با این دوربین میشه عکسهایی با کیفیت قابل قبول گرفت. البته نه در حد SLR ها. ولی در کل کیفیت مطلوبی داره.
با این دوربین میشه عکسهایی با کیفیت قابل قبول گرفت. البته نه در حد SLR ها. ولی در کل کیفیت مطلوبی داره.
....vg20 Sony...xa10 Canon...z100000panasonic...consumer proهستنgreat
ممنون حامد جان
خیلی دلم می خواد با یه همچین دوربینی فیلمبرداری کنم اما خیلی گرونه
راستش می خوایم پول جمع کنم یه چیز خوب بخرم
اول نظرم این بود یه دوربین معمولی تا نهایت 600 تومن بخرم
بعد حس کردم انتظارم از کیفیت بالاست و شاید راضیم نکنه
برای کار خونگی یه چیز خوب و حرفه ای اگر ممکنه پیشنهاد بده
مرسی
درود بر شرفت حامد جان من با نرم افزار Vegas.Movie.Studio.HD.Platinum.v11.0.2 تونستم فایل خودمو به avi تبدیل کنم اما ماشالله این برنامه اینقد گزینه خروجی داره نمیدونم کدوم انتخاب کنم بنظرت کدوم خروجی بهتره تو قسمت 1080 hd که میزنم حجم فایله 60 مگی مشه بالای 1 گیگ بنظرت کدم گزینه بهتره کیفیت فیلمم اورجینال بمونه
![]()
درود
دوستان من هیچی از دوربین و مشخصاتش وارد نیستم. لطفا منو راهنمایی کنید تا بودجه 300 تومن چه دوربینی بهترین مدل هست؟
و تا بودجه 350 اینا چه دوربینی بهترینه ؟
کلا چند تا مدل خوب معرفی کنید .. خصوصا از Cannon
باتشکر...کلا یه چیز معمولی و نه خیلی پایین و نه خیلی گرون قیمت میخوام...
قربونت.
داداشی یه سقف بودجه تعیین کن، لطفا.
salam mitoond sx150 Canon begirid
لطف داری برادر.
فرمت AVIبرای قالب بندی فیلم کمی حجم رو بالا میبره. بهتره از MKVاستفاده کنید. تعداد فرم رو هم متناسب با فرم تصویر اصلی
در نظر بگیرید.مثلا اگر با 23.9فرم فیلم گرفتین، با همین سرعت فرعت فریم کار ذخیره رو انجام بدین.
سلام.
اگر منظور شما دوربین فیلمبرداری هست، با این بودجه در یک دو صفحه قبل چند مدل معرفی شده.
اما اگر منظورتون دوربین عکاسی هست، باید بگم که این تاپیک مختص دوربین فیمبرداریه هست نه عکاسی. برای این
کار در تاپیک زیر درخواست مشاوره بدین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست خوبم.
لطفا تاپیک رو در جهت معرفی دوربین فیلمبرداری پیش ببرین و برای معرفی و مشاوره دوربین عکاسی به تاپیک زیر
مراجعه کنی.
ممنونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خیلی مخلصم حامد جون
تقریبا 1 میلیون می خوام جمع کنم
البته اگر وسوسه بشم یه مقدار شاید بیشتر هم جمع کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)