخابرات که مشخصه. کنترل بیشتر تو صنعت و الکترونیک شبیه کنترله ولی بازار کارش کمتره. ولی معمولا از نظر علاقه و طرفدار دقیقا از پایین به بالای بازار کار هستش که نوشتم یعنی :
    الکترونیک
    کنترل
    مخابرات
    قدرت
    ضمنا معلومه که باید فصول 2،3،4،5 فیزیک سوم و فصول پیش دو به جز فصل آخر رو باید علاقه داشته باشی.

13. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

هر جا و مکانی پرمتقاضی فرق داره.کل جهان که یه کشور نیستن!تو خود یه کشورم جا با جا فرق داره.

خودت فهمیدی چی نوشتی؟

منم میدونم هر جا و مکانی هر آماری براش متفاوته
    مثلا مگه نشنیدید که میگن در کل جهان شایع ترین بیماری سرطانه (البته من علم به چنین آماری ندارم و فقط برا مثال گفتم) . خب اینم ممکنه برا بعضی کشورها و جا و مکانها تفاوت بکنه ولی در کل و آمار کلی همینه
    این گزارش نوشته بود که آماری که گرفته شده نشون میده در کل جهان پرمتقاضی ترین رشته در بین مهندسیا , مهندسی شیمیه

یستردی؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

دوستان عزیز من دوباره یادآوری می کنم شما به دنبال علاقه خودتون برید رشته ای که فکر می کنید می تونید ابتکار ، ذهن و عملتون در اون به کار بگیرید و به موفقیت برسید مطمئناَ شما در هر رشته ای چه برق باشه چه مکانیک چه مهندسی شیمی چه هر مهندسی دیگه هر کارشناسی دیگه حتی رشته های علوم پایه !!!! موفق باشید شغلتون تضمینه پس دیگه به نظرم الان فکر بازار کار نباشید (البته یکم باشید ولی نه خیلی )
    بازار کار در هر کشوری فرق داره با کشور دیگه ثانیاَ شرایط 8سال دیگه (4سال کارشناسی 2سال ارشد 2سال سربازی ) با الان خیلی فرق داره ولی من با اطمینان بهتون میگم اگه توی رشتتون تک باشید یا شغل پر درآمد واستون هست یا اگه نباشه شما با توجه به قدرت علمیتون می تونید کارراه بندازید .

16. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

لطفا چارت رشته های پر طرفدار مثل مهندسی(برق و مکانیک و کامپیوتر)را بگذارید
    با یه سرچ ساده توی ویکیپدیا می تونید چارت کامل دروس همه رشته ها رو ببینید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •