دوست من شما بهتر بود سؤالت رو در بخش درخواست سریال و کرک مطرح می کردی ،
به هر حال بفرما این برای TOTAL VIDEO CONVERTER 3.71 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
دوست من شما بهتر بود سؤالت رو در بخش درخواست سریال و کرک مطرح می کردی ،
به هر حال بفرما این برای TOTAL VIDEO CONVERTER 3.71 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
سلام
دوست عزیز این فایل exe نداره میشه یه توضیحی بدی بعد یه چیزه دیگه فقط برنامه ای می خواستم که وقتی تیکه تیکه کرد پسوندش همون mkv باشه تا بشه نگاش کرد نخوایم دوباره به هم بچسبونیم مثل 001 002 003 ممنون
از AVS استفاده کردم و مشکلم حل شد اما دو تا مشکل :
1) چرا اینقدر مدت زمان کانورت با این برنامه زیاده ؟ تقریبا اندازه خود فیلم طول میکشه تا کانورت بشه(یه خورده کمتر)
2) با اینکه تمام مشخصات فایل Output رو در قسمت ویدئو عین مشخصات فایل Input گذاشتم ، اما باز هم افت کیفیت تصویر رو داشتم. باید چکار کنم ؟
دوست من شما از چه کداکی برای تبدیل استفاده می کنی؟
موفق باشی![]()
ببین دوست عزیزم
من تا حالا با این برنامه کار نکردم و کدک هم نمیدونم چه جوریه.
من فقط فایل mkv خودم رو انتخاب کردم و تو قسمت Output هم همون MKV رو انتخاب کردم. فقط تنظیماتش رو تا حد ممکن به فایل اصلی شبیه کرذمو مثل رزولوشن و فریم و بیتریت و ... هدفم هم از این کار همونطور که صفحه قبل گفتم این بود که فقط فورمت صدا رو عوض کنم.
اما هم خیلی طول می کشه برای کانورت و هم اینکه کیفیت تصویر افت می کنه.
تازه الان متوجه شدم که زیرنویس فارسی فایل اصلی رو هم حذف کرده.
حالا یه سوال کلی :
کلا باید چه کار کرد که هنگام کانورت ، کیفیت تصویر پایین نیاد ؟ مثلا رزولوشن و فریم ریت و ... یکی باشه و کیفیت تصویر افت نکنه.
Last edited by amirpers; 31-10-2011 at 02:10.
دوست من عرض کردم خدمت شریفتون : باید از کداکی استفاده کنی که مناسب باشه برای کاربردت.سیستمت هم تو سرعت تبدیل کردن تأثیر داره.
موفق باشی![]()
ممنون
فقط میشه یه خورده دقیق تر بگید. منظورتون از کدک مناسب چیه ؟
منظورتون خود فورمت فایله ؟ مثل MKV و mp4 و mpg و ... یا چیز دیگه ای ؟ اگه همیناست که فایل اصلیم MKV و فایل تبدیل شده هم MKV هستش و اگه منظورتون H264 AVC و ... است که هر دو فایلم هم چه ورودی و چه خروجی ، H264 AVC هستش ولی فایل خروجیم افت کیفیت داره.
ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا حالا زیاد کار نکردم با برنامه های مبدل.
ضمنا لطف کنید یه برنامه خوب برای تبدیل فایل های مختلف تصویری به DVD معرفی کنید.
در صفحات قبل ConvertXtoDVD معرفی شده بود که امتحانش کردم و خوب بود اما یه خورده تنظیماتش کمه. به طور مثال من نتونستم یه سری تنظیمات مثل فریم ریت و ... رو تنظیم کنم.
Last edited by amirpers; 31-10-2011 at 16:36.
خب لطف دوستان بیش از این شامل ما نشد.
من بالاخره تونستم هم فایل MKV رو کانورت کنم و هم DVD خودم رو درست کردم. هر دو هم با برنامه خوب Freemake Video Converter که تو این چند روزه و با هر برنامه ای که کار کردم ، اعم از AVS و ConvertX to DVD و ،Total Video Convertor و ... این Freemake Video Converter از همشون نتیجه بهتری داشت و تنظیماتش هم به اندازه کافی بود تا بشه تغییر ایجاد کرد.
اما یه سوال برای من همچنان باقی مونده.
من فایل MKV خودم رو با تنظیمات Same as Source تبدیل کردم و تنها Audio رو روی MP3 تنظیم کردم و کانورت کردم اما دیدم که خروجی تبدیل شده به یه فایل حدود 1 گیگابایتی که فایل ورودی حدود 300 مگ بوده. چرا اینقدر زیاد شد ؟
خودم به Bit Rate شک دارم. چه جوری می تونم متوجه بشم که یه فایل تصویری چه بیت ریتی داره تا هنگام کانورت همون رو وارد کنیم ؟
توی عکس زیر دو تا عدد مشخص شده. آیا اون 188 بیت ریت فایل ورودیه ؟ و 1072 بیت ریت فایل خروجی ؟
اگه اینطوره ، چرا بیت ریت فایل خروجی پاینتر از 1072 نمیاد چون من مثلا میذاشتم روی 500 اما می شد 1072 ؟؟؟؟؟!!!!!
Last edited by amirpers; 01-11-2011 at 02:08.
سلام
نرم افزاری برای چسباندن و الحاق فایل های ویدیوی با فرمت avi به همدیگر
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست من این پست کارت رو راه میندازه ، خدمت شما :
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)