سلام
من چند روزی هست با دل 5110 مشکل پیدا کردم
وقتی کول دیسکه خودم رو قرار میدم داخل یو اس بی اخطار زیر میاد
من کول دیسک دیگه ای هم قرار دادم ولی باز همین اخطار اومد حتی بعد از فرمت هم همین اخطار میاد
لطفا راهنمایی کنید
![]()
سلام
من چند روزی هست با دل 5110 مشکل پیدا کردم
وقتی کول دیسکه خودم رو قرار میدم داخل یو اس بی اخطار زیر میاد
من کول دیسک دیگه ای هم قرار دادم ولی باز همین اخطار اومد حتی بعد از فرمت هم همین اخطار میاد
لطفا راهنمایی کنید
![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز
من لپتاب DEl5110
دارم ولی وبکمش کار نمیکنه درایورش نصب هست ولی نرم افزارش نیست
میگن نرم افزارش هم گیر نمیاد یکی از دوستان داشت فقط 30 روزه بود
کسی داره نرم افزارش رو آپلود کنه
متشکر منتظرم
سلام،اسم نرم افزارش CyberLink YouCam هست. تو استارت تایپ کنید، شاید باشه!
فایل اجرایی نرم افزار رو اینجا آپ میکنم،کپی کنید تو پوشه ی نرم افزار احتمالا تبدیل بشه به full version (نسخه ی کامل یعنی کرک شده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ميشه درمورد اون سه تا كليد بالاي صفحه كليد لپ تاپ بگيد چيه دوتا كناررو ميدونم ولي اون وسطي مال چيه يكي مال خاموش كردن صفحه هست يكي تنظيماته واون يكي ديگه چيه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام؛از سمت راست:
Display on/off botton: روشن و خاموش کردن نمایشگر
Dell support center botton: پشتیبانی؛ دسترسی به اطلاعاتی از قبیل مدل،سرویس تگ،کد سرویس،وضعیت وارانتی،اطلاع جهت ارتقاع سیستم و ...
(برای اطلاعات دقیق تر به صفحه 65 دفترچه راهنما مراجعه کنید.)
Windows Mobility center botton:امکان دسترسی سریع به تنظیماتی مثل شدت نور نمایشگر،کنترل صدا،وضعیت باتری،بلوتوث،وایرلس و ...
ولی من که وسطی رو میزنم فقط یه بار چراغش روشن میشه؛همین،دیگه هیچ اتفاقی نمیفته.
Last edited by hamed29; 18-08-2012 at 15:35.
پروسس های ApntEx , ApMsgFwd , Apoint , hidfind (که البته مربوط به تاچ پد و مولتی تاچ هستن) هر کدوم به چه دردی میخوره؟
یعنی اگه اینها رو ببندیم چه اتفاقی میفته؟
Apoint رو تست کردم،دیدم مولتی تاچ کلا از کار میفته.بقیه چی؟
سلام دوستان لطف میکنید روش آپدیت بایوس n5110 را توضیح بدید
ممنونم
فايل بايوس رو ازسايت دل ميگيري واجراميكني البته قبلش بايد باتري لپ تاپ فول شارژ باشه وكابل برق هم به لپ تاپ وصل باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه لطفا یکی بگه با این تگ لپ تاپ اصل هست یا ریفر؟
GPQBLT1
من چک کردم ولی چیزه خاصی دستگیرم نشد جز اینکه سمت راست گارانتی نوشته 365 روز داره
البته کانفیگ هم درست بود با مشخصات لپ تاپ
همین کافیه؟ چطوری میشه فهمید قبلا گارانتی رفته؟
ممنونم
من با تغييراتي در ست آپ لپ تاپ ويندوز ايكس پي رو نصب كردم ولي متاسفانه ويندوز سون رو خراب كرد و مجبور شدم دوباره سون رو نصب كنم.الان هنگام بوت دو تا منو مياد يكي انتخاب ويندوز اكس پي و يكي هم سون.چطوري مي تونم انتخاب اكس پي رو از صفحه بوت حذف كنم؟داخل ويندوز سون دنبال فايل boot.ini گشتم ولي پيداش نكردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)