تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 58 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 576

نام تاپيک: فوتسال

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ضعف تاکتیکی (کاری که وظیفه مربیه) تو تیم مشهود بود در مسابقات آسیایی

این نقطه ضعف خیلی خیلی تو جام جهانی به چشم میاد
    حالا اگه یه وحید شمسایی نباشه قرار نیست تیم ضربه بخوره ولی تیمی که ما توی مسابقات اخیر دیدیم تیمی نیست که جلوی امثال روسیه و اروگوئه و حتی اوکراین بتونه حرفه ای بازی کنه و احتمالا با اندک فشاری وا میده!!
    اسپانیا و برزیل که جای خود داره

2. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

با اين تفاسير پس ما هيچ شانسي براي بهبود شرايط فوتسالمون نداريم جز اينكه اين آقايان را تحمل كنيم و منتظر باشيم شانس بهمون رو كنه و به موفقيت برسيم و بعد تو بوق و كرنا كنيم كه ما ال هستيم و بل هستيم و ...

البته من هم نگفتم تيم ملي ما نبايد به توفيقي دست پيدا كنه بلكه نظرم اينه كه ميشه در سايه عدم توفيق اميد به بهبود شرايط داشت وگرنه كدوم ايراني از موفقيت تيم ملي كشورش ناراحت ميشه؟

يه مثال ميزنم. شما يه دانش آموز تيزهوشاني هستي كه معدلت هميشه بين 75/19 تا 20 بوده و يه دانش آموز تيز هوشاني ديگه هم هست كه معدلش 16 تا 17 هست. شمايي كه از هر لحاظ بالاتر از اون يكي هستي بهت هيچ اهميتي نميدن و اون يكي رو بعنوان نماينده تيزهوشان به رقابت علمي با دانش آموزان عادي اعزام ميكنن و اون هم نميتونه بالاترين نمره را بياره. اونوقت باعث شده كه حيثيت تيزهوشان زير سئوال بره و كلي حرف و حديث ديگه.

حرف من كلاً اينه كه ما در صورت وجود شمس ميتونستيم اميدوار باشيم با تمام قوا به جام جهاني بريم و حسرتي نداشته باشيم از اينكه چرا نتونستيم قدرت واقعيمونو به رخ دنيا بكشيم و حتي اگر به نيمه نهايي هم نمي رسيديم ميتونستيم بگيم كل بضاعت فوتسالمون همين بود. ولي الآن چي؟ فقط بايد منتظر معجزه باشيم و آخرش هم ميگيم آخ كه اگر شمس و شمسايي بودن چه كارها كه نميكرديم! آخه چرا نبايد از تمام ظرفيتمون استفاده كنيم؟

خداييش شما بازي بارسا بدون ژاوي و مسي و اينيستا رو نگاه ميكني؟ (فارغ از اينكه طرفدار رئال هستين يا بارسا)

بيشتر بحث دل و دماغ داشتنه نه حمايت كردن يا نكردن.

اصلاً ولش كن. خيلي زياد در اين مورد بحث شده. كلاً نظرات متفاوته ولي به گفته كي روش ممكنه هر كدوممون از فرعي، پل، رو گذر ، زير گذر و ... به راهمون ادامه بديم اما آخرش همه ما تو يه اتوبان هستيم.

4. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

محتوای مخفی: ادامه 
    ضعف تاکتیکی (کاری که وظیفه مربیه) تو تیم مشهود بود در مسابقات آسیایی

این نقطه ضعف خیلی خیلی تو جام جهانی به چشم میاد
    حالا اگه یه وحید شمسایی نباشه قرار نیست تیم ضربه بخوره ولی تیمی که ما توی مسابقات اخیر دیدیم تیمی نیست که جلوی امثال روسیه و اروگوئه و حتی اوکراین بتونه حرفه ای بازی کنه و احتمالا با اندک فشاری وا میده!!
    اسپانیا و برزیل که جای خود داره
    دقیقا همینطوره یعنی شما بازی با روسیه رو نگاه کنی ما با کمترین فشارها بیشترین گل رو خوردیم و این بازی دوستانه تو کشور ما بود من مطئن هستم تو جام جهانی هیچ تیمی به این سادگی اختلاف دو سه گل رو از دست نمیده!در حالی که تو زمان شمس با اینکه ما با همین روسیه مساوی می کردیم ولی ارائه بازی ایران خیلی بهتر بود شمسایی بازیکن بسیار خطرناک و با تجربه هست و به خوبی موقعیت گل رو درک می کنه و تو کمترین لحظات بازی میتونه بیشترین تاثیر رو داشته باشه همونطور که جام جهانی قبل مقابل اکراین داشت و ما به مرحله بعدی صعود کردیم و جام ملتها که همیشه درخشان بوده!و من یقین دارم بازیکنان جوان فعلی شاید از نظر انرژی و دوندگی بهتر ازش باشن ولی اصلا اون تجربه بین المللی و پختگی لازم برای بازی فیکس در جام جهانی رو ندارن!اصغری مقدم و لطیفی هم همینطور!ما که امیدواریم باز رو اتفاقات بتونیم نتیحه بگیریم شما هم انرژی مثبت بفرست!

با اين تفاسير پس ما هيچ شانسي براي بهبود شرايط فوتسالمون نداريم جز اينكه اين آقايان را تحمل كنيم و منتظر باشيم شانس بهمون رو كنه و به موفقيت برسيم و بعد تو بوق و كرنا كنيم كه ما ال هستيم و بل هستيم و ...

البته من هم نگفتم تيم ملي ما نبايد به توفيقي دست پيدا كنه بلكه نظرم اينه كه ميشه در سايه عدم توفيق اميد به بهبود شرايط داشت وگرنه كدوم ايراني از موفقيت تيم ملي كشورش ناراحت ميشه؟

يه مثال ميزنم. شما يه دانش آموز تيزهوشاني هستي كه معدلت هميشه بين 75/19 تا 20 بوده و يه دانش آموز تيز هوشاني ديگه هم هست كه معدلش 16 تا 17 هست. شمايي كه از هر لحاظ بالاتر از اون يكي هستي بهت هيچ اهميتي نميدن و اون يكي رو بعنوان نماينده تيزهوشان به رقابت علمي با دانش آموزان عادي اعزام ميكنن و اون هم نميتونه بالاترين نمره را بياره. اونوقت باعث شده كه حيثيت تيزهوشان زير سئوال بره و كلي حرف و حديث ديگه.

حرف من كلاً اينه كه ما در صورت وجود شمس ميتونستيم اميدوار باشيم با تمام قوا به جام جهاني بريم و حسرتي نداشته باشيم از اينكه چرا نتونستيم قدرت واقعيمونو به رخ دنيا بكشيم و حتي اگر به نيمه نهايي هم نمي رسيديم ميتونستيم بگيم كل بضاعت فوتسالمون همين بود. ولي الآن چي؟ فقط بايد منتظر معجزه باشيم و آخرش هم ميگيم آخ كه اگر شمس و شمسايي بودن چه كارها كه نميكرديم! آخه چرا نبايد از تمام ظرفيتمون استفاده كنيم؟

خداييش شما بازي بارسا بدون ژاوي و مسي و اينيستا رو نگاه ميكني؟ (فارغ از اينكه طرفدار رئال هستين يا بارسا)

بيشتر بحث دل و دماغ داشتنه نه حمايت كردن يا نكردن.

اصلاً ولش كن. خيلي زياد در اين مورد بحث شده. كلاً نظرات متفاوته ولي به گفته كي روش ممكنه هر كدوممون از فرعي، پل، رو گذر ، زير گذر و ... به راهمون ادامه بديم اما آخرش همه ما تو يه اتوبان هستيم.
    مثل هر چیز دیگه اگه به دنبال تغییر هستیم باید اون الترناتیو و جایگزین رو داشته باشیم و معرفی کنیم!دوست عزیز ما 2010 به جام جهانی نرفتیم به اون شکل کدوم تغییر ساختاری در ورزش و فوتبال شکل گرفت کدوم برنامه ریزی بلند مدت رخ داد؟!نه اینکه گند کاری ها و افتضاحات شدت گرفت و کفاشیان ضعیفترین مدیر تاریخ فوتبال برای 4 سال دیگه ابقا شد چون کس دیگه ای جلو نیومد؟!الانم همونه!اگه ذره ای امید بود مشکل شخص کفاشیان و ترابیان باشه میگفتیم ببازیم که اینا برن ولی بدنه اصلی ورزش و سیستم فاسد و ناکارآمده شما هرکی رو بیاری دیر و زود تسلیم این سیستم میشه!کسایی که وزیر رو تایید می کنن رای اعتماد میدن و استیضاح نمی کنن مشکل هستن بعد همون وزیر رئسای مد نظر خودشو انتخاب می کنه و باقی با هر کارنامه ای برکنار!و اتفاقی که به نوعی برای کفاشیان افتاد!انتخابهای نمایشی از بالابالاها هست تا بیا و برس به انتخابات هیئت فوتبال استان ها!نمیشه اینجا خیلی روش بحث کرد ولی ورزش ما جزئی از جامعه ماست جزئی از مدیریت و اقتصاد و سیاست ماست نمیشه اقتصاد ما ارزش پول ما سقوط کنه فرهنگ و اخلاق تو جامعه ما بی ارزش بشه دزدی و سوداگری و واسطه گری بیداد کنه و هزاران چیز دیگه و بعد یه ورزش سالم و قوی داشته باشیم!!نمیشه ...شما المپیک رو نگاه کن هر دوره امریکا چین روسیه انگلیس آلمان و کره جنوبی... این کشورها تو همه چیز پیشرفته و بعضا ابرقدرت هستند نه فقط ورزش!!

حالا موضوع رو کوچیکتر بررسی کنیم حرف من اینه اول اینکه به قول شما ما میتونستیم با کنار گذاشتن اختلافات شخصی از تمام ظرفیتهامون استفاده کنیم مثل همین بازیکنها که کنار رفتن یا شمس تا بهترین نتیجه رو بگیریم!شمسایی امسال نه دو سال دیگه از تیم ملی کنار میرفت اصغری مقدم و ... به هر دلیل نخواستیم از اینا استفاده کنیم ولی این نوع رفتار درسته که ما با اسطوره هامون داریم؟با بهترین گلزنان ملی و برترین های آسیا مثل دایی شمسایی کریمی و ... داشتیم و داریم؟الان محمد طاهری شمسایی رو نگاه نمی کنه با خودش فکر کنه این با اون جایگاه چی شد که من بخوام بشم؟زندی از بوندسلیگا اومد چی شد همون بلا ممکنه سر دژآگه و گوچی بیاد!همون اول گفتم دیدن جام جهانی و ایران بدون شمسایی خیلی سخته!

اینم برنامه کامل بازی ها

بخش رسانه اي كنفدراسيون فوتبال آسيا برنامه زمان بندي و مكان برگزاري ديدارهاي جام جهاني فوتسال را كه قرار است از اول تا 18 نوامبر 2012 (11 تا 28 آبان ماه 91) در تايلند برگزار شود، اعلام كرد: بر اين اساس هر سه ديدار تيم ملي فوتسال ايران در مرحله گروهي اين رقابت‌ها در بانكوك و در دو ورزشگاه «هوآمارك» و «نيميبوتر» برگزار مي‌شود.

** برنامه كامل رقابت‌هاي جام جهاني فوتسال به اين شرح است:

* پنجشنبه 11 آبان ماه (یکم نوامبر)

1ـ اوکراین ـ پاراگوئه ، ساعت 20:30
    2ـ تایلند ـ کاستاریکا ـ ساعت 22:30
    3ـ لیبی ـ پرتغال ، ساعت 22:30

* جمعه 12 آبان ماه (دوم نوامبر)

4ـ برزیل ـ ژاپن، ساعت 00:30 بامداد
    5ـ ایتالیا ـ استرالیا ، ساعت 20:30
    6ـ آرژانتین ـ مکزیک، ساعت 22:30
    7ـ پاناما ـ مراکش، ساعت 22:30

* شنبه 13 آبان ماه (سوم نوامبر)

8ـ اسپانیا ـ ایران، ساعت 00:30 بامداد
    9ـ گواتمالا ـ کلمبیا ، ساعت 20:30
    10ـ روسیه ـ جزایر سلیمان ، ساعت 22:30
    11ـ چک ـ کویت، ساعت 22:30

* یکشنبه 14 آبان ماه (چهارم نوامبر)

12ـ مصر ـ صربستان ، ساعت 00:30 بامداد
    13ـ پاراگوئه ـ کاستاریکا ساعت 20:30
    14ـ تایلند ـ اوکراین، ساعت 22:30
    15 ـ پرتغال ـ ژاپن، ساعت 22:30

* دوشنبه 15 آبان ماه (پنجم نوامبر)

16ـ برزیل ـ لیبی، ساعت 00:30 بامداد
    17ـ استرالیا ـ مکزیک، ساعت 20:30
    18ـ آرژانتین ـ ایتالیا ساعت 22:30
    19ـ مراکش ـ ایران، ساعت 21:30

* سه‌شنبه 16 آبان ماه (ششم نوامبر)

20 ـ اسپانیا ـ پاناما، ساعت 00:30 بامداد

21ـ کلمبیا ـ جزایر سلیمان، ساعت 20:30
    22 ـ روسیه ـ گواتمالا ، ساعت 22:30
    23ـ کویت ـ صربستان، ساعت 22:30

* چهارشنبه 17 آبان ماه (هفتم نوامبر)

24ـ مصر ـ چک ، ساعت 00:30 بامداد

25ـ ژاپن ـ لیبی، ساعت 20:30
    26ـ پرتغال ـ برزیل، ساعت 20:30
    27ـ کاستاریکا ـ اوکراین،‌ساعت 20:30
    28ـ پاراگوئه ـ تایلند، ساعت 22:30

* پنجشنبه 18 آبان ماه (هشتم نوامبر)

29ـ مکزیک‌ ـ ایتالیا، ساعت 20:30

30 ـ استرالیا ـ آژرانتینی ، ساعت 20:30
    31ـ ایران ـ پاناما ، ساعت 22:30
    32ـ مراکش ـ اسپانیا، ساعت 22:30

* جمعه 19 آبان ماه (نهم نوامبر)

33ـ جزایر سلیمان ـ گواتمالا ، ساعت 20:30

34 ـ کلمبیا ـ‌روسیه ، ساعت 20:30
    35 ـ صربستان ـ چک، ساعت 22:30
    36ـ کویت ـ مصر، ساعت 22:30

* شنبه 20 آبان ماه (دهم نوامبر)

** تیم‌های در این روز استراحت می‌کنند:

*** مرحله یک شانزدهم نهایی * یکشنبه 21 آبان ماه (11 نوامبر)

37ـ تیم دوم گروه A ـ تیم دوم گروه C، ساعت 19:30

38ـ تیم اول گروه A ـ تیم سوم گروه E یا D یا C، ساعت 22
    39ـ تیم اول گروه B ـ تیم سوم گروه A یا C یا D ساعت 22

* دوشنبه 22 آبان ماه (12 نوامبر)

40ـ تیم دوم گروه B ـ تیم دوم گروه F، ساعت 00:30 بامداد
    41ـ تیم اول گروه D ـ تیم سوم گروه F یا E یا B ساعت 19:30
    42ـ تیم اول گروه C ـ تیم سوم گروه A یا B یا F ساعت 22
    43ـ تیم اول گروه F ـ تیم دوم گروه E، ساعت 22

* سه‌شنبه 23 آبان ماه (13 نوامبر)

44ـ تیم اول گروه E ـ تیم دوم گروه D، ساعت 00:30 بامداد

سایر تیم‌ها در این روز استراحت می‌کنند.

*** مرحله یک چهارم نهایی : * چهارشنبه 24 آبان ماه (14 نوامبر)

45 ـ برنده دیدار 44 ـ برنده دیدار 42 ، ساعت 19:30

46ـ برنده دیدار 40 ـ برنده دیدار 38، ساعت 22
    47ـ برنده دیدار 37 ـ برنده دیدار 41، ساعت 22

* پنجشنبه 25 آبان ماه (15 نوامبر)

48ـ برنده دیدار 39 ـ برنده دیدار 43، ساعت 00:30 بامداد

** سایر تیم‌ها در این روز استراحت می‌کنند.

*** مرحله نیمه نهایی * جمعه 26 آبان ماه (16 نوامبر)

49 ـ برنده دیدار 47 ـ برنده دیدار 48، ساعت 20:30

50ـ برنده دیدار 45 ـ برنده دیدار 46 ، ساعت 23

* شنبه 27 آبان ماه (17 نوامبر)

تیم‌ها در این روز استراحت می‌کنند.

*** مرحله رده بندی و فینال * یکشنبه 28 آبان ماه (18 نوامبر)

51ـ بازنده دیدار 49 ـ بازنده دیدار 50، ساعت 20:30

52ـ برنده دیدار 49 ـ برنده دیدار 50 ، ساعت 23

گروه‌بندی رقابت‌های جام جهانی فوتسال هم به این شرح است:

گروه A
    تایلند/کاستاریکا/اوکراین/پاراگوئه
    گروه B
    اسپانیا/ایران/پاناما/مراکش
    گروه C
    برزیل/ژاپن/لیبی/پرتغال
    گروه D
    آرژانتین/مکزیک/ایتالیا/استرالیا
    گروه E
    مصر/صربستان/جمهوری چک/کویت
    گروه F
    روسیه/جزایر سلیمان/گواتمالا/کلمبیا

نکته جالب اگه ما دوم بشیم احتمالا میخوریم به گواتمالا که تیم دوم گروه F میشه و این خیلی خوبه !و اگه اول بشیم به تیم سوم گروه A/C/D که پیچیدس تایلند یا اوکراین لیبی یا ژاپن مکزیک یا استرالیا کلا قرعه خیلی خوبه!

با آرزوی موفقیت و حضور در جمع 4 تیم!
    Last edited by Kianoosh; 30-10-2012 at 16:39.

6. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه خبر جالب:

فوتسال ایران قهرمان جام جهانی 2012 تایلند شد!

کاربران سایت معتبر فوتسال پلنت، ایران را شانس نخست قهرمانی جام جهانی 2012 تایلند می‌دانند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سایت فوتسال پلنت (futsalplanet.com) که در رخدادهای مهم این رشته اقدام به نظرسنجی می‌کند از سه ماه قبل نظرسنجی را با عنوان «چه تیمی قهرمان می‌شود؟» برای جام جهانی 2012 تایلند برگزار کرده است و در حالی که تنها سه روز به پایان مهلت این نظرسنجی باقی مانده، حدود نیمی از کاربران ایران را مدعی اول قهرمانی انتخاب کرده‌اند.

در این نظر سنجی تا لحظه ارسال خبر 44 درصد به ایران، 29 درصد ایتالیا، 11 درصد آرژانتین رای داده شده است.
    در این نظرسنجی که تا لحظه ارسال خبر حدود 8100 نفر شرکت کرده‌اند برزیل قهرمان چهار دوره و اسپانیا قهرمان دو دوره جام جهانی، هر کدام تنها سه درصد از رای‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش ایسنا، جام جهانی 2012 از پنجشنبه هفته‌ جاری آغاز می‌شود و ایران در اولین بازی روز جمعه به مصاف اسپانیا خواهد رفت. ایران در این بازی‌ها به همراه اسپانیا، پاناما و مراکش در گروه B قرار دارد.
    البته تا الان که دارم مینویسم ایران 43% برزیل 40% ...

میتونید از این لینک در نظرسنجی شرکت کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی میشه ایران قهرمان بشه؟

8. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

واقعاً ما ايراني ها بعضي اوقات اونقدر خوش خيال ميشيم كه منطق را به كلي از دست ميديم. البته قصد توهين ندارم ولي اگر بريم و موشكافي كنيم و دليل اين رفتارمونو جستجو كنيم ميتونيم در عقده هاي ناشي از محروميت هاي اين نسل، انزوا از جامعه جهاني، نداشتن دلخوشي و تفريح قابل توجه و ... پيدا كنيم.

اگر همين الآن تيم ملي فوتبالمون به جام جهاني صعود كنه و در سايت فيفا يه نظر سنجي بذارن كه به نظر شما كدوم تيم شانس قهرمانيه و ايران هم تو گزينه هاي قهرماني باشه مطمئن باشين كه اونجا هم درصد رأي بالاتر مال ايرانه. يادمه اين اتفاق براي نظر سنجي فيفا براي آقاي گل جام جهاني 2006 هم افتاد كه توش علي كريمي هم يكي از گزينه ها بود و ايراني ها تا تونستن به اين بازيكن رأي دادن و جالبه كه حتي از اسطوره هاي اون جام هم بيشتر رأي كسب كرده بود!

به راستي دليل اين همه خود بزرگ بيني و خوش خيالي چيه؟

يكي از دوستانم در يورو 2012 براي تماشاي يك بازي مسافر لهستان بود و تعريف ميكرد كه اونجا مردم از هر مليتي در ورزشگاه حضور داشتن و فكر ميكنم كمتر كسي به فكر نتيجه بازي بود و اكثراً در پي حواشي مسابقات بودن و انگار اومده بودن كنسرت! ولي ما هميشه بازي كه شروع ميشه عين آدمهايي كه منتظرن دارشون بزنن مضطربانه به تماشاي بازي مي‌پردازيم و تصور ميكنم به همين دليل هم هستش كه دوست داريم با برتري در اينجور ميادين و شنيدن توصيف ها و تعريفهاي مثبت از طرف خبرگزاري هاي خارجي به دنيا بگيم ما هم هستيم و ... . وگرنه در كشورهاي توسعه يافته درصد وابستگي دلخوشي مردم به يك رشته ورزشي خاص بسيار ناچيزه و اينقدر تفريحات براشون مهياست كه اينطور چيزها شادي يا ناراحتي چنداني براشون ايجاد نميكنه.

البته اين بحث بيشتر يك بحث روانشناسي و جامعه شناسي است كه بنده در تخصصم نيست ولي به عنوان يك شهروند ايراني به نظرم ميرسه اين ديدگاه چندان دور از واقعيت نباشه.

راستي من در اين نظر سنجي اسپانيا را انتخاب كردم. حتي اگر تيم ملي ما در آرماني ترين شرايطش قرار داشت باز هم همين رأي را ميدادم.
    Last edited by Pejvak61; 28-10-2012 at 15:17.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب پس خوب شد که من به برزیل رای دادم وگرنه خوش خیال و عقده ای میشدم ها؟مثل خیلی جاها نگفتم که برید تو این لینک به ایران رای بدید!گفتم تو نظرسنجی شرکت کنید. ولی در مورد این حمایتهای عجیب موافقم خب بالاخره از مشکلات ایرانی هم نمیشه گذشت و حتما دلایلی داره که اونها توسعه یافته هستند و ما به گمان خودمون در حال توسعه!نمیخوام خیلی بحث کنم روش ولی غرور و همبستگی ملی به اون صورت نمونده که وابسته به ورزش باشه!ارتباط ما هم با دنیا فقط بشکه های نفت و منازعات سیاسی-نظامی هست که به حول و قوه الهی!اولیش هم تا حد زیادی کاهش پیدا کرده و خواهد کرد!البته داشتن انرژی و روحیه مثبت همراه با امید منطقی چیز بدی نیست!ولی خیال پردازیی های مثل اینکه ایران قهرمان جام جهانی فوتبال بشه کوچکترین توجیهی ندارن ولی مثلا فوتسال میتونیم بگیم شانس خوبی برای حضور در جمع 4 تیم رو داره!اصلا هم نمیتونم قبول کنم هواداران تیم های ورزشی بزرگ برای حاشیه میان تشویق می کنن یا مثل کنسرت و دنبال برد و باخت نیستن!شاید دوست شما زیاد اهل ورزش و حواشی اون نیست وگرنه یادم نمیاد هواداران بارسلونا رئال منچستر بایرن و لیکرز ...اسپانیا آلمان برزیل .... به برد و باخت فکر نکنن با برد فریاد نکشن و با باخت گریه نکنن نه اینکه به نوعی غرور ملی گروهی از جدایی طلبان و آزادی خواهان در اسپانیا با باشگاه بارسلونا گره خورده و " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "؟ پس اونا هم عجب مردمان عقده ای و غیرمنطقی و بی تفریح هستند!وای به حال هواداران غیر اسپانیاییشون تو سرار دنیا و کشورهای پیشرفته!دقیقا درسته تو مسائلی که اطلاعات و تخصص کافی نداریم نباید با قاطعیت نظر بدیم.بگذریم...

از این نظرسنجی ها زیاد شده و رای ایران اکثرا هم باطل بوده (یک شخص با چند ip رای داده و روش های دیگه ) مثل امتیاز دادن به فیلم فرهادی تو imdb که یک شبه فیلم کاملا متوسط رو در حد تاپ تن برده بود! نظرسنجی های آمار و ارقام فیفا در مورد محبوب ترین بازیکن آسیا و جهان که اونجا هم رای ایرانی ها به دلیل تقلب! باطل شد و دو کاندید ایرانی حذف شدن!و غیره ... اینجا هم بعید میدونم این حدود 12 هزار رای خالص و منحصر به فرد باشه!! در هر صورت هیچ ایرادی نداره که هواداری خارج از منطق خواهان برد یا حمایت از تیمش باشه در واقع منظورم اینه که تو این مدل نظرسنجی ها بیشتر افراد شرکت کننده با رای که به کشورشون میدن دارن حمایت و علاقه اشون رو اعلام می کنن نه نظر منطقی و واقعی !برای همینه که سایر کشورها با کمترین شانس ها هم رای دارن!

11. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

همونطور كه گفتم قصد توهين نداشتم، كارشناس مسائل روانشناسي و جامعه شناسي نيستم و هيچوقت هم نگفتم شما داريد با نشان دادن اين لينك كسي را به رأي دادن به ايران ترغيب ميكنيد بلكه با ديدن رأي بالاي ايران به نظرم رسيد بايد متن بالا را پست كنم.

متأسفانه تو اين كشور فقط بايد مواظب باشيم كه حرفي كه ميزنيم به كسي بر نخوره حتي اگر بي منظور گفته باشيم و فكر ميكنم شما هم تصور كرديد من با اين كلمات دارم به شما اشاره ميكنم ولي اصلاً مطالبي كه ارائه شد به شخص شما بر نميگرده.

درسته گفتم كارشناس نيستم اما اين دليل نميشه نظرمو نگم. ولي به چيزي كه گفتم اعتقاد دارم چون از نظر من عين واقعيته.

ممكنه كه در اين نظر سنجي ها از كشور هاي ضعيف هم به تيم ملي كشورشون رأي بدن ولي خداوكيلي اينها روي هم رفته 10 الي 20 درصد هم نميشن. واقعاً ما ايراني ها چي فكر كرديم؟

چند وقت پيش يه فيلم حدوداً 10 دقيقه اي از جمع تماشاگران ايتاليايي ديدم كه دقايقي بعد از قهرماني در جام جهاني 2006 اوضاع بين طرفداران تيم ملي ايتاليا را نشان ميداد و وقتي شما اون فيلمو ميديدين دقيقاً به حرفي كه زدم ميرسيدين يك شادي كاملاً معمولي و بدون اينكه نشانه اي از خالي شدن استرس يا مثلاً شكست دشمن ديرينه و ... در وجودشون ببيني مثلاً كسي را نديدم كه از شدت شادي اشك بريزه يا شادي زايد الوصفي از خودش نشون بده. اگر ما ايراني ها قهرمان جهان ميشديم تو همون ورزشگاه n تا كشته ميداديم. كل حرف من اينه كه در واقع اونها آدمهاي زياد احساسي نيستن و بيشتر بر منطق تكيه دارن تا احساس. اما ما كاملاً برعكسيم.

قبول كنيد كه بعضي وقتها خيلي ضايع رفتار ميكنيم!

13. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببین من نظرات شما رو جای مختلف خوندم میدونم آدم منطقی هستی صحبتها رو دوباره بخون ببین به نوعی توهین آمیز نبوده نه به من!به کسی که به ایران رای داده یا میخواد بده!یه نظر سنجی آزاد بین هواداران هست که شاید تعداد زیادیشون اطلاعات تخصصی از فوتسال و شرایط تیمها نداشته باشن!هرکی خواست به هر تیمی رای میده نظر هرکس محترمه حالا اون 12 هزار نفر به ایران رای دادن -که شک ندارم تعداد زیادیشون خارج از ایران هستند چون تو ایران کسی کمتر به فوتسال میپردازه و با سایت فوتسال پلنت آشنایی داره!بماند چقدر ایرانی خارج از کشور هستند که تو هر رویدادی بدون در نظر گرفتن مسائل تخصصی از ایران حمایت می کنن و به ایران رای میدن!-از دیدگاه شما عقده ای و غیر منطقی هستند تفریح لازم ندارند یا انزوا از جامعه جهانی دلیلش هست اینم نظر شماست و کاملا محترمه.(یه جاهاییش هم درسته)

برید تقابل و رفتار تماشاگرهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بعداز برد و بات در طول تاریخ ببینید که چطور غرور ملیشون با بازی فوتبال گره خورده بود و هلندی ها همیشه میخواستن با پیروزی مقابل آلمان(غربی) اون روحیه شکست و تحقیر جنگ جهانی و اشغال رو تغییر بدن! و نه یک فیلم 10 دقیقه ای از فینال جام جهانی!شما برید واکنش بعد از پیروزی و شکست رو در هواداران رئال و بارسلونا ببینید!در هواداران لس آنجلس لیکیرز و میامی هیتز ببینید!ما بی فرهنگیم (منظورم فرهنگ جامعه هست) مشکلات عجیب و غریب زیادی داریم جهان سومیم بله ولی این حکمی که شما صادر میکنی کاملا غلطه!همه جای دنیا برای برد و باخت میان همه جای دنیا از روی احساس به تیمشون رای میدن با استرس بازی رو میبینن وقتی کارگردان تو شرایط متفاوتی از هر مسابقه ورزشی از تماشاگران کلوزآپ میگیره استرس ناراحتی اشک و فریاد شادی... همیشه بوده و هست!ما اصلا نیاز به بردن نداریم که کشته بدیم ما به دلیل ساختار ضعیف مدیریت صرفا 7 نفر هوادار زیر دست و پا له میشن میمیرن!

دوست عزیز من اون فیلمی که شما میگید رو ندیدم اما نفرمایید که خوشحالی زایدالوصف نکردن یا فرانسوی ها گریه نکردن:

اگه هواداری ندیدید در اروپا و امریکا که اشک بریزه یا خوشحالی زایدالوصف بکنه خیلی کم رویداد ورزشی دنبال می کنید پس!
    البته اینم بگم هرچقدر فاکتورهایی مثل رفاه نسبی امید به زندگی آزادی و ... در یک جامعه زیاد بشه واکنش ها به برد و باخت تو میادین ورزشی خفیف تر میشه همونطور که باختن تیم ملی ایران به لبنان فاجعه و شکست ملی نبود اما غرور ملی جریحه دار شد به دلایل دیگه!صعود به جام جهانی و بردن امریکا هم از دید ورزشی اتفاق خارق العاده ای نبود اما مردم اون خوشحالی رو کردن باز به دلایل دیگه ای!

قبول دارم که رفتار های ناشایست تو نظرسنجی ها زیاد داشتیم نمونه هاش رو هم خودم گفتم ولی من انقدر تیم ملی فوتسال کشورم رو با سابقه و قدرت میبینم(البته نه شرایط فعلیش که خیلی امیدی بهش نیست) و ورزش رو در اتفاقات و لحظات که اگه کسی از روی احساس و حتی منطق شانسی برای قهرمانی ایران قائل بود و بهش رای داد بهش نمیتازم و حرف و نظرش کاملا محترمه.

حالا این صحبتها رو که کنار بذاریم فقط چند روز تا آغاز مسابقات مونده و صدا و سیما هنوز رسما چیزی رو اعلام نکرده که پوشش میده یا نه!شاید بازی با اسپانیا رو شبکه های دیگه ماهواره ای پوشش بدن ولی با پاناما و مراکش رو باید آنلاین و تیکه تیکه و با کیفیت پایین و یا فقط نتیجه رو دنبال کنیم!؟بعد یه رقمهایی برای تهیه و تولید سریالهای درجه 4 ایرانی خرج میشه که آدم نمیدونه چی بگه!

بگذریم چند خبر کوتاه:

فیفا:ایران بدون تردید یکی ازقدرت های آسیا در فوتسال است

به گزارش ایرنا، براساس گزارش فیفا، البته نباید شانس تیم ژاپن مدافع عنوان قهرمانی آسیا را هم در عرصه جهانی دست کم گرفت به خصوص اینکه اعتماد به نفس بازیکنان این تیم پس از تساوی هفته گذشته 3 بر 3 مقابل تیم قدرتمند برزیل بیشتر هم شده است.

ولی این برزیل است که از زمان برگزاری اولین دوره مسابقات جام جهانی فوتسال در سال 1989 تا کنون همواره بر این رقابت ها سلطه داشته است.

تیم فوتسال برزیل بعد ازقهرمانی در اولین دوره، موفق به کسب عنوان قهرمانی در سه دوره دیگر شده است.

اسپانیا تنها تیمی است که توانست با قهرمانی در رقابت های 2000 و 2004، نوار پیروزی های این تیم را قطع کند.

این دو تیم قدرتمند چهار سال پیش در فینال رقابت های ریو دو ژانیرو به مصاف هم رفتند و تیم کشور میزبان موفق شد در ضربات پنالتی به پیروزی رسیده و جام قهرمانی را پس بگیرد.

بنابر این زیاد هم دور ازذهن نیست که درمسابقات این دوره باز هم دو تیم اسپانیا وبرزیل به عنوان تنها تیم هایی که قهرمانی در جام جهانی فوتسال را در کارنامه دارند،باز هم مدعیان اصلی قهرمانی باشند.

ولی درعین حال کسب عنوان سومی برزیلی ها درمسابقات انتخابی آمریکای جنوبی بعد از تیم های آرژانتین و پاراگوئه زنگ خطری برای آنها است.

ˈمارکوس سوراتوˈ سرمربی تیم فوتسال بزیل در این باره گفت: از آنجایی که انتظارات زیادی از برزیل وجود داشت، عملکرد ما در مسابقات انتخابی ناامید کننده بود. اما برزیل از نظر پرورش بازیکن اگر بهترین نباشد، یکی از بهترین های دنیا است.

ازسوی دیگر اسپانیا بعد ازکسب دو عنوان قهرمانی در جام جهانی و پنج قهرمانی در اروپا طی 12سال گذشته، مصمم است که یک بار دیگر بزرگترین جایزه فوتسال دنیا را کسب کند.

ˈکیکهˈبازیکن کهنه کارفوتسال اسپانیاگفت: برزیل و اسپانیا بر اساس بازی های گذشته خود مدعیان اصلی قهرمانی هستند. ولی تیم های دیگری هم هستند که شکست دادنشان دشوار خواهد بود. روسیه قطعا یکی از بهترین تیم های دنیا است اما ایتالیا، پرتغال، آرژانتین و ژاپن هم هستند.

ˈفالکائوˈستاره تیم برزیل نیز معتقد است، تیم های شرکت کننده تفاوت های اندکی با یکدیگر دارند به طوریکه برزیل و اسپانیا قطعا در صدر فهرست مدعیان قرار دارند و حداقل به نیمه نهایی راه خواهند یافت درحالیکه روسیه توانایی رسیدن به قهرمانی را دارد اما ایران، پرتغال و پاراگوئه هم می توانند شگفتی ساز باشند.

سایت فیفا درادامه گزارش خود با اشاره به اینکه فاصله بین تیم های قدرتمند فوتسال جهان کم شده، افزوده است:مسابقات چند دوره اخیر نشان می دهد که بازی درمقابل تیم های برزیل و اسپانیا اصلا ساده نیست، آرژانتین و پاراگوئه در مسابقات انتخابی عملکرد خوبی داشتند و تیم های اروپایی گام های بلندی را به سمت جلو برداشته اند. روسیه، ایتالیا و پرتغال هم بدون شک باید ثابت کنند که ارزش تعریف های کیکه و فالکائو را داشته اند.

اما امید آفریقایی ها به مصری ها است. تیم فوتسال مصر که از سال 1996 تاکنون درتمامی دوره های مسابقات جام جهانی شرکت کرده است، بهترین تیم قاره آفریقا به شمار می رود.

ازبین دیگر تیم های شرکت کننده لیبی، مغرب و همچنین استرالیا و کویت امید به موفقیت ندارند و ماندن در مرحله گروهی هدف اولیه آنها است.

با وجود این چهار تیم خوش آتیه از منطقه کونکاکاف (آمریکای شمالی، مرکزی و حوزه دریای کارائیب) در مسابقات حضور خواهند داشت.

کاستاریکا قهرمان این منطقه بعد از12سال به مسابقات جام جهانی بازگشته است، گوآتمالا برای سومین بار است که در جام جهانی شرکت می کند. مکزیک و پاناما نیز برای اولین بار به مسابقات مرحله پایانی راه یافته اند.

تیم های اوکراین که در جام جهانی 1996اسپانیا چهارم شد و جمهوری چک که در یورو 2010 عنوان سومی اروپا را به دست آورد، در مسابقات انتخابی توانایی خود را به نمایش گذاشتند اما تیم های صربستان و کلمبیا که اولین حضورشان را تجربه خواهند کرد، هنوز باید ثابت کنند که ارزش شرکت در بالاترین سطح رقابت ها را دارند.

جزایر سلیمان قهرمان منطقه اقیانوسیه از زمان حضور ناامید کننده اش در مسابقات 2008 برزیل تاکنون پیشرفت زیادی کرده وحتی اخیرا مورد تمجید ˈوانانسیو لوپزˈ سرمربی تیم اسپانیا نیز قرار گرفته است.

تیم تایلند این صف را کامل می کند. تیم کشور میزبان بعد از کسب عنوان نایب قهرمانی در آسیا، حداقل هدفش رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی است.

هفتمین دوره رقابت های جام جهانی فوتسال از اول تا 18 نوامبر (11 تا 28 آبان) با حضور 24 تیم به میزبانی تایلند برگزار می شود.

محمد کشاورز: هدف ما رسیدن به فینال جام جهانی است/ از تصمیم صداوسیما متاسفم!

کاپیتان تیم ملی فوتسال پیش از حضور در جام جهانی 2012 تایلند درباره شرایط تیم ملی اظهارنظر کرد.محمد کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پیش از اعزام به تایلند برای حضور در جام جهانی 2012 فوتسال درباره وضعیت تیم ملی توضیح داد: در حال حاضر هیچ مشکل خاصی نداریم و همه بازیکنان از لحاظ بدنی و فنی آماده‌اند. مراحل خوبی را در اردوهای مختلف پشت سر گذاشتیم و بازیکنان واقعا فشار تمرین زیادی را تحمل کرده‌اند تا به شرایط آرمانی رسیدیم. به اعتقادم تنها مشکل ما کم بودن بازی‌های دوستانه‌مان است که این واقعا تنها ایرادی است که می‌توان به تیم ملی گرفت.عقب گیر تیم ملی فوتسال که کاپیتان ایران در جام جهانی خواهد بود، درباره این مسئولیت بیان کرد: کاپیتان بودن وظیفه سنگینی است که کادر فنی آن را بر عهده من گذاشته و این باعث می‌شود که کار من بسیار سخت شود. امیدوارم بتوانم از این مسئولیتی که به من محول شده موفق بیرون آیم.بهترین بازیکن فوتسال آسیا در سال 2012، ادامه داد: تیم ملی ایران در دوره قبلی عملکرد بسیار خوبی داشت. همچنین اتحادی که در سال 2008 در تیم ملی وجود داشت در حال حاضر نیز حاکم است و تنها تفاوتی که تیم ملی فعلی با جام جهانی قبلی دارد، آرامش است و ما مشکلی از داخل اردو نداریم. به هر حال با توجه به بگو مگوهایی که بزرگان فوتسال در چند وقت اخیر با یکدیگر داشتند شرایط خاصی نیز به وجود آمده است و این باعث شده که آرامش تیم ملی در آستانه جام جهانی کاهش پیدا کند، اما باز هم تاکید می‌کنم که هیچ مشکلی در داخل تیم وجود ندارد.وی همچنین درباره حضور خسوس کاندلاس به عنوان مدیر فنی در تیم ملی، به ایسنا گفت: با صحبت‌های فنی که خسوس در تمرین‌ها انجام می‌داد به دانش فنی بالای او پی برده ایم، اما او مدت زمان کمی با ما کار کرده است و اگر دو، سه ماه بعد به تیم ملحق می‌شد، کارایی بیشتری پیدا می‌کردیم. همچنین صحبت‌هایی که پیرامون او مطرح می‌شود و می‌گویند ممکن است خسوس اطلاعاتمان را به اسپانیا بدهد به هیچ وجه سنجیده نیست، چون خسوس یک مربی حرفه‌ای است و زمانی که قرارداد می‌بندد تمام و کمال در اختیار تیم است.

کشاورز در ادامه با اشاره به هم گروهی ایران با اسپانیا، تصریح کرد: خسوس اطلاعات خوبی راجع به اسپانیا در اختیار ما قرار داده است. به هر حال اسپانیا برای همه ما تیمی شناخته شده است و یکسری ریزه‌کاری‌هایی دارد که این‌ها را در تمرین‌ها بررسی ‌کرده‌ایم. با این حال اطلاعات کمی از پاناما و مراکش داریم و امیدواریم که غافلگیر نشویم. پاناما چند روز پیش در یک بازی دوستانه تایلند را شکست داده و این باعث شده که ما یک مقدار هوشیارتر شویم.ملی‌پوش فوتسال همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به کسب تساوی برابر اسپانیا در دوره قبل می‌توانیم اسپانیا را در این دوره شکست دهیم؟ خاطر نشان کرد: ما نه تنها اسپانیا، بلکه می‌خواهیم تمام بازی‌هایمان را در جام جهانی پیروز شویم و در این بازی‌ها با نیت برد به زمین می‌رویم. دیدگاه کادر فنی نیز طوری بود که تنها به فکر برد باشیم و دیگر باخت‌های خفیف را از ایران نخواهید دید.کشاورز ادامه داد: اتفاقات خوبی در تایلند خواهد افتاد. ما روی کاغذ قرعه خوبی داریم، اما نمی‌توان هیچ حریفی را دست کم گرفت. همه تیم‌ها آمده اند تا عملکرد مناسبی در جام جهانی داشته باشند، امیدوارم بازیکنان همت کنند و شانس هم با ما یار باشد تا نتیجه‌ای تاریخی رقم بزنیم.کاپیتان تیم ملی همچنین درباره حریفان احتمالی ایران در مرحله حذفی جام جهانی، توضیح داد: منطقی است که ایران در گروه بعد از اسپانیا قرار می‌گیرد و احتمالا در یک هشتم نهایی با گواتمالا و یک چهارم نهایی با اوکراین بازی می‌کنیم. ما تمرین‌هایمان را نیز با همین احتمالات انجام داده‌ایم و برای همه حریفان برنامه داشتیم. امیدوارم که جلوی هیچ تیمی غافلگیر نشویم و بازی به بازی بهتر عمل کنیم. با این حال ما برای اول شدن در گروه هم نقشه داریم و برابر هیچ تیمی به باخت فکر نمی‌کنیم. اگر خدای نکرده در بازی اول به اسپانیا هم ببازیم اتفاق خاصی نیفتاده و باید تمام تمرکزمان را برای پاناما و مراکش بگذاریم تا با شکست آنها در گروه دوم شویم.کشاورز همچنین در پاسخ به این پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر این که هدف اصلی تیم ملی در جام جهانی چه خواهد بود؟ تاکید کرد: ما باید به فکر قهرمانی باشیم تا به جمع چهار تیم برتر برسیم. بنابراین تمام فکر و ذهن ما رسیدن به فینال است تا بتوانیم راحت‌تر جزو چهار تیم باشیم. مطمئنا اگر هدفمان تنها رسیدن به جمع چهار تیم باشد کار ما سخت خواهد بود. بنابراین هدف تیم ملی در ذهن من محمد کشاورز فینال جام جهانی است.

ملی‌پوش فوتسال همچنین درباره احتمال انتخاب بازیکنان ایرانی به عنوان بهترین‌های جام جهانی ، مطرح کرد: مطمئنا اگر تیم خوب باشد بازیکنان نیز در لیست بهترین‌ها جای می‌گیرند. همه دیدند که ایران در جام ملت‌های آسیا عملکرد قابل قبولی نداشت و هیچ عنوانی به بازیکنان ما تعلق نگرفت. بنابراین من امیدوارم که اتفاقات خوبی در این بازی‌ها برای ایران رخ دهد و همین که تیم به نیمه نهایی صعود کند مطمئن باشید که از ایران بهترین خواهیم داشت.کشاورز همچنین از پخش نشدن بازی‌های جام جهانی از تلویزیون ابراز تاسف کرد و افزود: صدا و سیما اگر بازی‌های جام جهانی را پخش نکند پس چه بازی‌هایی را می‌خواهد پخش کند؟ اگر مردم این بازی‌ها را نبینند من به شخصه به آینده فوتسال امیدوار نیستم. درباره این تصمیم صدا و سیما فقط می‌توانم بگویم که متاسفم.وی در پایان نیز با بیان این که فدراسیون فوتبال هنوز قول پاداش به تیم ملی فوتسال نداده است، به ایسنا گفت: آقای کفاشیان در آخرین تمرین تیم حضور داشت و به ما گفت که بعد از جام جهانی به طور ویژه از تیم تقدیر خواهد کرد، اما درباره نوع پاداش صحبتی نکرد.

تیم ملی فوتسال ایران عازم بانکوک شد

به گزارش ایرنا، اعضای تیم ملی فوتسال ایران بامداد امروز راهی دوبی امارات شدند تا بعد از وقفه ای کوتاه، عازم بانکوک محل برگزاری جام جهانی 2012 تایلند شوند.

علیرضا صمیمی، علی کیایی، علی رهنما، محمد کشاورز، حمید احمدی، افشین کاظمی،علی اصغر حسن‌زاده، مصطفی طیبی، مسعود دانشور، محمد طاهری، حسین طیبی، مصطفی نظری، احمد اسماعیل‌پور وسپهر محمدی بازیکنان اعزامی ایران به جام جهانی 2012 تایلند هستند.

اعضای تیم ملی فوتسال ایران عصر امروز تمرین سبکی را در بانکوک برگزار خواهند کرد و عصر فردا (سه شنبه) در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی فوتسال استرالیا می روند.

هفتمین دوره رقابت های فوتسال جام جهانی 2012 تایلند از روزیازدهم آبان ماه جاری در بانکوک آغاز می شود که تیم ملی فوتسال ایران در گروه دوم مرحله مقدماتی با تیم های ملی اسپانیا، پاناما و مراکش همگروه است.

نظری:تجربه شیرین جام جهانی برزیل را تکرار خواهیم کرد

مصطفی نظری یکشنبه شب درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:ملی پوشان فوتسال ایران تمرینات خوبی را در هفته های گذشته پشت سر گذاشته اند و هم اکنون در اوج آمادگی خود قرار دارند.

وی با بیان اینکه تیم منسجم و باتجربه عازم جام جهانی تایلند می شود، تصریح کرد : تیم ایران می تواند همانند دوره گذشته رقابت ها، حریفان خود را غافلگیر کند.

تیم ملی فوتسال ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی 2008 با کسب یک تساوی ارزشمند مقابل اسپانیا (بهترین تیم جهان) و سه پیروزی متوالی برابر تیم های جمهوری چک، لیبی و اروگوئه راهی مرحله دوم گروهی شد و در مرحله بعد با توقف 5 بر 5 مقابل تیم ملی ایتالیا در 10 ثانیه پایانی بازی، از راهیابی به جمع چهار تیم برتر جهان باز ماند.

ملی پوشان فوتسال کشورمان در پایان ششمین دوره جام جهانی به عنوان پدیده رقابت ها معرفی و در مکان پنجم جدول رده بندی قرار گرفتند.

نظری که سابقه بیش از 140 بازی ملی را در کارنامه خود دارد، گفت: ایران دوباره در نخستین دیدار خود در جام جهانی به مصاف بهترین تیم جهان می رود که امیدوارم این بار بتوانیم اسپانیا را شکست دهیم تا با فراغ بال به استقبال تیم های مراکش و پاناما برویم.

دروازه بان 30 ساله تیم ملی فوتسال ایران با بیان اینکه شناخت چندانی از این تیم پاناما ندارد، افزود : در تیم منتخب جهان و رقابت های جام رمضان کویت با چند ملی پوش مراکش آشنا شدم، این تیم بازیکن تکنیکی خوبی در اختیار دارد که می تواند شگفتی ساز جام جهانی شود.

بهترین دروازه بان سال 2010 جهان حضور ˈخسوس کاندلاسˈ اسپانیایی در جمع کادر فنی تیم ملی را مثمرثمر دانست و اظهار داشت: بدون شک این مربی باتجربه می تواند به مربیان تیم ملی در جام جهانی کمک کند.

نظری درپایان اظهار امیدواری کرد بتواند با عملکرد درخشان در جام جهانی تایلند برای دومین بار عنوان بهترین دروازه بان فوتسال جهان را به خود اختصاص دهد.

هفتمین دوره رقابت های فوتسال جام جهانی 2012 تایلند از روز یازدهم آبان ماه در بانکوک آغاز می شود که تیم ملی فوتسال ایران در گروه دوم مرحله مقدماتی با تیم های ملی اسپانیا، پاناما و مراکش همگروه است.

15. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به به

تساوی تیم های ملی فوتسال ایران و استرالیا در دیداری دوستانه

به گزارش ایرنا، در این دیدار دوستانه که در سالن دانشگاه ˈسریپاتومˈ شهر بانکوک برگزار شد، دو تیم در پایان دو وقت 20 دقیقه ای به تساوی بدون گل رسیدند.

قضاوت این مسابقه برعهده داوران تایلند بود و تیم ایران با ترکیب مصطفی نظری، محمد کشاورز، محمد طاهری، علی اصغر حسن‌زاده و مسعود دانشور مسابقه را آغاز کرد.

مدیر رسانه ای تیم ملی فوتسال ایران گفت : دو تیم ایران و استرالیا عصر امروز تمرین مشترکی را پشت درهای بسته برگزار کردند که در پایان بنا به درخواست مربیان تیم استرالیا، دیداری دوستانه بین دو تیم برگزار شد.

امیر حسین پور محمد اظهار داشت : ملی پوشان بعد از بازی امروز به هتل ˈمیلینیوم هیلتونˈ بانکوک باز گشتند تا استراحت کنند.

علیرضا صمیمی، علی کیایی، علی رهنما، محمد کشاورز، حمید احمدی، افشین کاظمی،علی اصغر حسن‌زاده، مصطفی طیبی، مسعود دانشور، محمد طاهری، حسین طیبی، مصطفی نظری، احمد اسماعیل‌پور وسپهر محمدی بازیکنان اعزامی ایران به جام جهانی 2012 تایلند هستند.

هفتمین دوره رقابت های فوتسال جام جهانی 2012 تایلند از روزیازدهم آبان ماه جاری در بانکوک آغاز می شود که تیم ملی فوتسال ایران در گروه دوم مرحله مقدماتی با تیم های ملی اسپانیا، پاناما و مراکش همگروه است.

ملی پوشان فوتسال ایران روز جمعه هفته جاری در نخستین دیدار خود در این دوره از مسابقه ها به مصاف تیم ملی اسپانیا (بهترین تیم جهان) می روند.

البته احتمال خیلی زیاد تیم با تمام انرژی و فشار بازی نکرد و صانعی برنامه و تاکتیک رو نکرد! مطمئن نیستم اما گویا بازی اول ما که مقابل اسپانیاست جمعه 17:30 به وقت تهران هست!یادمه صانعی بعد جام ملت ها گفته بود میتونیم اسپانیا رو ببریم ببینیم چی میشه!

17. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برنامه کامل جام جهانی 2012 فوتسال

برنامه کامل جام جهانی فوتسال تایلند اعلام شد.

برنامه کامل جام جهانی فوتسال 2012 تایلند از سوی فیفا به شرح زیر اعلام شد.

تیم ملی فوتسال ایران که با علیرضا صمیمی، علی کیایی، علی رهنما، محمد کشاورز، حمید احمدی، افشین کاظمی، علی اصغر حسن‌زاده، مصطفی طیبی، مسعود دانشور، محمد طاهری، حسین طیبی، مصطفی نظری، احمد اسماعیل‌پور و سپهر محمدی و سرمربیگری علی صانعی به تایلند رفته است روز 12 آبان 91 در اولین بازی به مصاف تیم ملی فوتسال اسپانیا می‌رود.

برنامه کامل رقابت‌ها و زمان برگزاری رقابت‌ها به شرح زیر است:

گروه اول: تایلند، کاستاریکا، اوکراین، پاراگوئه

گروه دوم: اسپانیا، ایران، پاناما، مراکش

گروه سوم: برزیل، ژاپن، لیبی، پرتغال

گروه چهارم: آرژانتین، مکزیک، ایتالیا، استرالیا

گروه پنجم: مصر، صربستان، جمهوری چک، کویت

گروه ششم: روسیه، جزایر سلیمان، گواتمالا، کلمبیا

برنامه کامل رقابت‌ها به شرح زیر است: ( ساعت‌ها به وقت تهران است)

محتوای مخفی: ... 

پنجشنبه 11 آبان 91

اوکراین ـ پاراگوئه ، ساعت 13:30

تایلند ـ کاستاریکا ـ ساعت 15:30

لیبی ـ پرتغال ، ساعت 15:30

برزیل ـ ژاپن، ساعت 17:30

جمعه 12 آبان 91

پاناما ـ مراکش، ساعت 15:30

اسپانیا ـ ایران، ساعت 17:30

ایتالیا ـ استرالیا ، ساعت 13:30

آرژانتین ـ مکزیک، ساعت 15:30

شنبه 13 آبان 91

چک ـ کویت، ساعت 15:30

مصر ـ صربستان ، ساعت 17:30

گواتمالا ـ کلمبیا ، ساعت 13:30

روسیه ـ جزایر سلیمان ، ساعت 15:30

یکشنبه 14 آبان ماه

پرتغال ـ ژاپن، ساعت 15:30

برزیل ـ لیبی، ساعت 17:30

پاراگوئه ـ کاستاریکا ساعت 13:30

تایلند ـ اوکراین، ساعت 15:30

دوشنبه 15 آبان 91

مراکش ـ ایران، ساعت 15:30

اسپانیا ـ پاناما، ساعت 17:30

استرالیا ـ مکزیک، ساعت 13:30

آرژانتین ـ ایتالیا ساعت 15:30

سه‌شنبه 16 آبان 91

کلمبیا ـ جزایر سلیمان، ساعت 13:30

روسیه ـ گواتمالا ، ساعت 15:30

کویت ـ صربستان، ساعت 15:30

مصر ـ چک ، ساعت 17:30

چهارشنبه 17 آبان 91

ژاپن ـ لیبی، ساعت 13:30

پرتغال ـ برزیل، ساعت 13:30

کاستاریکا ـ اوکراین،‌ساعت 15:30

پاراگوئه ـ تایلند، ساعت 15:30

پنجشنبه 18 آبان 91

مکزیک‌ ـ ایتالیا، ساعت 13:30

استرالیا ـ آرژانتین، ساعت 13:30

ایران ـ پاناما ، ساعت 15:30

مراکش ـ اسپانیا، ساعت 15:30

جمعه 19 آبان 91

جزایر سلیمان ـ گواتمالا ، ساعت 13:30

کلمبیا ـ‌روسیه ، ساعت 13:30

صربستان ـ چک، ساعت 15:30

کویت ـ مصر، ساعت 15:30

19. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •