باید فارسی بنویسید
باید فارسی بنویسید
دوستان گرون شده مگه قیمتا ؟!
کسی آمار 1015b رو نداره ؟
چند روش برای نصب کردن ویندوز روی نت بوک وجود داره؟
یکی از دوستام یه نت بوک داره که ویندوزش پریده، حالا چطور میشه دستگاه رو بوت کرد؟!
سلام
دوستان من از امرتات قیمت همین 1215B رو گرفتم گفتن 700 تومن !!
چه خبره؟ کلا همه لپتاپ ها گرون شدن یا .... !؟
جای مطمئنی رو میشناسید قیمت بگیریم؟
تو صفحه قبل یه آدرس داده بودن، زنگ زدم اونجا گفت نداریم!
درود به همه ی دوستان نت بوکی
برخی از Wireless نت بوک و محدودیت های آن در این نت بوک گله کرده اند. کسانی که از این قابیلت استفاده کرده اند آیا از آن راضی هستند؟ آیا وایرلس سرعت و پوشش خوبی دارد؟
با درود
سلام دوستان. من امروز قصد داشتم که این نت بوک رو بگیرم، اما متاسفانه در تمام شهر حتی یکی هم ازین مدل (1215b) پیدا نکردم. آیا سایتی رو میشناسید که این مدل ایسوز را بصورت آنلاین بفروشد؟
سلام دوستان یکی از دوستام مدل c30 همون اولا گرفت الان می خواد cpu رو ارتقا بده می خواستم بپرسم میشه این کار کرد اگه میشه قوی ترین cpu که بهش بخوره چیه و حدودا چقدر هزینش میشه ممنون از دوستان گرامی
کدوم یکی از دوستان گله مندند؟و چه محدودیتی؟
این هم مثل بیشتر لب تاب ها از وایرلس خوبی استفاده میکنه.....شاید عالی نباشه ولی خوبه و مشکلی هم نداره....
پوشش هم تفاوت خاصی با اکثر لب تاب ها نداره![]()
سلام
من تقریبا دو ماه پیش مدل 1215b رو گرفتم.
از همون اول دو مشکل داشت.
1) مشکل تاچ پد
2) مشکل وایر لس
بردم گارانتی بعد از 3 هفته امروز و فردا کردن تحویل دادن گفتن درست شد.
2 روز استفاده کردم. دوباره مشکل شارژ پیدا کرد. یعنی شارژ نمی شد. دوباره بردم یه دو هفته دیگه موند گارانتی رفتم باهاشون دعوا کردم دو رو بعد گفتن بیا یه نوش رو بگیر این درست نمی شه. نو گرفتم. یه دو سه روز مشکلی نداشت. حالا دوباره مشکل تاچ پد به هم زده فکر کنم دوباره روز از نو روزی از نو...
از این که این مشکلات رو داشتید متاسفم اما:
1 مشکل وایرلس رو تا بحال من به عنوان فروشنده که حداقل 15 تا فروختم و خودمم دارم جائی ندیده بودم.حالا خدا رو شکر برطرف شده.
2-مشکل تاچ روسری های اول داشتن که گارانتی سریع برطرف می کرد.اینبار پس از تعویض نمونه اولیه رو احتمالا گرفتین.بهتره مراجعه و تا دیر نشده رفع ایراد کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)