تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90

راي دهنده
228. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

132 57.89%
  • خوب

62 27.19%
  • متوسط

13 5.70%
  • بد

4 1.75%
  • افتضاح

17 7.46%
صفحه 28 از 39 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 384

نام تاپيک: برنامه 90

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شکسته شدن سکوت ۵ساله شاهرخی در ۹۰

[همایون شاهرخی] پس از این‌که مسابقات جام‌جهانی ۲۰۰۶ آلمان به پایان رسید از فوتبال و تیم‌ملی دور شد و بدون این‌که حرفی با خبرنگاران بزند در لاک خودش فرو رفت و از این فوتبال پر حاشیه فاصله گرفت. هر وقت هم که خبرنگاران از او می‌خواستند مصاحبه کند و حرفی بزند از مصاحبه کردن طفره می‌رفت

۹۰: پس از این‌که مسابقات جام‌جهانی ۲۰۰۶ آلمان به پایان رسید از فوتبال و تیم‌ملی دور شد و بدون این‌که حرفی با خبرنگاران بزند در لاک خودش فرو رفت و از این فوتبال پر حاشیه فاصله گرفت. هر وقت هم که خبرنگاران از او می‌خواستند مصاحبه کند و حرفی بزند از مصاحبه کردن طفره می‌رفت و می‌گفت «من که دیگر در این فوتبال سمتی ندارم و نمی‌خواهم در مورد آن حرفی بزنم.» بالاخره سرپرست و سرمربی سابق تیم‌ملی به سکوت پنج ساله خود خاتمه داد و به سئوالات روزنامه ۹۰ پاسخ گفت، این مصاحبه را حتما بخوانید:
    ۹۰: همایون‌خان! بالاخره راضی شدید پس از مدت‌ها مصاحبه کنید؟
    بر حسب اتفاق کامران احمدپور مدیر مسئول روزنامه ۹۰ را دیدم و تصمیم گرفتم با روزنامه ۹۰ مصاحبه کنم. آقا کامران چه زمانی که درپاس بودم و چه زمانی که در تیم‌ملی حضور داشتم، به طور منطقی راجع به نقاط ضعف و قوت این فوتبال قلم می‌زد و حقایق را انعکاس می‌داد که از همان زمان تصویر خوبی از او در ذهن دارم و در دیدار اخیرمان مقرر شد یک مصاحبه با شما داشته باشم.
    ۹۰: چرا این اندازه سکوت کردی و از فوتبال دور شدی؟
    واقعیت امر این است که بعد از آن اتفاقاتی که در جام‌جهانی برای تیم‌ملی افتاد و آن تغییرات عجیب و غریب در فدراسیون رخ داد و از همه مهمتر واگذاری امتیاز پاس به استان همدان باعث شد از این ورزش بیزار شوم و دلم حسابی بشکند.
    ۹۰: در این مدت واقعا از فوتبال دور بودید؟
    بله، فقط خودم شخصا ورزش می‌کردم و گاهی پیاده‌روی می‌رفتم و به حوادث مختلف فوتبال فکر می‌کردم و به حال و روزاین فوتبال حسرت می‌خوردم!
    ۹۰: به نظر شما ماشین فوتبال ما پس از مسابقات جام‌جهانی و حضور علی‌آبادی در ورزش پیشرفت داشت یا پسرفت؟
    به نظر من ماشین فوتبال ما ترمز خالی کرد و به شدت تصادف کرد و داغان شد.
    ۹۰: یعنی عملکرد مسئولان جدید فدراسیون خوب نبود؟
    ببینید بحث من عملکرد شخص خاصی نیست بلکه عملکرد یک تیم است. آن زمان تیمی در فدراسیون بودند که با همدلی، همفکری و هم‌زبانی تیم‌ملی را به مسابقات جام‌جهانی ۲۰۰۶ هدایت کردند. هدف ما شادی مردم و جوانان مملکتمان بود اما متاسفانه آقایان پس از بازی با بحرین خود آگاه یا ناخودآگاه یک مرتبه فوتبال ایران را با فوتبال هشت تیم برتر دنیا مقایسه کردند و توقعات را بالا بردند تا از حضورمان در مسابقات جام‌جهانی لذت نبریم. همان تیمی که بدون استرس و با قاطعیت بحرین را شکست داده و به جام‌جهانی رفته بود، آقایان با وعده و وعیدهای خود کام مردم را تلخ کردند. ببینید وقتی یک هوادار معمولی و آدم غیرمسئول هر جور که دلش بخواهد حرف بزند و وعده و وعید بدهد ایرادی ندارد اما حرف من این است چرا باید یک آدم مسئول این چنین با اذهان عمومی جامعه و هواداران فوتبال بازی کند. آقایان مدعی بودند تیم‌ملی باید پرتغال را له کند اما در ادامه همگان دیدید که تیم‌ملی از صعود به مسابقات جام‌جهانی ۲۰۱۰ بازماند تا عملکرد گروه جدید بر همه مشخص شود. خود من به دلیل این مسئله و شوک از فوتبال دلزده و بیزار شدم؛ بعدش هم که آن بلا را سر پاس آوردند و...
    ۹۰: قبول دارید دوری و کناره‌گیری آسان شما باعث می‌شود مخالفان تفکرات شما به راحتی اهدافشان را دنبال کنند، این در حالی است که اگر شما به اهداف و برنامه‌هایتان ایمان دارید نباید به این راحتی صحنه را ترک کنید؟
    به هر حال مردم خود بهترین قاضی در مورد حوادث اخیر فوتبالمان هستند و به راحتی خوب را از بد تشخیص می‌‌دهند.
    ۹۰: آیا پاس تهران دوباره می‌تواند احیا شود؟
    پاس از همان روز اول تیم نیروی انتظامی بود و متعلق به افسران و درجه‌داران این نیروی زحمتکش بوده و هست. پاس زمانی قطب سوم فوتبال این مملکت بود و اکثر مربیان پاس به تیم‌ملی می‌رسیدند. از مرحوم رنجبر گرفته تا مهاجرانی، حبیبی، اصغر شرفی، عزیزی، یاوری، مناجاتی، خود آقای فرکی و... همه از مکتب پاس به این فوتبال معرفی شده‌اند. مکتب پاس، بازیکن‌سازی و پرورش مربیان بااخلاق در جامعه بود و همه ورزشکاران مستعد این تیم مدارج رشد و ترقی را پله به پله از تیم‌های پایه‌ای این باشگاه طی می‌کردند.
    ۹۰: با حسین فرکی تماس دارید؟
    من با اکثر پاسی‌ها تماس دارم و برای آنها احترام ویژه‌ای قائلم. پیوند ما پاسی‌ها از طریق فوتبال بود و حالا هم با برادری و دوستی به روابطمان ادامه می‌دهیم.
    ۹۰: جو فعلی فدراسیون را چطور ارزیابی می‌کنید؟
    الان آرامش قبل از طوفان است. قرار است دو، سه ماه دیگر انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار شود و اگر شما کمی صبر کنید می‌بینید که آقایان چطور به خاطر پست و مقام به جان هم می‌افتند. همین آقایانی که در ظاهر همدیگر را حمایت می‌کنند اما هر کدام زیرچشمی صندلی ریاست فدراسیون را نشانه رفته‌اند، آرامشی که امیدوارم با رقابت سالم و قانونمند کاندیداها به طوفان تبدیل نشود والا اگر باز هم مثل دوره قبلی بر سر صندلی ریاست فدراسیون دعوا و جنجال شود طوفانی به پا می‌شود که قادر است هم کی‌روش و هم تیم‌ملی را تا ته دره بفرستد.
    ۹۰: از نظر شما به عنوان یک کارشناس چه کار بایدکرد تا انتخابات فدراسیون بدون تنش و جنجال برگزار شود؟
    به نظر من اصل انتخاب اعضای مجمع عمومی فدراسیون با شیوه غلطی برگزار می‌شود. مثلا روسای هیات فوتبال استان‌ها رای می‌دهند، نماینده وزارت کار، نماینده دانشگاه و... حق رای دارند. قطعا این افراد از رئیس سازمان تربیت‌بدنی یا الان از وزیر ورزش تبعیت می‌کنند و علیرغم میل باطنی‌شان به کسی رای می‌دهند که اصلح نیست و اینجاست که ما می‌توانیم بگوییم روسای فدراسیون‌ها منصوب می‌‌شوند نه انتخاب و نتیجه‌اش هم این می‌شود که در اکثر فدراسیون‌هایی که افراد شایسته از پست‌های مدیریتی دور می‌مانند، در جا می‌زنیم و رشته ورزشی در آن فدراسیون‌ها به جای پیشرفت، پسرفت می‌کند.
    ۹۰: یعنی در انتخابات اخیر فدراسیون هم جنجال می‌شود؟
    به اعتقاد من حکایت همچنان باقیست! در این خصوص اگر مدیران ارشد و دلسوز ورزشی هوشیار نباشند و خبرگان ورزشی را جمع نکنند باز هم به بن‌بست می‌رسیم. خبرگان ورزشی باید دور هم جمع شوند و ورزش، مخصوصا فوتبال را به اهلش بسپارند تا فوتبال ما با این همه ظرفیت و پتانسیل به جای پسرفت یا در جا زدن در مسیر رشد و پیشرفت قرار بگیرد. باور کنید ما چیزی از ژاپن، کره و استرالیا کم نداریم اما متاسفانه برنامه‌ریزی‌ها و مدیریت‌ها آنها به مراتب بهتر از ماست.
    ۹۰: گفته می‌شود احتمال دارد دادکان در انتخابات فدراسیون کاندیدا شود، در این خصوص چه نظری دارید؟
    من در مورد شخص خاصی حرف نمی‌زنم. به هر حال دادکان هم یک مدیر امتحان پس داده است اما کاندیدا شدن یا نشدن افراد ارتباطی به من ندارد و به قولی صلاح ممکت خویش خسروان دانند.
    ۹۰: مسابقات لیگ را دنبال می‌کنید؟
    اگر بگویم بله، دروغ گفته‌ام. حقیقت امر این است که بیشتر اخبار تیم فرکی را دنبال می‌کنم و دورادور در جریان اخبار تیم شرفی و قاسمپور هم قرار می‌گیرم.
    ۹۰: پس از برنامه تاثیرگذار و مثبت عادل فردوسی‌پور در مورد دلال بازی به نظر می‌رسد فضا برای مربیان سالم باز شده است، در مورد اشتغال به کار مربیانی چون فرکی، قاسمپور و... چه نظری دارید؟
    واقعا مربیانی چون فرکی، قاسمپور، کربکندی و.. نباید بیکار باشند. آنها مربیان سازنده و سالمی هستند ضمن این‌که مربی سالم در فوتبال ما کم نیست مربیانی چون ابراهیم‌زاده، صالح، دینورزاده و... که فقط به سلامت کار فکر می‌کنند و اخلاق و سلامت کاری‌شان را با هیچ چیزی عوض نمی‌کنند. مربی جوانی مثل فرکی شاگرد شب و معلم روز است یعنی او بدون غرور و منت به خوبی پله‌های ترقی را طی می‌کند و به سلامت کاری‌اش نیز پابرجاست.
    ۹۰: در مورد بازگشت پروین به پرسپولیس چه نظری دارید؟
    ببینید من در مورد افرادی چون پروین نباید نظر بدهم. جایگاه علی آقا در فوتبال ما مشخص است و به هر حال برای او و تیم پرطرفدار پرسپولیس آرزوی موفقیت دارم.
    ۹۰: با این حال از نظر فنی کی‌روش را در چه سطحی از مربیگری ارزیابی می‌کنید؟
    کی‌روش واقعا مربی با دانش و نظم‌گرایی است که می‌تواند با آرامش تیم‌ملی را به سر منزل مقصود برساند. اما این مربی پرتغالی باید بداند رقیبان اصلی ما بحرین، امارات، سنگاپور و مالزی نیستند. حریفان اصلی ما ژاپن، کره و استرالیا هستند. حتی عربستان هم حریف اصلی ما نیست.
    ۹۰: اخبار حاشیه‌ای دیدار پرسپولیس در رشت را شنیدید؟
    متاسفانه از طریق اخبار شنیدم اما واقعا برایم قابل هضم نیست.
    ۹۰: حرف خاصی برای گفتن دارید؟
    موفقیت کی‌روش موفقیت فوتبال ماست. خدا را شکر رسانه‌های نوشتاری ما از انسجام و سلامت خوبی برخوردارند اما مبادا برای تفریح و ایجاد حاشیه به او حمله کنیم. صمیمانه برای ورزش و فوتبال کشورم آرزوی موفقیت دارم.
    ۹۰: بالاخره همایون‌خان اگر بخواهد به فوتبال برگردد دوست دارد در سطوح مربیگری فعالیت کند یا در سطوح مدیریت؟
    ظاهرا من در خدمت خانواده هستم و دوست ندارم به عرصه فوتبال برگردم. برای بازار گرمی نمی‌گویم و این حرف مرا هم ننویسید اما اول فصل هم دوستان به من لطف داشتند و پیشنهاد کار دادند اما در این فضا ترجیح می‌دهم در خدمت خانواده باشم.
    ۹۰: یادتان هست آن زمان پس از کسب موفقیت تیم‌هایتان می‌گفتید «شیر همان شیر است، اگرچه پیر است»!؟
    باور می‌کنید من یادم نیست ناهار چه خورده‌ام!

2. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چمران:کمرکاشانی واقعا درد می کرد/ فوتبال را باید چندسال تعطیل کرد / آقای فردوسی پور سابقه شما درفوتبال چیست؟

این فوتبال فقط پول زیادی داره والا از اخلاق خالی است و بهتراست چند سال آن را تعطیل کرد و با برنامه ریزی درست و حسابی بنای خوبی برای آن گذاشت

سایت گل -مازیار ناظمی مجری خبر ورزشی صدا و سیما که اجرای برنامه تهران 20 را هم برعهده دارد در آخرین پست وبلاگ خود قسمتهایی از گفت و گوی خصوصی اش با رئیس شورای شهر تهران را درباره ورزش منتشر کرذه است.ناظمی در این مطلب نوشنه:
    بعد از برنامه تهران ۲۰ شبکه تهران با مهندس چمران رئیس شورای شهر، یادی هم از اخلاق در جامعه کردیم و بحث بی اخلاقی برخی بازیکنان فوتبال مطرح شد و البته اشاره به واقعه اخیر! پرسپولیس.
    مهندس معتقد بود این فوتبال فقط پول زیادی داره والا از اخلاق خالی است و بهتراست چند سال آن را تعطیل کرد و با برنامه ریزی درست و حسابی بنای خوبی برای آن گذاشت .
    موقع رفتن گفتم آقا سلام من را به دوستمان حاج حبیب کاشانی در شورای شهر برسان ،حالا واقعا کمرش درد می کرد یا دنبال بهانه بود از پرسپولیس برود! مهندس گفت نه اینطوری نبود ، خودم بردمش بیمارستان ، واقعا درد کمر از پا انداخته بودش.
    بحثمان رفت سراغ مدیریت اقای رویانیان در پرسپولیس میگفت فکر کنم ایشان در ورزش و فوتبال به لحاظ مدیریتی صدمه بخورد.
    اقای چمران نقدی هم به عادل فردوسی پور داشت می گفت: ایشون از همه مدیران سوال میکنه سابقه ورزشی شما چیه ؟ یکی از ایشون سوال کنه شما که مهندسی و معلم زبان در دانشگاه شریف ،سابقه ورزشی شما چیه ؟
    .

4. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقش برنامه ۹۰ و فردوسی پور در رسوایی اخلاقی

نصرتی که البته سابقه و پیشینه بهتری نسبت به شیث از نظر اخلاقی دارد در مصاحبه با یکی از روزنامه های غیر ورزشی اعلام کرده من متاهلم، فردوسی پور مرا نابود کرد! رضایی دیگر مدافع پرسپولیس که به لحاظ اخلاقی قابل تایید اهالی فوتبال و جامعه نیست و مشکلات زیادی در سالهای اخیر داشته هم پس از جریمه سنگین باشگاه پرسپولیس اعلام کرد: علی دایی و فردوسی پور را به خدا واگذار می کنم! این مصاحبه ها آنقدر جالب و عجیب بود که نتوانستیم نسبت به آن موضع گیری مدافعان بی اخلاق پرسپولیس که این روزها در جامعه انگشت نما شده اند بی تفاوت باشیم.
    نصرتی و شیث در این رسوایی بزرگ اخلاقی به طور مشترک عادل فردوسی پور را مقصر می دانند. باز هم طبق معمول انگار دیواری کوتاه تر از جماعت خبرنگار پیدا نمی شود و دوستان اشتباهات خود را گردن کسانی می اندازند که نقش زیادی در رشد و پیشرفت آنها داشته اند و کمک کرده اند تا اگر ستاره های فوتبال ایران هنری دارند آن را به بهترین شکل ممکن به تصویر بکشند. همین روزنامه نگاران و اهالی رسانه اند که دوستان فوتبالیست در هنگام نیاز ساعت ۳ بامداد هم مزاحم آنها می شوند تا به واسطه قلم و دوربین آنها مشکلاتشان را برطرف کنند یا مطرح شوند و قرارداد فصل بعدشان چرب تر شود حالا هم که رسوایی بزرگ اخلاقی به بار آورده اند، همین قشر زحمتکش را مقصر می دانند. به راستی دوستان ما رعایت انصاف را در برخورد با جامعه مطبوعات و رسانه ها دارند؟
    در این ماجرا عادل فردوسی پور چه تقصیری داشت؟ حرکت زشت و غیر اخلاقی نصرتی و شیث، ساعتی پس از بازی پرسپولیس و داماش گیلان در فضای مجازی انعکاس زیادی داشت و مطبوعات و رسانه های داخلی هم به آن پرداختند و شرایط به گونه ای پیش رفت که شاهد هجمه عجیب و بسیار زیاد خبری در این رابطه بودیم به شکلی که این اتفاق تا مرز یک فاجعه بزرگ پیش رفت. در این شرایط آیا برنامه ۹۰ که همواره سعی و تلاش کرده مشکلات و معضلات فوتبال را بازگو کند تا به رشد و پیشرفت این رشته در کشورمان کمک کند مقصر است یا دوستانی که حیثیت باشگاه و طرفدارانش را برده اند؟ فردوسی پور چند روز پس از این رسوایی اخلاقی برنامه اش روی آنتن رفت و کوچکترین گناهی در این ماجرا نداشت و حالا چرا نصرتی و شیث او را مقصر می دانند سوالی است که جوابی منطقی برای آن پیدا نمی کنیم. راستی چرا دوستان ما روی رفتار خود کنترل ندارند و قبل از بروز چنین حرکاتی به آخر و عاقبت کارشان فکر نمی کنند تا امروز خبرنگاران را در این ماجرا مقصر بدانند؟

خبرگزاری ایپنا

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

نصرتی و شیث در این رسوایی بزرگ اخلاقی به طور مشترک عادل فردوسی پور را مقصر می دانند.
    بابا این حرفا چیه خودشون اشتباه کردن انداختن گردن عادل ؟
    چرا این روزا همه میخوان این مسئله رو به عادل فردوسی پور ربط بدن
    اون از بیانه ی قلعه نویی در حمایت از نصرتی و بر ضد فردوسی پور
    اینم از این دوتا که گناه خودشون رو گردن این و اون میندازن

آقا اشتباه کردید اشتباه بدی هم کردید ، درسته که رسانه ها مخصوصا صدا و سیما توی این مسئله خیلی خیلی عجله کرد و نقش بسیاری توی انعکاس این حرکات داشت ، اما به هر حال اشباه از طرف خود بازیکنا بوده
    دلیلی نداره که کسان دیگه رو بخوان محکوم کنن یا گناه رو به گردن دیگری بندازن

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

نقش برنامه ۹۰ و فردوسی پور در رسوایی اخلاقی
    همه میدونن که اخبار 20:30 با نشون دادن کامل و 360 درجه ای و یک نقد مفصل و حتی بررسی زاویه ورود دست! خاجه حافظ شیرازی رو هم مطلع کرد!

اینم از دیگر فرافکنی هاست

8. 4 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این روزها هر کس هر کاری دلش بخواد انجام میدهد از کار خوب و بد گرفته تا زشت و زیبا،وقتی شاد و شنگول هستند کسی جلودارشان نیست اما وقتی مرتکب کار غیر اخلاقی میشند کسی حق نداره از انها انتقاد کنه اما زمانی که رسوایی ببار می اورند ، بیچاره عادل خان!
    مگر عادل گفته برید کارهای غیر اخلاقی بکنید اصلا چه ربطی به عادل داره موقع به جیب زدن پولهای کلان خبری از عادل نیست اما تا کار به جاهای باریک کشیده میشه پای عادل خان به وسط کشیده میشه.عادل خوراکش این سوژهاست

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

همین جوری پیش بره چند روزدیگه کلا منکر می شنه بعداً یه چیزی هم بهشون میدان
    امروز90در 90 هم خیلی با حال بود

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

هفته قبل عادل گفت میخواهیم در در برنامه بعد در مورد اخلاق در فوتبال و از این دست مسائل صحبت کنیم

فکر کنم امشب مخاطب برنامه نصرتی و شیث باشند باید بحث ها جالب باشه و افشاگری های دیگری رو هم شاهد باشیم

برنامه امشب رو از دست ندید

12. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

هفته قبل عادل گفت میخواهیم در در برنامه بعد در مورد اخلاق در فوتبال و از این دست مسائل صحبت کنیم

فکر کنم امشب مخاطب برنامه نصرتی و شیث باشند باید بحث ها جالب باشه و افشاگری های دیگری رو هم شاهد باشیم

برنامه امشب رو از دست ندید
    کلا در باره همه ی مسائل اینچنینی که ماشاالله تو این فوتبال کم هم نیست میخواد صحبت کنه
    از محسن رسولی گرفته تا شیث و نصرتی
    البته امروز یه دربی مسخره هم داریم که فکر کنم درباره اونم صحبت کنه

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا شما هم بدتر از عادل بیخود شلوغش میکنین.
    حالا این 2 تا یه غلطی کردن دیگه دلیل نمیشه که نابودشون کنیم.
    تازه شیث هم که گفته قلقلک داده کسی میتونی خلافش رو اثبات کنه...؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •