تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 35 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 349

نام تاپيک: تمام مباحث مربوط به نرم افزار Steam ، آموزش ،اخبار ، لیست کاربران P30 World و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من تازه با استیم اشنا شدم و گیم اریجینال گرفتم.تو قسمت لایبرری رو بازی کلیک راست که کنیم و peropertic رو بزنیم بخش های مختلفی میاد مثل dlc.downloadinو... که هر کدوم از این بخش ها یه سری تنظیمات داره.میخواستم خواهش کنم منو راهنمایی کنید و این قسمت هارو توضیح بدین.

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

سلام دوستان.من تازه با استیم اشنا شدم و گیم اریجینال گرفتم.تو قسمت لایبرری رو بازی کلیک راست که کنیم و peropertic رو بزنیم بخش های مختلفی میاد مثل dlc.downloadinو... که هر کدوم از این بخش ها یه سری تنظیمات داره.میخواستم خواهش کنم منو راهنمایی کنید و این قسمت هارو توضیح بدین.

سلام!

به استيم خوش آمديد! من تا جايی كه بتونم به سوالات شما پاسخ می‌دم... در ابتدا كار با استيم كمی‌ گيج كننده هست، اما به مروز زمان بيشتر با اين پلاتفورم ديجيتال آشنا می‌شيد.

برای قسمت Properties من تك-به-تك توضيح می‌دم براتون:

برگه GENERAL

شامل توضيحاتی مثل نام سازنده، لينك به سازنده و در صورت موجود (دانلود) دفترچه راهنمای بازی...

.. گزينه Enable the Steam Overlay while in-game مربوط به نمايش اينترفيس استيم در حين بازی هست... گزينه SET LAUNCH OPTION مربوط به وارد كردن دستورهای اختصاصی برای اجرای بازی هست و گزينه CREATE DESKTOP SHORTCUT هم كه معلومه، يك ميانبر از بازی مورد نظر در ميز كار شما ايجاد می‌كنه

برگه UPDATES

گزينه Automatic Updates برای هميشه به روز نگه داشتن بازی هست... وقتی‌ اين گزينه روی Always باشه، استيم خود-به-خود بازی رو آپديت می‌كنه و نيازی به چك كردن توسط خود شما نيست.

قسمت Background downloads هم برای وقتی هست كه شما در حين بازی هستيد و استيم در حال آپديت خود (يا بازی‌ها) و يا دانلود باشه... حالا اگر لازم باشه كه دانلود (يا آپديت) در اون پشت انجام نشه، يا به خواست شما ادامه پيدا كنه... شما يك گزينه‌ دلخواه رو انتخاب می‌كنيد.

قسمت Steam Cloud مربوط به فضای ابری استيم هست... كه البته برای همه بازی‌ها فعال نيست، ولی اكثريت بازی‌ها الان دارند... به اين معنی‌ كه فايل‌های Save بازی‌های سينگل پلاير و يا Rank بازی‌های مولتی‌پلاير با انتخاب اين گزينه ديگه در فضای‌ ابری استيم ذخيره می‌شن و شما از Save يا Rank خودتون می‌تونيد از اين طريق استفاده می‌كنيد... البته محدود به نوع بازی هم هست، در اينجا برای بازی تامب رايدر وجود داره و تا مقدار 100 مگ هست.

برگه LOCAL FILES

در صورت نصب بودن بازی شما می‌تونيد مقدار اطلاعات بازی رو در اينجا ببينيد و گزينه‌ها هم قابل استفاده هستند... كه اگر مثل من بازی رو نصب كرده نباشيد، همگی خاموش هستند!

گزينه BROWSE LOCAL FILES شما رو به محل نگهداری قايل‌های بازی راهنمايی می‌كنه.

گزينه BACK UP GAME FILES از فايل‌های بازی يك پشتيبان تهيه می‌كنه.

گزينه DELETE LOCAL GAME CONTENT هم كه معلومه... بازی رو پاك می‌كنه!

گزينه VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE هم فايل‌های بازی رو يك باز چك می‌كنه كه اگر مشكلی‌ بود رو برطرف كنه.

برگه LANGUAGE

اين هم كه معلومه! شما يك زبان خاص رو از بين گزينه‌های موجود انتخاب می‌كنيد.

برگه BETAS

اين بيشتر برای‌ سازندگان و تهيه‌كنندگان بازی هست... به اين معنی كه با وارد كردن يك كد خاص شما از نسخه‌های BETA -ای بازی می‌تونيد استفاده كنيد... البته، گاهی شده كه خود سازنده بازی هم با انتشار بيانيه‌ای در استيم، اين كد رو به شما می‌ده كه در صورت اختيار، شما هم بتونيد از نسخه‌های آزمايشی بازی استفاده كنيد.

برگه DLC

اين برگه شامل نمايش افزونه يا DLC های خريداری شده توسط شما برای بازی هست... اما حالا در استيم شما اختيار نصب بودن يا نبودن يك يا تمامی DLC ها رو داريد... كه شما می‌تونيد برای نصب نبودن DLC در بازی تيك اون رو برداريد.

توجه داشته باشيد كه آپشن‌های Properties از بازی به بازی ديگه فرق می‌كنن و شما تعدادی رو در يك بازی ديده و در ديگری نمی‌بينيد... به زبان ساده اين كاملا بستگی به خود بازی داره.

به هر حال، اميدوارم كه توضيحات-ام ساده و كافی بوده باشه.

موفق باشيد دوست عزيز!
    Last edited by - Saman -; 14-04-2015 at 17:49.

3. 4 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سپاسگذارم بابت وقتی که گذاشتین.فقط یک سوال قسمت automatic update فقط گزینه always رو داره و نمیشه تغییرش بدم.میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

خواهش می‌كنم...

.. قبلا در استيم شما می‌تونستيد آپديت رو غير فعال كنيد ولی الان نه، اين طور نيست... گزينه‌های قابل انتخاب ديگر Only update... به معنی بازی زو زمانی آپديت كن كه وقتی اجرا می‌كنم (بيشتر مناسب چك كردن به روز بودن در زمان اجرا) و ديگری هم ...High Priority به معنی در اولويت بودن آپديت اين بازی نسبت به ساير بازی‌هاست.

بله، مشكلی نيست و بيشتر روی همون گزينه Always keep this game up to date باشه بهتره.
    Last edited by - Saman -; 14-04-2015 at 20:22.

6. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بازم ممنون.من add friend رو که میزنم یه صفحه باز میشه و شیلتره.اشکال نداره با vپn اینکارو انجام بدم؟اخه بعضیا میگن استیم به تغییر ip و vپn حساسه و ممکنه اکانت رو بن کنه!

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام... خواهش می‌كنم!

بله... Steam Community فی‌*ل*تر هست و بايد از V*P*N و امثال اينها استفاده كنيد...

خير، برای استفاده از Steam Community ايرادی نداره... همين طور برای‌ استفاده از Steam Store ولی شما جانب احتياط رو رعايت كنيد چون استفاده از پر*وك*سی و غير بر خلاف قوانين بيانيه Steam يا همون SSA هست كه شما اول ثبت‌نام با اون موافقت كرديد.

بله، استيم روی IP ها بسيار حساس است، حتی اگر شما با يك مرورگر ديگری، يا در جای ديگری به اكانت‌تون وصل بشيد... از شما يك كد محصوص ورود می‌خواد و IP مورد نظر رو به شما ای‌ميل می‌كنه و از شما سوال می‌كنه كه آيا اين خود شما هستيد يا خير.

خير، اكانت بن نمی‌شه در حقيقت ناتوان می‌شه... يعنی شما قادر نيستيد از اكانت ديگه استفاده كنيد و يا ممكنه كه بسيار محدود بشه، يعنی شما ديگه ممكنه كه قادر به دريافت، ارسال، خريد بازی يا آيتم از استور و ماركت نباشيد.

سوال ديگه‌ای هم هست می‌تونيد بپرسيد... من اگر جواب رو بدونم،‌ راهنمايی می‌كنم!

9. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مرسی.تا هالا هیچ کش مثل شما به این خوبی جواب منو نداده بود.

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    من GHOSTS رو به آدرس E:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Ghosts ریختم و از داخل برنامه گزینه Install رو که میزنم میگه درایو جا نداره در صورتی که 5 گیگ اضافه هم داره.
    مشکل چیه؟

در آغاز فعالیت alishp_king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من GHOSTS رو به آدرس E:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Ghosts ریختم و از داخل برنامه گزینه Install رو که میزنم میگه درایو جا نداره در صورتی که 5 گیگ اضافه هم داره.
    مشکل چیه؟
    سلام بر شما

شما وقتی بازی رو میریزی و میخواهی بشناسی به همون قدر حجم کله بازی به حجمه خالی هم احتیاج داری چون استیم فایلهای بازی رو اول کپی میکنه تو پوشه دانلود بعد اگه همه رو شناخت که دوباره میریزه تو پوشه بازی اما اگه نشناسه بعضی چیزا ها رو یا ابدیت داده باشه اونا رو دانلود میکنه بعد میرزه تو پوشه common پس اگه گوست کلا 50 گیگ فضا میخواهد شما باید تقریبا 100 گیگ خالی داشته باشی حالا این مثال بود چه قدر خالی داشته باشی رو من نمیدونم یه مثال زدم ولی کار کردنش به این صورت بود موفق باشی.....

13. این کاربر از alishp_king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام بر شما

شما وقتی بازی رو میریزی و میخواهی بشناسی به همون قدر حجم کله بازی به حجمه خالی هم احتیاج داری چون استیم فایلهای بازی رو اول کپی میکنه تو پوشه دانلود بعد اگه همه رو شناخت که دوباره میریزه تو پوشه بازی اما اگه نشناسه بعضی چیزا ها رو یا ابدیت داده باشه اونا رو دانلود میکنه بعد میرزه تو پوشه common پس اگه گوست کلا 50 گیگ فضا میخواهد شما باید تقریبا 100 گیگ خالی داشته باشی حالا این مثال بود چه قدر خالی داشته باشی رو من نمیدونم یه مثال زدم ولی کار کردنش به این صورت بود موفق باشی.....
    من الان اصل بازی رو ریختم تو common/call of duty ghosts و verify هم کردم اما بازهم داره کل بازی رو دانلود میکنه و میگه 5 روز دیگه باید دانلود بشه!
    Last edited by worldclass; 17-04-2015 at 01:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •